2008 Kasım Anneleri

kızlar yaa bana herkez karnın aşağı düşmüş bu vaktini beklemez erken gelcek diye korkutup duruyodu bugün de akıntı ile beraber iğne başı kadar 4-5 kan var çamaşırımda korkuyorum noluyo yoksa doğummu yakşaltı gerçekten nişan dedikleri şey bunu nasıl oluyo off çok kötüyüm

canım geçmiş olsun
eğer kan gördüysen ihmal etme sakın ya dr.unu ara danış hatta dr.a kontrole git
inşallah önemli birşey değildir
ayakta çok dolanma yat dinlen ama dr.u ihmal etme

Buluşma işine kocaları da bulaştırma fikri bence de iyi. Yazık gariplerimiz, yalnız yalnız dolaşmasınlar...
Bu arada beni asıl güldüren resim, 8-10 tane karnı burnunda hamile kadının muhallebicide buluşup tatlı yemesi... Tabi muhallebicinin nolur nolmaz deyip kapıya bi ambulans çağırma ihtimalini de unutmamak lazım!

aynı şeyi bende düşündüm elmalı turtacım
buluşma haberinizi okur okumaz zihnimde hemen bu resim beliriverdi
ayy çok komik ama bir o kadar da sevimli bir görüntü oluşturacaksınız : )))

evet minik doktorunu ara hemen canım.inş. ciddi bişey değildir.bizede haber vermeyi unutma..

:)) evet yaa hatta ben dün akşam düşünüyorumda etraftan görenler korkacak koca göbüşlü bi sürü hatunu bir arada görünce:)

Hahahahaaaa muhallebici ambulans mı çağıracak :)))) Ayyy buna çok gülerim işte :) Zaten birimizi gören korkuyo, hepimizi gören ne yapar bilemem artık.

Julianne
Azo
Eylül166
Elmalı Turta
Minik Kalimero

Hadi İstanbul anneleri, beklemek sen neden gelmiyorsun? Başka kim vardı İstanbul'dan hatırlamıyorum ben.

Minik, önce sakin ol, telaş en son yapmamız gereken bir şey. Aynı durumu ben de yaşadım, hemen doktora gittim ve önemsiz bir şey olduğunu öğrendim. Şu an nasıl korktuğunu tahmin ediyorum. Bence de kızların dediği gibi doktora bir git, açılma olup olmadığına, rahim ağzına bakacaktır ve eminim içini rahatlatacak şeyler söyleyecektir...

julicim ben beykoz da oturuyorum ve bakırköye gelmem çok zor heleki artık metrobüsü devreye koyunca otobüsleride kaldırmışlar malum benim birde kızım var o yüzden göze alamadım aslında bende görmeyi çok isterdim. Zaten bu cumartesi düğünümüzde var inşallah doğumdan sonra bir buluşma daha yaparız ona gelirim bende:)) Bu arada bende arkadaşıma söyledim böyle böyle buluşma fikri var diye bence evde buluşun dedi hepiniz koca göbeklerle çok komik görünürsünüz diye yani genel görüş herhalde komik olunacağından yana ama olsun bir daha mı böyle bir buluşma olacak sanki insanın kaç kere başına gelir. Size iyi eğlenceler resimleri görürüz artık

Ben de gelmek isterdim ama Pendik'de oturuyorum ve Bakırköy çok uzak, Zaten yarın akşam kayınvalideme gidicez muhtemelen Yine de kociş'e bi söylicem ancak çok zayıf bi ihtimal. İnşaallah bi dahaki sefere diyim
Bu arada dr.a gittim kont. için herşey yolundaymış doğum tarihini 05 Aralık verdi yani aralık annesi de olabilirim. Kızım 1600 gr. olmuş :)

merhabalar kızlar
nsılsınız ıyımısınız gecmıs bayramınız kutlu olsun
ben bugun eskı ıs yerıme geldım maasımı almak ıcın ordan gırıyorum
ıyıyım cok kılo aldım kızımda 3500 grama yaklasmıs tombıs bı kızım olacak alısverıslerımı yavas yavas yapıyorum eksıklerımı tamamlıyorum ayın sonunda catı muayenesı olucam ona gore dogum planlıycaz benden haberler bu kadar gecmısı okuyamadım kendınıze ıı bakınn

Kızlar merhaba, uzun zamandır gelemedik, internette bir problem vardı...Geçmişi çok fazla okuyamadım, umarım herkes iyidir. Bir buluşma sözkonusu galiba, saat kaçta buluşulacak bilmiyorum ama Anadolu tarafından geleceğim için zaman önemli bir faktör benim için, önümüzdeki cumartesi de ne yazık ki doktor kontrolümüz var, ama ertelenir ya da iptal olursa, mutlaka gelmeye çalışırım.

Merhaba Güzeller,
Haberler nasıl acaba derken ilk bebeklerimiz doğmuş sanırım.
Mısır patlamaya başladı anlaşılan ( YUSUFFFF YUSUFFF D ) Allah analı babalı büyütür inşallah.

Ben de geçmişi okuyamadım.Misafirim var.Kardeşim ve sözlüsü o yüzden giremedim kaç gündür.İnşallah herşey iyidir.Apple maşallah bebeğine.

Kızlar buluşmada cidden komik olursunuz,ama bir kere yaşayacağınız bir durum bu bence herşeye rağmen buluşun :)) Ben yazın bi hamiş arkadaşımla gezerken bile tüm bakışlar bizde oluyordu.Siz mükemmel olacaksınız bence.Resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah buluşursunuz da havada kalmaz.
Bu arada okulda son günümdü dün.Pazartesi raporumu alcam inşallah.Dün çok stresli bir son gün oldu benim için.İyiki izne ayrıldm ohhh be bile dedim..

günaydın kızlar napıyonuz geçmişi çabucak okudum az kaynatmışsınız.ben yokken içinize sinmedi dimiiii:))))

buarada son havadisleri vereyim.ilacı 2 gündür kullanıyorum dr saat aralıklarını arttırarak kullandırıyor dün aradım dr u kasılmamın olmadığını bebeğin de çok hareketli olduğunu söyledim.çok iyi dedi çok sevindi problem yok ozaman 4 saatte bir al ozaman dedi.eğer bugün kasılmam olmazsa 6 saatte bire düşürücek ilacı.ama dün gece ve bu sabah 3-4 kere kasılmam oldu bi tel açıp sorucam bu kasılmaların ne kadarı makbul nekadarı tehlikeli diye.kızlar sizde karnınız çok sık sertleşiyosa drla mutlaka konuşun bakın benim bebek çok huzursuzmuş ve doğum kasılmasıymış yaşadıklarım.önemsemeseydim kimbilir ne olucaktı allah korusun.şimdilik 1 hafta daha kullanıcam ilacı gidişata göre belirliycek durumu herhalde.belki haftaya gene nst ye çağırır.

buarada kızlar hepiniz toplancanız ya koca göbişlerinizle önümüze gelene yüz tekme diye bi kolkola girin ortada adam kalmaz walla dozer gibi ezersiniz önünüze geleni çok komik olur.inşallah hepiniz toplanırsınız bizim için de eğlenin.beni artık yerimden kaldırmıyolar hiç. devamlı yatıyorum ev içinde bile dolaşamıyorum azcık dolaşınca karnım kasılıyo hemen.uff nasıl geçicek bu son haftalar böyle yaaaa

Atattanem geçmiş olsun canım.
İnşallah iyi şeyler söyler doktorun.Daha erken bebişler az daha beklesin içeride.Tabi dururlarsa.
Benim karnımda iki gündür biraz daha setleşti.Ben bebeğin sırtı geldi sanıryorum ama acaba yavaş yavaş benimkidemi kendini hazırlıyor bu kasılmalara?

darkçım kasılma olup olmadığını şöyle anlayabilirsin.karnının ortasıyla birlikte her yeri semsert oluyosa parmağını dayadığında içi taş gibi oluyosa ve parmağıon içe girmiyosa ozaman kasılma oluyo.ama göbeğinin heryeri öyle oluyo kasılınca yanlar üstler heryeri.bebek dayanırsa sadece dayandığı yer taş gibi oluyo gerisi yumuşak oluyo

Bazen ama çooook nadir bu dediğin oluyor.
Genelde sırtını dayıyor ama dediğin gibi diğer yerler yumuşak oluyo çünkü.Eşlimin biraz işi varmış Pc de ben biraz çıkayım.Görüşürüz.Öptükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…