2008 Kasım Anneleri

darkçım walla benim eşim de öyle gestapo kesiliyo başıma fenalık getiriyo.önümde pizzaları hamburgerleri götürüyo bana da yediriyo sonra doktorun önünde beni anında satıyo.sonra muayenede didişen bi çift olarak doktorum kahkahalarla bizim halimize gülüyo.tam bir trajikomedi anlıycağın ama trajedisi bende komedisi eşimde.ama ona boğazını tut desen asla tutamaz bir gram sıkıya gelemiyo herif.ben iki canlıyım bana yazık dimi ama:))))sen de eşine azcık dram yap gözyaşı dök yumuşat onu benim canım istemiyo walal ceren istiyo kendim için istiyosam noolayım falan de:)))

Edacım geçmiş olsun.

Nazoo hoşgeldin.Belli değil tarihim daha.Ultrasona göre 3 kasım.

Atacım ya hamiş olunca nedense yapacak bişey kalmadı gibi.İş yapamıyorum zaten pek.çevremde gidip gelceğim kimsede yok.Olanlar hep işte olacak.
Adanada olsam sıkılmam aslında ama ne bileyim sıkıldım şimdiden.Küçük yerde yaşadığımdan yapacak birşey olmadığındandır belkide.

ya darkçım en azından dua et bak beni evin içinde yürütmüyolar hemen karnım kasılıyo.senin enazından öyle bi problemin yok istediğin gibi hareket edebiliyosun ben resmen yarı açık cezaevinde gibiyim(

Zaten yememe müsaade ettiği minicik lokmalar hep Ceren için oluyor.
Bugün az bişey kola doldurdu kardeşim.Baktım eşim hemen bardağı aldı bir yudum içti biraz daha azalttı.Zaten 2 yudumdu.

Ne yapıyorsam kızım için yapıyorum diyor o da.
Az kaldı sabret diyor.
3 hafta da az değil ki.
Benim daha erken doğurm ihtimalimde yok gibi birşey.Zaten bebek 2 hafta önde ya.Bu tarih önde olduğpu için verildi.Önde olmasa benim doğuma daha da vardı.

ayy ben bi çıktım hemen doluşmuşsunuz ayol ben doktordan değil darkcım
gezmeden geliyordum napiim yaa annemle dışarı çıktık ama eskisi gibi değil bu gezmelerim
hemen yoruluyorum bir de kahverengi lekelenmem var çok az sanırım yorulduğum zaman oluyooo
benim doğum yaklaştı gibi kızlar yaa içimden öyle bir his geçiyorrr
daha ağdaya gitmedim haftaya pazar temizlikçi çağırdım onlarda gelse de bari öyle doğursam

edacım sana da geçmiş olsun canm kendine dikkat et bu arada sende 37 hafta olmuşsun
maşallah ama kızlar bence kasım anneleri pek kasıma kalmayacak gibi sizce

aman dur asortie daha var bizim dogurmamıza acele etme kız.az gez bu aralar dinlen biraz kahverengi lekenmede doktoruna haber verdinmi?neden olmuş olabilir ki?

walla kızlar hiçbişeyinizi son haftaya bırakmayın hiçbelli olmaz sezeryan bile olsa erken olur bikaçgün falan.ağdanızı falan 1-2 hafta önceden olun evinizi falan önceden temizletin.bakın ben turp gibiydim doğumla alakam yoktu ne duruma geldim şimdi 1 günde bütün bebeğin eşyalarını ütüledik hazırladık hastane çantamı hazırladık hiç eksik kalmadı.bu işler belli olmuyo.asortie benim de içimde aynen seninki gibi bi his vardı ve yanılmadığımı da gördüm oyüzden içindeki sese kulak ver

Atacım senin durum daha da zor tabiki.Yatmak için zorlanmak ne kötü bilirim.İnşallah çabucak düzelir durumun canım ya. Pollyannacılık oynayalım bari :)
En azından dinleniyorsun dimi :9

Ben kendi adoıma da oynayayım diyorum ama nerdeee.Bari kilo alımım dursa .Yok YOK yok o da durmuyor ki.Bu diyete rağmen devamlı alıyorum.

Asortie hoşgeldin geçmiş olsun.
Ya eşin iyi gezmene bişey demiyor kahverengi akıntına rağmen.Benim öle bişey olsa.Wcc ye bile izin vermez heralde.Sen de dinlen bence Atatanem gibi artık.
Bak sonra bebekler keşke biraz daha içerde kalsaydı diyecekmişiz.Deneyimli anneler öyle dior banaDD Gerçi ben yine de dışarda olmasını isterim.Çok özledim bebişimiiii

ayy canım eşim çok kızıyor zaten haberi olmadan çıktım bugün ama işim vardı eksiklerim falan onları tamamladım ama napıyım evde yat yat nereye kadar canım sıkılıyor

edacım sana da geçmiş olsun canm kendine dikkat et bu arada sende 37 hafta olmuşsun
maşallah ama kızlar bence kasım anneleri pek kasıma kalmayacak gibi sizce

evet canım 37 hafta oldu korkuyorum ne yalan söyleyeyim aman annemler gelmeden dogurmasam bari.haftaya gelcekler sanırım temizlikler falan yapılcak.ama benim bebişim daha dönmedi bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum ama bazen kasılıp kalıyorum.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın.

Ben de bu hafta bebeğin çantasına koyduğum biberonu emziği felan sterilize edeyim bari.
Kendi çantamda da bi kaç eksiğim var onları alayım artık.
Başka bir eksiğimiz yok gibi geliyor ama çıkarsa da alınır.Çantalar tam olsun da.
Birde eşofman takımı aldırdım kardeşime.henüz elime geçmedi.Annem getircek pazartesi.
Hastaneden çıkışta giyerim onuda.

Ağdayıda pazartesi yaptırmayı düşnüyorum.Hazırlıklı olmakta fayda var tabiki.

Bence de kasım anneleri kasımı beklemeyecek gibi.
Ben hep kenimden korkuyordum erken olur diye.Ama o his geçti nedense.şimdi tam kasımın ilk haftası olacağına inanıyorum.
Fakat biçok kasım annesi beni şaşırtacak gibi :9 Beklemiyordum bu kadar çok aceleci Kasım annesi olduğunu.

ben de evde iş yaparken hiiiç yorgun olmuyorum aksine çok enerjik olup sonra sen hamilesin kızım diyorum
ama artık doğurmak istiyorumm

Eda benimde annem gelince ilk iş temizlik olcak :) İnşallah yetişirler canım doğumuna.
Sanki hemen doğurcaksın gibi yazdım ben de:))

Asortie umarım bitirmişsindir alacak işlerini.Çünkü bence sen eşini dinle artık gezme.Hem nedenmiş bu akıntı? Sebepsiz olmasa gerek..

ay ben bir tane aldım pijama kızlar yaaa bir tane daha alsam mı hastane için hastane çantamda da
sadece çamaşırım eksik benim herşeyimiz hazır

darkcım sordum ama normal dedi doktor fazla yorulma dedi ama artık bende gezme işlerini bırakıyorum pek eksiğim kalmadı öyle gezilecek kadar

bende tek çanta hazırladım bana yetti ama abartmaya gerek yok ya bana yettiği için
ama kaç tane bez alsam onu bilmiyorum siz kaç tane aldınız

Evet Atacım ben 2 çanta hazırladım.
kendime ayrı bebeğe ayrı.
Çok daha pratik oacak gib geliyor bana.Bebeğin çanyasına zaten benim eşyalar sığmazdı.Bende kendime ayrı hazırladım.Kendiminkine bebeğin aşyalarını da koysam çok tıkış tıkış olurdu.

Eğer çok sıkıştırmadıysan sorun olmaz bence.
Ama çok sıkışıksa eşya ararken zorlanabilirsiniz hastanede.

asortiecim benim eltimde 2 sene oldu doğum yapalı 20 tane falan al dedi.çünkü ilk gece bile 9-10 kere pisletiyomuş altlarını bu keratalar

ben 2 gecelik 1 pijama takımı koydum çantaya pişik kremini ve bebe losyonunu koydum 1 emzik 1 biberon kendime de diş fırçası diş macunu 2 çorap 1 şal 1 sabahlık terlik iç çamaşırı emzirme sütyeni koydum bebeğin zıbınları battaniyesi alt açması şapkaları hastane çıkışını da koydum yeter herhalde dimi kılzar.son zamana doğru makyaj malzemesi de koyucam 1-2 tane başka bişey koydunuzmu siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…