- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.581
asortiecim asıl gecelik lazım hele de sen normal doğum istiyosun habire pijamanı indirip mi bakcaklar açılman kaç santim olmuş diye.hastaneler gecelik istiyo muayeneler bez değiştirmeler falan çok rahat oluyo diye.aman diyeyim 2 takım da gecelik koy bak çok pişman olursun sonra
kızlar ben 10.10 da doğumyaptım. 2.150 gr bebeğim biz bugün eve çıktık ama oğlumu orada bıraktım.hiç iyi değilim lütfen dua edin .çok ihtiyacımız var.şimdi kalkmam gerek süt sağma vakti sabah eşim götürecek hastaneye.bende akşam görmeye gidicem oğğlumu .çok tatlı bi oğlum var kızlar.Allahım nazarlardan korusun sağlıklı ömürler versin.ama küvezde nolur dua edin
canım ya doğuma giderken zaten üzerindekileri çıkarıp yeşil önlük giydiriyorlar
o yüzden geceliğe gerek yok bence zaten özelde yapacağım ben sorun çıkmıyorsüprizzzzz
kızlar ben 10.10 da doğumyaptım. 2.150 gr bebeğim biz bugün eve çıktık ama oğlumu orada bıraktım.hiç iyi değilim lütfen dua edin .çok ihtiyacımız var.şimdi kalkmam gerek süt sağma vakti sabah eşim götürecek hastaneye.bende akşam görmeye gidicem oğğlumu .çok tatlı bi oğlum var kızlar.Allahım nazarlardan korusun sağlıklı ömürler versin.ama küvezde nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?