- 18 Mayıs 2007
- 2.340
- 0
- 681
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.041
Ayy varya öyle gerzek insanlar vaarki gel de laf anlat
kadın açmış bana diyorki
bizim yazıcının kartuşundan gönderirmisin
herkes kendini sadrazamın sol bilmem nesi sanıyor
kardeşim ne biliyim ben senin makinen ne kullanıyor
daha önce aldık diyor yaa
sanki kendinden başka müşteri yok burda
kartuş nosu diyorum hp işte diyor:))
valla delircemmmmmmm
Kız sabah bu ofisten fırlamış evin kapısında karşılaştık nerdesin sen falan filan şimdi gelmiş cebimde bozuk olunca arayamamıştı. Aklıma neler geldi yolda bişeymi oldu bu saate kadar gelirdi dedim diyor. Kız endişendiği için kızmış.hastaydım dedim deseydin ya sana yazardık bi izin kağıdı dedi seviyo kız bu adam beni şimdi evden giyecek bişeyler getirecek:86:
çilek pasaklı çilek sık sık süpür yadellerin mikropları gezinmesin evde
Seda sarı seda çok keyifliyim elimdeki işler bitti az sonra alacam tozunu senin:86:
Kız pasin hemen kızsaydın herife demişin anan öylemi öğretti kız sana kocaya kızılırmı allah taş eder almam seni oğluma vazgeçtim yine
yasemin nere gittin gı?
sarışınlık, kadının özüdür; saflığı ve özgünlüğü temsil eder. Havva ve meryem, başlarındaki sarı halelerle bu temsili figürün başını çeker.
Pek çok ülkede 'sarışın' kelimesi 'kadın' kelimesiyle eş anlamlı kullanılır. Balzac ya da martel gibi büyük yazarlar, romanlarında hiçbir zaman esmerleri gerçek bir kadın gibi tanımlamıyor.
polipe karısı ölüyorum.ateşim çıktı, burnum tıkandı.nezle durumları( oğlum nasıl oldu diye aradım, babaannesi iyi dedi şükür:)
anıla sevindim sende bi grip hapı var bravo manasınada gelir aynı zamanda ismi :)onun forte var eczaneden alıversen de içsen başlarken tak diye kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?