2008 Kasım Anneleri

mmf cim canim üzülme ins küveze felan girmez benim yengem tam 34 haftalikken dogum yapmisdi suyu patlamisti küveze felan girmemisdi yengemin oglu 200 kilonun az bisey üstündeydi bak seninki2600 olmus masallah ins bisey olmaz 500 gr lik bebekler yasiyo artik canim takma kafana

Aynı ağrılar bende de var beklemek. Hatta bazen yürüyemiyorum. Yarın doktora gidicem ben, sorup mutlaka söylerim burdan canım. Ama normal olduğuna eminim :)))))))

sağol canım mutlaka bildir burdan çünkü çok merak ediyorum ilk bebeğimde böyle bir ağrı hatırlamıyorum ama o zaten doğum kanalına girmeyi pek başaramamıştı kafası 2 cm büyüktü hatta o yüzden zorunlu sezeryan olmuştum ama bu sefer acaba bebeğim kafasını yola mı sokuyor bilmiyorum ki ilgili bölgede resmen kemik ağrısı var zorlanmış gibi birde ben sezeryan olacam derken bebeğim erkenden normal yolla gelirmi bakın siz bu işe:))

beklemekcim ben o ağrıları çok önceden çekmeye başladım gecelerim zehir oluyo hatta buyüzden.sadece sol tarafta var benim o ağrı doktoruma söyledim normal dedi sıcak su koy dedi oraya.ama geçmiyo canım.katlanıcaksın dedi doktor kemikler genişlediği için oluyomuş.korkucak bişey yok yani hayatım.

biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik:sm_cool:
5 gündür yokuz buralarda geçmiş çoook uzundu okudum ama aklımda kalmadı kızlar

bu arada mmmf cim canım ilk annemiz sen oluyormuşsun hayırlısı olsun:CüvCüv:
eminim dönüşünde çok güzel bir doğum hikayesi yazacaksın bize
hiçbir sorun çıkmayacak merak etme dualarımız seninle canım:Saruboceq:

pazar gününden beri feci yorgunum kızlar
pazar akşamı misafirim vardı
pazartesi sevkti kontroldü rapordu okuldu derken sabah 10.dan akşam 18.e kadar dışarılardaydım sonra anneme gittik
salı günü evin doğalgaz tadilatı vardı ustalar 10,30 dan akşam 19.a kadar çalıştılar sonra biz annem ve kardeşlerimle evin temizliğini bitirdik
çarşamba günü annemlerde kış için domates yaptık kardeşimde dahil 3 ev için hazırlayınca baya uzun sürdü
bugün evdeyim şükür şimdi dinleniyorum ama daha oğluşumun kıyafetleri ve doğum çantamız hazır değil:1no2:

sağol canım ya sizlerde de olduğunu duyunca içim rahat ediyor birde ayak bileklerim acayip şişiyor akşam olduğunda sanki bir fil ayağına dönüşüyorum bizlerin artık işe gelmememiz lazım aslında ben kızımda nasıl dayanmışım şimdi hayret ediyorum 39 hafta çalışmıştım 40 haftama girince izine çıkıp iki gün sonra doğurmuştum düşünsenize 9 ay 4 gün çalışmıştım şimdi imkan yok dayanamam gibi geliyor bana nede olsa o zaman 23 yaşımdaydım şimdi 29 olunca daha zor geldi bana hamilelik buradan sesleneyim yaşı ufak olanlara 30 olmadan ikincileri yapın mutlaka gitgide zor oluyormuş hamilelikler

pazartesi kontrolümüz vardı
oğluşum 15 günde 600 gr. daha almış
35.haftamızda 2650 gram olmuş teyzeleri maşallah
ama hala ters duruyormuş oğlum i
ki hafta sonra tekrar kontrolümüz var bakalım ne olacak son durum

tek olumsuzluk benim kan problemim kızlar içtiğim haplara ve şuruplara rağmen hiçbir yükselme yok kan değerlerimdesenağlama
iğneye başladık dün aslında damardan yapılması daha iyiymiş bu iğnelerin ama bunun için her seferinde hastaneye gitmem gerekirmiş
kalçadan iğne yazdı ve çok kas ağrısı yapacağını söyledi
gerçektende ilk iğnemi dün oldum bir iki saat sonra bile zor yürüyordum
şimdi üzerine otururken acıyor
inşallah değerlerim yükselirde tüm bu ağrılara değer kızlar

Selam kızlar atacım gecmis olsun simdi söyledigin sikayetlere baktımda aynen
bende senin gibi acaip bi bel agrısı cekiorum bazen ayaga kalkınca adım atamıorum yürüyemiorum
esim tutuo yürütüo beni ama yürüdükce acılıorum gecio agrısı acaba bendedemi fıtık war ya ?Cünkü
aynı sikayetler ...
Beklemekcim sanada gecmis olsun cnm...
Mmmf cim sakın üzülme ya masallah ne güzelmis kilosuda hicbisi olmaz dogsada
sakın takma kafana bak gecen ben kontrole gittigimde dogmus bi bebek 2500gr masallah ne büyük geldi bana :)) Hic bisi olmaz Allahın izniyle ..

slm kızla bız geldık
bugun dısarı cıktım cok ıyı geldı havada maasallah bugun guzel
ısyerıme falanda geldım patronum korkuyor burada dogum yapıcam dıye calısma raporum bıtmemesıne ragmen gıt kızım dıyor

oksıjen ıyı gelıyor bıraz yuruyus falan yapmaya calıstık ama zorlayamıyorum kendımı hemen bacagıma kadar vuruyor agrı

gecmıs olsun dıleklerınız ıcın herkese tsk ederım kızlar

mmf cım kendını bu kadar strese sokma
sonucta dogum tecruben bızden fazla ve gercekten rısklı donemlerı gectıgımız ıcın erken dogum olsa bıle saglıkla alacaksın ınsa allah bebısını kucagına
hayırlı haberlerını beklıyoruz canım

atatanem gecmıs olsun canım ya
fıtık esımde var ve bılıyorum az cok agrısını cok dıkkatlı olman lazım
calısmıyorsun dıye hatırlıyorum ama bol bol dınlen ınsa allah agrıların hafıfler

beklemek o vajına ve bacak agrısı bende de var ama ben rahatsızlandıgım ıcın hassaslastım sanmıstım
hamılelıkte olusan bırseymıs demek kı
benımde kemık agrısı degıl ama vajına cekılırcesıne agrıyor

kızlar bıze nazar mı degıyor yoksa son ayda herkeste mı aynı sıkayetler olur anlamadım
ne guzel gıdıyorduk gunler azalınca herkesın sıkayetlerı hat safhaya cıktı sanırım

azocum herzaman pozıtıf enerjınle rahatlatıyorsun ınsanı
cok ta tebessumlu bır yuzun var maasallah canım ıyı kı varsın

slm kasım annişleri, ben hem kasım hem de ekim annesi olabilme ihtimaline binaen her iki topici de ara ara takip ediyodum ama dün doktora gidip geldikten sonra kasım annesi olma ihtimalim sıfırlandı, doktorum sezaren yapcanı söyledi :çok üzgünüm: 23 ekime randevum var, herhalde ondan bir iki gün sonra beni sezaryene alırlar, hep normal doğurmak istiodum ama doktorum infertilite tedavisi görmüş hastaların normal doğum tarihlerinin beklennmesinin riskli olduğunu, normal doğuma uygun olmadığımızı vs vs biçok şey anlattı, doktoruma da güveniyorum keyfi sezaryen yapmaz, mecbur boyun büktüm yani:çok üzgünüm: yav sezaryen istiyolar normal doğurtuyolar normal istiyolar sezaryen doğurtuyolar, niye böyle oluyo anlamıyorum yaa, inadıma çok korkuyodum sezaryenden baaşıma geliyo şimdi, kasım annişleri hepinizi öpyorm, bize dua edin emi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kızlarr mrb hepinizi öpüyorumm bide göbüş tokası yapıyorum :dance:napıyosunuz görmeyeli biz evde yatarız karpuz gibi oğluşumla yiyip yatmaktan şişip gidiyoz bakalım:CüvCüvnun haricinde keyfimiz iyi benim oğlan karnımı yarıp çıkacak diye korkuyorum 2 dakika durmuyo sıpa sizinkilerde ölemi?Geçmişi okumaya çalıştıysamda çok yawaş bağlantım hepsini okuyamadım umarım herkez iyidira.s.

ibolyacım tedaviyle mi hamile kaldın sen aşı mı tüp mü??nerde yaptırdın canım müsaitsen özelden mesajlaşalım çünkü sorcaklarım var yengem de tüp yaptırıcak kafası çok karışık da sana sorcaklarım var

ooo polipe hanımlar gelmişşşş napıyon kız nerelerdeydin yoktun nezmandır.walal benim oğlan da dehşet oldu fırlayıveriyo dışarı bende karnımı tutuyom salak gibi sanki çıkıcak:))))

valla aynen katılıyorumcnm oğlumu 21 yaşımda doğumyapmıştım.bu 27 yaşında gerçekten okadr zorlandımki.diğerindekuş gibiydim her işimi kendimyapmıştuım.bunda kolumu kımıldatamıyorum nerdeyse.
bu arada o ağrıdan bende de var yaklaşık 4-5 gündür feciyim.bide sol taraftaki popoma sanki kramp giriyo uoturduğumyerden kalkamıyorum kakılıp kalıyorum birden bireneyse bu da yeni tanıştık bunlada.
bu arada hareket etmeyen çocuk buysa bunun hareket edeni nasıl oluyo gerçekten merak ediyorum.ama herhalde hareket ederken kalp atışları hızlanıyo ya onu yeterli görmedi.yarın düzelirse burdan gelip doğurmadım biraz daha kalıcak derim.sonuna da şunu eklerim:sm_cool:

Evdeydim kızlar işten ayrıldım ağustos sonunda e evdede internet yokk bugün kaynanadan bağlanıyorum sizekaydirigubbakcemile3 az sonrada çıkıcam doğuran falan varmı asayiş berkemalmi diye bakmaya geldimm sanırım daha bişiy yoksırnaşık şeyaman sıkın dişinizi artık en zor zamanlar yatmakda kalkmakta ayrı dert ben yine gelirim hepinize Allahtan sağlık sıhhat ve sabır diliyorum

canım ister özel mesaj istersen de sohbet odasına gidebiliriz sen nasıl müsait görürsen ben müsaitim

herkeste şikayetler artmış görünüyor kızlar
ama sanırım bu gayet normal bir durum
bir iki haftaya doğurmaya başlarız yavaş yavaş
kalimero canım bugün daha iyi olmana svindim canım yinede çok yorma kendini
ibolyacım hakkında hayırlısı olsun canım
bebeğin sağlıkla doğsunda normal sezeryan bir şekilde atlatıcaz hepimiz
atatanem sende dikkat et sakın çok eğilip doğrulma ağır bişey kaldırma yat dinlen
buraya kadar sorunsuz geldik hadi kızlar az kaldı sıkın dişinizi

canım bol bol su iç bence gerçi bir günde birşey değiştirir mi bilmiyorum ama bana dr.um çok su iç haftada 2 kere pırasa ye ve yemeklerine sarımsak kat ve yeşil soğanı mutlaka kullan dedi salatalarında çünkü benimde plensentada yaşlanma belirtileri görmüştü ama korkulacak boyutta değil dedi bende gördüm hatta üzerinde siyah siyah lekeler görünüyordu bu kireçlenme dediği yaşlanması mı demek oluyor

Beklemek sen dün bunu yazdın ya ben gidip, pırasa ve yeşil soğan aldım :))) Yaptığı yemeğe de sarımsak koydum. Eşim diyor ki bu yemekte bi garip koku var. Artık böyle sarımsaklı yemek yiyeceğiz dedim :)

Fater ve Asortie, tontişler bayağa iyilermiş, gözünüz aydın. Mmf senin de doktoruna güvenmene sevindim. Eminim senin ve bebeğin için en iyisi olacak.

Ayyy Polipe gelmiş. Özlettin kendini, uğra ara sıra.

Siz ağrılardan bahsediyoırsunuz ya ben burada ölüyorum. Zaten aylardır çektiğim bu bacağımla vajinanın arasındaki ağrı vajinaya kadar çıktı. Uzun süre oturursam yerimden ağlayarak kalkıyorum. Geceleri dönemiyorum, tuvalete gitmek falan ızdırap gibi geliyor. Acaba diyorum işe gelmekle bu halde kötü mü ediyorum, daha 3 hafta gelmeyi düşünüyorum, ama kızlar evde olunca da farklı olmuyor ki. Dün 3 buçukta çıkıp eve gittim, yapmadığım iş kalmadı. Banyoyu temizle, etrafı topla, yemeği yap. Göz görünce daha çok yapıyorsun. Ama iş yerinde de artık bu sandalyeyi kaldırıp atmak istiyorum. Oturunca çok sıkıntılı oluyor. Kalkıp dolaşsam da yarım saatte bir işe yaramıyor. Geceleri ağrılarım çoğalınca diyorum ki sezaryan olsun 38. haftada alınsın. Gündüz daha az ağrım varsa kesinlikle normal olsun diyorum. Eşimin de aklı karıştı. Hiç bu kadar bir konuda kararsız kalacağımı düşünmezdim diyor. Haklı... Benim en çok korkum, bunca ağrının içinde ve kendimi bu kadar hantal hissederken, nasıl enerji bulup da doğum yapacağım???

Minik kalimero, ah be canım hepimiz demiştik sana kendine dikkat et diye ki neyseki şimdi hem akıllanmışsın hem de iyi olmuşsun. Sen yine de dikkat et.

Azo'cum ya sen nasılsın, ne yapacağız nasıl dayanacağız 3 hafta daha. Ben ara sıra erken çıkmaya başladım. Sabah 10 gibi gelip akşam 5 de falan çıkıyorum.

evt cnm yaşlanma demek oluyormuş.her plasentada görülürmüş 5 hfta kadar idare edebilirmiş bizimkide 29.haftada çıktı gerçektende 5 hafta idare etti .kilo alması durursa erken doğum olabilir demişti ozaman ama maşallah bizimki kilo alıyo hafta hafta gelişiyo ne biliim birazda nasip yaa kaderde varsa önüne geçemiyorsun.kaka yapar cart curt demişti ama bambaşka sebeplerden alıyomesela şimdi .sabahtan beri muzum cevizim sütümiyi beslendim 40-50 gr alssa kardır.belki pazartesiye kalır o zaman daha çok besleyebilirim

julicigim canim eger doktorun normal yapabilirsin diyosa bence normal yap Allah öyle bi güc veriyoki zaten cekilmiyecek bi aci olsaydi kimse ikinci kez normal yapmazdi biz ücüncüyü bak cikaracaz normal yoldan ins bisey olmassa hele benim ilk dogumda varya ben hic birsey bilmiyodum kimsede akil vermedi sunu yap bunu yap diye birde 18 yasima yeni girmisdim ama dogdu sonucta normal yoldan
asorti mesela cok istiyo normal dogum baskalari yaptikdan sonra biz niye yapamiyalim diyo bence cokta hakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…