2008 Kasım Anneleri

canım hakkında hayırlısı olsun
senin için özlemle bekleyiş sona eriyor demek
bakalım biz ne zaman doğum yapıcaz
doğuma giderken dualarında bizi de unutma

ibolyacım dualarımız seninle çabucak ve sağlıkla biter doğumun inşallah.allah çok güzel bir şekilde bebişinle hasretini bitirmeyi nasip etsin.şimdiden tebrikler....enkısa zamanda doğum hikayeni de bekliyor olucaz.buarada doğurur doğurmaz kaç kilo doğdu yaz canım da doğuranların listesini yapıyoruz seni de koyuverelim.sanırım bu listeyi ben yaparım gibime geliyo herkes benden önce doğurucak ve burda ben tek başıma kalıcam(((((((((((((kendi kendime liste yaparım artık ama beni kim ekliycek????

hoşgeldin çilek eşinin daha iyi olmasına sevindim canım
bence deniz bebek seni dinleyip haftaya gelecek annesi
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
kendine eşine ve deniz bebeğe iyi bak canım

ay çilekçim çoks evindim eşinin iyi olmasına inşallah çabucak toparlar ve doğumda yanında hazır olur canım.biz de seni çok özledik eskisi kadar sık görüşemiyoruz arıyor gözlerimiz seni çok tatlım kendine ve deniz beye çok dikkat et

canım benim çok sağol, hayırlısıyla bi kurtulalım da hikayemizi de yazarım inşallah, ay heyecan basıyo beni, bi garip oldum bgün, zaten günlerdir de rüyamda hep sezeryan oluyorum, sen herkesin listesini yap senin listeni de ben yaaparım kız nolcek, nasıl olsa kasım annesi olamadık, bari listenizi yapalım :teselli:

saolun fistiklarim,giremiyorum cok fazla ama aklim hep sizlerle.Buradaki manevi hava beni cok

mutlu ediyor iyki varsiniz canlarim.

canım çilekcim ben sana dedim bir haftaya geçer diye..bak kocam bana çiçek almıyo diye üzülme ...adamcağız doğum üzeri demet demet getirmiş...:)))
bu arada atacım malum listecibaşı benim itina ile liste hazırlarım.. aramızda fark yok ..bende 33 haftalığım biliyosun bi hafta geriden geliyorum..ama benim doğum kasım 10-15 gibi ..o zamana kadar ben taşırım bayrağı sen üzülme ..sonra ilk doğuranlarda seni ekler listeye eee malum o zaman 1 aylık olacak bebişleri ..olmadı ben yaparım şekerim..

canım benim hakikaten aynı zamanda doğurcaz gibi:))artık ya sen olmazsan ben devam ederim listeye.ama ben sana güveniyorum ben doğurunca ne yapar eder listeye eklersin sen beni güzelimm

selam herkese..bugün pek bir yorgunum ve üzgünüm...hazırlıklar hala tam gaz devam ediyo dolayısıyla yoruluyorum.neden üzgün olduğumu sormayın çünkü bende bilmiyorum...

slm arkadaşlar,uzun bir aradan sonra nihayet bende bir şeyler karalama fırsatı buldum.aktif olmasamda yazdıklarınızı hep okuyorum.bende katılıyım şu muhabbete derken hep bi şey çıkıyor fırsat bulamıyorum.ama okumakta yetiyor çunku hepiniz aynı duyguları paylaşıyorsunuz.paylaşımlar çok güzel.hepinize çok teşekkürler.
bende bugun doğuranları görüp bir panikle bebişin cicilerini yıkadım.onları ipe asınca okadar hoşuma gittiki çok değişik bir duyguydu resmen coştum,bunu birilerine söylesen kimse beni anlamayacak,belkide eşim bile.dedim benim bu duygularımı anlasa anlasa bu kızlar anlar dedim ve sizinle paylaşmak istedim.hiç sevmediğim çamaşır asma ve ütüleme işi hiç bu kadar zevkli olmamıştı.oyun gibi.allah hepimizin en güzel şekilde mutlu sona erişmemizi nasip eder inş.amin.
bu arada doğan bebişlerimize de allah sağlıklı mutlu uzun ömur nasip etsin inş,amin.
ben çok uzun yazıp kafanızı şişirdim..çok coştum galiba

Ay Eylül pek bir formundaymışsın bugün, çok güldüm yazdıklarına :) Özellikle çileğin eşinin çiçeklerine. Atatanemle listeye takmışsınız. Siz hele doğurun liste yapan olur. Bu arada Eylül aynı zamanda doğurucaz sanırım. Benim de doğum 14 kasım.

Mucize o nasıl laf canım kafanızı şişirdim olur mu, ne güzel sayımız artınca biz de seviniyoruz.

Ya kıslar doğumlar 3 olmuş, haberim yok. Süper bişey ya. Koptum burda, böğüre böğüre ağlıyorum yaaaaa.
Manyaklaştım galiba. Birden süzülüverdi yaşlar. Allah heppimizin bebişlerine sağlık sıhhat, bizlere de hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin. Çok ama çok heyecanlandım yaa..

mucize canım çok haklısın
hamileliğimiz boyunca yaşadığımız duyguları ancak burada paylaşınca anlaşıldığımızı hissediyoruz
başka hiçbir yerde bu kadar çok hamilelik ve bebk muhabbeti yapamayız
bir süre sonra insanların bakışı değişiyor
ama burada sabahlara kadar bu muhabbetler coşkusu artarak devam ediyor
iyi ki burayı keşfetmişim diyorum
bu arada bebeğinin cicileri güle gülew sağlıkla kirlensin inşallahhh :)))

ebukacım bende senin gibiyim son günlerde her bir şeye ağlar oldum
bazen ağladığım şeyleri düşününce gülüyorum
çok duygusallaştık zaman azaldıkça
en çok da şu doğum hikayeleri ağlatıyor beni
doğum anında mutlu sonları okuyunca dayanamıyorum

evet fatercim.okadar heycanlı bir duygu ki tarifsiz.hele benim gibi çok uzun bekleyen biri için inanılmaz.bu gün çamaşırları asarken inanamadım.kendim bile anca inanıyorum.allah herkese en hayırlı bir şekilde bu duyguları tattırsın

alemsin eylül cok güldüm ya,iyi geldi vallahi yazdigin..Neyseki kendi gibi cikmadi cicekleri yoksa iptal

olurdi kocaman adam :) 3.kimin dogumu olduki?ben mmf ve nazlimelek`in oldu diye biliyorum.

kasilmalar,kari nagrilari cok sIklasti bende,herkez az kaldi hemen dogurursun diyorlar ama bence

var daha benim iki haftam diye düsünüyorum.Cünkü yeni 37 haftalik olduk,birde erkek bebekler gec

gelir diyorlar.Babamiz iyilessinde ne zaman gelirse gelsinya,su 3-4 gündür nasil gerginim bir ben bilirim.

sen gül diye yazdım tatlım ..moralin düzelsin ki maşşallah düzgün gördüm..artık heran gelebilir deniz hazır ol..sıkıldı çocuk içerde artık.normal gelmek istemesi..üçüncü doğuran da ddm canım ikizleri oldu ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…