2008 Kasım Anneleri

Ya ne bileyim böyle akıntı felan olunca nişan olmasından korkarım ben.
En azından bi konrtrole gitseydin.Çağırdı mı yakın zamanda?
tek bir pijamam mı koydun çantana Asortie? Gecelik var mı?

ben bi pijama bi gecelik.Birde çıkınca giymeye eşofman takımı koyacağım sanırım.Eşofmanım gelmedi henüz.Eşofman olmasa da hastaneye giderken giydiklerimle çıkardım geri.

Ben bezi şöyle yaptım.2 ayrı hastane çıkışı hazırladım.Poşete koydum.Poşetlerine birer tane bez koydum.
Sonra çantasına 10 tane bez koydum.
Buna rağmen kalan bezleri de arabanın bağajına koycam ben.Belki fazla kalırız hastenede felan belli olmaz.Hazırlıklı olalım.
benimde hasta bezim kaldı.

yaa sezeryan olucağı için sanırım normal pedler yeterli oluyomuş normal doğum yapanlarda inanılmaz kanama oluyomuş bez yetişmiyomuş bazen

yaa kızlar bişey sorcam siz abidik gubidik rüyalar görmeye başladınızmı?ben gene başladım yaaa ne olucak bu böyleeee???çok komik hissediyorum kendimi.hatırlarsanız başında da yaşamıştık bu olayı:))

maşallah ben o zaman paketle alayım ne olur ne olmaz
bu arada sadece pijama takımı var kızlar gecelik yok geceliği neyapacağım ki
ay üzerime bişey almadım bu arada hırka şal vb bişey off benim daha eksiğim varr

asortiecim asıl gecelik lazım hele de sen normal doğum istiyosun habire pijamanı indirip mi bakcaklar açılman kaç santim olmuş diye.hastaneler gecelik istiyo muayeneler bez değiştirmeler falan çok rahat oluyo diye.aman diyeyim 2 takım da gecelik koy bak çok pişman olursun sonra

yaa sezeryan olucağı için sanırım normal pedler yeterli oluyomuş normal doğum yapanlarda inanılmaz kanama oluyomuş bez yetişmiyomuş bazen

Yok canım sezaryan olan arkadaşım da hasta bezi kullandı.
Hatta üst komşumda sezaryan oldu ama bz almamış mecbur başka bir hastadan ödünç almış.
Ben bunları duyduktan sonra alcam hasta bezi.Bende senin gibi biliyordum.Ama canlı örnekleri olunca mecburen alcam artık.Ben ped koydum zaten bi paket çantama.

ee bebişler çalışkan olcak :)) Al sen paketi yanına ne olur ne olmaz.
Normal doğumda gecelik daha iyi olur diye duydum bende.Atanın dediği gibi ikide bir açılmaya bakıyorlarmış.
Walla üstteki komşum dediğim normal isterken sezaryan oldu.Gecelik alnış o.Ve bi sorun yaşamamış.ben de her ikisinide aldım.Fazla olsun da az olmasın napalım.Zaten çok pahalı şeyler almadım ben.Ne de olsa sonradan giymem.Burası kış memleketi pijama felan giyilmiyo walla.Polar eşofmanla ancak kış geçiyor.

Birde ben arkadaşımın pijama takımı kan olmuş diye 2. giyeceğimide koydum.Yedek olsun dedi.

merhaba herkese, kasım bebekleri hızlı çıktı şimdiden iki olmuş daha haber almadıklarımızda vardır belki

ben birkaç gündür hiç iyi değilim kızlar, kesin okulda nazar değdi, herkes bişii söyledi-tatlicadiarzu- belim, kalça kemiklerim falan ağrımaya başladı sizlerdede oluyormu? normalmi acaba? kontrolüm pazartesi bişii kalmadı ama endişeleniyorum açıkçası-tatlicadiarzu-

Merhaba Denizanası hoşgeldin canım.
Kesin nazar değmiştir.bende hemen etkilenirim senin gibi.
Benim şimdilerde kasık bölg.deki kemikler ağrıyor.Çatır çutur sesler ara ara geliyor yine.
Normal canım ya.benim kalça kemiğim ağrıdığında doktora söylemiştim.Bişey dememişti.Bundan sonra pek de rahat geçmeyecek bir dönem bizi bekliyor sanırım.

dark teşekkür ederim canım, içim rahatladı, sen benden birkaç hafta öndesin sendede oluyorsa normaldir, çarşambadan beri çok canım yanıyor ve daha üç haftam var izne çıkmaya 44 saat ders yoruyor valla
neden öyle yazdım bilmem, allah söyletti herhalde yakında haberler gelir:))

Benim kalçamdaki geçti de kasıkdaki devam ediyor.Seninde geçer yakında.Yada yer değiştirir.

Ben çok şükür ayrıldım izne.Ama sıkılcam gibi geliyor.Bugün çok sıkıldım.Annem gelince belki oyalanızırz birlikte.
Senin de desr saatin çokmuş canım yaaaa.Walla ben okuldan gelince haşatım çıkıyordu.Seni düşünemiyorum bak şimdi.
İnşallah zaman çabuk geçer canım.
Sen izne ayrılcağın zamanlarda benim doğumum yaklaşmış yada olmuş olcak sanırım :))
benimde şafak 3 hafta ya bakalım.Doktorumuz ne diyecek.

evet canım ben 3 kasımda izne çıkıcam senin tahmini doğum tarihine yakın :) hayırlısı olsun hepimizin hakkında. inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza,

Merhaba herkeze!!Cok moralim bozuk heran herseye agliyorum:çok üzgünüm:

Persembe gecesi esim cok fena ateslendi,iki hafta önce arkadasin bebesinde su cicegi vardi

ve esim cikarmamis kücükken.Hemen anladik tabi cicek baslangici oldugunu.Cuma suratinda cikmaya

basladi,cumartesi ve bugünde tüm vücudu sardi.Carsambaya kadar raporlu,kocaman adam perisan

oldu.Bana hemen test yapti doktorum cikardigim icin risk yok ama sürekli karnim agriyor,bazen

dayanamiyorum bile.Cok korkuyoruz dogum gerceklesirmi diye!Bu durumda dogum olursa esim

hastaneye alinmiyor cünkü.Nolur dua edin beklesin oglum iki hafta daha.merak edenlere tsk,ederim.

Simdi cikmaliyim haber vermek icin girdim,iyi bakin kendinize.:a015:

Çilekçiğim çok geçmiş olsun eşine.Senin karın ağrında eminim psikojiktir.Sonuçta doktorun test

yapmış.Umarımdediğin gibi bekler bebişin.Sen olumlu iyi düşün iyiolsun herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…