2008 Kasım Anneleri

çilekcim çok geçmiş olsun canım..birkaç güne geçer sanırım..deniz bekler babasını merak etme sen..
hiiiçççç üzülme herşey güzel olacak...
bugün kimse gelmemiş..malum pazar bugün ondan heralde..
bende kızım için dooplera girdim..hiçbişey çıkmadı ..kızımın kan akışları ve benden giden kan akışları çok iyi çıktı.. yani kilosunun düşük çıkma sebebi de ters durduğu için karın ölçüsünün tam alınmaması imiş..yani usg yanıltabilir kilosu bu olmayabilir dendi..çok sevindim..haftaya kontrol var tekrar..ayrıca hafftaya istanbulda olduğuma göre buluşabilme ihtimalimiz yükseldi..tekrar konuşalım bu konuyu kızlar..
herkese selamlar...

canım ya doğuma giderken zaten üzerindekileri çıkarıp yeşil önlük giydiriyorlar
o yüzden geceliğe gerek yok bence zaten özelde yapacağım ben sorun çıkmıyorsüprizzzzz

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalım yine kimseler yok tabi ki
bugün yine dışarı çıktım ve bir pijama takımı daha aldımm ve hırka aldım giymek için
sadece sabahlıklar 60 ytl idi bende hırka aldım kalın çokta iyi yapmışım çok beğendimm
sadece çamaşırım kaldı onu da alırsam tamam inşallah
eylülcüm çook sevindim canım iyi geçmesine
çilek sizede geçmiş olsun güzelim kendinize dikkat edin

merhabalar kızlar bız geldık oglum cok yorgunuz artık ya hıc ıyı hıssetmıyoruz kendımızı
nedense kendımı sureklı sıkayet halındeymısım gıbı hıssedıyorum

dun bızım kontrolumuz vardı ama esım yetısemedı cok uzulduk ve bozulduk maalesef ama elımızden bır sey gelmedı
ıstanbula azıcık yagmur yagsa hemen trafık felc oluyor ya esım de trafıge takılıp kaldıgından yetısemedı ve cok bozuldu hatta kendımden sonrakı hastalara sıra vermedım dıye bana bıle bozuldu yanı

neyse bebegım 2,5 kılo olmus maasallah
bebegın cok zayıf oldugunu dusundugumu falan soyledım ama doktorum durumunun ıyı oldugunu soyledı
sertlesmemın ve sancılarımın oldugundan bahsettıgımde de bu haberlere sevındıgını soyledı
cunku gun ıcınde zaman zaman sertlesmeler normal dogum hazırlıkları oluyormus ve normalmıs
catı muayenesınden bahsettı onumuzdekı hafta ıcın ama ben bır sonrakı hafta olmasını ıstedıgımı soyledım agda randevuma dayanarak
tamam dedı ayın 20 sıne kadar agda ısını hallet gecıktırme dedı
ve 26 eylul ve ya 1 - 2 gun ıcınde gelır bebıs dedı

bahsetmıstım dun ayrıca evımde temızlıkte vardı hastaneden hemen eve geldım yıne ama cok asırı yorulmusum
gun ıcınde temızlık bıtmedı ben esımle aksam 12 ye kadar devam ettım temızlık ısıne yıne de bıtmedı halılarımız kaldı sanırım haftaya yıne kız alıcam aslında aktıf bır ıs yapmasamda cok asırı yorulmusum gece sancılandım hatta dogum basladı sandım,
bugun aksama kadar dınlendık ama korkuyorum bebek erken gelecek dıye

cılekcım esın ıcın cok endıselenme kendını de dusun
allaha sukur kı sen vaktınde gecırmıssın bılıyorsun 5.ayımda ben boyle bır rısk atlattım
15 guen kalmaz toparlanır esın canım
ınsa allah denız bebekte o zamana kadar bekler

ay yıne cok konustum sız nasılsınız

kalimerocum hoşgeldin canım gözünaydın randevunuz iyi geçmiş canım
babanız yetişememiz olsun üzülmeyin bizim babamızda bir kere yetişemedi sadece
asla kaçırmaz kızıyla olan randevusunu

asortiecim sağol canım kızım iyiymiş şükür..
bu arada sen bir gecelik al canım..sonra iyiki almışım diyeceksin..ameliyat önlüğünü doğuma giderken giyeceksin ama doğumdan önce odanda ne kadar kalacağın belli değil..dr lar ve hemşireler gecelik istiyorlar ..normal doğum olacaksa sürekli açılman kontrol edilecek..sezeryan olursan zaten pijama giyemeyeceksin dikişlerden dolayı..ayrıca kanaman yoğun olacak ve hemşireler sürekli ped değiştirecekler ve pijama indir çıkar yapmıyorlar..ben nerden mi biliyorum? ablamın iki doğumundada bizzat yanındaydım biri 2 yıl önce biri geçen yıl oldu doğumları ..sen al bi tane her ihtimale karşı canım demedi deme ..

asortıecım bende uzuldum ama onun kadar tepkı vermedım
ama esım cok bozuldu bu hafta gormeyı cok ıstedıgını soyluyordu ama kısmet ıste

hastane cantası ısıne gelınce bır gecelık sabahlık takımı ve ıkı takım pıjama takımı koydum
3'er takımda ıc camasırı koydum
evet ozel hastanede onluk falan gıydırıyorlar ama kanama falan olması durumunda gereklı olur dıye dusundum
bır de havalar sogudu artık usumeyelım dıye sal ve corap harıcınde patık falan da koydum
ama ben bebek bezı ped konusunda kararsız kaldım ne kadar koysam dıye
sonucta bunları hastanede verıyor ama bılemıyorum

kızlar ben 10.10 da doğumyaptım. 2.150 gr bebeğim biz bugün eve çıktık ama oğlumu orada bıraktım.hiç iyi değilim lütfen dua edin .çok ihtiyacımız var.şimdi kalkmam gerek süt sağma vakti sabah eşim götürecek hastaneye.bende akşam görmeye gidicem oğğlumu .çok tatlı bi oğlum var kızlar.Allahım nazarlardan korusun sağlıklı ömürler versin.ama küvezde nolur dua edin

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün yavrunu, hiç üzülme ama senin güçlü olman lazım bebeğin için, allahın izniyle ve dualarımızla bebeğin en kısa zamanda yanında olur inşalalh annesi, duacınım

mmmf canımsın yaaa.Sonunda bebeğine kavuştun..dualarımız seninle.En kısa zamanda bebğini evine getirirsin inşallah.Pozitif ol..olumlu ol..iyi düşün..Allahın izniyle çok iyi olacakk.Güzel haberlerinin devamını bekliyoruz.Paylaş bizimle..

Ama lütfen Önce sen iyi ol.Bebeğine güç ver.

mmf canım cok sevındım senın adına
hayırlısı ıle bebegını dunyaya getırdın ınsa allah bebegın senın gıbı cok dırayetlı olacak ve goreceksın annesını sevındırecek alacaksın hemen kucagına

allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın

canım ya doğuma giderken zaten üzerindekileri çıkarıp yeşil önlük giydiriyorlar
o yüzden geceliğe gerek yok bence zaten özelde yapacağım ben sorun çıkmıyorsüprizzzzz

canım bende özelde doğum yapıcam hemde çok güzel bi hastanede ama bunun özelle yada devlet hastanesiyle ilgisi yok.zaten doğuma giderken herkes önlük giyicek.ama doğuma gidene kadar eylülün dediği gibi 30 kere alttan muayene edicekelr kaç saat açılma bekliyceğini bilemezsin ki normal doğumlarda en az 8-10 saat açılmayı bekliyolar.bide doğumdan sonra da alt değiştirme ve muayene için gene gecelik şart pijamayla acı çeken sen olursun.istersen ara bak doğum yapıcağın hastaneyi.kesinlikle gecelik istiyorlar.

mmmf cim allah sağlık sıhhat versin canım oğluna gözün aydın a.s.sağlıkla doğmuş.ne hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde erken doğum tehlikem olduğu için küvez ihtimaliyle yatıp kalkıyorum oyüzden endişeni çok iyi anlıyorum ama korkma bebişin 2 kilonun üzerinde en azından çabucak toplar kendini ne güzel şuan sağlıklı allah biran öncede sağlıkla evine getirmeyi nasip etsin canım.yeni anneliğin hayırlı olsun tatlım.moralin düzelince doğum hikayeni bekliyoruz:1hug:

kalimero varya sen dayak istiyosun amma çektirdin zavallı çocuğuna hep kendini yoruyosun yazık değilmi sanada bebişine de.az kaldı sık dişini azcık yorulma.

çilekçim canım seni de çok merak ettik ya doğurdun falan sandık.eşine de çok gemiş olsun sakın panik stres yapma bunlar doğumu tetikler sen sakin olursan bebişin de sakin olur.eşine çok acil şifalar diliyorum en kısa zamanda ayağa kalksın da doğumunda yanında olsun canım inşallah.herşey gönlünce olur inşallah canım üzme kendini.

ay cidden mmf doğum yapmışşşş

Mmfciğim gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.İnşallah oğlun tez zamanda kendini toplar ve evinize getirirsiniz.

Çilekcim eşine çok geçmiş olsun canım.Bak senden hızlıları çıktı :)

ayyy canım yaaa doğum yaptın demek...çok sevindim..sağlık sıhhatle evinize çıkarsınız inşallah..dualarımız seninle canım..sakın üzülme..herşey yoluna girecek..

Asortie iyi etmişsin hırka alarak..Hırkayı uzun süre giyersin.
Eylül ve kalimero iyi geçmiş kontrolünüz sevindim.

Eylülcüm sezaryandan sonra beniö arkadaş pijama giydi walla..Hatta bana da 2 takım al dedi.Ben bi pijama bi gecelik aldım.Niye gecelik aldın ki? Diyerek hayret etti.

mmf gözün aydın kardeşim, aklını ferah tut, bebeğini en kısa zamanda küvezden çıkarırlar inşallah sende evinde onunla mutlu bir hayat yaşarsın, aklına sakın kötü şeyler getirme, bende 7 aydır her an birşey olacak korkusu ile yaşadığımdan seni anlıyorum ama en azından kilosu iyi emin ol, benim burada gününde doğum yapan arkadaşlarımın bile bebeklerinin kilosu 2 küsürdü o yüzden kalbini ferah tut, dualarım seninle ve bebeğinle

günaydın kızlar;
hadi bakalım sırada kim var doğuracak..günü geleni allah kavuştursun ...genelde allah kurtarsın derler sinir olurum ne yani hapistemiyiz dimi ama..
bu arada darkcım biz pijamada , gecelik te götürelim ..kimi öyle kimi böyle diyo ..biz önlemi alalımda ne olur ne olmaz..

gunaydın kızlarrr
dun kı mmf'ın dogum haberınden sonra o kadar saskınlıkla sabaha kadar karmakarısık ruyalar gordum
ama dun ıyı ıstırahat etmısım sanırım bu gece ıyı uyuyabıldım sukur

atatanem haklısın canım
hıc kendıme dıkkat etmıyorum sonra vocdan azabı cekıyorum
dun aksam kocıs fırcayı bastı zaten sesımı bıle cıkaramadım sonucta adam haklı
ama benım yapım geregı ben hıc oturamıyorum
oturmak benı fecı sıkıyor
hala ıse gelıyorum mesela cunku ev ortamını sevmıyorum
dogumdan sonra nasıl olacak bılmıyorum valla

kızlar dogum cantasına nasıl hastane de olursa olsun hem gecelık hemde pıjama takını koyun bence sonrasında keske dememek ıcın cantamızda bulunması daha ıyı olur dıye dusunuyorum

dun kocıs bır ara dısarı cıkmıstı natılıusa da gıtmıs pampers sensıtıve ıslak havlu almıs bebısımız ıcın cok sevındım
ne kadar evdeyken su ıle temızlıgını yapsam bıle cantamız ıcın gereklıydı ya pek bır sevındırık oldum

artık her sanah kalkınca acaba bugun dogum yapan varmı dıye dusunucem sanırım
bu sabah hemen gelıp baktım baska dogum haberı var mı dıye
nasıl bakalım bızım acelecı ama cok dınamık kasım annıslerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…