2008 Kasım Anneleri

canimsin benim hep diyorumy aiyki varsiniz,yoksa insanin kafayi siyirmasi an meselesi.

arada kacip buraya ugramak beni müthis rahatlatti.demek ddm`de anne olsu,hadi hayirlisi artik darisi

bizlerin basina.bu haftayi atlatalimda ne zaman gelirse gelsin..off yine cikiyorum ben,uyandi kocisim

iyi geceler herkeze.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza gecikmeli olarak yeni katıldım artık son günlerimiz allah herkesin yardımcısı olsun.Bu arada göğsünden süt gelen arkadaşlar göğüslerinizi sıkmayın çünkü bu doğum kasılmalarını başlatabilirmiş doktorum söylemişti aklınızda bulunsun.

çilekçim eşinin iyi olmasına çok sevindim canım herşey güzel olacak hiç merak etme

kızlar aslında doğumdan sonra evinde neti olmayanlar belkide telefon numarası verseler hiç değilse haber alınması açısından iyi olurdu ne dersiniz

hayirli aksamlar kizlar nasilsiniz bakiyom yavas yavas dogumlar baslamis valla bende erken doguracam gibi geliyo korkum yok ama kaynanam gelsinde öyle dogruyum ya cocuklara bakar evde hic degilse kaynanam kasimin 14 burda olcak ins bu hafta ins vizesi cikarda gelir kadincaz

Merhaba kızlar
net çok yavaş.O yüzden tüm bilgileri buraya yazayım.Yarın her bilgiyi kendi başlığına taşırım.

Konrtrolüm vardı bugün.

Bebişim ortalama 37+4 çıktı.

Kilosu 3300gram.Maşallah..

Annesi 86 kg (( Toplamda 24 kg.

Doğum tarihim 30 Ekim ultrasona göre.Ekimin son haftası olur büyük ihtimal dedi doktor.

Bebek zaten doğum şekline karar vermiş dedi.İstesende normal doğum şuan itibarıyle mümkün değil dedi.İleride döner mi dönebilir dedi.Ama şu an ters duruyor dedi.

Nst ye bağlandım.10 dakika.Sancım çıkmadı.Cumartesi yada pazartesi tekrar nst ye bağlanacağım.
10 gün sonrada kedin doğum tarihi için kontrole gideceğim.

Resim alamadık.Yüzünü göstermedi.Doppleri de iyiydi.

Şimdilik böyle bende gelişmeler.

Ddm da doğum yapmış ne güzel.Gittikçe azalıyoruz :))) Birden patladık walla mısır gibi.
Benim şafak şuan 17 felan sanırım.

herkese günaydın kıslar
ne güzel ya doguran dogurana valla ay kıskandım bende istiyom artık dogurmak
son ay zor olur falan demişlerdi ama ben bu kadar olacagını tahmin etmemiştim gercekten zorlanmaya başladım yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum valla artık
bu arada dedim ya kıslar bu hafta son diye iş yerinde ben nasıl dogum yaptıgımı haber edecegim size onu düşünüyorum var mı fikri olan evde neti olan bi arkadaşla tel.haberleşsek diye düşünüyorum ama kim olabilir

darkcım maşallah bebeğinede sanada herşey güzel çıkmış ne güzel değil mi? Bak o kadar diet yapıyorsun ama sende kızında gayet iyisiniz hiç yemesende olurmuş yani:)))

anneciğinde gelmiş çok şükür kavuşmuşsunuz artık doğum olsada kendini iyi hissedersin anneler insana gerçekten güç kuvvet veriyor sanki

benim annemde bayramda rahatsızlanmıştı biliyorsun bahsetmiştim aşırı baş dönmesi falan diye sonrasıda geldi panik atağı tekrar devreye girdi dün ilk defa başı dönmedi o gün bugün bakalım dört gözle annemin iyileşmesini istiyorum gerçi ben zaten ikinci bebeğim olduğu için bebek bakımından yana düşünmüyorum ama annemin iyi olmasını çok istiyorum yanımda dursun yeter bana zaten kendiside bana kızım bir kaç hafta daha dayan iyice bir iyileşeyim diyor üzülüyor böyle bir dönemde bu şekilde rahatsızlanmasına allahım herkesin sevdiklerine sağlık sıhhat versin inşallah benimkilerede :))

canım dün akşam bende yazmıştım zaten bu konuyu neti olmayanlar olanlara telefonla haber versin diye. istersen beni arayabilirsin doğum yaptığında zevkle eklerim senide listeye

ay beklemek o kadar mutlu olurum ki böyle bi güzellik yaparsan bana nasıl alabilirim numaranı yada msn de falan bi konuşsak olur mu orda versem

ay beklemek o kadar mutlu olurum ki böyle bi güzellik yaparsan bana nasıl alabilirim numaranı yada msn de falan bi konuşsak olur mu orda versem

ne demek şeker ya ne olacak sanki önemli olan listemizin güncelliğini sağlayabilmek kaç aydır burada paylaşımlarımız var nede olsa. özeline mesaj atayım işyerimde msn yok benim akşamada sen olmayacaksın o yüzden özel mesajdan göndereyim ararsın beni doğumun olunca bende eklerim ilk kızımda da bizim böyle haberleştiğimiz arkadaşlarımız olmuştu zaten

sekretercim sana mesaj göndermeye çalışıyorum ama üyemiz mesaj alamıyor diyor eğer e-mail adresini verirsen mail atayım sana

yada sen benim özel mesajıma mesaj at bende oradan reply edeyim

günaydın kasın gülleri..
demek 3 e ulaşmışız..
doğum yapan arkadaşlara tekrar sağlık,mutluluk diliyorum..
hayırlı uğurlu olsun..
hayırlısıyla bizimkilerde gelsin zamanında inş.

Kızlar dün son kez isim işini eşimle konuştuk :asigim:
Evliliğimizin başından beri hep yağmur die adlandırdık sanki kız
olcagını biliomus gibi :CüvCüv: Neyse sonradan bi Ela geldi aklımıza
bende diyorumki Yağmur Ela olsun iki isimli ya sizce nasıl uyuyomu fisfisfis

ben bunu bilmiyordum bende gelmeye basladıda ben arada bır sıkıyordum cok agrı yapıyor çunku ama soyledıgın iyi oldu.saol canımyerimseniben

Selam kızlar,
Kaç gündür siteye pek giremedim o yüzden gelişmeleri de anca bu sabah okuyabildim... Nedense bu doğum haberleri bende biraz stres yarattı. Gece de ilk defa kasılma yaşadım. Hani böyle Ata'nın yazdığı gibi tüm karnım setleşmedi ama 1-2 dakika kadar tüm karnım acıdı hatta acıdan nefes alamadım. Bilmiyorum belki de gaz sancısıydı. Bu arada benim Cimcimem sürekli kıpır kıpır, her an pırtlayabilirmiş gibi geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…