2008 Kasım Anneleri

kızlar artık bebek şekerlerimi hazırlayacağım bu akşam kısmetse

üzerine şöyle bir not ekliyorum

Hoşgeldin Kerem
İyiki varsın İrem

Mavi keselerim var içine renkli badem şekeri görünümündeki çikolatalardan aldım
onlardan ve birde not kağıdı koyacağım çocuklarıma anı olarak kalsın diye

"Bir peri kızımız vardı masalımıza konan
Hayatımızı gökkuşağının renkleri ile boyayan

Masal kahramanlarımız artık iki oldu
Prensimizde bu hikayedeki yerini buldu"

nasıl olmuş sizce bunları mavi kağıtlara bastım ve her bir keseye bir tane koyacağım keselerimin üzerinede güzel bebek biblolarım var onlardan yapıştıracağım silikon ile

beklemekcim çok güzel olacaklar umarım.fotolarını koyda bizede fikir olsun.ben doğum izinine çıkınca evde hazırlamayı düşünüyorum..

beklemekcim çok güzel olacaklar umarım.fotolarını koyda bizede fikir olsun.ben doğum izinine çıkınca evde hazırlamayı düşünüyorum..

saphiraaaaa ve azo ikinizede çok teşekkür ederim güzel arkadaşlarım. koymazmıyım bu akşam eğer bir aksilik çıkmazsa ilkini hazırlar hazırlamaz koyarım fotosunu ve bunları kızımla birlikte hazırlayacak olmakta ayrı bir keyif veriyor bana

bu arada kızlar kızım ne dedi biliyormusunuz dün akşam bu kağıtları görünce. Okudum ona önce isimlerinin yazdığı küçük notu sonra şiir olan kağıtlarımızı hemen bana anne neden onun ismi üst sırada demezmi bende kızım bak o yeni geliyor ya o yüzden hoşgeldin dediğimiz için üstte hem senide şiirin üst paragrafına yazdım bak o altta falan dedim istersen seni üste alayım dedim ama yok anne tamam o zaman böyle kalsın dedi yani burdan bile pay çıkardı kendine bakalım doğunca ne yapacağım

Herkese merhaba sevgili kasım anneleri..Benim bayram tatilim hala bitmedi,hala memleketteyim..umarım herkes iyidir..

ben iki gün öncesine kadar çok iyiydim.2 gün önce hemoroidim başladı..ama bildiğiniz gibi değil çok fena.oturamıyorum kalkamıyorum..2 gündür evden çıkamadım çok fenayım..ağrıdan duramıyorum..bi krem kullanıyorum ama o da pek fayda etmiyor..ne yapacağım bilmiyorum..senağlamasenağlama..

Heyttttttttttttttttttttt ailenizin silicisi geldi:)

cok tsk,ederim ilginiz icin cani markadaslarim benim ama,banyom cati katinda

dolayisiyla öyle büyük ve kocaman duvarlari yok!yani bir kismi uzun bir kizmi kisa:)

bu arada süpper anlattim dimi?Atacim dedigin gibi bende acayip bir enerji fazlaligi var

ama birde söyle düsünüyorum,burada yalnizim ve bana yardim edicek kimse yok.

esim gelip yapana kadarda benim canim cikiyor acikcasi!aman susun bea sildim geldim iste tertemiz

oldu:)

ayrica benim dogumum duvar silmekten diil azonun göbisini hazmedememekten olucak :)

bu arada beklemek cok güzel olur kesinlikle,ama hemen foto istiyoruzzz merakta birakma bizi.

ya kızlar doğum yapacak kadına enerji fazlalığı gelir falan demişsiniz demek ki benim doğuma daha çooooooooooooooook var çünkü ben çok halsiz hissediyorum kendimi nerde enerji hak getirsin

fotoyu akşam hemen koymak istiyorum bende bir aksilik olmazsa bekleyin kızlar ilk bebek şekeri resminide ben göndereyim:dance:

Beklemekcim bende var o enerji,dogum olunca ilk zamanalr cok dikkat edemeyebilirim evime diye

simdiden büyük isleri yapmaya calisiyorum ben.Günlük ufak tefek seyler yapilir zaten sorun olmaz.

Citos sahidende aman cok dikkat et,bu aralar hepimizin karsilasabilecegi bir durum.özellikle

normal dogum isteyen anneler icin.Beklemekcim hadi koy bakalim resimleri sabirsizlikla bekliyorum ..

Hafta sonu bende bebek sekerlerimi koyucagim tepsiyi aldim,icine koydum cok yakistilar,dogsa

oglumda tutsam herkeze ya:)

selammillet biz geldik oğlumla.yarın nst var acaip gerildimya doğuma alırsa diye.ay çok sinir bi durum erkenden gelirsen bak ısırırım her yerini poponu çimdiklerimdiyorum basıyo tekmeyi.sağlıkocağına gittimbugün ordada kontrolümüz vardı hem dedim oğluma kalp atışlarını duyurayım kardeşinin ama ne mümkün kadın sağa koyuyo aleti bizimki kaçıyo sola koyuyo kaçıyo velhasılkelam dinleyemedik beyefendiyi yarın ben dinliicem 10 dk ohhhhh canım oğlum benim:ecrin_bebek:küçücük kalbisi nası da atıcak kimbilir pıtır pıtır.bavulum hazır beşiğimiz hazır yatağıma serilecekler hazır halıları yıkamaya verdim camlarım silinecek ama kim silecek.yok ben silemem çilek gibi enerji fazlam yok benim eksiğim var hatta.ben enayi gibi herkese koşarım temizliğe misafir gelene 1 çeşit götürürüm ama yok bundan sonra kimseye su yok su çok sinirlerim bozuluyo yaa bi insanda kapımı çalıp bişeye ihtiyacın varmı demiyo.hatunun birine gitmiştim 9 aylıktı ablasıyla evini temzilemiştik o naptı kızıyla geldi bugün heryeri talan etti kırıntıları döktüler gitttiler.varya burda bi s.l.k temizler ne olsa.offfffffffffffffffff çok sıkılıyorum çok .sırf bu yüzden 2. çocuk için bekledim bu kadar resmen yarım insan gibisin eşinde olsa başkasına muhtaç olmak üzüyo insanı çok şükürki geçici bi durum:Saruboceq:aman neyse öf sıktım sizide

beklemekcim düşüncen çok güzel bende öyle ikisine uygun bişiler düşünüyordum ama bakalım geç kalmış olabilirim.inşallah olmam:Saruboceq:

ben geldım annısler
coook uzun zamandır bayram oncesınden bu yana yokum maasallah ne kadar cok konusulmus hıc okumaya gozum yemıyor
umarım hıckımsede bır problem yoktur

bız bayramın 3.gunu neredeyse dogum yapıyorduk
malum annemın amelıyatı, bakımı, bayram ve gecmıs olsun zıyaretlerı derken hıc takatım kalmamıs ve cok yorulmustum kı sonunda bayramın son gunu bunyem ınfılak ettı neredeyse
kronık kan rahatsızlıgımda sebebı ve hamılelıkle bırlıkte tedavı goremememde benı hastanede seruma baglı bıraktı
doktorum bebısımızın durumunun ıyı oldugunu ama benım rahatsızlıgımın onu etkıledıgını soyledı vıcdanım cok sızlıyor
canım kocam benı kendımı kaybetmıs halde hastaneye kaldırırken dogum stresını erkenden yasamıs
bugune kadar sureklı yattım artık yatmaktan omuzlarım bıle agrıyor
sureklı kısa yuruyusler yapmaya calıssamda evın ıcınde hıc takatım yok
ıstırahat halınde olmak cok sıkıcı kalkıp dısarı cıkmak oksıjen almak ıstıyorum artık bu aksam kısa bır yuruyusle beraber net ıznı bıle aldım
netıcede psıkolojımde onemlı ve ben artık dısarı cıkamassam kafayı sıyırıcam

ne olursa olsun arkadaslar benım yaptıgımı yapmayın
ben ne kendımı ne de bebegımı dusunebıldım annemın telasına dusunce ama sımdı cok vıcdan azabı cekıyorum
ne olursa olsun herseyden once bebeklerınızı dusunun arkadaslar

neysekı sımdı ıyıyım ınsa allah dogum zamanımızı beklıyoruz
sızler nasılsınız

kalimerocum geçmiş olsun cnm.ah ah söyledik sana ama dinlemedin kendini çok yordun bununla geçmiş olsun kendini atom karınca sandın tabii anneciğin sana sonuna kadr hak veriyorum ama bizimde düşünmemiz gereken bu veletler var.kayınvalidem hep der karnında canını dünyada canını ölünce malını yer diye bende ona neden 3 tane doğurdun anne derim ona DD .iyi olmana sevindim cnm kendine dikkatr et

tüm anneciklere merhaba, kalimero geçmiş olsun canım,
benimde bugün 10 saat dersim vardı aralıksız inanılmaz yoruldum ve sanırım biraz üşüttüm belimin sağ tarafı fena ağrıyor( dahada yeni iyileşmiştim çok canım sıkıldı, allahtan bebeğim iyi fıldır fıldır maaşallah

tsk ederım arkadaslar
evet su an zaten vıcdan azabımın sebebı de bu
her ıkı tarafta benım ama karnımdakı bebegım bana muhtac savunmasızken cok hırpaladım kendımı
ınsa allah bundan sonra daha dıkkatlı olucam

Kızlar selam,geçmişe bakamadım.
Dosya işlerim çoktu.Onlarla ilgilendim geldim geleli.

2 günüm kaldı okulda dosyalarımı düzenli bırakayım.Benden sonra çok iş kalmasın.
Ama yoruldum walla.Eşim diyo naptın bu ararlık ayında yapılacak bir iş diylsun ben yapayım yinede dedim.

Yarın kardeşim gelcek :) Evi temizletmeye bir kurban .DDD
Pazarteside annem gelcek.Tatilimde sıkılmam hiç değilse.

Benim bugün dişim,başım ağrıyor.Hangisi hangisine vurdu bilmiyorum ama.
Erken çıkcam galiba bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…