2008 Kasım Anneleri

Nazlım, Amin ve Derin merhabalar..

Sedoş kurs iyi olur canım.Ne kadar çok belge, o kadar iyi iş:)

Nazlım Anılda diş görünmüyo.Huysuzluğu bayağı arttı.Bazen dayanamıyorum.Akşamları ağzında yemeği sakız gibi çiğniyo ve yatana kadar yutmuyo.Dün yutmuş.Anne ağzımdan kurt çıkmıcak diyo.Ben kızıncada gidip babaannesine annem beni dövdü, kulağıma vurdu diyomuş.Akşam aradı, çocuğu dövüyo musunuz diyo( Bende yuh dedim eşimle kaynana konuşurken.En ufak bir azarlamada koşa koşa gidip şikayet, beni dövdüüüüü(

Derin akşam ben Caillo resimli masa sandalye aldım.Adi bişi, toptancısından 25 e aldım.Zor buldum, kaç dükkana baktım.Bunu görüncede zıpladım hemen.Biraz adi tabi ama idare eder:)

beni dövdü mü diyomuş
dövmeyi nerden biliyor yaa
bu çocuklara akıl ermiyor valla
benimki daha dövmek ve dövülmektek çakmadığı için
piroşlarda durunun altında kalınca
afalladı kaldı uşağım:)))))))

Ya Derin tv de adama silahla ateş etti birisi, anne adam öldü, vurdular diyo.Bu aralar saldırgan, kuzenleri özellikle kız olanı yoluyo ben yokken.Anıl böyle değildi( Sıkıntıdan yüzümde gece yanığı gibi bişi çıkmış sabah.Gece dedimki oğlum ben seni dövüyo muyum diyorum.Şeviyon şeviyon diyo(

sedacım valla görüşebiliriz isterseniz yinede
saat 5 gibi orada olacak şekilde ayarlarız canım
masa aldım dedin ya nasıl masa aldın
kaça aldın
ben alacam artık ama hangisinden alsamki
kankim ömer 35 tl mi ne aldı ben tenli koyacak yer yoktu taşınıcaz vs dandik aldık zaten 70 tl vermeyed kıymam şimdiden sandalyeyi fırlatamaya başladı bile
görüşme içinde telefonlaşırız o zaman

evt o kuzenler yüzünden oluyor işte maalesef
hemen öğrenmiş ne varsa
bizde öyle kimse yok
kendisi de öyle kuduruk değil henüz:))
bilmiyom sonra ne olur
koltuklardan yastıklara benim üstüme yatağa falan
denize atlar gibi atlıyor bu ara
beni korkutuyor

Malesefki kendi istediğimiz gibi yetiştiremiyoruz çocuklarımızı yapacak birşey yok hayat şartları bunu gerektiriyor şuanda çalışmamın tek sebebi oğluşum sırf o daha ii koşullarda yaşasın ve hiçbir sıkıntı çekmesin die bir evimiz var ama ikinci için çaba veriyorum ki ilerde bnm evimin dışında oğluşumda evlendiğinde evi hazır olsun yada en ii okullarda eğitim alsın ve hiçbirşeyden mahrum kalmasın die şuan değil ama daha sonra bunu meyvalarını yiyecez allah nasip ederse

dişten değil demek.. o zaman yine bir dönemden geçiyor bu kuzular sabır edecez mecburen..
bak sen babanneye anne beni dövdü diyomuş he vay kudurk vay...valla herşeyi biliyorlar benimkiler tvden öğreniyor böyle şeyleri çizgifilm dışında pek seyretmiyorlar ama bazen babamız bir film açıpta içinde arbalar aksiyon felan varsa çok dikkatlerini çekiyor..her gördüklerinide mutlaka bir kerede olsa uyguluyrlar benimkiler bir ara kayunun yastıklardan çarşftan çadır kurduğu gördüler şimdi hergün yastıklar yerde sabah içeri gelip uyurlarsa küçük battaniyeleri oluyor odada onları üzerine örtüyorlar oyuncaklar altına gizlenişyor kumandayı sakladı vermiyordu geçende .. onlarda öyle öğrenip uyguluyorlar işde bişeyde diyemiyorum ev her daim karışık yani...

selam güzelleer..

yılsonu işlemleri derken fazla girmiyorum zaten..ama haftadan sonra artık hiç giremiyecem..görev yerim değişiyo..artık merkeze milli eğitime geçiyorumm.ordan giremem herhalde.((
eee nasılsınız bakemmm..:))

Gülizim o da ne yaa? Merkeze neden geçiyosun? Neden giremiceksin((

Nazlım valla evde ne olursa babaannesine söylüyomuş.Aramızda konuştuğumuzu bile.Geçen eski işyeri arkadaşıma gittik.Biraz dedikodu yaptık.Tolga diye bi arkadaş var onun patronla atıştığını anlattım arkadaşa.Eve geldik babasına "Tolga dedi ki" diyo(( Babası ara sıra bana karıcığım çay getirirmisin falan diyo , babaannesine babam karıcığım dedi anneme diyomuş:)))))

Son düzenleme:
gülizim hoşgeldin..işlerin yoğunlaşıyormuş kolay gelsin şimdiden yeni görev yerinde hayırlı olsun...
tşk ederim nazlıcımm..hoşbuldukk bu aradaa :))

merkezde personel eksikliği varmışş..bütün okullardaki memurları çektiler.ne zamana kadar oda belli değil...esasında bu haftadan itibarendi..ama benim okulun işleri yoğun olduğu için 1 hafta izin aldıkk..ordan girmem çok zor ahretim..orda bi odanın içinde 15-20 kişisin..dikkat çeker..artık buradaki gibi kendime ait bi odam olamıyacakk ((ama fırsatını bulursamm..girerim yine..işte bakacazz..

selam güzel anneler,

off ne kadar yazmışsınız ya alıntı yapmayınca hepsini unutuyorum .bu ev insanda hafıza mı bırakır.

lore canım çok geçmiş olsun.bu çocuklar daha neler yaşatacak bakalım bizlere

yasmincim masanız hayırlı olsun.bende almak istiyorum kare olanlardan ufak sandalyeleri oluyor ya onlardan.

nazlı senin oğlanlar sulama islerine başladılar demek:)))

seda kursun hayırlı olsun şimdiden.3 hafta çok değilmiş zaten oğlunla artık akşamları vakit geçirirsin.bizde sirke betülü götürmek istiyoruz .

güliz seninde yeni yerin hayırlı olsun inş sorunsuz istediğin gibi olur.

polipe hatun görünmuyor bugün nerelerde acep.

derin senin kuzuda pek masum ya benim kız koltukların tepesinde tam bir haşarı kendini sakatlayıp duruyor .maşşallah seninkine

bende buğun temizlik yapıp kızımı parka götürmek istiyorum hava güzel gibi görünüyor .dün akşam betül hanım saat sekizde halının üstünde uyuyup kalmış biz bütün ısıkları söndürdük sesiz sessiz dolaşıyoruz ki hanfendi sabaha kadar uyusun ama maleisef bizimki 10 buçukta kalktı sallla salla geri uyumadı o kalkış la geçe 3 te uyudu babası sinirden costu sabah kızı zorla kaldırdı çocuk kafayı oradan kaldırıp oraya yatırıyor gözünü açamıyor çok acıdım amma yapmamız gerektiği için sesimi çıkaramadım.parka götürüp geliyim uyutucam hemen bakalım akşam yatış kaç olacak.

Son düzenleme:
ay yasmin sen anlatınca aklıma geldi ben liseyi bitirnce yazın annemle bir kaç gün gezisinde bulunmuştum orda bir teyze torununa bakıyordu onuda getrirdi oğlan çocuğu çok tatlı bişey her sefer ane babasıyla ilgili yarı doğru yarı yanlış çok şeyler söyler güldürürdü genelliklede babam annemi dudaktan öptü saçını sevdi felan biz gülerdik onun anlatımı komişk olurdu ama annesini düşünemiyorum en son kadının kendi gününde gelinde vardı daha önce kayınvalidesi demiş böyle böyle anltıyor yanında yapmayın diye bizede söyledi kız aman sakın inanmayın bunun yanında bişey yapılırmıu herşeyi biliyor tyvde denk gelipde gördüğü sahneleri biz yapıyormuş gib anlatıyor diye millwete açıklama yapmıştı..:))) ama hakkat bazen öyle olmayacak şeylerde söylüyorduki çocuk işde hayl güçleri çok geniş oluyor ama karı koca öpüştümü öpüşmedimi muallakta kalmıştı..:)))))

Ay sormayın.Kaynanam kocam demiş herşeyi söylüyo diye.Diyorum ya bazen sarılıp karıcığım diyo bana:)) Bundan sonra daha dikkatli olmalı.Geçen nerden duyduysa evde ebenin damışı diye geziyo.Allah'ım ne kadar esirgersen o kadar sapıtıyo bebe:))

mucizem hoşgeldin.. sizn kuşda gece uyumayanlardan he Alah yardımcımız olsun bu kuzular bir süre daha bizi uykusuz bırakacaklar malesef..

önceden biz sarılınca yada işe gelince küçük bir öpücük utanırlardı şimdi çok dikkatli bakıyorlar... artık yapmıyoruz bu ara zaten hiç yapmıyorummm:)))
evimize geldiğimizden beri kerem dede ne yaptı deyince ah deyip orasına vurduğunu gösteriyor oyaki dedemizde sevme özürlüdür kucağına pek almaz bir kaç kere kızdı bunlara sigaralarını un ufak edince yarı şaka yarı ciddi omu akıllarında kaldı bilmem...

kızlar malzemelerimi ıslattım bugünden yarın aşuremi pişiryorum...
nasıl canım istiyor ya hiç bir Allahın kuluda pişirmemiş getiren götüren olmadı...

Allah kabul etsin Nazlım.Bugünde annem kaynattı aşure.Benim zamanım olmuyo pek.Malzemeleri aldım, pişirmesi annemden:))Allah başımızdan eksik etmesin, iyi ki varlar..

Mucizem valla söyledikleri karşısında donup kalıyorum.Eşime diyorum ki ne yapıcaz, böyle böyle söylüyo? Nasıl olsa öğrenecekti, boşver diyo(

şimdiden kolay gelsin aşure için nazlı allah kabul etsin.

valla bizede dünden beri sağdan soldan geliyor.bende haftaya yapmayı düşünüyorum inş,

babam bahçeden ilk ürününü toplamış dün ıspanak getirdi akşamdan beri onla uğraşıyorum yıka yıka bi hal oldum.bii kısmını akşama pişiriyim bi kısmınıda dolaba atıyım dediim güya beni oyaladı.marketten hazır yıkanmış almak varken.giden suya yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…