2008 Kasım Anneleri

HERİF YOK OFİSTE YALNIZIM.SABAH PİS SURAT YAPTI GEÇ KALDIM DİYE ŞİMDİ BİDE DONUM YIRTILMIŞ DERSEm SENİ BANA PARAYLAMI VERDİLER DER BAşımın çaresine bakacam gaari

Son düzenleme:
Ayy varya öyle gerzek insanlar vaarki gel de laf anlat
kadın açmış bana diyorki
bizim yazıcının kartuşundan gönderirmisin
herkes kendini sadrazamın sol bilmem nesi sanıyor
kardeşim ne biliyim ben senin makinen ne kullanıyor
daha önce aldık diyor yaa
sanki kendinden başka müşteri yok burda
kartuş nosu diyorum hp işte diyor:))
valla delircemmmmmmm

Sinirlenme sultanım tuhaf insanlar anlamak zor sabır
Yarın ki arkadaşıma gidişim iptal oldu arkadaşlardan biri ameliyata giriyor haftaya yada ondan sonraki haftaya ertelendi
Pazar günüde eylül gelemiyor ama derin biz buluşalım diorum hep erteliyoruz myseverede ayıp oluyor ikidir kız buluşucaz die annesine gelio kalmaya biz eylül için erteledik ama onun katışlması zor gibi gözüküyor her seferinde buluşalım mı ne dersin

Ayy benimde felaket boğazım şişti(
çok fena zor yemek yiyorum
henüz ateş falan yapmadı ama 2 gündür geçmedi
salatada azcık sirke bile yaktı kavurdu boğazımı

evimizi süpürdük cocuk rahatladi,delimi nedir yahu.valla bozuluyorum bana evi süpür dediginde kendimi pis bi kadin gibi hissediyorum..

legodan kus yuvasi yapmaya calisiyor ayy bayildim agzindan cikan sözcüklere,hafif sinirli olmadigi icin..

Kız sabah bu ofisten fırlamış evin kapısında karşılaştık nerdesin sen falan filan şimdi gelmiş cebimde bozuk olunca arayamamıştı. Aklıma neler geldi yolda bişeymi oldu bu saate kadar gelirdi dedim diyor. Kız endişendiği için kızmış.hastaydım dedim deseydin ya sana yazardık bi izin kağıdı dedi seviyo kız bu adam beni şimdi evden giyecek bişeyler getirecek:86:

bak herifin günahını almışsın senden korkulur valal sulu götürür susuz götürürsün adamı sen

Çilek hatun hoşgeldin baccımmm

çilek pasaklı çilek sık sık süpür yadellerin mikropları gezinmesin evde

Seda sarı seda çok keyifliyim elimdeki işler bitti az sonra alacam tozunu senin:86:

Kız pasin hemen kızsaydın herife demişin anan öylemi öğretti kız sana kocaya kızılırmı allah taş eder almam seni oğluma vazgeçtim yine

yasemin nere gittin gı?

SarıŞınlık, kadının özüdür; saflığı ve özgünlüğü temsil eder. Havva ve Meryem, baŞlarındaki sarı halelerle bu temsili figürün baŞını çeker.
Pek çok ülkede 'sarıŞın' kelimesi 'kadın' kelimesiyle eŞ anlamlı kullanılır. Balzac ya da Martel gibi büyük yazarlar, romanlarında hiçbir zaman esmerleri gerçek bir kadın gibi tanımlamıyor.

yalancıktan bi kadınmıyım ben şimdi kara saçlarımla:78:

polipe karısı ölüyorum.ateşim çıktı, burnum tıkandı.nezle durumları( oğlum nasıl oldu diye aradım, babaannesi iyi dedi şükür:)

anıla sevindim sende bi grip hapı var bravo manasınada gelir aynı zamanda ismi :)onun forte var eczaneden alıversen de içsen başlarken tak diye kesiyor

anıla sevindim sende bi grip hapı var bravo manasınada gelir aynı zamanda ismi :)onun forte var eczaneden alıversen de içsen başlarken tak diye kesiyor

Sağol yavruu..Bu arada sen de bir karısın.Hem de avrat gibi avrat.Bak koca merak etmiş seni.Kadınlığın iyi ki koca merak etmiş.Burda beceriksiz, kadın olmayan bir tek ben varım

Son düzenleme:
slm yavrular

yasminim çok geçmiş olsun yavruna da sana da cnmcım

sedoşşş derinnn ertelemeyelim artık yaaa moku çıktı valla arabayla gelcekseniz nasıl üşütücek çocuklar kombiyi de son gaz yakarım ben üşütmem sizi:)
piroşta heveslendi arkadaşları gelcek diye hediye de aldık anne aakadaşıma hediye aadım diyo:)
eylül niye gelmiyo en 2 gün önce konuştuk gelcem demişti??????

sinir olayı bende de hat safhada kuduruyorum sinirden hele dün gece varya kendimi yedim resmen piroş uyumadı film izliyoduk uyandı zaten kocişle de atışmıştık biraz iyice sinir oldum...

polipe pantolonun isyan etmiş yeter artık giyme beni diye::))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…