2008 Kasım Anneleri

selamlar millet ben geldim işten oğluşumu yatırdım bi bakim dedim ilk sayfada loremin parmağına bişey düşmüş ovv onun acısı çok beter olur bebeğim çok geçmiş olsun

yasminim görmediğini farkettim kuşum, bu Anıl sıpam neden yemek istemiyor ki acep,büyüdüler de adam oldular başımıza

sedoşum iyi yapmışsın yaa Arda bebişime steackerlar almışsın yanlış anlamadıysam ben nazilli de okadar çeşit bulamıyorum alamadım ama istiyorum özellikle onların odasını neşelendiriyor
valla ben annemin oturma odasına yapsam anacım komaya girerdi heralde :)

derinim o kucak sevdası beni de mahvediyor bazen maşallah ağırlar artık öyle haa deyince kaldırıp taşımak mesela
dün babasıyla kaldı yaa ben dershanedeyken adam belini incitmiş

biraz uyumak istiyorum bende uykumu alamadım sanırım çok uykum var

Beyazım bilmiyorum ki, acaba artık bizim gibi 3 öğün falan mı normal olanı.Babaannesi 6 da yoğurt yedirmiş sadece dün.Ben de 9,30 da sordum yer misin dedim.Yerim dedi.Sonra da oynadı.Her akşam böyle

sağolun kızlar.. yarın babamız evde ondan rahat yapıp dağıtıcam yani...
yasmin siznkinide Allah kabul etsin ve afiyet olsun...

meleğim hooşgeldinde bu sefer benmi babanın tarlasını taşladım selam sabah yok hiççç

Ooo beyaz hanım mücize hanım güliz hanm hoşgelmişiniz
Beyazım taşınacağımız için şuan annem karışmıyor birçok şeye normalde hayatta izin vermez
Yaso kıı bende dün ardaya yoğurt bulgur pilavı koydum masasına yoğurdu yedi pilavdan iki kaşık aldı sonra başladı oynamaya bizde buaralar iştahsız gibiyiz işine gelirse yiyor gelmezse yemiyor bende pek zorlamıyorum artık eskisi gibi portakallı minade.. te veriyorum ama daha bi etkisini göremedim bu aldığım şurup hem vitamin hem demir var hemde iştah açıormuş ama daha bi cacık yok

Kızlar az önce 5.yeğenimin cinsiyeti belli oldu.Erkek olacak yineeee Bir kızımız 5 oğlumuz olacak yani toplamda:)

Yaso gözünüz aydın sizde yine ii bizde hiç kız yok yani ablam abim ve bende 4 de erkek kızı tutturamadık yengeme doğur die baskı yapıoz ama şuan tık yok ne gelirse benden benimde ev olayım var daha kıza bizde hasretiz

hayırlı olsun yasmincim .bu durumda kız olan baya kıymetli olacak desene

hoşbuldum sedacım .nerelerdesin .bir var bir yoksun

bu kasım bebeklerinde genel bir yemek sorunu var herhal

eşim aradı şincik benim bunalım halımın ayın hareketinden kaynaklandını söyluyor aslında ikizler burçu çok eetkilenecekmiş miş de ben etkilenmişim adamda kafayı yedi zavallı.astrronomiyemi merak saldı acep haberim yok

Mucizem arada bir bakıom iş oluo onla uğraşıorum sonra tekrar bakıorum fazlada girmionuz boş buralar bayadır valla
Bence 2 yaşın vermiş olduğu özellikler hepsinde de var büyük ihtimal ben biraz akılları erdiğinde herşeyin çözüme ulaşacağına eminim en azından neyi sevip swvmwediklerini daha ii anlayacağız
Senin adam da baksana haşırneşir olmuş burçlarla sorsayna bi yengeçler ne alemde olacakmış

evet yasmıncim ben oglak eşim ikizler ve biz bir aradayız

demek sende ikizlersin yükselenin etkin galiba senin:)))

olur seda bi ara sorayım bakem yengeçlerin duurumunu:))

bütün işlerimi bırakıp kızıma verdiğim sözü tutacam onu parka götürecem biz yokken eve hırsız girerse bu eve benden önce biri girmiş diye geri çıkar herhal yada bu eve bomba düşmüş diye düşünür

simdilik byyyyyyyy

ben geldım canlarım
gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederım guzellerım

babamı doktora goturduk
kolestrolu cok yuksek cıktı
bır haftalık bır ılac tedavısı verdı doktor
bır hafta sonra yıne gıdıcez yıne tetkıkler yapılacak ve ılacları degısecek
cok canım sıkkın
babam uzuluyor nereden cıktı sımdı bu ıs dıyor sureklı olarak
tuzsuz yemesı gerekıyormus
yarın da toplantım var gerı geldım son evraklarım ıcın ısyerıne
parmagım desen zonkluyor zaten
geldı mı hepsı ustuste gelıyor
allah baska keder vermesın

sız ne yaparsınız guzellerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…