2008 Kasım Anneleri

İyi geceler şekerler bi bakem dedim ama zeynoş yazmış hoşgeldin cnm uzun bir aradan sonra söylenenlere göre ilaç etkisi yaratan özelliklerimiz var sık sık gel
Bizde cuma akşamından görümceke gittik gece saat 23 gibi saçlarımı boyamaya başladı arkidiş 3 te bitti çok sarı olmadı eskisi gibi 2.sefere daha da açılacak daha ii oldu beğendim hem iş yeri için tereddüt ediyordum şimdi gözleri alışır ikinci yaptırdığımda abes durmaz yarın kısmetse piroşuma gidicez bol bol foto çeker ekleriz eylülüm gelemiyor malum hava şartları onsuz olmaz dedik ama bu sefer mazur gördük bir dahakine sende bizlesin hacii yoksam öperim seni ona göre
neysem gözümden uyku akıyor ilaçlarla ayaktayım gribten zar zor kaçıyorum uykuda bastırdı gidip yatemde vücudum dinlensin hepinizi kocamannn öpüyorummm iyi gecelerrrrr

gunaydın herkese hayırlı haftalar dılerım canlar

zeynam gelmıs hosgelmıs

sedacım yenı sac rengın hayırlı olsun
merak fotoları beklıyorum

cok yogun bır hafta sonu gecırdım cok yorgunum
hava soguk hıcbır yere cıkmayacagım dedım ama ıkı gun boyunca mısafır agırladım
bu sebeble de cok yoruldum dınlenemedım ve evımın ıslerını bıtıremedım
hayırlısı dedık
ablamız da bugun gelemeyecegını soyledı yoksa onun basına yıkacaktım butun ısı bugun
yarına kadar ustunden yasanılır halde bırakıp eve gelen ablanın hunerlı ellerıne teslım edecegım ınsa allah

kızlar günaydınn Allahım ne soğuk ne kar..
cmt si paşamla evde takıldık arkadaşım oğlunu alıp bize geldi falan filan akşam zaten müthiş kar yağdı kayın anneme falan gittik geldik.
pazar uyandık elektrik yok kablo tv yok kalorifer buz hadi kaçalım dedik avm ye gittik bizimkiler önden indi tabi ben arkadan bi çıktımki arda yalın ayak başı kabak misali evdeki üstü başıyla dışarda çocuğun montu nerde dedim unutmuş ateşli babası:97:
neyse avmde anannemize uğradık gezdik tozduk gece 22:00de eve geldik arıza halledilememiş falan filan arda Allahtan uyuyodu onu sarmaladım yatırdım gece 24:00de kalorifer yandı şimdi dua ediyom çocuk hastaolmaz inşallah bizde bu kadar siz naptınız?

Son düzenleme:
Günaydın şekerler herkese iyi haftalar diliyorum
Cumartesi günü saat 1 gibi eve döndüm oğluşumla oynaştık kahvaltısı öğle yemeği derken babası geldi babası gelir gelmez bizde annemlerle ufaktan alışverişe çıktık bi kaç eksik vardı onları tamamladık dışarısı buzdu ama ben bu sefer bilinçli bir şekilde yürüyen yorgan modundaydım ve hiç üşümedim eve döndük mamamızı yedik uyku vakti uyuyamıyorum öksürmekten boğazım gıcık tuttu öksür öksür boğuluyorum sanki eşim hemen sıcak süt ekmek su ne varsa getirdi hastalık öksürüğü değil ama boğazım gıocıklanıyor neyse cumartesiyi pazara bağlayan gece öle geçti Pazar günü bir heyecanla kısırımı yaptım hazırlandım arda paşayıda sıkı sıkı giydirdim piroş teyzoşuna annemler bıraktı çok güzel çok eğlenceli bir gündü piroşum hamarat hatunum şeker hamurlu pasta yapmış kuzuların ismini yazmış bizlerde birşeyler yapıp götürmüştük afiyetle hüplettik çocuklar eğlendi fotolar hediyeler vs vs resimler kızlarda onlar eklicek güzel bir haftasonu geçirdim etraftan saçlarımla ilgili ufak yorumlar daha sarı beklediklerini söylediler ama ben sindire sindire olmasından yanaydım bu sefer içime sindi herşeye rağmen beğenildi

Pasikom neye niyet neye kısmet arkidşim seyahatti evde dinlenmekti derken misafir ağırladın demek yoğun ve yorucu geçti anlaşılan neyseki hızır acil bayanlar var da kurtuluyoruz
Polipe hatunum kızz allah cizirciğini virmesin nasıl unuttunuz çocukun montunu ayakkabısını akıl nirdeeeeee en önemli şey biz kocişle olsa birbirimize girerdik kesin neysemki siz alttan alıp mutlu birgün geçirmişsiniz buarada Cumartesi ist.da sulu kar yağdı geçti şuan hava serin ama güneşli çok tuhaf ne demişler istanbulun havasına suyuna karısına kızına güven olmazmış hakkatende öle yaneee

buarada şu cvp yazma paneli iğrenççç oldu yaaa

GüNAYDIN CANLAR:80: Haftasonu hasta yattım.Annem geldi baktı birgün, grip öldürdü beni vallah.. Oğlum şimdilik iyi gibi.Koca da şükür turrup gibi.Dün biraz daha iyiydim.Kefeni yırttım galiba.Bugünüme şükür..

Polipe inşallah hasta olmaz yavru.Ne zor onların hastalığı..Biz korkudan dışarı çıkmadık.Zaten heryer buz..

Lorem boşver,sağlık olsun.Yarın yapılır:) Senin abla var, biz kime yaptıralım.Dün biraz yaptık ama Anıl akşam kustu.Kuruyemiş kabukları yapışmış boğazına.Zaten tüm gün yediremedim bişi.Temizlik ne kadar işe yaradı(

gecmıs olsun yasmınım ve sedosum
bugun cok usuyorum ınsa allah hastalık belırtısı degıldır
zıra ısınmak bılemedım hala

yasmınım ablayı cok duzenlı almadıgımdan her aradıgımda musaıt olmuyor
bugun ıcın gelemedı ama yarın pırupak eder ınsa allah evımı

seda cok sevındım canım dun ıcın
kuzular bır araya gelınce cok eglenmıssınızdır emınım
evet neye nıyet neye kısmet
cuma aksamı bırden telefonla mısafır kabul ettım
aksama kadar surdu trafıgım
dunse annemler mısafırle gelmısler sehır dısından
sogukta yoldan geldıler dıye ben cagırdım annem ugrasmasın dıye
gec vakıte kadar cok yoruldum

polıpe agrbaslı hatunum
nbr?

ağırbaşlımı niye öyle buyurdun pasikim?

seda ben unutmadım ben giyiniyordum çocuğu öyle alıp indirmiş. arabaya bindirdim neolduki diyor:97:arabanın içi dışardan çok farklı ya.eve nasıl koştum anlatamam aldım çocuğun montunu şapkasını kaşkolunu komedi ya
ardayla birlikte senide büyütsem dedim dün ,nolcak büyür gideriz baba oğul diyor :97:

yasmin geçmiş olsun inşallah 1 hafta süründürür artık hah geçti geçiyor derken aman dikkat et

buluşmanızda demek güzeldi yarasın yedikleriniz vatana millete hayırlı uğurlu olsun:89:

Yasocum geçmiş olsun biz ailecek hastayız eşim arda ben hadi biz işe gidip gelirken kaptıkta arda paşa nerden kaptı anlamadık bir haftadır burun akıntısı ve öksürük antibiyotikte veriyoruz ama hala geçmedi evde sıcacık allah şifamızı versinde biran önce düzelelim daha kış yeni yeni göstermeye başladı kendini hemen hasta olduk sonraları inşallah bağışıklık sistemimiz güçlenirde kolay kolay hasta olmayız inş.
Pasinim gerçektende çok güzeldi şansımıza havada güneşliydi bir daha ki buluşmamızıda 15 ocakta myseverlerde ayarladık gelmek isterseniz sizide bekleriz cnm hoş size baya uzak myseverin evi mimarobada ama belkim bir süpriz yaparsınız

1. hmm aldınız yane montu ayakkabıyı bende öle mi çıktınız dedim
2. ee annem hep der oğlun olursa evde iki çocuğun olur biri kocişin biri oğluşun diye çok doğru valla bebek gibi bakım görüyorlar herfi olmak varmış valla
3. sonunnnda buluştuk valla ama bir eksikle eylül hatun katılamadı artıkın bi dahakine gelir inşallah di düşünüyorum evine de yakın hem

Sedoş size de geçmiş olsun.Mikrobik bişi, Ardaya da geçmemesi zor ihtimal.Anıl her an yapışıktı bana.Ağzımı kaçırdıkça yapıştı.İnşallah geçmemiştir.Hoş onun burun akıntısından sonra ben hastalandım o iyileşti:)

öyle çıkılırmı kız seda konyanın ayazı jiletle kesik atılmış gibi acıtır insanın heryerini.dün köpek öldüren ayazı vardı valla bugün domuz öldüren ayazı var kocakarı tabiriyle:18:

neyse mikroplar da ölmüştür bu ayazla bundan sonra sıkı sıkı giyinip üşütmemek ve aç kalmamak lazım

Yasom zaten arda hastaydı biz ardaya yapışık gezdik ondan da geçermi bilmiom ama soğukların etkisi büyük ihtimal ailecek şifa beklioz benimki çok fena gıcık şeklinde devam ediyor gribede dönmedi boğazım gıcıklanıp gıcıklanıp duruyo burnum tıkalı nefes almakta zorluk çekiyorum poofff berbat bir durumdayım

selam millet
sedoş sana sorularım var
1-fotoları nasıl yükleyecektik
2-ve nereye yükliycem:))
güzel bir gündü çocuklar çok komikti.sürekli birbirlerine girdiler:)))))))
ben oynıycam benim olsun muhabbeti oldu aralarında.myseverin kızı benim oğlanı patakladı bir ara:))))
anaaam bu kızlar fena vallaa.bir baktık oğlanı almış altına yermisin yemezmisin:))) çığlıklar havalardaydı.benimki unutmuştu çığlık atmayı arada baya gürledi falan derken vakit geçti.ama eğlenceliydi bütün arkadaşlarıma teşekkür eder sevgilerimi sunarım:))

Günaydın derinim hatunum Ressim@Net | Your Free Image Upload Service | Resim Ykle, Images Upload bu siteden yüklüyorsun derinim yükleme bittikten sonra forum code copy yap toplu link onu al yapıştır baccım

günaydın benim küçük kuzularımın dünya güzeli anneleri nasılsınız
valla karabatak gibi oldum dimi bir görünüp bir kayboluyorum, sürekli bi yerlere gidip geldiğim için sabit pc başında durmadığım için böyle oluyor :)
hafta sonumuz güzel geçti evdeydik,babamız çalıştığı için bişey yapmadık ben akşama kadar ütü yaptım hala daha da bitiremedim 3-5 tane kaldı bugün öğleden sonra yaparım onlarıda
baba-oğul kahvaltılık bişeyler almaya gittiler bizim asıl haftasonumuz bugün biliyorsunuz mükellef bir kahvaltı yapıcaz
sonra da kar topu oynamaya gidicez,yüksek dağ köylerine çıkarsak kar buluruz umudu taşıyorum,her ne kadar kociş itiraz etsede,çocuğu hasta edicez falan diye,yok diyorum bişey olmaz sarıp sarmaladık mı hiç bişey olmaz,diğer şehirlerde çocuklar nasıl yaşıyor hiç mi dışarı çıkmıyorlar dimi,iyi muhafaza etmek gerek sadece,böyle diyorum yaa birde hastalanırsa çok vicdan azabı çekerim valla,kocişinde,annemin de çenesinden kurtulamam inşallah bişey olmaz
herkes iyimi geçmişe bakmadan direk daldım konuya,kahvaltı masasını hazırladım da yatakları falan toplayayım,bir portakal-greyfurt falan sıkayım diyorum yetiştirebilirsem sayfam açık ara ara gelip bakayım
mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…