julicim yaa üzüldüm şimdi senin bukadar zorlanmana..kız birazda nazlısın sen galiba..
bende evde eşime çok naz yapıyom.ama çok şükür ufak tefek rahatsızlıklarımın dışında ben çok iyiyim.bak hemde grip oldum yine yinede ah demeden işe gelip gidiyom.
e tabi hareketlerim ağırlaştı, oturduğum yerden kalkarken, yataktan kalkarke, sağa sola dönerken kuş gibi hafif olmuyo.ama çok şükür bunları hala kendim yapabiliyorum yardım almadan.
ya bide diyorum ya; ben çok pozitif bi insanım.hastalıklarımı , hayatımda yaşadığım olumsuzlukları hep bu şekilde, iyi düşünerek kolayca atlatan biriyim.çok moralim bozulursa en fazla 10 dk. zırlar rahatlarım.sonra hiç bişey yokmuş gibi gülümser ve bu durumla nasıl başedeceğimi düşünürüm.bu yüzden hamilelikte ne ağrılardan nede o biçok hamilenin yaşadığı ruhsal sorunlardan çok etkilenmedim.
nekadar iyi şeyler düşünürsen inan bana rahatsızlıklarını okadar kolay atlatırsın.geçen iş yerindeki asistanlardan biri diyoki: Azize abla sen nekadar normalsin.
niye dedim..ee ben çok hamile gördüm ve çok asabi oluyolar.sen hep gülümsüyosun, çok pozitifsin:)
iyi düşünüp iyi olmak lazım julicim.
ha bu arada şafak 23 :))
sayılı gün çabuk geçer.
dediğin gibi evde daha çok yoruluyoz.onu yap, bunu yap..bende 10 günlük bayram tatilinde çok yoruldum. boşver çalışalım.arada kalk lavaboya git, elini yüzünü yıka.yemekhaneye çık(yada in bilmiyom:)) limonlu açık bi çay veya kuşburnu çayı yap kendine..vs. çakılıp kalma koltuğa..yazık çökecek ağırlığından:)
ben böle geçiriyom günlerimi ve çok şükür diyom nerdeyse bu haftada bitti.kaldı 3 haftaaaaaaaa...