2008 Kasım Anneleri

teşekkür ederim cnmcım sağol arada iiliği tutuyor görümcekin hakkını yiyemem
aradan aradan sıkıştırdım smilleri :):):)) utangaçlığım üstünde açık açık şey etmedim kihkihkihhh

Son düzenleme:
babamın tansıyonu cok yuksek cıktı hafta sonu sureklı olarak
kocıko doktora goturdu dılaltı vermısler
cok canım sıkıldı yarın bellı olacakmıs sonucları

Geçmiş olsun inşallah önemli bir durum değildir pasinim ee bizler büyüdük onlar yaşlandı
yaşlılıkta böle birşey heran diken üstünde oluyor insan hayatın işleyişi malesefki

Son düzenleme:
günaydınnnn, bizimde fena değildi hafta sonu cumartesi evdeydik ama pazar bizde güzel havada çıktık turladık biraz mağazaların olduğu çarşıda yürüyüş yaptık kuzlar açık havada çoştular ama çabuk uykuları geldi...

genelde herkes yoğun bir hafta geçirmiş...
lorem sen dinlenebilmişin ne güzel babanada geçmiş olsun..
sedoş sizinde gazanız mübarek olsun tatlım.. ayrıca ciclerinide güle güle giy herkese öyle bir görümcek nasip etsin..:))))
yasminim sende arkadaşını mutlu etmişin.. anıl paşada sinirliymiş benimkilerdede var birde kaan genelde yer yer sonunda illaki ağzından çıkarır yediğinin bir kısmını çok sinir oluyorum bu huya..bizim keremde gece öyle sık uyanıp çağırırdı çareyi yanımıza almakta bulduk gece kaçta uyanırsa bir alıyorum sabah kadar yatıyoruz beni darltıyor ama idare ediyorum işde..yine bir dönemden geçiyorlar heralde...zor gerçekten...

ya kızlar biz epeydir diş fırçalamayı unutmuştuk zaten macunsuz fırçalıyorduk dün baktım keremin dişlerinin üzerinde beyaz kalıntılar oluşmuş hemen fırçamızı aldık bu sefer azcık macun sürdüm köpürte kçpürte fırçaladı biraz bende yardım ettim kaanda güzel fırçaladı sonunda kaan yuttu ya ama kereme suyu verdim eline oğlum suyu iç yutma tükür dedim aynen uyguladı dediğimi dişlerimiz tertemiz olmuştu.. artık macunla fırçalıyacağız biz..alıştılar ben mideleri döner dedim ama olmadı sevdiler macunu..

Nazlişkom slm kerem paşaya maşallah demek artık uygulamada da başarılı kaan paşada yavaş yavaş öğrenir artıkın bende ardanın fırçalamasını isityorum ama nasıl olucak bilmiyorum annemlerin uğraşaağını sanmıyrum ee ben işteyim bi haftasonu kuzumla beraberim nasıl olacak bilmiyorum inşallah 2.çocuğumla daha fazla ilgilenmek için hem maddiyatım hemde zamanım olur ilkler hem şanslı hemde şansız oluyorlar malesef şuan ev almak için çalışıp borcu bitirdikten sonra 2.yi yapabilirim ve eğer şartlar ii olursa onunla doyasıya ilgilenirim

slm sedoşum, aslında seni görmüyormu hiç fırçalarken benimkiler beni görerek alıştılarthatta macunu bile uzun süredir istiyorlarda beğenmezler çocuk macunu alıyım öyle vereyim diyordum ama dün işde limonlu olan macunu kullanıyorum onu almış eşim bu sefer sevdiler..
sende hafta sonları kahvaltıdan sonra felan dişerini fırçalatabilirsin öyle öyle alışır biraz...
evet şimdi hayat mücadelesinde çoğunlukla anne babalar yavru kuşlar biraz ihmal ediliyor..aslında anneler çalışmasa bile oluyor yani sedacım bir senle alakası yok..senin için inşallah gelecekte herşey istediğin doğrultuda olur..

ay az önce evin halini bir görseydiniz çarşamba pazarı gibiydi.. dün akşamda bir çekirdek çıtlatak dedik bunlar çoştu çekirdekleri para saçar gibi saçtılar koltukların altı hep dolmuş onları temizledim... az sonra adam yemeğe gelicek bişey yok ne yapcam onuda bilmiyom aman hergün kuzulara kahvaltıya ne yapım yemeğe ne yapım diye düşünmekten bıktım çokmu tembel oldum ben yaaaa...:95:

Son düzenleme:
slm kızlar
bizimde haftasonumuz kötü geçti
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
babamın 40 mevlidini yaptık
bunu dediğime hala inanamıyorum zaten
güzel oldu allah razı olsun gelenlerden okuyanlardan,
eşimde aksi gibi c.tesi ve pazar full çalıştı
hiç görmedim desem yeridir
gece yarısı gelip sabahın 06.30 da gitti tekrar
zaten küstüm ona
annem pirinçleri taşıyamayacağı için biz alıvermiştik yerinden
neyse bir daha indir çıkar olmasın diye arabada duruyordu
ben unuttum herkes de pirinci arabada unutmuş
son anda gece yarısı annem pirinçleri ne zaman getiricek yücel dedi
benim herif sinirlendi
yorgunluktan geberiyormuş
napimm ben mi götürcem yani
annem de o zamana kadar hatırlatmadığı için suçlu gerçi ama
olan olmuş napalım diyemez illa beni üzecek
el oğlu işte sonuçta naparsın
araba kullanmayı öğrenemediğim için kendime kızıyorum
böyle zamanlarda hiç müdana etmezdim

Derinim slm hoşgeldin kankim allah dualarınızı kabul etsin inşallah
Sölemişsin işte cnm el oğlu haklısın unutulabilinir her ne kadar yorgun olsa da önemli bir günün hazırlığı yersiz sinirlenmiş bence neysem belkim oda çok yorulmuştur
Birgün bizimde kırkımız okunacak düşündükçe bir tuhaf oluyorum tarifi olmayan değişik duygular en kötüsüde öleceğini bile bile yaşamak bence mesela ceyla gölcüklü geçenlerde bile bile ölüme gitti belkide mezarını bile gördü ne tuhaffff değil mi
Nazlişkom valla gördüğü zaman istiyor tabii ama bir düzen gerek haftaiçi de uğraşılması gerekiyor neysem bakıcaz bir çaresine inşallah
Bende şu çekirdek yeme olayından nefret ediyorum kalabalıkla iğrençç oluyor heryer çekirdek ıyyykkk yiyeceksen dışarda yiyeceksin çekirdeği yada en fazla 4 kişi derli toplu en sevmediğim şey yerden çekirdek toplamak arda da durmaz illa da kendi ymek ister korkuyorum boğazına yapışacak die bayadır aram yok çekirdekle en çok yaz akşamları sefiorumm

derin ve çilek hoşgeldiniz...
derincim dualarınız kabul olsun yerini bulsun...
erkekler işde tamam yorgun felan olabilirde arabayla gidip gelicek sonuçta ..
annende de hata aramamak lazım şimdi kafası kaç yere bölünüyordur..aklına grlmrmiş doğal olarak...

sedoş çekirdeği bende evin içinde istemem epeydirde yemeiyorduk balkonda yenir bizdede orada kalır pislik.. ama geçen adamın canı çekti zaar almış ama kuzulardan yenmedi işde..

çileko kına nasıl geçti düğünde oldu heral hiç laflamadın resim neyim yokmu koysana faceye kız...

kızlar merhaba geçmişi okudum herkez iyi gibi.derin tekrar babana Allahtan rahmet kalanlara uzun sağlıklı ömürler dilerim.asıl mekanına gitti işte babanda bizde vakti gelince hayırlı bir sonla kavuşuruz umarım tüm gerçek mekanına ulaşmış sevdiklerimize:97:
yasmin geçer bugünlerde geçer diyorum anıl konusunda.ama enişte o kadar pişirmiş yiyiverseydin kız kıyamam
cuma bizim dışarda işlerimiz vardı ofise uğramadım nerdeyse cmt si evdeydik oğlumla ben baya bi uzun oturdum yorulmuşum.akşam babası gelince bir iki yere uğradık döndük tam yattık uyuduk acıyooo feryadıyla uyandık.malum azılarımız,ağrıyacak o vakti buldular. 20 dakika ağladı kalktık salona gittik tv yi açtık ellerimi soğuk suyla yıkayıp ovdum biraz diş etlerini ,çay içecem dedi karışık otlardan bi çay yaptım rezeneli falan içmedi tabisaat 3 e geliyordu ben sızıp kalmışım koltukta gözümü bi açtım baba oğul oyun hamuruyla oynuyorlardı.kalktık yerimize yattık pazar tüm gün yine çıkmadım benim heryerim ağrıyordu malum cmt si gecesinin bitkinliği akşamda arkadaşlar geldi tatil bitti:96:
dişide bahane etti dayanıyor memik memik deyip, yemek su iptal süte eyvallah bile etmiyor napıcam şaşırdım kış günü kesmekde istemiyorum inadındanmı iştahsızlığındanmı akşam yemiyor sonrada gece acıktıkça dayanıyor memelere.durum bu yani
:26:

selam sevgili kasım anneleri, bütün haftanız sağlık ve mutluk içinde geçsin inş.

lore baban için geçmiş olsun.benim babam 3 yıldır uğraşıyor yuksek tansiyonla.herşeyi tuzsuz yiyor.ilk başta cok zor kabullendi hep geçecek diye bekledi ama şimdi kabullendi.çok zor ya.

derin allah kabul etsin.yaptıklarınız ruhuna gitsin inş.

seda yine hareketli ve bereketli bir hafta sonu geçirmişsin maşallah,

nazlıcım bizde çocuk macunu aldık onla fırçalıyoruz ama benim kızım resmen emiyor macunu çok hoşuna gidiyor.

yasmin ne güzel hayırlı bir iş yapmışsın.bebek şekeri falan ahh beni kışkırtıyor.dün de bebek mağazasında o kücüçük tulumları kıyafetleri görünce acaip bebek çekti canım

bizde haftasonunu biraz yoğun geçirdik .cumartesi önce dişciye gittik sonra şöyle bir dolaşıp doğru eve yemekte misafirimiz vardı.ama önceki günden kalan hazırlıklara ilaveler yaparak kolay oldu.gece yarıma kadar oturdular güzel geçti

pazar günüde 3 ekadar keyif yaptık sonra tepe natulusa gittik betül oyuncaklara falan bindi eğlendi.babasına arabalı bir bebek aldırdı ağlaya sızlaya akşam eve geldik bebeği ileri geri yaptırırken araba elinden kaydı duştu bizimki kalarifere kafayı tosladı okadar kötü olduki aklım çıktı.çok şişti ve morardı butun keyfimiz kaçtı bide 2 saat uyutmayım diye uğrastım mızmıslandı durdu.şimdi şişi inmiş ama baya mor duruyor.dedim babasınna hemen sadaka ver kızımın niyetine diye.çok yaramaz ya hiç kız gibi değil çok hareketli napcam bilmiyorum.mağazada falan yanımızdan alıp başını giidiyor hiç korku çekingenlik yok dun bakalım nereye kadar gidecek diye arkasından takip ettim hiç bikere bile bizi aramıyor arkasına bile bakmıyor.zor bu kızla işimiz

Derin tekrar Allah rahmet eylesin.Ölüm insana ne kadar uzak gelsede çok yakında olduğu bir gerçek. Mekanı cennet olsun..

Çilek resimleri gördüm.Hiç de güzel değilsin

Nazlım biberonu bıraktınız siz.Ben ne yapacam bilemiyorum.Bardakta içmek istemiyo sütü.Zaten sinirli, üstünede gidemiyorum( Maşallah tontişlerine.Bizde diş fırçalıyoruz ama fırçamız dişlenmiş durumda(

Nazlı ardada fırçalıyor yazdan beri önce macundan tiksinmişti ama şimdilerde alıştı herhalde mızmızlanmıyor.okuldada heryemekten sonra cümbür cemaat fırçalayınca ordada fırçalıyormuş.tek sorunumuz benim çocuğum tam bi çöplükböceği o fırçayla kapı pervazlarının pencere önlerinin tozunu alıyor.bi ara ayakkabılarını fırçalıyordugörmesem almasam elinden devam edecek diş fırçalamaya.hoş kaç kere yapmıştır ben görmeden

Mucizecim slm geçmiş olsun cnm arda da aynı bende bırakıyorum bakalım ne yapacak die hiçç umrunda bilem değil arkasına bile bakmadan gidiyor sıpacık
Buarada dünde ablam kafama girmeye çalıştı kuzeniimin kızı geldi 9 aylık tosbağ çok tatlı kıss seda doğur bak bende annemde bakıcak durumdayken doğur sonra zor olur bende dedim yok abla ben evimi alayım 2.ye ben bakarım inşallah die bayılıyorum bebişlere valla maddiyat olsaydı takım kurardım kesin

ben geldım
hıc sevmıyorum su hafta bası ıslerını yaww
cok yogunum valla ancak oturuyorum dıyebılırım
carsamba toplantımız var fecı kosturmacadayım

babamı bıle ıkı arada bır derede zor aradım
ıyıyım dıyor ama aklım hep onda
allahım saglık versın hepsıne
kafam sureklı evde oldugundan zor konsatre oluyorum

buraya da pek yazmamıssınız hayırdır nereye gıttı herkesler yaww

mujcizem geçmiş olsun kuzuya .. valla benimkilerde özellikle kerem çok hareketli korkuyorum çok ALLAH koruyor kuzuları gerçekten.. bu dönemde çok dikkatli olmaka lazım..

yasminim yok ya bırakmadı kzular keyif yapıyorlar biberonla bardakla çok güzel içiyorlar ama uyurken illa bacaklar üstüste atılacak her durumda ağızdada çikolatalı süt biberonu olacak.. anca yaza bırakırlar sanırım bu gidişle..

policim sorma bizim fırçalrda heryeri fırçaldı sayelerinde ama iyice yıkadım ve kaynar suda beklettim ... şimdilik kullanıyoruz öyle artık banyoda duruyor ama yakında alırım yenilerini..
sedoş aslında bakanın varken seney düşün sen bu işi hemde bir sene daha çalışmış olursun...

pazar günü çarşıda gezerekn av mevsimi film broşürünü gördüm nerde varmış sinema diye baktım annaa benim evin karşısındaki kültür merkezindeymiş çok yakın ve ben sinemeya gidemiyorum.. ne anam nede bakan var kuzulara..(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…