2008 Kasım Anneleri

nazlımelek yakın olsak ben bakardım kuzulara seve seve
sen de kocısınle gezerdın ne guzel

cılek bır de vasat dıyordun kendıne
pehhhh vasat halın buysa perfectın ne olacak merak ettım

derın aslında esınde vıcdan yapmıstır sonra kendı kendıne
bosver uzulme allaha sukur kımselere muhtac degılız

mucıze babam da kabullenmıyor henuz
ıyıyım ben benım tansıyonum normalı buymus demek kı dıyor

polıpe
ben sana kusum ıste canım oyle ıstıyor

lorem sağol canım benim... artık büyüyyene kadar kuzlar öyle idare edicez..
belki şimdi geri kalıyorum ilerde acısını çıkarırım inşallah...

çilekom hakkat çok güzel çıkmışın hem kınada hem düğünde maşallah tatlım kimse sana bunun kuzusu var demez çıtırsın sen daha..:124::129:

iyi akşamlar güzel annelerim hepiniz kaçtınız heralde ben nöbeti devraldım sizden,dershaneden geldim kuzu uyuyor birkaç yapılacak iş var ama bıraktım önce kocişle bi ilgilendim hemen damladım buraya

dershane saatlerimi ayarladım artık sadece çarşamba günü 8e kadar sürecek pazartesi ve cuma 16.30a kadar iyi oldu yani babamızda akşamları özel derse gidiyor bende evde yokum oğlum için üzülüyordum yani sevindim şimdi

geçmişe bi baktım da lorem geçmiş olsun babana ve kuzuya canım benim

polipim sütten kesmeye çalışıyor sanırım bende emziği bıraktırabilir miyim acep diye düşünüyorum tuvalet eğitimine ara verdik çünkü hatırlarsanız

mucizemin de kızı kafayı vurmuş sanırım çok oluyor öyle kazalar ama her seferinde içim acıyor onlarla birlikte zor valla

derinim babanın 40ı oldu mu yaa o kadar çabuk geçiyor ki günler hızına yetişmek imkansız

yasminim tontişim sen nasılsın kuzu,bir sıkıntı yok inşallah

sedoşum çileğim burdaydı sanırım başka başka ay işte alıntı yapmayınca unutuyorum ben böyle

Beyazım facede sonradan gördüm yazmışsın.İyiyim tontişim, şükür.Biraz sonra çıkıcam.Özledim kız..Yarın takıl bize bea:) Öptüm yavrumuda..

Polipe, Sedoş ve herkese iyi akşamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…