2008 Kasım Anneleri

lorecim baban için zor bir süreç benim babam için öyle olmuştu tuzsuza alışmak sonra daha önce önemli bir hastalıkta yaşamadığı için çok zoruna gitti ben bir ay diyet yapıyım iyileşirim diyordu ama 3 yıl geçti alıştı şimdi çok dikkat ediyor gramtuzlu yemiyor.allah şifalar versin inş hepsine

bizde parka gittik bi güzel oynadı benim kuzu.havada çok güzeldi ama ben öyle bir giydirmişim ki kendi kendime yuh dedim yani. ordan markete gittik alışveriş yaptık geldik.yedirdim şimdi uyutcam

Lorecim hepimiz diyetle geçiriyoruz hayatımızı.Kolesterol, şeker, kilo derken hep dikkat etmemiz gerekiyo maalesef..

Mucize sen park, market dedin ya canım istedi.Bende oğlumla onları yapmak istiyorum:))

mucizecim nazar değil beaa şu cvplama paneli yüzünden sinir edio insanı iki saat ondan da zorluo hepimizi
pasicim allah beterinden saklasın inşallah en kısa zamanda düzelir

Lorecim hepimiz diyetle geçiriyoruz hayatımızı.Kolesterol, şeker, kilo derken hep dikkat etmemiz gerekiyo maalesef..

Mucize sen park, market dedin ya canım istedi.Bende oğlumla onları yapmak istiyorum:))

canım ya haftasonu yaparsınız inş,vala bilmiyorum yasmincim sizinki mi iyi bizimkimi.diyorum siz gündüzleri özleyip daha güzel iletişim kuruyorsunuz belki bizde bütün gün yüz göz olup yapma etme derken işdi güçtu hepsi üst üste sanki daha verimsiz mi oluyoruz bilmiyorum hangisi daha iyi

Ben anneme pazardan brokoli aldırttım haşlayıp üzerine yoğurt sarımsaklı sos ve üzerinede nane biber kızartıcam ohhh mis gibin başka ne var bilmiorum
Buarada kociş bana hediye çizme almışşş geçen para vermişti kendin al die bende bankaya attım parayı dayanamamış kendi almış

bende acem pilav ,ıspanak,mantar corbas

sedacım cevaplama paneli bende de bazen yavaş ama çok kötü değil.ben de diyorum ben artık vakit bulup giriyom eskisi gibi değilim amma şimdi de millet yok.burayıda kuruttum.benim şansım

gunaydın kızlar
yorgun bır sabaha uyandım
bugun ogleden sonra toplantım var ve cok gergınım

aksam babamın tansıyonunu yıne dusuremedık
kalktık acıle gıttık ama bu kez kalp hastanesıne gıttık
23-13 ıdı tansıyonu
ama ısın ılgıncı babam bırseyım yok dıyordu
yıne dılaltı verıp ıgne yaptılar
kalp doktoru degıl dahılıye doktoru takıp edecek dedıler
seker hastalıgı rıskı cok yuksek dedıler
zaten kolesterol de almıs basını gıtmıs
ufff canım cok sıkıldı
babam ıse cok uzgun
sımdıye kadar hıcbır hastalıgı olmayan adama cok dokunuyor bu durum kabullenemıyor
bır haftalık ılac tedavısının sonuclarını sabırsızlıkla beklıyorum
su bır hafta hemen gecse ne olur

neyse ya kusura bakmayın her sabah hastalıktan bahsedıyorum ama
cok etkılendım ıste

sızde ne var ne yok

Günaydın canlar.Gece Anıl hiç uyutmadı.Gün boyunca bişi yememiş ama akşam bayağı yedi.Akşam annemler ve kardeşim vardı ailesiyle.Anıl yine kuzenini rahat bırakmadı.Oyuncaklarını kıskanıyo, her an onunla oynasınlar istiyo..Gece geç yattık , saat başı kalktı.Dün akşam ağzına baktım.Sağ altta azı çıkıyo sanırım.Damak girinti çıkıntılı duruma gelmiş.Diş yüzeye çıkmak üzere herhal(

Lorem geçmiş olsun canım.Tansiyon bayağı fırlamış..Şeker tansiyonu çıkarıyomuş demek.Baban üzülmüştür.Hayatta en önemli şey sağlık.Umarım ilaçla dizginlenir tansiyonu.

günaydın kızlar günaydın pasincim
baya yükselmiş tansiyonu herşeye dikkat etmesi gerekir bundan sonra bnm babamda da kalp ve şeker var yaş 70 belirli bir yaştan sonra her ne kadar hiç hasta olunmasa da yaşanılacaklar aşikar yaşlılık bizlerde aynı şekilde olabiliriz malesefki hayatta herşey bizler için erkekler için kabullenmek biraz daha zor tekrar geçmiş olsun inşallah çok önemli bir sorun aksetmez buarada bizi sıktığın falan yok buraya rahatlamak ve destek almak için giriyoruz ok
bende dün eve gittim herzamanki gibi oğluşumla bol bol kudurduk yoğurtlu brokolimi yaptım bi güzel hüplettik kocişle sonra arda ile yiğenime banyo yaptırdım oyun oynaya oynaya yıkandılar çok eğlendi sıpalar dünde akşamdan sabah yemek için lıght sandavic hazırladım öğlen içinde kereviz slatası yaptım sade yoğurt sarımsaklı hem sağlıklı hemde diet için çok uygun herşeyden önemlisi çok seviyorum neysem bizden bu kadar

Yasom günaydın diş olayı zor üzülme tatlım iştahsızlık olayına belliki dişten kaynaklı düzelir sıkıntısı var ondan da uyuyamamış kısa zamanda düzelecektir sıkma kendini

saolun canlarım
annemle konustum sımdı
gece yıne cıkmıs tansıyonu bası da agrımıs
aratmamıs benı babam halbukı gece de olsa ara gelırız dedık
babam henuz 56 yasında sımdıye kadar grıpte bıle yattıgı gorulmemıstır
maasallahı vardı sımdı boyle olması benı de cok uzuyor dayanamıyorum
bır de babam kendı kendıne uzuluyor ve tansıyonu hemen yıne cıkıyor
cok kafasına takıyor

ufff bılemıyorum cok kotu hıssedıyorum kendımı
ıcım sıkılıyor hemen ıyılesmesını ıstıyorum
allahım kımseye hastalık vermesın

İnşallah Sedoşum geçer bugünler.Kafam kazan gibi Mamalarını güle güle ye bu arada.Benim pek kilo fazlam olmadığı için diyet falan yapmıyorum

Lorem alıştıracaz kendimizi hastalıklara, üzüntülere..Bizde yaşlanıyoruz ailemiz yaşlandıkça.Metanetli olmak lazım.Ben mesela önceden annem grip olsa çok üzülürdüm.Şimdi kızım ameliyat lazımmış dediği durumlarda hemen organizasyon yapıyorum, tedavisi neyse, canı acıyacak olsa bile yaptırıyorum.Madem başa geliyo, çaresine bakmaktan başka bişi düşmez bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…