2008 Kasım Anneleri

şekerim gel bizde aydında buluşalım, kaydirigubbakcemile3 denizli izmir arasında tam ortada bi yer ne dersin kaydirigubbakcemile5

atacım üzülme bak sana fotolarımızı yollarız bakar bakar sevinirsin..ayy arkadaşlarım ne güzel kaynaşmışlar diye..
şaka bir yanada seninde aramızda olmanı isterdik..ben şahsen seviyorum seni..buradaki herkesi seviyorum..mümkün olsaydı da hepimiz buluşabilseydik..

Haksizlik ama ya karni burnunda kadinlarsiniz oturun evinizde,ne bulusmasiymis bu?

siz simdi Allah bilir sekerpare,firin sütlac,muhallebi filanda yersiniz iyice deli olurum ben.

Hayir efendim evde oturulup bebelerin son hazirliklari yapilicak ben anlamam:)Zaten

makarnamda haslanmadi hala,iyice bozuldu sinirlerim öffffffffffffffffff

kızlar moralim çok bozuk kaç saattir neler yaşıyorum akşşam 7 gibi doktoru aradım karnımın sürekli sert olduğunu anlattım hemen nst ye çağırdı gittik.bebeğin huzursuzluğu var doğsammı doğmasammı gibi durumu dedi.ilaç verdi sabah 8 e kadar 2 saatte bir içicem 8den sonrada 3 saatte bir içicem bebeğin ahreketlerini ve krampları takip edicem yarın öğleden sonrada doktoru rayıp bildiricem.moralim çok bozuldu çok erken daha verdiği ilaç da erken doğumu önlemek içinmiş.neyse yarın durum belli olsun yazarım size hadi iyi geceler

geçmiş olsun arkadaşım.. İnşallah gönlünü ferah tut. bol bol dinlen.. inşallah vaktine kadar bekler bebişin. moralini yüksek tut bebeğini de strese sokma. biliyorsundur mutlaka onlar bizim hissettiğimiz şeylerden çok etkileniyorlar.. tekrar geçmiş olsun..

günaydın kızlaaaar...
atacım geçmiş olsun canım.inş.bugün iyi haberler verirsin bize..

julicim,eylülcüm benim içinde uygundur.haftaya c.tesi bakırköyde..
benide eylül gibi kociş bırakır ve oralarda takılır, sonrada gelip alır.
bu arada eylülcüm benimde dr kontrolüm haftaya c.tesi.ama ben 1 de işten çıkıyorum ve 2 ye alıyorum hep randevularımı.dolayısıyla yetişirim 4 e..
seninde haftaya olursa kontrolün aynı hastaneye gidiyoz ya..saatini ayarlarsın istersen beraber geçeriz bakırköy e..:)
yaşasııııııııııın...süper ya..!!!
evet evet buluşalım doğurmadan biran önce..

Atacım çok çok geçmiş olsun. Umarım bebeğin biraz daha bekleme yolunu tercih eder. Hemen endişelenme ilaçlarla durdurabiliyorlar benim görümcem 31. yada 32'den 38'e kadar uzattı bekledi ama tabiki evdeydi artık işe gitmiyordu. sende sürekli dinlen gerekirse uzan zaten doğumdan sonra uzanma fırsatın fazla olmayacak o yüzden keyfini çıkar

Kızlar fire vermek yok ona göre! Çok geçmiş olsun Ata'cım, bebeğinin beklemesi için duacıyım..

Bu arada buluşmaya ben de gelmek isterim fakat kocişin bi işi çıkmazsa... O bırakmazsa gelmem biraz zor görünüyo ama ayarlamaya çalışıcam...

atacım canımmm hiiiççç üzülme ilaçla engellenebiliyor doğum biliyorsun bunu..o yüzden sana moral lazım..moralini yüksek tut hiçbişey olmuycak vaktinde gelicek meleğin..

azoş bakalım bu cumartesi belli olacak haftaya gelip gelmeyeceğim..dr gel derse gidicem..
haftaya derse bi sonraki haftaya kalır ..ama bir şekilde olacak bu buluşma acayip taktım..
bu arada ben dün gece 4.375 gr bir kız doğurdum ..tabi rüyamda ::))))

Günaydın kızlar, mmf ne yaptı acaba?? Umarım öğlen gelir güzel haberlerle. Atacım beni de korkuttun çünkü iki gündür sürekli karnım semsert geziyorum, çok sık kasılmalar oluyor. Ben yalancı doğum sancısıdır diyordum. Biraz sakin olmak gerek sanırım canım. Doktorun her ihtimale karşı önlem almıştır belki. Daha çok erken bu kadar erken kuzunun geleceğini sanmıyorum. Seni deniyordur bakalım annem ne kadar cesur diye, sen merak etme :)

Elmalıturta, senin gelmeni de çok isterim, umarım ayarlayabilirsin. İstanbul dışındakiler darılmayın kızlar yaaa, zaten muhabbetin bel kemiği siz olursunuz merak etmeyin :)

gunaydın kızlarrrr

bız de geldık bugun daha ıyıyız dınlenmek ıyı gelıyormus yawww

atatanem cok gecmıs olsun canım benı korkutuyorsun cunku benım de karnım cok sertlesıyor
bebek strese mı gırıyor acaba bende malum cok rahatsılandım bebısım de ıster ıstemez etkılendı

bulusma randevuları verılmıs super yaaa
ben malum cok uzun zamandır turkıyede bulunmadıgımdan heryerı bılmıyorum
kocısın elıne kaldık ınsa allah o getırırse bakırkoy ve ya mecıdıyekoy aynı
sonucta ben anadolu yakasından gelebılıcem
ama bızım tum kontorollerımız her hafta cumartesı gunu ınsa allah saat ayarlamasında bır problem olmaz
ben gelmeyı cok ıstıyorum zaten benım kıskanc kocam gobus resmı koymayacaksın sozunu alınc abenım kucuk gobusumu gosterememıstım sıze
gorursunuz 92 cmlık mınık gobusumu de
cok merak edıyorum hepınızı

Güzelim bugün doktora gittiğimde sordum bu durumu. Gayet normal olduğunu, vücudun kendini hazırladığını söyledi. Yapacak birşey de yokmuş malesef. Biraz daha dayanalım napalım. :)))))))))))

Bu arada benim herşey normal gitti. Nstye de girdim O da normal çıktı. Artık haftada bir gidicem doktora.

Atacım çok geçmiş olsun cnmcm. Umarım herşey yoluna girmiştir. İnşallah bekler vaktini miniğin.

Ebuka ne güzel her şey yolundaymış, gözün aydın canım.

Minik Kalimero, biz de senin gelmeni çok isteriz. Sen zamanı falan söylersin sana göre de ayarlarız, inşallah eylül ün ve senin doktor kontrollerinin zamanı aynı olur. Haberdar et bizi bu cumartesi için, kocişle de konuş bakalım. Hepimizi eşlerimiz bırakacak nasıl olsa. Ya hazır onlar da gelmişken, onları da buluşturup, erkekler kulübü mü kurdursak acaba, biz sütlaçları yerken onların da canı sıkılmaz :)))))))

iyi fikir juli ..kocalar tanışırlar el şıkışırken meraba ben kadınlar klubünden eylül, ben azo ben juli derler ne komik ..yan masadan biri duysa bunlar da ne? ne erkek ne kadın der vallahi..heriflerinde karizmalarını çizdiricez..sırnaşık şey

ebukacım herşeyin yolunda gitmesine sevindim..haftaya bende gidicem.darısı başımıza..
aslında brn haftayı beklemeyip bu c.tesi gitmek istedim ama dün aradım haftasonu doluymuş
mecbur haftaya gidicez..
bu aralar grip falanda olduğum için acaba oğluşum nasıl çok merak ediyorum..

evet julicim bencede iyi fikir..biz kaynatırken zavallılar orada burada kendilerini oyalamaya çalışmasınlar..yan masayada göndeririz sütlaçları..onlarda yer:)))

valla super fıkır onlar da tanıssınlar
zaten kocıse naz ve ya cok bılmıslık yapınca kendını azınlıkta olanlardan hıssettıgını soyluyor
hatta aksam o geldıgınde kk basındaysam bır kulupte ben kurucam dıye benı tehdıt edıyor

bu hafta doktorumla konusucam kocısı de ıkna etmek zor degıl
ınsa allah heyecan yaptım bak sımdı ne super olucak yaa

günaydın kızlar
ne güzel buluşma işini gerçekleştireceksiniz sonunda
eeeeee bizede çektiğiniz fotoları gösterirsiniz herhalde
bizde öyle avunuruz ne yapalım

atatanem canım inşallah iyi haberlerle dönersin
ilaç verdiyse doktorun oğluşun biraz daha bekler merak etme

mmmf ne yaptı acaba onuda merak ettim
dualarımız sizinle kızlar az kaldı biraz daha sıkın dişinizi

ebukacım oğluşunun ve senin iyi olmana sevindim canım
darısı kontrole gidecek diğer arkadaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…