- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.021
selam kızlar
bu ne ya cevaplama paneli hala sağa kayık bende
ne oldu bunu bir düzeltememişler
şaftı kaymış sitenin:))
sedoş iyileştimi kuzucan
napcaz haftasonu gıı
korkma nan derin karusu :d öksürüyor yine bilionsun öksürük kolay kolay geçmio ömer gidemezsin izin vermiorum dedi ama ortam bozmam bilion arabayla gelicez ne de olsa bişeycik olmaz çoğunluğa uyarım
derinim hatunum arabayla gelcen nasıl olsa sıkı giydir arda dan geçer mi die düşünüonsun kuzuşum bu 5.günü ya bişey olmaz sanmam pazar 7.gün olcak ve hafiflemiş olur
aklı fikri gezme tozma alışveriş saç boyası süs püs.hasta işte çocuk otur evinde sumu çıktı.allahım sen koru yarabbim bana böyle bi gelin falan verme kapılardan ırak.
sedoş hakkaten iki tane kuzu evin neşesi oldular bu ara iyicede dillendiler çok tatlı oluyorlar akşamda keremde daha hastalık yoktu ikisi elele tutuşup apaçi dansı yaptılar çok komikti babanneyede seyrettirdik canlı canlı msneden.. videoda benim sesim çok çıkmış zıpla zıpla diye üstüne müzik ekleyim belki koyarım faceee..
ama kızlar bende bu ara çok sinirliyim ya bazen çocuklara birden patlıyıveriyorum.. bunun önüne geçmem lazım ama elimde değil çook sinirliyim çokk misafirden desem onuda yeni gönderdim normal halim Allah sonumu hayretsin...
Sedoş gezmeyiş seviyo.Ay'da düğün var desen, ilk akşamdan kurar merdiveni çatıya.Kırık kıçıyla 9 köyü 1 köy diye gezer
bu ara sinirli hallerime kocişde iyi davranmaya çalışıyor ama ben kuzulara patladığım için vicdan azabı duyuyom sonra.. az önce yapmayın dediğim halde koltuklardaki polar örtüleri yere indirmişler ystıklar felan neyse alıştıkta örtülwer kalsın bari... derin o ağızdan çıkarılanlara bende çok köpürüyom bir iyapınca öbürüde yapıyor iki kat zorlaşıyor ben çoşuyorum felan filan aman öyle böyle büyüyeceklerde işde bizede ömür törpüsü olucakk bunlar..
kız polip ne etcen şimdi yırtık pantolla bir ara çalışırken banada olduyduda annem tel ettimdi bana pntolon getimişti ama işyeri sizin bir kolayını bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?