2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
bu ne ya cevaplama paneli hala sağa kayık bende
ne oldu bunu bir düzeltememişler
şaftı kaymış sitenin:))
sedoş iyileştimi kuzucan
napcaz haftasonu gıı

Korkma nan derin karusu öksürüyor yine bilionsun öksürük kolay kolay geçmio ömer gidemezsin izin vermiorum dedi ama ortam bozmam bilion arabayla gelicez ne de olsa bişeycik olmaz çoğunluğa uyarım

korkma nan derin karusu :d öksürüyor yine bilionsun öksürük kolay kolay geçmio ömer gidemezsin izin vermiorum dedi ama ortam bozmam bilion arabayla gelicez ne de olsa bişeycik olmaz çoğunluğa uyarım

aklı fikri gezme tozma alışveriş saç boyası süs püs.hasta işte çocuk otur evinde sumu çıktı.allahım sen koru yarabbim bana böyle bi gelin falan verme kapılardan ırak.

derinim hatunum arabayla gelcen nasıl olsa sıkı giydir arda dan geçer mi die düşünüonsun kuzuşum bu 5.günü ya bişey olmaz sanmam pazar 7.gün olcak ve hafiflemiş olur

sedoş hakkaten iki tane kuzu evin neşesi oldular bu ara iyicede dillendiler çok tatlı oluyorlar akşamda keremde daha hastalık yoktu ikisi elele tutuşup apaçi dansı yaptılar çok komikti babanneyede seyrettirdik canlı canlı msneden.. videoda benim sesim çok çıkmış zıpla zıpla diye üstüne müzik ekleyim belki koyarım faceee..
ama kızlar bende bu ara çok sinirliyim ya bazen çocuklara birden patlıyıveriyorum.. bunun önüne geçmem lazım ama elimde değil çook sinirliyim çokk misafirden desem onuda yeni gönderdim normal halim Allah sonumu hayretsin...

aklı fikri gezme tozma alışveriş saç boyası süs püs.hasta işte çocuk otur evinde sumu çıktı.allahım sen koru yarabbim bana böyle bi gelin falan verme kapılardan ırak.

Ne alaka nan polipe karusu söz verdik önceden Cumartesi buluşmama götürmücem Pazar günü olan zaten onlar için yapılan bi buluşma büyük konuştun benden de beteri gelicekk zuhahahhh bnm gibinsini bulda öpte başına koy beaaa

seda kız ardadan geçecek bir şey varmı ki
sümük varmı sümük:)))
nazlı ya benimde keçiler kaçıyor bazen((((
ağzından yemeği olmadık yere çıkarıveriyoryaa
ona çok fena bozuluyorum

Nazlişkom yeni nesil apaçiler ya arda paşada bayılıyor apaçi müziğine duymaya görsün hemen başlıyor ellerini merdane gibi döndürmeye çok komikler çok
Sinirlilik durumu hepimizde oluyor cnm ya sabır taşı değilizki hele ki sende iki bıcırık birini durdursan diğeri çoşar durumda zorluğuda var da ama yine de şükürler olsun sapa sağlam delikanlılarımız olucak :

Sedoş gezmeyiş seviyo.Ay'da düğün var desen, ilk akşamdan kurar merdiveni çatıya.Kırık kıçıyla 9 köyü 1 köy diye gezer

Kurarım valla yasom döt kadar evin içine tıkıldık haftasonu kaçıcak delik arıyom nan kafa dinleyemiom ablamdlarda aynı apartmanda yiğenler çıkıo annem bir yandan babam bir yandan kafam çatlıo sessizlik arıom bare hazır fırsat varken atıyorum kendimi sokaklara 4 kişiyiz evde ardayıda sayarsak 5 ee arada ablamlarda çıkı yukarıı tam curcuna kalabalığı severimde bazende insan sıkılıor işte

şaka yapıyom kız seda bizimki halsizse falan ben muhakkak soğuk demem dışarıya çıkarırım cin gibi olur geliriz valla.sürekli yıkarım kışın falan kimi üşütecek diye korkar halbuki o kadar iyi geliyorki.önmeli olan iyi giydirmek.üşüyünce hasta olunmuyor terleyince hasta olunuyor.bende elimden geldiği kadar terletmemeye çalışırım.gzdir açılır çocuk

ya kızlar bişiy diycem Toplaşın accık len benim pantolonun arkası araya gelen yer sökülmüş.kız ne zamandan beri böyleki yuh içimde tayt varda sabah ben kısacık deri montla geldim şimdi neytcem ben

Son düzenleme:
bu ara sinirli hallerime kocişde iyi davranmaya çalışıyor ama ben kuzulara patladığım için vicdan azabı duyuyom sonra.. az önce yapmayın dediğim halde koltuklardaki polar örtüleri yere indirmişler ystıklar felan neyse alıştıkta örtülwer kalsın bari... derin o ağızdan çıkarılanlara bende çok köpürüyom bir iyapınca öbürüde yapıyor iki kat zorlaşıyor ben çoşuyorum felan filan aman öyle böyle büyüyeceklerde işde bizede ömür törpüsü olucakk bunlar..

kız polip ne etcen şimdi yırtık pantolla bir ara çalışırken banada olduyduda annem tel ettimdi bana pntolon getimişti ama işyeri sizin bir kolayını bulursun..

oturduğum yerden kalkmıyom şimdilik bakalım hava kararıncada çıkarım ofis le evin arası yakın Allahtan
:44:

poliss pantalonmu dar senin totomu büyük acep

nazliskom senin isin bizden iki kat zor,valla takmamaya caliscaz ben öyle yapiyorum..
agizdan falan cikarma hyu yokta,koltukta ne varsa yere indirir..eve bomba düsmüs gibi olur.
yastik örtü oyunca ne varsa yerdedir.kaldiki denizin cekmece kurcalama huyu filan hic yoktur bi kepceleri indirir o kadar.arkadasimin bebesi kiyafetelride indirirdi.

ben rahat oluyorum yani olmaya calistim,bi ara az sIkmadim dislerimi ama baktimki sipa anlamiyor biraktim .

her sabah iniyoruzya assagiya,benim pasa;anne evimizi süpürürmüsün cok cok pis olmus irenccccccccc diyor.oldu pasam diyorum sen emret anan temizler..

vc den çıkarken arka cepteki düğmeyi kapıya taktım nasıl becerdiysem düğme kırıldı o ara söküldü herhalde.6 yıllık pantolon yazık bağırıyor beni emekli et diye dur ben eve gideyim yama yapıyım şı donun dötüne 6 yıl daha giyeyim

cılek lutfen evını supururmusun
cok pıs olmus ıgrenc
tam da adamına soyluyor denız pasa da yanı
zatn az terelellısı var bır de o eklıyor

polıpe kocısıne soyle evden pantolon getırsın sana

yasmın evın hıcbıseyı kokmuyor evımde oturucam hafta sonu

anneme gıtmeyın dedım
sen otur evınde ben gıdıyorum dedı

Ben de haftasonu evdeyim.Oğlumla hastayız zaten.Bi ara alışveriş merkezine gideriz.Sabah anne babaanneme gitmeyelim.Kaffura (Carrefour) gidelim diyo.Annesine çekmiş, alışveriş delisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…