2008 Kasım Anneleri

BİZDE TARHANA ÇORBASI
ET SOTE
BELKİ PİLAV OLABİLİR
SALATA YOĞURT

tarhana çorbasına ekmek doğrayıp yumuşatınca löp löp yutar benim paşam:))

merhaba kızlar
yıne degısmıs sıte
aylık hesapları bıtebıldım sonunda
yarın kızkardesım sınava gırecek onu goturcem annemde gelıyor eylule bakcak yogun gunler benı beklıyor

bugun yine maaş günü
maaşları ayarlıyorum
babamın da adı yazıyor listemde(
tam 1 ay oldu kaybedeli dün
burda yanımda çalışıyordu ya babam
işe gelmese de parasını gönderirlerdi benden
kardeşlerinin işyeri burası o yüzden
amcam; babanın parasını götür annene yine dedi(
ayrıca bugun annemin doğum günü
ne kadar boş bir dünyada yaşıyoruz

benımde yemegım yok hazır mantı yapıyım benım koca cok sever
yasmın ne guzel ben ne zaman yemege cıktıgımızı hatırlamıyorum eylul cokkk kucuktuuuu
zaman olmuyor adam napsın neyse saglık olsunn

bizde akşama ne var bilmiom merakta etmiom nannnn karularr dietteyim acıkmadım da bi yoğurt yer birde mandalina patlattım mı tamam

gece 11 de görümceğe gidicez kuaför arkidşi eve gelcek saçıma röfle yapcekler resimleri koyarım face

derinim bnm offf offf zor valla şimdi d.günüde annene para gidince üzülecek kadıncağaz

Son düzenleme:
derin Allah sabır versin bir varmış bir yokmuşuz işte herşey yalan

ben kaçıyım tatlı böceklerim anca toparlanırım kendinize iyi bakın hasta olanlar iyi bi yemek yesin sonrada ilaç almayı unutmasınlar.

iyi tatiller

Kıslarr arda paşayı aradım telde dioki teyzeyle dövüşşş yapıom ablamda çığlık atıo bi yandan saçını çekiomuş deli çocuk bayılıyor dövüşe bir keresinde fox tv de hani şu meşhur amerikan dövüşleri var ya ben uyumuştum babasıda açmış izlesin die adam koltukta sızmış arda da diğer koltukta saat gece 2,5 a kadar onu izlemiş babam bi bakayım demiş tv mi açık kaldı die bi bakmış arda cingöz gibin izliyor
Buarada sevindirik oldum görümcek beni çizme bombardımanına sokacakmış akşama süper tamda almayı düşünüyordum kihkihkih bazen gıcık neyim olsamda arada iiliği tutuo

Polip hatun ıcır bıcır ii akşamlar ii haftasonları bende yarım saate kadar kaçıcam

derincim annenin doğum günü kutlu olsun ..Allah ona uzun ömür versin...
ıcırım kardeşine başarılar ne sınavına girecekse..
sedoş bu akşam sarı gacı oluyon he güle güle kullan şimdiden...
çizmelerinde hayırlı olsun :)))

bende bugün hiç yemek yapmadım dünden azcık pilav ve et sotem var çocuklarında karnı tok çorbalarını içtiler..
zaten kociş aradı akşama halı saha maçı varmış yemek az yer olanda yetsin artık yanınada cacık yaparım...
herkese iyi tatiller iyi gezmeler şimdiden...

evet nazlişkom sarı gacı oluom yin ohhhh kendime geljem biraz eşim dioki ohh zayıflıon saçlar sarı olcak yanında sönük kaljam kihkihkih
arda beyde mantı yemiş bir tabak dolusu 2 gündür doğru düzgün yemiiyodu annemlere çekti hem etçil hemde mantı vs bayılıyor maymuunum

ne cok konusuyonuz beeee
sabah kımseler olmuyor ama
ben ıse dalınca hepınız dokuluyorsunuz dı mı

derınım canım
allah amcandan da razı olsun
demek kı abılık yapmıs kı yengelerıne sahıp cıkıyorlar
uzulmen cok normal kasma sıkma kendını
ama hepımız bılınclıyız degıl mı
allah annecıgıne saglık uzun omur versın

polıpeeee
bır de kocana laf edıyordun
bak seker gıbı adammıs enıstem
ben kocıse cok kızmam ama benı zor durumda bırakan durumlarda bana yardımcı olmazsa cok kırılırım sahsen
cok nazlıyım ben yawww
hakkaten hee
pek bır nazlı goruyorum kendımı
tek kızım belkı etkısı vardır bu ıste

yasmın hanım yasmın hanım
enıstem ne laflar dokturmus
daha surundurme adamı
bak aksama yemege de gıdıyormussunuz
yazık de dıye

ben cok yogundum yıne
bır ara carsıya ındım meyve falan almaya
gıderken yogurdumu da aldım mı tamam
ıkı gun evden cıkmasak ta olur

aksama da mantı ve sarımsaklı tarhana corbası yıyecegız
bol lımonlu yesıl salata da yersek nezle falan olmayız herhalde

ıcır kardesıne basarılar

cılek temızsın merak etme canım
sadece cocuk senı sureklı temızlık yaparken gordugu ıcın
yapmadıgın zamanlarda bosluk hıssedıyordur

seda cızmelerın ve yenı stılın sımdıden hayırlı olsun

merhaba :92:
haftalar sonra yazılarınızı okumak içimi açtı helde böle buuzzz gibi ve dışarıya çıkartamadığım bir günde
son günlerde bunalımım gene sanırım sonbahar ve uğur bana pek yaramıyo Allah hakkımızda hayrlısını versin

derincim annenin doğum günü kutlu olsun babanada Allahtan tekrar rahmet diliyorum hayat bu elden başka bir şey gelmiyor

yasmincim nladığım kadarı ile seninki gene senin cinlerini tepene çıkarmış ama alış be kuzum valla bunların hepsi aynı 1 de alsan 2 'de hiç bir farkları yok

öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın

(bu arada çok tatlı ikonlar gelmiş )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…