- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.441
Aynı ağrılar bende de var beklemek. Hatta bazen yürüyemiyorum. Yarın doktora gidicem ben, sorup mutlaka söylerim burdan canım. Ama normal olduğuna eminim :)))))))
atacım geçmiş olsun canım.sakın kendini kötü hissetme.ee bide fıtık varmış.ağırlığımız iyice arttı tabi.taşıması zor bıcırıkları..
beklemek ağrıların normal hayatım.benimde 1 aydır ara ara ağrım oluyo..aynen dediğin gibi kemiklerim sızlıyo..ee tabi çatılarımız genişliyo.vücut kendini doğuma hazırlıyo..
sağol canım ya sizlerde de olduğunu duyunca içim rahat ediyor birde ayak bileklerim acayip şişiyor akşam olduğunda sanki bir fil ayağına dönüşüyorum bizlerin artık işe gelmememiz lazım aslında ben kızımda nasıl dayanmışım şimdi hayret ediyorum 39 hafta çalışmıştım 40 haftama girince izine çıkıp iki gün sonra doğurmuştum düşünsenize 9 ay 4 gün çalışmıştım şimdi imkan yok dayanamam gibi geliyor bana nede olsa o zaman 23 yaşımdaydım şimdi 29 olunca daha zor geldi bana hamilelik buradan sesleneyim yaşı ufak olanlara 30 olmadan ikincileri yapın mutlaka gitgide zor oluyormuş hamilelikler
ibolyacım tedaviyle mi hamile kaldın sen aşı mı tüp mü??nerde yaptırdın canım müsaitsen özelden mesajlaşalım çünkü sorcaklarım var yengem de tüp yaptırıcak kafası çok karışık da sana sorcaklarım var
valla aynen katılıyorumcnm oğlumu 21 yaşımda doğumyapmıştım.bu 27 yaşında gerçekten okadr zorlandımki.diğerindekuş gibiydim her işimi kendimyapmıştuım.bunda kolumu kımıldatamıyorum nerdeyse.
bu arada o ağrıdan bende de var yaklaşık 4-5 gündür feciyim.bide sol taraftaki popoma sanki kramp giriyo uoturduğumyerden kalkamıyorum kakılıp kalıyorum birden bireneyse bu da yeni tanıştık bunlada.
bu arada hareket etmeyen çocuk buysa bunun hareket edeni nasıl oluyo gerçekten merak ediyorum.ama herhalde hareket ederken kalp atışları hızlanıyo ya onu yeterli görmedi.yarın düzelirse burdan gelip doğurmadım biraz daha kalıcak derim.sonuna da şunu eklerim:sm_cool:
canım bol bol su iç bence gerçi bir günde birşey değiştirir mi bilmiyorum ama bana dr.um çok su iç haftada 2 kere pırasa ye ve yemeklerine sarımsak kat ve yeşil soğanı mutlaka kullan dedi salatalarında çünkü benimde plensentada yaşlanma belirtileri görmüştü ama korkulacak boyutta değil dedi bende gördüm hatta üzerinde siyah siyah lekeler görünüyordu bu kireçlenme dediği yaşlanması mı demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?