2008 Kasım Anneleri

kıslar o zaman bu kasılma işini ben hiç yaşamadım ya peki acaba bu normal bi şeymidir artık benimde hissetmem gerekmez mi bu kasılmaları falan bende neden olmuyor ki

mmf cim gözün aydın.üzülme inş.bebişin en kısa zamanda yanında olur..
allah nazarlardan saklasın.a.s.

eylülcüm senin kızınında iyi olmasına sevindim canım.

çilek eşine geçmiş olsun hayatım.en kısa zamanda iyileşip deniz oğlanın doğumuna yetişmesi dileğiyle..:1hug:

selam kızlar iki gündür nete bağlanamıyordum sayfaya ulaşılamıyordu
ben yokken neler olmuş neler
doğum yapan nazlımelek ve mmf arkadaşımızın gözü aydın inşallah sağlıkla büyütürler

çilekcim geçmiş olsun inşallah eşin kısa sürede iyileşir ve bebeğinin doğumuna birlikte gidersiniz

eylülcüm kızının iyi olmasına sevindim canım

atatanem sende dikkat et canım ilacını ihmale etme inşallah batu bey zamanında gelir

bu arada bende iki gündür oğluşumun kıyafetlerini yıkadım teyzesiyle ütüledikgamyoncuiremsu
çok heyecanlı bir işti benim için evim mis gibi koktu sanki oğluşum doğmuş gibi hissettim:ecrin_bebek:
sonra hastane çantamızı hazırladık sonunda hihoyyyt

dün akşamda eşimle kışlıkları çıkardık çok stresli oldu benim için malum erkeklerle iş yapılmıyor
ama bitirdik nihayet eğil kalk katla ütüle derken sırtımın ağrısı beni mahfetti

cuma günüde halıları yıkamaya vermiştim bu hafta içi gelecek nasip olursa
geriye sadece camları silmek ve perdeleri yıkamak kalıyor
kocişle yapıcaz nasip olursa
ama bakalım bizimkinin canı ne zaman isteyecek (dün beni çok kızdırdı dakaydirigubbakcemile)
ama kaçışı yok yapılacak bu işler kötükedihüso

ohh fatercim işler bitmiş valla..geriye bişey kalmamış sayılır..

bizde sonunda çantamızı hazırladık..bebişin çantasına ancak kendi eşyaları sığdı ..ben ayrıca başka valiz hazırladım kendime hatta bebişin kalın battaniyesi de benim valizde..daha koymadığım bi kaç bişey var onlarda girdimi içine herşey hazır demektir .yarın veya çarşamba günü odası gelecek..havalansın en son hafta eşyalarını da yerleştirim ...çok heyecan verici..

kızlar hadi bitirin eksikleri çabuk..bakın doğumlar yaklaşıyo..hele son zamanlarda ağırlaştık iyice bişey yapamaz olduk..

ellerinize sağlık fater ve eylül..

herkese merhaba, sabah kontrolüm vardı birdolu haberle geldim, öncelikle bebeğimin kilosunda fazla bir değişiklik olmamış 2 haftada 150 gr kadar almış görünüyor ama hem doktorumuz değişti hemde bugün çok hareketliydi sanırım tam ölçüm yapamadı doktorumuz:)) o nedenle endişelenmedim, ama kordonu boynuna dolamış benimki oynarken şimdilik bir sorun yok dedi dr. ama doğumda dikkatli olmam lazım diye not aldı, babamız buna çok fena takıldı,
kasılmalar bendede 1 haftadır başladı hatta gece o acıyla uyandığım oluyor, bunun normal olduğunu söyledi doğuma hazırlanıyormuş rahim, günde 15 kez olabileceğini söyledi, ama arasındaki süre 10 dakikaya düşerse acil gelmemi istedi

kızlar bende tembellik diz boyu daha bebeğimin çamaşırlarını dahi yıkamadım hala çalışıyorum çünkümirmirmirmir
ama kaçış yok bu akşam başlıcam kısmetse çantamıda hazırlayacağım inşallahsengözlerimebaksanab doğumlara bakılırsa çok fazla zamanımız yok kasım bebeklerinin beklemeye tahammülü yokhihoyyyt:teytey:hihoyyyt

denizanası bebişinin iyi olmasına sevindim canım.inş.kordon çıkar boynundan sizede sıkıntı yaşatmaz.benim oğluşumda son kontrolde çok az kilo almıştı.bu c.tesi bakalım nekadar oldu?
bende merak ediyorum..

ya bu arada hastanemde doğum ücretleri değişmiş ..525 di 725 olmuş ve isteğe bağlı veya mecburi diye ikiye ayrılmış..isteğe bağlı ise ssk geçmiyormuş..bu ne şimdi sürekli değişiyor..muayene ücretide yükselmiş ..oyun oynuyorlar resmen yaaa...

bende sordum bugün doğum ücretini, ben emekli sandığı çalışanı olarak normal doğum için 950, sezeyan için 1500 ytl dediler paket ücreti oluyormuş, oda ücreti, bebeğin ilk muayenesi, kan tahlili, refakatci ücreti, anne bebek bakımı vs pakete dahilmiş. benim daha önce duyduğum rakamdan düşük olduğu için sevindim

denizanası canım bebeğinin iyi olmasına sevindim
bildiğim kadarıyla kordon dolanmasının şimdilik bir zararı yok dr.unda dediği gibi önemli olan doğum sırasında ne durumda olduğu
inşallah düzelir de sıkıntı yaşatmaz size

eylülcüm bende iki çanta hazırlamak zorunda kaldım dediğin gibi bir tanesine sığmadı
ve bizimde battaniyemiz benim çantamda :)))

azocum bitiriyoruz yavaş yavaş işleri
bu hafta sonu hepsi bitmiş olur Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa

Herkese selam kızlarrrrrrr!!Nihayet dönebildim evime..Güya memlekete gittim gezip tozacaktım ama hastalıkla geçti..Malum hemoroid konusu..Şu an daha iyiyim ama hemoroide bağlı bir miktar kanamam oluyor tuvalet sırasında..:çok üzgünüm:

Yarın kontrolümüz var bebeğimi görmeyeli bir ay oldu çok özldeim oğluşumu.

.Alışverişimiz de büyük ölçüde tamamlandı sayılır.Park yatağımızı,anakucağımızı,kıyafetlerimizi ,nevresimlerimizi hep tamamladık ..Artık yıkama yerleştirme işleri kaldı.En kısa zamanda resimlerini koyacağım..Bu arada evde temizliğe başladım..Çarşamba kadın gelecek cam ,kapı,duvar için..Ev dandini yani sizin anlayacağınız..

Kasım anneleri çok hızlı çıktı ya..Okuyunca gözlerim yuvalarından fırladı:1shok::1shok:..Benim henüz ne çantam hazır ne bebeğimin çantası<Ama hızlandırmaya karar verdim bu işleri .

Nazlımelek ve mmf gözünüz aydın ..Bebeklerinizle beraber mutlu bir ömür diliyorum..a.s.Şeniz.

benim doğum ücretide paket fiyat ..herşey dahil..ultra full pansiyon :))) açık büfe yemek, havuz ,bar :))) şaka bi yana valiz hazırlarken kendimi tatile çıkar gibi hissettim bir an ..şunu da giyermiyim , bu da lazım olurmu diye ..allahtan bikinimi koymadım :)))

OOH maşallah eylülcüm suyundan da koy!kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile...inşallah doğumun ve sonrası tatil gibi rahat geçer senin için ve hepimiz için...

evet haklısın eylül bende hep bir ekik kalmış gibi hissedidiyorum
bu arada çitoscum hoşgeldin
geçmiş olsun canım daha iyi olmana sevindim
benim vde aynı dandini yani
halılar yerde olmayınca ben hiç rahat edemiyorum

selam kızlar, geçmişi okuyamadım, eskisi gibi güçlü diilim artık çabuk yoruluyorum, burda da çok fazla kalamıorum, size bi haberim var, haftaya yani 20 ekimde bebişimle buluşcaz inşallah, karnımdan bırtlatcam, kasım annesi olma ihtimalim zaten düşüktü, sezeryan kararı alınınca iyice sıfırlandı, allah sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh,beni bi heyecan sardı bu aralar, heyecan, korku özlem hepsi karışık, öpüyorum hepinizi, hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba herkeze.öncelikle mmf ve nazlimelek ïyi haberlerinizi okudum

Allah bebeklerinize mutlu,hayirli huzur ömürler versin insl.

Biz bugün daha iyiyiz,esimin cicekleri:) düsüyor artik tek tek..

Hem esim hemde ben daha iyi hissediyoruz kendimizi,bu arada oglum hic rahat durmuyor

kasilmalarimda cogaldi ama habire konusup haftaya kadar bekle annecim diyorum.

En azindan esimin daha iyilesebilmesi icin.

Cok öptüm herkezi aman iyi bakin kendinize,ara ara firsat buldukca gelip bakicam

özlüyorum sizleri cünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…