- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.061
yalancıktan bi kadınmıyım ben şimdi kara saçlarımla:78:
sağol yavruu..bu arada sen de bir karısın.hem de avrat gibi avrat.bak koca merak etmiş seni.kadınlığın iyi ki koca merak etmiş.burda beceriksiz, kadın olmayan bir tek ben varım
piraye sadece pantolonmu herşey isyan ediyor at bizi yenisini al diye.bi gün gardıropu boşaltacam bu sinirle ama işte masraf çıkarmıyım şimdi diye sıkıyom dişimi ardanın masrafı yetiyo şimdilik bütçeye hayırlısı bakalım
yasmin boşver ikinciyi hepsi aynı anam. çamaşır makinası gibi sessiz çalışanı var gürültülü çalışanı ama hepsi sonunda kurutmaya geçince yerinde zıplamaya başlıyor nihayetinde garanti süresi dolunca hepsi insanın elinde patlıyor
pasino akşama ne yiycez dedi gitti hakikaten ne yapsakki bizim oğlana yumuşak bişeyler yapsam hatta hiç çiğnemeden yutacağı çorba yapıyım bari ama ne çorbası?
yasmin atacam diyosan ne diyim ama yalnızda zor kız.iki gün sonra emekli olacan yaşlanınca çok ararsın evde bi ses olsaydı diye.anılda uçar o vakit yuvadan yok sen harcama enişteyi bence
Tavuk çorbası yap , çok yumuşak oluyo..
tavuklarını ben parça pinçik edip koyuyordum çorbaya rondodan mı geçirsemki dün öğlen kreşre tavuk varmış akşam annanesindede tavuk vardı hoş yiyemedi çiğneyemeyince neyse bakalım bi akşama kadar düşüneyim sizde ne var yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?