- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.421
nst de bana göre oynadı ama yeterli değil demekki ki gerildikadının suratı kahvaltı ettinmi falan dişye sordu ultrasona soktu 2500 gr olmuşAaaaa mmf, nasıl yani canım. Ne çıktı nst sonucu. Doktor ne dedi. Yarın mı sezaryan mı olacak. Dur bakalım belki yarın daha iyi bir sonuç çıkar. Bebişe baktı mı ultrasonla kaç kilo olmuş?
üzülme mmmf cim yaşam sınırını geçti allaha şükür bebişin ..sağlık sıhhatle gelecek miniğin..geçen hafta dr um bana dediki dün 7 aylık bebek doğdu 1 kilo daha ama canavar gibi dedi..seninkide iyi olacak hiç üzülme..allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım..dua et bizde duacınız merak etme ..
Beklemek çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Ne kadara malettin şimdi bu şekerleri?
nst de bana göre oynadı ama yeterli değil demekki ki gerildikadının suratı kahvaltı ettinmi falan dişye sordu ultrasona soktu 2500 gr olmuşne kadr çok kilo alıyo az zamandaama yeterli değil demekki.en büyük korkum küveze girerse ya ölürse allahım9 ayı böyle geçirdim korktuğum başıma geldi işte.inşallah bi sıkıntı olmaz:saruboceq:
Canım benim aklına niye kötü şeyler getiriyorsun. Gerçekten senin ufaklığın yarısı kadar bebişler doğuyor ve Allah'ın izniyle yaşıyor.
Ayrıca sen doktora detayları sormadın mı. Nedir ne değildir? Sezaryan mı olacak yarın, nst sonucunu sana yorumlamadı mı? Sana açıklama yapmadı mı? Hangi hastaneye gidiyorsun sen bu arada? Keşke bir üniversite hastanesine görünseydin canım ya.
Küveze girmesinden de korkma. Hastanede yeni doğan bakım ünitesi var mı? Ya aklına kötü bir şey getirme mmf. O gelmek zorunda kalsa bile, mücadele edecektir. Üstelik 34. haftada akciğer gelişimi hemen hemen tamamlanıyor. Kilosu da çok düşük değil, maşallah. Küveze bile girmesine gerek olmayacak belki.
canım bende sepet var o yüzden bu sepetsiz fiyatı ..ama benim şekerler daha büyük seninkiden .kocaman bir biblo var ve üzerinde tül ve kurdele içinde ikide büyük badem şekeri..valla fiyat uygun gelmişti bana ..eğer kendim yaparsam daha mı ucuza gelir dedim ama hemen hemen aynı gibiEylülcüm benim bebek şekerlerimin sepetide dahil fiyatı bu eğer seninde sepet dahil fiyatı ise pahalı dememiş çünkü toplamda 150 diyorsun ve 100 şeker ama sor bakalım sepet falanda içinde mi
canım bende sepet var o yüzden bu sepetsiz fiyatı ..ama benim şekerler daha büyük seninkiden .kocaman bir biblo var ve üzerinde tül ve kurdele içinde ikide büyük badem şekeri..valla fiyat uygun gelmişti bana ..eğer kendim yaparsam daha mı ucuza gelir dedim ama hemen hemen aynı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?