2008 Kasım Anneleri

julicim yaa üzüldüm şimdi senin bukadar zorlanmana..kız birazda nazlısın sen galiba..
bende evde eşime çok naz yapıyom.ama çok şükür ufak tefek rahatsızlıklarımın dışında ben çok iyiyim.bak hemde grip oldum yine yinede ah demeden işe gelip gidiyom.
e tabi hareketlerim ağırlaştı, oturduğum yerden kalkarken, yataktan kalkarke, sağa sola dönerken kuş gibi hafif olmuyo.ama çok şükür bunları hala kendim yapabiliyorum yardım almadan.
ya bide diyorum ya; ben çok pozitif bi insanım.hastalıklarımı , hayatımda yaşadığım olumsuzlukları hep bu şekilde, iyi düşünerek kolayca atlatan biriyim.çok moralim bozulursa en fazla 10 dk. zırlar rahatlarım.sonra hiç bişey yokmuş gibi gülümser ve bu durumla nasıl başedeceğimi düşünürüm.bu yüzden hamilelikte ne ağrılardan nede o biçok hamilenin yaşadığı ruhsal sorunlardan çok etkilenmedim.
nekadar iyi şeyler düşünürsen inan bana rahatsızlıklarını okadar kolay atlatırsın.geçen iş yerindeki asistanlardan biri diyoki: Azize abla sen nekadar normalsin.
niye dedim..ee ben çok hamile gördüm ve çok asabi oluyolar.sen hep gülümsüyosun, çok pozitifsin:)
iyi düşünüp iyi olmak lazım julicim.
ha bu arada şafak 23 :))
sayılı gün çabuk geçer.
dediğin gibi evde daha çok yoruluyoz.onu yap, bunu yap..bende 10 günlük bayram tatilinde çok yoruldum. boşver çalışalım.arada kalk lavaboya git, elini yüzünü yıka.yemekhaneye çık(yada in bilmiyom:)) limonlu açık bi çay veya kuşburnu çayı yap kendine..vs. çakılıp kalma koltuğa..yazık çökecek ağırlığından:)
ben böle geçiriyom günlerimi ve çok şükür diyom nerdeyse bu haftada bitti.kaldı 3 haftaaaaaaaa...

julıcım azoya katılıyorum
bu sıkayetlerının ıse gelmekle ılgısı oldugunu pek sanmıyorum ama ısının zorluk derecesını de bılmıyorum tabıı belkı de senı cok zorluyordur ama
ben evde duramıyorum
evde durdugum zaman kendımı daha cok dınlıyorum, ıs yapıcam dıye ugrasıyorum, mızırdanıyorum anneme ve kocıse hatta abıme bıle
ama ısyerıne gelınce sıkayetlerım bırden azalıverıyor
sevıyorum calısmayı ondanmıdır bılmem ama nazara da gelıyoruz son gunlerımızde ısyerıne gelerek bence
sahsen benım cevrem "aaaaa hala ıse mı gıdıyorsun" falan dıyor
kımseyı tınlamak yok bende bugun ısıme geldım cok mutluyum maasallah

Bakiyorumda bizi özleyen olmamis hic Gecmisi okuyamadim kizlar sayfa cok yavas ilerliyor.

julicim canim dikkatli ol madem agrilarin fazla,yorma cok fazla kendini bitanem.

azocum hala iyi olamadinmi sen ya?Bol vitamin filan al atlat artik su illeti.

Kizlar dün sabaha karsi bir uyandim nasil karnim agriyor anlatamam,ve birde karnim acayip

gerilmis o kadar serttiki kalkamadim bir süre canimin yanmasindan.Simdil iyiyz ama yinede

gerilmeler var.Cok kalamiycam cikiyorum simdilik,esimde hasta evde yatiyor.öptüm herkezi.

Uzman psikolog Azo'm benim :) Anlat derdini sonra sana Azo pozitif enerji versin. Ay gözlerim açıldı, birden kendime geldim. Yok bilmem ki nazlı mıyım neyim. İşden eve gidince naz falan kalmıyo ama onca işi yapıyorum :) Benim işi çekememem biraz etrafla alakalı sanırım Azo. Yani insanlar gayet normal ve sağlıklı iken durmadan çalışma saatlerini suistimal ediyorken benim bu halimle sabah 9 dan akşamın 7 sine kadar burada kalmam bana dokunuyor. Bir de maaş yönünden sıkıntılar yaşanıyor. Bu da üstüne tuz biber oluyor. Neyse diyelim bugünler de geçecek diyelim bakalım işe yarayacak mı :) Ya 23 gün kalmış. Bir şey değil aslında da buradan doğuma gitmek fikri beni çok korkutuyor. Çünkü daha önce bunu yaşamış olan arkadaşlarım var. İş yerinden hastaneye gitmişlerdi. Ultrasona göre bebeğin doğacağı tarih ne senin Azo. Sanırım Ömer Kaan biraz öndeydi. Benim 14 Kasım. Yani 4 gün önde sadece ama biz bir hafta geriydik normalde. Buna göre de izne ayrıldığımda 38 haftayı doldurmuş olacağım. Sanırım senin de öyle olacak. Yani bizim sat'a göre 28 ekim de izne çıkmamız gerekiyor normalde.

canımcım iyileşmiştim.2 gündür yine tekrarladı.sabahta kötüydüm ama şimdi iyiyim.bol bol limon,mandalina yiyom, ıhlamur içiyom.eşime bulaştırmıştım sanırım ondan geri kaptım yine :S
ama iyiyim şimdi ya..atlattım galiba:)

selaammm ..
bende acayip enerji doluyom bugün... aslında her zaman öyleyim..dışarı çıktım kendime bir gecelik daha aldım..sonra kızımın battaniyesini değiştirdim..yeşil almıştım,pembe ile değiştirdim..sonra kendime penye sütyen aldım..gezdim gezdim eve geldim ..aldıklarımı ve daha önce aldığım gecelikleri yıkadım ..ütüleyip resimlerini çekerim..
sabah 9 da da arkadaşlarım kahvaltıya geldiler ..onlara kallavi bir sofra kurdum..sohbet muhabbet yani bugünüm aktif ve çok güzel geçti..

canım bi ara benim doktor 1 hafta ileri falan demişti.sonradan normal dedi.yani 19 kasım doğum tarihi. tam 37.hafta bitimi 28 ekime geliyo.ama cuma 31 ekim ve o üç günüde gelip maaşı tam almak lazım:)
allah sağlık sıhhat verirse tabi..
bişeycikler olmaaazzz.korkmaa..evde oturup kafayı, tırnakları yiyeceğimize NE ZAMAN DOĞURUCAM, NEZAMAN SANCIM GELECEK diye..işten doğuma gider neçabuk zaman geçtiğini anlamyız en kötü ihtimal.
yada şöle düşün: ay sonu işi bırakıcaz.şööle evde 1-2 hafta ense yapar bol bol dinleniriz, enerji toplarız.sonrada çatır çatır doğururuz..
her ikisininde güzel yanları var..
hakkımızda hayırlısı..
ben diyom karnım bukadar büyüdüğüne ve içerdeki yaramaz bukadar kıpır kıpır olduğuna göre izine ayrıldıktan sonraki hafta(yani 38. hafta) doğururum gibi geliyo..
ben adet düzensizliği için 4 aydır prolaktin hormonumu düşürmek ve yumurtlama günümü düzene sokmak için ilaç kullanıyodum.sanırım dışardan müdahale ile yumurtlama günü kontrol edildiği için günü gününe tam olabilir benim sat..

Bak bizi kıskandırmak için yapıyorsun dimi Eylül :) Birgünden birgüne de demedin bize gelin size kallavi bir kahvaltı sofrası hazırladım diye :) İyi hadi bu seferlik affedelim seni. Hayırlı olsun canım aldıkların.

Azo'cum verdiğin moralle değil 38. hafta 40. haftayı da iş yerinde tamamlarım ben sen merak etme :) Yalnız boynuma bir tabela asacağım. Bugün bu kadar gün kaldı doğuma diye. Çünkü artık yemeğe bile inmeye korkuyorum. Bir iniyorum en az 20 kişi soruyor, 'hala burda mısın, ne zaman gideceksin, doğum ne zaman'. Bir kere sorsalar neyse, bir soran iki gün sonra unutup yine soruyor :))))

eee juli hani buluşacaktık ..bu gidişle olmayacak bu iş..baksana yaw herkes dökülüyor..birde kahvaltıya çağırmadın diyosun..herkes silkinip kendine gelsin hepiniz çağırayım cicim..sizden mi esirgedim iki zeytin peyniri, kasım güllerine feda olsun..

ay julicim al bendende okadar.
yok karnın nekadar kocaman olmuuş,
yok sen daha buralardamısın?
nezaman doğurucan..
nekadar iyisin..
ben senin ayında yerimden kalkamıyodum..
amaaaaan..
bende diyomki doğurana kadar çalışıcam.sancım burada tutarsa ee hastaneye atıverirsiniz bi zahmetkaydirigubbakcemile3

eylülcüm kasım annişlerinde bu iştah varken canım bence sen zeytini peyniri birer teneke alsırnaşık şeysırnaşık şey
bide ben şöööle bol domatesli yumurta, bide bal,kaymak istiyom.
bide cevizli yaz helvası..
ooooh oh..
haftasonu gelsede evde kahvaltı yapsak yaw..cokacimcoook

Ayyy gerçekten çok güldüm Azo. Bi muzurluk bekliyorum ama bu kadarını beklememiştim :))))

Ayrıca buluşuyorduk ama Çatalca'daki birileri taksim bana uzak falan dedi de yer bulamadık. Acaba mecidiyeköyde falan mı buluşsak. Orada da Murat muhallebicisi var :))) Hani otobüs duraklarının orada. Bu cumartesi ben izinliyim, Azo öğleden sonra olursa gelirim demişti. Pek güzel olur amaaa tabi herkes toplanabilirse.

Bakma sen Eylül bana gezme de ben dirilirim. Ama kociş bana hasta gibi davranmaya başladı iyice. Dur sen kalkma, ben getireyim, aman yavaş. Ya diyorum yok bişey, hamileyim sadece :)

Bu arada o kahvaltı listesini yerim ben. Ne güzel liste yapmışsın Azo öyle. Ama bu kadarla olmaz ben de size Kayseri sucuğu getiririm :) Bir de Ahududu reçeli olmazsa olmaz.

azo hakıkaten cok guldum
super fıkır bence de
ben yakustu uyuyup kalmısım ya koltukta soyle gozumu kapamıstım halbukı sadece
telefon calınca dusuyordum neredeyse

eylul evet ya bızım bır bulusma lafımız vardı ne oldu
ben yuzyuze tanısmayı cok ıstıyorum
sen ve asortıe kıskandırıyor bızı zaten kahvaltılarla falan bız yapamıyoruz yaaa

o ne kadar kaldı sorularına pek maruz kalmıyorum ben ama
gunumun az oldugunu bılenler benı dısarıda gorunce afallıyor
sankı son gunlerde evemı kapanılırsa artık

ayrıca benım safak 17 gun

olur olur bana uyar valla.
ben gelirim.
taksimde olsa, mecidiyeköy de olsa..
gerçi artık araba kullanmaya korkuyorum ama kociş bırakır beni, sonrada gelip alır.
ayarlayalım valla doğurmadan önce..
hem ben bakıcam göbüşler gerçekten fotolardaki kadar büyükmü yoksa photoshopla şişirmişmisiniz:))

Tamam o zaman bu cumartesi mi diyelim. Listeyi yapalım ama Eylül mızıkçılık yapma tamam birazcık uzun ama birisiyle falan gelsen, gelinmeyecek yer değil valla bak :)

Elmalı turta da gelecekti. Minik Kalimero da. Çok kalabalık olmayan bir yerde buluşalım diyeceğim ama hem merkez hem öyle bir yer yok.

Bir de bu cumartesi mi yapalım. Bir günde toparlanamayız sanırım.

bu cumartesi kontrolum var dr da .kocamla gelcem ama aynı gün ablamlar ve annem de bizimle gelicekler yazlıktan evlerine..onları alıcaz yani ve program yaptık birlikte..olmasada mecidiyeköye de gelemem yaw ..şunu bakırköy yapalım hem size hem bana ortak nokta olur..günü de yine benim istanbula geldiğim gün yapalım..çok uzaktayım ben yaaaaa...(

Bana bakırköy de uyar. Ama karşıdan gelecek kızlara uyar mı onu bilemem. O zaman son öneri şu:

Haftaya cumartesi (Eylül yanlışsa düzelt canım) Bakırköy'de ve öğleden sonra (Hatta 4 gibi olsun). Zaman ayarlanabilir tabii doğurmadan yapsak iyi olur :)

oh oh maşallah buluşma hazırlıkları yapılıyo mşallah walla biz de burdan öööle bakalım hepiniz istanbuldasınız tabii biz avcumuzu yalayıp oturalım yazık değilmi bize özendiriyosunuz bizi burda küstüm:dilcikar:

:teytey::teytey::teytey::teytey:
tamam eğer dr haftaya kontrole çağırırsa tekrar ;haftaya cumartesi bakırköyde ( carousel veya capa city ) kocam getirir beni başka şekilde gelemem zaten ; o biyerlerde takılırken biz buluşuruz..sonra alır beni..akşamda annemde kalırım..sizede uyarsa olur ..ben varım ..
( dr un çağırıp çağırmayacağı bu cumartesi belli olacak haber veririm )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…