2008 Kasım Anneleri

gunaydınlar guzeller

hakkaten burası ne kadar sessızlestı yaww
arkadaslar hadı yıne toplasın garı
lutfennnn

bız bol eksınlı bır aksam gecırdık
bugun de gecmıs olsun dıleklerınıze sımdıden tsk ederım

aksam anneme gıttım bıraz takıldım kendı evıme gececegım sırada
kuzu sandalye uzerınden konsolun uzerıne cıkma gırısımındeydı
yapma oglum hadı oglum derken
yası benden buyuk annemın antıkalarından sayılabılecek dıbı cok kalın cam ama oldukca agır bır sekerlık vardı
kulluk tarzı olanlar vardır ya onlardan
basparmagıma dusmesıyle benım totomun tavana vurması bır oldu
o ne bıcım bır acıydı anlatamam
ayak uclarımdan ıcım cekıldı resmen
hemen morardı ve sıstı tabıı parmak
bense acıdan kıvranırken kuzum basladı aglamaya
annemın yardım gırısımlerını bıle kabul etmedı yaklastırmadı kımseyı yanıma yavrucum
sonra komple ayagım uyusunca kalktık gıttık hastaneye
fılm cekıldı kırılmamıs ama hem ezılmıs hem de tırnak gırmıs etın ıcıne
uyusmamıs tarafından bır ıgne yedım tabıı
ılaclar ve merhemlerle eve donduk
nasıl ıclı yavrum annem ufff oldu dıye hıc yaramazlık bıle yapmadı
gece agrım oldu ama sımdı daha ıyıyım
hafıften basarken zorlansam da ıyı olacak ınsa allah

Günaydın şekerler
Pasincim çok geçmiş olsun iyi ki kırılmamış bu kışta zor olurdu senin için nasıl sızlıyordur şimdi
Bende dün eve gittim tost yapıp yedik kocişkoda 3.haftamda benden gaza gelip diete başladı benden çok aslında onun ihtiyacı vardı iice göbek yapmıştı baya azimli ii oldu bana da destekçi olmuş oldu şimdi birbirimizi gaza getiriiriz anneme de büyük kolaylık olucak yemek için bizi beklemelerine gerek kalmayacak buna da en çok babam sevinecek neysem dün akşam sıradan ama güzel bir akşamdı oğluşumla boğuştuk kudurduk yine.Bizden bu kadar....

Son düzenleme:
Günaydın yavrular.Bizde de haberler fena değil.Akşam oğluma masa sandalye aldım.Masayı görünce sevindi, hemen boya kalemlerini istedi.Boyama kitabını da verdim.Biraz onunla oyalandı.Yemek işine gelince yine yemek istemedi.Yemeğini sen ye oğlum dedim.Yemekleri birbirine katıp oynuyo.Kızdım bağırdım.Kalk dedim hemen kaldırdım..İştah sıfır(

Lorem geçmiş olsun.Harbiden kırılmadığına şükret(

Sedoş sana da günaydın.Bu aralar maşallah diyelim kocişine..

Yasom bende arda paşaya aldım masa sandalye görür görmez bayıldı yemeğini artık hep o masada yiyor arada bir ilgileniyor birde basket potası aldım çocuk bütün sıkılıyor zaten dünde yolda kayyunun stickerlarını gördüm aldım duvara yapıştırdım evi çocuk bahçesine çevirdim annemde taşınıcaz die ses çıkartmıyor yapıştırma odası olsa al ne istiosan yapta şimdi oturma odasına olacak işmi die sölendi biraz ama çokta problem olmadı canı sıkılmasın die ne varsa alıoruz valla onlarıda düşünmek lazım kışın hep evdeler yazık kuzular
Kocişkoda evet buaralar ii gibi maşallah birde şu aktivitelerimiz buaralar yoğunlaştı cem yılmaz ata demirer cirque soleil sirk birde bu sıralarda evlilik yıldönümü vs vs bi canlılık gelicek hayatımıza sıkan bi tarafı bu aktivitelere ardamı götürememem ama birazda kendimize zaman ayırmamız gerekiyor değil mi diet konusnda da baktıki ben yanında sarışın zayıf bir hatun o göbişli gelecek kıskanıyor sen yanımda fıstık gibisin ben göbişli die die başladı diete ii oldu

tsk ederım yasmınım
bende sukredıyorum
allahtan kuzumun ayagına falan dusmedı

ıstah benım kuzuda da sıfır ya
dun aksam hastaneden geldıkten sonra uff olduk ajıtasyonlarıyla bır kase corbayı zor ıcırdım

günaydın kızlar
bizde dün gece yorgunluk vardı
eşim sürekli mesaide bu ara
zaten marketten çıkamıyordum her akşam al al
şimdi hepten bana kaldı
bitmiyor valla bıktım taşımaktan
buğranın bezi sütü ıslak mendil hepsi bitti
bana az yağlı beyaz peynir oğlana tam yağlı beyaz peynir
elma mandalina derken
kollarım koptu valla taşırken
daha alsam vardı alıncaklar
sonra da buğrayı almaya anneme gittim
ananem geldi ya anneme
evde yalnız kalmak istemiyor nedense
biz de buğrayı anneme taşımak istemiyoruz sürekli
annem de istemiyor çünkü alıştı bizde bakmaya
herşeyi bizde olduğu için evinde daha rahat ediyorlardı beraber
neyse dün gönlü olsun hava da iyi diye öğlenden sonra evine gitmişti annem buğrişle
dedesini aramış hep bulamammış inanmamış(
kaybolmuş diyor bana .kayboldu ya oğlumm...
sonra eve gidelim diye tutturdu
ben zaten dünden razıyım o evde duramıyorum artık hiç
eve geçtik ikimiz
beni cucana al deyip durdu mecbur taşıdım danayı
küp gibi maşallah böyle işte kollarım terk oldu:))

yemek konusunda bizde de aynı hikayaler
adam oldular başımıza
dün benimki kusmuş yine(
kustuğuna pisliğe mi yanarsın
yedirdiğin yemeğemi
boll cevizli kek yaptım sütle iyi yiyor benimki
birde kivi elma muz rendeliyorum
portakal da sıkıyorum buna
bunu da şurup diye yiyor:))
eskiden ağzına şurup veremediğim çocuk
şimdi şurup manyağı oldu iyimi:)))

Derinişko hoşgeldin demek kayboldu die arıyor yavruşum bnm bu druumlarda hep andinanın batusu geliyor aklıma zülüyorum ölüm çok zor bişey acısnın tarifi yok ama hepimiz birer sabır taşıyız ki buna inanabiliyoruz
Meyvaları öle rendeleyip pütürlü mü veriyorsun yoksa meyva suyu şeklindemi veriyorsun cnm merak ettim

pütürlü canım posasıyla yani
bir portakalın suyu oluyor içinde
bunu yapıyorum çünkü
portakal ve kiviyi kendi başına yemiyor
mandalina elma muz yer de
diğerlerini yemeyince bende böyle yapıyorum

Burda çalışanlara 2010 word-excell eğitimi veriyorlar bilge adamdan 2 günlük sonunda sertifika alıyorsun kontejanda yer olduğu için benimde katılmamı istediler Cumartesi Pazar sabah 9 dan akşam 17 e kadar oğluşumdan ayrı kalıcam ama sertifika ve eğitim adına bnm için ii olucak katılıcam büyük ihtimalle 3 haftadır ertelenen bi arkadaş ziyaretim vardı inşallah yanlış anlamaz beni

sedoş kursamı gitcen kız bu hafta tüh
bende belki o tarafa gelirdim
starcıty mi ne varmış galiba oralarda
eşim oraya gitmiş biz piroşlardayken
beğenmiş çok çeşitli şeyler vardı dedi
oraya gidecektik bu hafta
senle görüşürüz diycektim ama kısmet

bence kursa git ama kesin olarak
senin için iyi olur
loreye de geçmiş olsun diycektişm unuttum
tırnağın çok morardıysa çıkabilir korkma sakın
yenisi geliyor acımadan

günaydın kızlar,
lorem öncelikle sana geçmiş olsun.. Allah daha beterinde esirgemiş... kış günü çok zor olurdu gerçekten senin için...
sedoşum kocişinde diyete başlamış hadi kolay gelsin size destek olursunuz birbirinize ne güzel..oğluşunda masasıı güle güle kullansın...
yasmincim sizn masanızda hayırlı olsun çok sevindişrik oluyor kuzular bişey alınca şimdi benimkilerde tvde ne görse istemeye başladı.. anılın iştqhı dişi yüzünden azaldı heralde daha bizmkilerde bir gelişme yok aynı dişleri...
derincim markete tek gidince zor olur ya iyi gelmişin üstesinden..birde kuzular kucak istiyorlar hakkaten benim kerem hafif yinede kaan beyi zor taşıyorum ameliyatlı belime bişey olacak diye korkuyorum..

bizim dün akşamda yorucu ve sinir bozucuydu ya.. benimki hal saha maçına gitti annem aradı onunla konuşurken kerem bey sen pantolonu çıkar bezi çıkar balkon kapısın oraya fışfışla çok sinirlendim çıkarma üstünü diye çok kızıyorum dinletemiyorum... üstünü giydir orayı temizle derken sildiğim bezi kenara koydum hemen elimi yıkadım üşümeden giydirireyim diye sen git al onu banyodan kaan bey oyna pis bezle üstü ıslanmış hadi birde onu yıka pakle değiştir.. kaan bey elmayı bütün istiyor soyup veriyorum yarısını halıya yedişrmiş kerem dilim dilim güzel yer o konuda iyi ... işde temizle pakle koştur öyle geçirdik geceyi.. neyseki bize göre erken 11,30da uyudular... günü tamamladık öylece...

Aa ii olurdu valla görüşürdük starcity çok güzel kocaman herşey var çocuklar için oyun parkı vs çok güzel ben beğeniyorum orayı görümcek vepa da çalışıyor eğer ayakkabı almak istersen vepa da sarı kafa görürsen söle sedanın arkidşiyim die indirim yapar ok eğitim için sertfika yeni sürüm ii olucak tek kötü yanı kuzumdan ayrı kalıcam neysem onu da babası gezdirir artıkın olmadı eğer size de uyarsa Cumartesi 5 gibi buluşuruz hava güzel olursa tabiisi ömerlede konuşiim bi telefonlaşırız ok kankim
Ayça hatundan haber yok aramıyorda zırtopoz biz aramasak arayacağı yok hatunun valla kızıcam ammaaa

Nazlişkom hoşgeldin tatlışım
Zor bir akşam geçirmişsin işin zor anam birine bakarken diğeri başka iş beceriyor veletlerin sıpacıklar sinirleniyoruz ama böle okuyunca da insan gülüyor valla o anlarda biraz daha sakin olsak anı yaşasak ne kadar komik ve meraklı olduklarını daha ii izleriz ama malesefki bi yerde sabrımız taşıyor bende böle olmayı beceremiyorum ama bazen sakin olup izlediğimde gül gül ölüyorum hatta annemler bu sakinliğimden dolayıda gıcık oluyorlar bana kihkihkihkiihhh

sedoş kurs iyi olmuş bence.. kuzundan ayrı kalıcan ama kısa süreli old. için kurs telafi edersin sonra..
aslında haklısın kuzuların o hallerini dizi seyreder gibi tvde seyretsem gülerim kesin ama başıma gelince çok sinirleniyorum çok yoruluyorumda bugünlerde geçecek deyip işde avutuyorum kendimi...:)))

selam arkadaşlar..
akşamları azıcık girebiliyorum eşim olunca o zamanda kimse olmuyor..
e ortadanda girilmiyor..
herkesler iyidir inşallah..
biz bu güzel havayı kaçırmıyoruz ve hemen parka koşuyoruz:)

sedacım valla görüşebiliriz isterseniz yinede
saat 5 gibi orada olacak şekilde ayarlarız canım
masa aldım dedin ya nasıl masa aldın
kaça aldın
ben alacam artık ama hangisinden alsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…