2008 Kasım Anneleri

sağol yavruu..bu arada sen de bir karısın.hem de avrat gibi avrat.bak koca merak etmiş seni.kadınlığın iyi ki koca merak etmiş.burda beceriksiz, kadın olmayan bir tek ben varım

sağol fındığım ama sende haksızlık etme kendine enişteylede yılbaşından önce barışın artık yeni yıla küs girmeyin len.bu arada hicri yılbaşına küs girdiniz miladiye bari yetişin ölümlü dünya boşveeer gitsin çokda zorlamamak lazım sağlıklıyız ya gerisi boş diyebilmek lazım

Yasom valla seni gördük hoş mu hoş bir karısın kocin kurban ossun sana beaaaa az yontulması gerekiyonda sen yumuşak osmanlı kadınlarındansın
Polipin görmedik endamını bişey diemem ama kara böcek bir haatiş olduğunu öğrendik
Piroşumm gelcez gelcez bende sıkıldım artık erteleme işinden hemde ay da bir görüşücez gelince konuşuruz iyicene eylül hatuna da mesaj attım sende döşe gelir belkim

yasminim inş. ilerlemeden geçer seninkide...

kız sedoş biz ne oluyozzz kıııııı hadi ordan sarışının adı kumralın tadı esmerin adı vardır bi keremmm:86::76:
hadi akşam üstü atışması yaşayak forum canlansın

poiroş hoşgeldin tatlım inş. buluşursuuz sorunsuz ne diyim...

sedoş hadi sanada geçmiş olsun kızım hafta sonu dikkat et kendine emi...

Sağolun canlarım..Az önce aradı.Sen nasıl istersen öyle olacam diyo.Dün akşamda yağcı herif ne olacak , öl desen ölürüm diyo.Ama yemezler.Biraz sürünsün.Akşam yemeğe gidecez.Bakalım nasıl olacak

yasom gelişme var anlaşılan hadi gözün aydın ama dikkat et bir hafta sürmesin bu tipler böle herkeste aynı
esmerlerin tadı doğru bizim adımız şanımız puhahahahhh

sedoşum ararım ben eylülü ama işyerinde teli çekmiyo 7 gibi ararım onu çemkiririm azcıkta acındırırım kendimi belki gelir:))

nazlımeleğim hoşbulduk kuzum
bi esmer olaraktan katılıyorum sana ayrıca:))
tartışma olsunda misafirler artsın:)

Yok yavrularım.Bu adam değişmez.Dişler yapılıyo.Sonra diyetisyene gidicem.Şöyle accık ağzımı gözümü toplayım, ikinci koca için atağa geçecem.Eğer o da olmazsa artık oğlumla yalnız yaşarım

selam sevgi pıtırcıklarım hızınıza yetişilmiyor vesselam maşallah vallaaaa
buluşup da kıskandırmayın bizi be aa ama bende seyracımla buluşucam inşallah yeni bebişimizi görmeye gidicem benim ve arkadaşımın müsait olduğu bi gün bebişinin adı melismiş umarım oda beril gibi çok güzeldirrrrr

yasminim kocanı dize getiriyosun valla helal sana başarılarının devamını dilerim

benimki de dün akşam kıvranıyo halı saha maçına gitçem diye cuma akşamları bana izin ver biraz stres atıyım diyo ben nasıl stres atıcam dedim bütün gün evde tıkılıyım çocuğa bakıyorum çok bunalıyorum valla... aslında gitsin istiyorum ama geç gelicek akşam iyice sıkılıcam ona da üzüldüm bak şimdi
allahtan dinliyo aşkım benim yaa seviyom ben bu adamı:)

Piroşum benimkide geçen iki hafta üst üste moktan bir maçı izlemeye gitti kahveye.Tartıştık, ikisinde de puan alamadılar.Bir de bana kazak almak zorunda kaldı.Çünkü lükse kaçtı iki hafta.Ceza olarak kazak aldı:) Onu can damarından vurdum.Para harcattım.Hehheeeh:))

Son düzenleme:
piraye sadece pantolonmu herşey isyan ediyor at bizi yenisini al diye.bi gün gardıropu boşaltacam bu sinirle ama işte masraf çıkarmıyım şimdi diye sıkıyom dişimi ardanın masrafı yetiyo şimdilik bütçeye hayırlısı bakalım

yasmin boşver ikinciyi hepsi aynı anam. çamaşır makinası gibi sessiz çalışanı var gürültülü çalışanı ama hepsi sonunda kurutmaya geçince yerinde zıplamaya başlıyor nihayetinde garanti süresi dolunca hepsi insanın elinde patlıyor

Alemsin heee..Benim makinenin beyni arızalı.Fabrika hatası sanırım.Değiştirmek lazım, parça aslından pahalı.Atacam:)))

polipeçim bebelerin masrafından bize pek sıra gelmiyo valla doğru...

yasminim benim kocik de dün akşam diyo tamam karşılığında bişey iste benden ben maça gidiyim ne istersen alcam dedi ama istemedim:)

pasino akşama ne yiycez dedi gitti hakikaten ne yapsakki bizim oğlana yumuşak bişeyler yapsam hatta hiç çiğnemeden yutacağı çorba yapıyım bari ama ne çorbası?

yasmin atacam diyosan ne diyim ama yalnızda zor kız.iki gün sonra emekli olacan yaşlanınca çok ararsın evde bi ses olsaydı diye.anılda uçar o vakit yuvadan yok sen harcama enişteyi bence

Tavuk çorbası yap , çok yumuşak oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…