- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #93.521
kankim ömer 35 tl mi ne aldı ben tenli koyacak yer yoktu taşınıcaz vs dandik aldık zaten 70 tl vermeyed kıymam şimdiden sandalyeyi fırlatamaya başladı bilesedacım valla görüşebiliriz isterseniz yinede
saat 5 gibi orada olacak şekilde ayarlarız canım
masa aldım dedin ya nasıl masa aldın
kaça aldın
ben alacam artık ama hangisinden alsamki
Ya Derin tv de adama silahla ateş etti birisi, anne adam öldü, vurdular diyo.Bu aralar saldırgan, kuzenleri özellikle kız olanı yoluyo ben yokken.Anıl böyle değildi( Sıkıntıdan yüzümde gece yanığı gibi bişi çıkmış sabah.Gece dedimki oğlum ben seni dövüyo muyum diyorum.Şeviyon şeviyon diyo (
Nazlım, Amin ve Derin merhabalar..
Sedoş kurs iyi olur canım.Ne kadar çok belge, o kadar iyi iş:)
Nazlım Anılda diş görünmüyo.Huysuzluğu bayağı arttı.Bazen dayanamıyorum.Akşamları ağzında yemeği sakız gibi çiğniyo ve yatana kadar yutmuyo.Dün yutmuş.Anne ağzımdan kurt çıkmıcak diyo.Ben kızıncada gidip babaannesine annem beni dövdü, kulağıma vurdu diyomuş.Akşam aradı, çocuğu dövüyo musunuz diyo( Bende yuh dedim eşimle kaynana konuşurken.En ufak bir azarlamada koşa koşa gidip şikayet, beni dövdüüüüü (
Derin akşam ben Caillo resimli masa sandalye aldım.Adi bişi, toptancısından 25 e aldım.Zor buldum, kaç dükkana baktım.Bunu görüncede zıpladım hemen.Biraz adi tabi ama idare eder:)
tşk ederim nazlıcımm..hoşbuldukk bu aradaa :))gülizim hoşgeldin..işlerin yoğunlaşıyormuş kolay gelsin şimdiden yeni görev yerinde hayırlı olsun...
merkezde personel eksikliği varmışş..bütün okullardaki memurları çektiler.ne zamana kadar oda belli değil...esasında bu haftadan itibarendi..ama benim okulun işleri yoğun olduğu için 1 hafta izin aldıkk..ordan girmem çok zor ahretim..orda bi odanın içinde 15-20 kişisin..dikkat çeker..artık buradaki gibi kendime ait bi odam olamıyacakkGülizim o da ne yaa? Merkeze neden geçiyosun? Neden giremiceksin((
Nazlım valla evde ne olursa babaannesine söylüyomuş.Aramızda konuştuğumuzu bile.Geçen eski işyeri arkadaşıma gittik.Biraz dedikodu yaptık.Tolga diye bi arkadaş var onun patronla atıştığını anlattım arkadaşa.Eve geldik babasına "Tolga dedi ki" diyo(( Babası ara sıra bana karıcığım çay getirirmisin falan diyo , babaannesine babam karıcığım dedi anneme diyomuş:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?