2008 Kasım Anneleri

hayirli aksamlar kizlar
nasilsiniz bakem bebisler nasil ya benim dana iyice bastiriy valla cikmassa bu gidisle iyi bende demin korkmadim degil bi yatmisim iki saat uyumusum gece ne yapcaksam

evet kızlar işte şekerlerimden örnekler iki çeşit yaptım ben bir kısmı bebekli bir kısmı emzikli tabi emziklileri hemen hallettim çünkü kulbundan bağlayabiliyorsun ama bebeklilerden sadece bir tane örnek yapabildim yapıştırmak çok zor ben silikon ile deniyorum ama kuruyana kadar epeyce zor oluyor bebekler ağır düşüyor falan bakalım onlarıda yarın akşam yapacağım inşallah

aşırı yorgunum ve hemen uyumak istiyorum kızlar resimleri size söz verdiğim için koymadan yatamadım hepinize iyi geceler

Ayy kızlar unuttum söylemeyi simdi aklıma geldi :mymeka:
Ya dün hepinizi rüyamda gördüm :roflol:
Herkes buraya yazıo dogum hikayesini felan bende yazıorum
Darkcım seninkini hatırlıorum uzun uzun yazmıssın aslında rüyamda
okudum hepsinide simdi hatırlayamıorum kafamçokkarıştı Çilekcim
azo juli aklıma simdilik siz gelionuz herkes yazmıstı ay ne güzeldi ya :roflol:
Rüyamda nasıl heyecanlıydım anlatamam bide isin ilginc yanı herkes aynı anda
yazmıstı acaba aynı zamandamı dogurcaz napcaz :roflol: :1hug:

Beklemekcim co ksirin olmuslar canim..Kizlar gecmisi okuyamadim fena uykum geldi gibi:)

yagmur insl. saglikla dogurup yazariz hikayelerimizi.Herkeze iyi geceler kizlar yarin görüsürüz.

günaydın kızlar..
kalimerocum geçmiş olsun.evet artık sende bir anne olduğunu hatırlayıp birazda yavrunu düşünmelisin.inş. bundan sonra daha dikkatli olursun canım..

darkcım sanada geçmiş olsun ya..geçtimi başının, dişinin ağrısı?
minoset alsaydın çok kötüysen 1 tane..doktorlar günde 4 taneye kadar izin veriyo minoset ağrı kesiciye..
beklemek ellerine sağlık canım.çok beğendim şekerlerini.iyice hevaslendim.izine çıkayım ilk işim bende yapıcam..:)

yağmurcum doğum yaklaştıkca bende neredeyse her gece doğumla ilgili rüyalar görüyorum.çileğin dediği gibi inşallah güzel doğum hikayelerimizi buradan yazıcaz:)

Bu arada beklemekcim ikiside harika gercekten ..
Çok marifetlisin masallah yaa ..Hangi malzemeler lazım bende
becerebilirmiyim acaba ?

Teşekkür ederim canım. Tabiki becerebilirsin ama bursada bebek şekeri malzemesi satan yer varmıdır bilmiyorum. Ben eminönünden aldım malzemeleri keseler zaten hazır sen sadece içine çikolataları koyup ipliklerini çekiyorsun o kendiliğinden keseye dönüşüyor ve ne ile süslemek istiyorsan yapıştırıyorsun birde kenarına not kağıdı tamamdır canım bir sor bakalım belki bursada da satan yerler vardır.

selam kızlar ..beklemekcim çok güzel olmuş eline sağlık..
bende biriyle anlaştım bana yapacaktı ..bu işleri yapan bir kadın..tanesi 1.5 ytl ..100 tane düşündüm 150 ytl yapıyo..sen dahamı ucuza malettin ..eğer öyle ise bende iptal edip kendim yapmak isterim..hatta numune aldım bi tane ..resmini çekip koyarım bir ara..

kızlar yolun sonuna geldik.kahvaltı ettinmi diye sordu etmiştim yarın sabah 6.5 da falan kahvaltını et hafif olsun tekrar nst ye gel dedi.böyle olursa alıcak .bugün nerdeyse doğuruyodum.bana dua edin hayırlısı inşallah sağlıklkı sıhhatli eli ayağı düzgün olur kuşumun.gelene kadr gözlerim kurumadı daha çok erkendi yaa öfffsenağlama

Aaaaa mmf, nasıl yani canım. Ne çıktı nst sonucu. Doktor ne dedi. Yarın mı sezaryan mı olacak. Dur bakalım belki yarın daha iyi bir sonuç çıkar. Bebişe baktı mı ultrasonla kaç kilo olmuş?

üzülme mmmf cim yaşam sınırını geçti allaha şükür bebişin ..sağlık sıhhatle gelecek miniğin..geçen hafta dr um bana dediki dün 7 aylık bebek doğdu 1 kilo daha ama canavar gibi dedi..seninkide iyi olacak hiç üzülme..allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..dua et bizde duacınız merak etme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…