2008 Kasım Anneleri

selam kızlar napıyosunuz bakalım kasılmalar mmı benimde olyo cok yürüdüğüm zaman baya uzun sürüyo korkuyom bazen oğlum kıır kıpır hala
yumruk gibi cıkarıyo ayağını

Çok geçmiş olsun atatanem, dikkat et kendine güzelim.
Yatıp dinlen işte ne güsel, çok arıycaz bu günlerimizi bebişler gelince...:))))))

Bu arada kızlar, sizi toplu halde görenler fotoğraf makinelerine hücum eder valla :)))))))) Herkes foto çektirmek ister sizinle. Bu kadar hamiş bi arada, bulunmaz fırsat. :)))))

Atatanem geçmiş olsun için biraz daha rahatlamıştır kasılmalar azalınca. Benim o tarif ettiğin kasılmalardan her gün oluyor canım hatta ilki 5 aylıkken olmuştu. Taşlı bit yolda arabayla giderken. Şimdi de günde en az bir kere olur. Bazı günler akşamları sürekli o halde geçiyor. Son gittiğimde nst ye girmemiştim ama dr. o kasılmalar ritmik olduğunda gel demişti. Gidicem doğurtacak galiba :)

Kızlar ben çilek'in ilk doğum birinciliğini kaptırmamış olabileceğinden korkuyorum valla. İki gündür gelmiyor. O böyle yapmazdı ama hayırlısı. Banyo duvarını silip doğuma gitmiş olmasın...

Mmmf de sanırım doğum yaptı kızlar. Dua edelim de güzel haberlerle gelsin.

herkese merhabaa.s. kızlar nasılsınız bakalımm biz çok iyiyiz hala tık yok bu arada ama dün kahverengi
bir akıntım olmuş bakalım sabahta çok kötü bir sancı girdi kasıklarıma dedim gidiyorumkaydirigubbakcemile sanırım neyse bu arada buluşma işlerine girmişsiniz maşallah buluşun bakalımmm bizsiz:dilcikar:
mmmf doğum mu yapmış anlamadım inşallah iyidir
atacım sende dikkat et güzelim kendine
çilekk sen daha doğurmadın mı kokoş ben senden önce yaparım bu işi:teytey:
kaç gündür giremiyordum hepinizi özledikkkaydirigubbakcemile3

kızlar napıyonuz bakiim benim ilaçlar 4 saatte 1 e düşmüştü kasılmam olmayınca ama dün gece ve bugün kasılmaya başladı gene 3 saatte bire çıkardı doktorum.hiç kasılma olmaması gerekiyomuş.bu son 6 hafta devamlı kullanıcam bu ilaçtan artık ne yapalım.sizler napıyonuz kız yoksa doğuran mı var aranızda??habersiz doğurmayın paralarım ona göre.herkes gitmeden yazsın doğuma gidiyom diye meraktan çatlamayalım burda:))

walla bunu yazarken o ihtimal aklıma gelmedi değil darkçım herkese fırça çekerken ben önden önden gidermişim.walla benimkini içerde tutma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor dr a sordum bu ilaç tutuyo deme bizim zıpırı içerde diye tutar tutar sen merak etme dedi:)))

Aman iyi tutuyorsa :)))
Bizim kız uslu maşallah şimdilik.
Ama benim canıma tak etti bu kepek ekmeklerdi diyetti.Off ya bi doyamıyorum.
Hepimizin ayrı bi sıkıntısı var işte.
MMf de mi doğurdu yoksa Atacım sesi çıkmamış herkes onu sormuş?

canım walla yok oldu nst ye gidicekti en son bidaha da haber alamdık.çilek de aynen öyle o da bi banyo sildi sonra arazi oldu.kızları tek tek uğurluyoz doğuma da bizim haberimiz yok galiba:))

ya darkçım sen normal doğum mu düşünüyosun toplamda kaç kilo almıştın?hayır zaten az kaldı olmazsa arada kaçamak yap bari de şu son günler karnın doysun:))

Olabilir walla.Bi bakıyomuşuz resimlerini koymuşlar.İşet benim bebişim felan filan :)
Ayy ne kadar yaklaştık ya.İyice heyecanlandım.

Ben bi de bugün sıkıldım evde nedense.Aslında kardeşim ve sözlüsü de var ama yine de sıkıldım.Okulda bitti.Evde 3 hafta nasıl geçecek bakalım.İnşallah hep böyle sıkılmam.

slm kızlar nabersiniz?3gündür giremedim umarım herkes iyidir.ben acayip grip olmuşum bogaz agrısı falan öldüm valla.daha kimse dogurmadı dimi?dünden beri moralim çok bozuk üzücü bir takım olaylar yaşadım üzüntüden agzımın içinde yaralar çıktı inşallah kızım hissetmemiştir moralimin bozuk oldugunu.

Ben şimdilik sezaryan düşünüyorum ama bakalım pazartesi kontrolüm var doktorum ne önerecek.
Toplamda 2 hafta önce 19 kilo almıştım.Biraz daha almışımdır bu 2 haftada.
Karnım son günlerde daha fazla şişti.Bebek de en son 2600dü.
Kızım yusyuvarlak olacak diye yiyemiyorum canım.Yoksa beni kim tutar :)
Arada minicik kaçamaklar oluyor zaten de fazlasını yapamıyorum. Birde kontrol günü yaklaştı ya şekerim yüksek çıkarsa eşim iyice beni aç bırakır diye korkuyorum (

:CüvCüv:slm kızlar hepimizde ayrı heyecan belirtileri başladı anlaşılan benim bu gün kontrolüm vardı ve eğer sezeryan düşünürsem 31 ekim gibi doğum tarihim sizlerinde tarihleri belli oldu mu merak ediyorum bu arada 12 kilo almışım hepinizi öpüyorum canlarımŞeniz

yaa ben çalışırken evde kaldığım zamanlarda izinliyken cennette gibi oluyodum yaa çabucak bitiyodu hep kısıtlı zaman olduğu için sen nasıl sıkılıyon kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…