2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun canım ama merak etme hepimizde endişeler olsada doğum bu olayın en güzel tarafı düşünsene minik bebeklerimiz allahın izniyle kucaklarımıza gelecek bu süper bir duygu allah hepimize yaşatsın inşallah benim miniğimde sürekli sağ tarafımdan çıkacak gibi hareketler çekiyor ben diyorum zaten bu sanırım sağ boşluğumdan doğacak diye gülüyor millet canımı yakacak kadar itekliyor oradan ne yapsınlar artık sığmıyorlar içeriye eminim onlarda bizi özlediler ve artık tanımak istiyorlar nasıl biz onların yüzlerini merak ediyorsak onlarda bizim yüzümüzü merak ediyorlar elleriyle bize dokunmak istiyorlar

Haklısın Beklemekcim :) Bir de benim kızım çok yaramaz olacak galiba, çok tepkili. Ne zaman elimi karnıma koysam patlatıyor. Biri yanlışlıkla değse yine patlatıyor. Gece mesela soluma dönüyorum, sağ kolum da mecburen biraz belime dayanıyor, sabaha kadar kolumla uğraşıyor! Artık bana dokunmak istediğinden mi yapıyor yoksa ya çeksene elini mi demek istiyor bilmiyorum :)

gunaydın kızlar
ne guzel ya herkeste dogum belırtılerı var artık yavas yavas
tırsıyorum ama hemen de dogsun ıstıyorum artık nedense

ben psıkolojık olarak kendımı ıyı hıssetmıyorum
korkularımında etkısı var sanırım ama herseye alınıyorum ve artık kusuyorum bıle
dun gece esıme kustum ve barısmıyorum su an
sabaha kadar da sancım vardı bıraz hıc uyuyamadım
ne olacak boyle bılmıyorum

Offf offf herkes aynı sanırım bende acaip bi dogum korkusu basladı...
Her aksam esim beni normal doguma ikna edio sabah kalkıorum yine wazgeciorum :)
Rüyamda her gece dogum yapıorum ...Bebegimi emziorum neler neler ..İyice
kafayı bozdum hayırlısı kızlar :)

anlatırlardı da bende yok dıye sevınırdım ama hakıkaten son zamanlar cok zor gecıyormus
su an esımın hatta annemın bıle benı anlamadıgını dusunuyorum
yalnıs hıssetmeye basladım kendımı

uffff nıye boyle oluyor anlamadım ama hıc ıyı degıl farkındayım

kızlarrrrrrrrr şuan çok daha heyecan ve mutluluk sardı beni bugün bir arkadaşım yine kadınlar kulubünden hamile kalmak istediğim zamanlarda tanışmıştım mail atmış bana doğum yapacağın hastanenin adını verde doğum olduğu gün bakayım hemen resmine diye. Bende biraz önce hastanenin sitesine girdim böyle bir uygulama varmı diye (çünkü kızımıda orada doğurmuştum ve bu uygulama yoktu) ve evet artık böyle bir uygulama varrrrrrrrrrrrrrrrr oradan oğlumu herkes görebilecek ve tebrik mesajı yazabilecek ne güzel değil mi? Buda bana ayrı bir heyecan verdi o günler biran önce gelsin artık yaaaaaaa çok sabırsızlanıyorum allahım mutluluklarımızı tamamına erdirsin inşallah hayırla sağlıkla ya

bu arada ben eğer bebeğim daha önce gelmeye kalkmazsa 5 kasımda doğumumu yapacağım kısmet olursa hastanemin adı hizmet hastanesi ve e-bebek bölümünde görüntümüz olacak görmek isteyen ve mesaj yazmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur:)))))))))))

kızlar benim 2 gecedir bacaklarımda cok kotu bı ağrı var. kasıklarım da ağrıyo ama kasılma falan değil. aynı sorunu yaşayan var mı aranızda? yoksa kasılma dediğiniz boyle bi şey de benim haberim mi yok..:)) cok mu yuruyorum...kızım cok ağır onu mu taşıyamıyorum...

günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınız bugün?
artık yavaş yavaş sıkıntılar artmış görünüyor
hüsrancım canım geçmiş olsun kaılma tam olarak bu değil anırım ama bacak ve kasık ağrısı yaşayan çok arkadaşımız vardı
sanırım bunlarda normal durumlar canım

benimde dün gece karnımınher yanı bir saaten fazla süreyle sertleşti
elimi dokunduğum yer taş gibiydi babamız da yoktu korkmadık değil ama şükür şimdi iyiyiz

gece her zaman aynı saate kaldırıyor beni yaramaz oğlum her gece saat 3 ve sonra 6 da mutlaka uyanıyorum birde saat 8 de eşim için kalkıyorum sonrasında birde uyuyamamak var tabi
sanırım beni alıştırıyor oğluşum sonraki uykusuz günlere

bu arada dark canım ceren bebeğin ve senin iyi olmana sevindik canım
çok iyi haberlrle gelmişsin maşallah 3 kiloyuda görmüşsünüz Allah nazarlardan saklasın
biz de haftaya pazartesi tekrar kontrole gidiyoruz bakalım benim oğluşum nasılmış?

bu arada bugün yine iğne günüm çok korkuyorum çünkü canım çok yanıyor her seferinde
inşallah kan değerlerim yükselmiştirde çektiğim bu sıkıntılara değer

Selam kızlar, biz de dün kontroldeydik. Artık günler yaklaşıyor. Ultrasona göre bugün 36 haftalık bebişim. Dün yine görünce ağlayacaktım artık iyice belirginleşti her şeyi. Bir tek ayaklarını göstermedi annesine inatçı keçim. Alıp yiyesim geldi. Normal doğum kararım yine değişti sanırım benim. Sezaryan yapma fikrine daha çok yakınlaştım dün. Yine doğumhanede gördüğüm sancılı bir kadın, hastane yolundaki trafik bana bunu düşündürttü. Yine doktorumu göremedim, yurtdışındaydı. Haftaya perşembe onunla randevumuz var. Bu kez doğum işini netleştirmek istiyorum ama büyük bir ihtimalle sezaryan olacak.

Sağol canım benim, bu arada dün çıkar çıkmaz aklıma sen geldin çünkü kafa ölçüsü 9 cm olmuş. 8 buçuktan sonrası mı normal doğumda zor olur demişti senin doktorun. Bir de ben 1.60 boyumun ve kilomun normal doğum için devzavantaj olduğunu öğrendim dün Bu nedenlerden dolayı ben de sezaryan düşünüyorum. Belki normali denesem kolay olacak ama kendi doktorum da normal olursa doğuma girmeyeceği için riske atmak istemiyorum. Sen ne yaptın?

günaydın kızlar;
enerjik ve güneşli bir istanbul sabahından selamlar...
maşşallah bebişleri büyütmüşsünüz...ohh ohh iyi iyi bebişler sağlıkla gelsinler inş.bizim de bu hafta sonu kontrol var yine ..iki haftadır iyi şeyler duymadım ..umarım bu hafta kilosunda gelişme vardır..
haber verme işi tel ile de güzel olur..benim de evde netim var isteyene bende yardımcı olabilirim..

Ya bu arada dün bunalım günümüzmüymüş hepimizin. Dün doktordan çıkınca benim de çok moralim bozuldu. Oturup biberonları, emziği, süt sağma makinesini dezenfekte etmedim, ben ne yapacağım diye ağladım. Hem de hıçkıra hıçkıra. Hastane terliğim eksik, göğüs pedi almadım, zaten bütün işleri ben yapıyorum, hep yalnızım diye de eşime kızdım yine ağladım. O da yazık canım benim hiç dokunmadı bana, ağlayıp rahatlıyım diye. Sonra ona sarılıp, bu kez de korkuyorum ben nasıl doğurucam diye ağladım iyi mi :))))) Böyle bir saat falan geçti. Rahatladım mı? HAYIIIR :))) Gece boyunca doğum yaptım, kızımı emzirdim, kızımın saçları döküldü, biberon kırıldı gibi kabuslar gördüm :))

Dark canım Ceren'e maşallah tatlım ya. Ne güzel 3 kiloyu da bulmuş. İnşallah hayırlısıyla kucağına gelecek. Az kaldı senin...

günaydın kızlar
darkçım maşallah cerenimiz baya bi topaç nazar değmesin ben de oğlum kilo alsın diye yiyiyom walla hiç de dikkat falan etmiyorum benim kilom önemli değil yeterki o kilo alsın

buarada kızlar dün gece 3te karnım gene taş gibi oldu sonra kasıklarıma sancı girdi ve belimde sanki ayrılıyomuş gibi ağrımaya başladı.15 dk falan sürdü.ağrı geçti bu sefer batu içimi deşti mahvetti çok fenaydı halbuki gece çok sakin olur benim oğlum ilk defa böyle yaptı.acaba gene mi gerildi bu çocuk korkuyorum doktoru arıycam yarım saat sonra .kızlar korkuyorum ya bana hastaneye yatıcaksın derse doğuma kadar hastanede kalırsam bebeği içerde tutmak için.çok fenayım sabahtan beri.buarada aynı sancılar sabah 8 de de girdi.daha çok erken ne bu çocuğun acelesi böyle acayip moralim bozuk inşallah doktor problem yok normal bunlar der.ya en az 5 hafta daha içimde kalması gerek bu çocuğun yaa dua edin kızlar bizim için nolur erken gelmesin bizimki....

slm arkadaşlar,herkesde heycan stres ve probler artı.ama allahın izniyle mutlu sona az kalldı.
dark bebişine ve sana maşallah allah nazarlardan korusun.
hüsran belim ve bacaklarım benimde çok ağrıyor.heralde bacaklarımız yükü kaldıramıyor artık.
fater bebişin negüzel proğramlamış kendini.doğuncada böyle olur inş.bizimki gündüz pek tıklamıyor ama 12 den sonra harekete geçiyor babamız yandık bu kız gececi olcak diye simdiden yakınıyor.
jülianna hic sorma aynı hisler bende de var.cumartesi dr dan cıkınca ben de baya bi bahanelerle ağladım.bide dr kendini sezeryana hazırla diyince iyice kötü oldum.zaten her iki dogum şekli konusundada endişeliyim.dr bi şekilde çıkıcak takma dedi ama ben takıyorum.
eylül sende inş.en güzel haberlerle ve mutlu bir şekilde gelirsin kontrolunden.
atatanem seninle biz aynı gidiyoruz.inş vaktinde sağlıklı bir şekilde gelir bebişin.stres yapmaki daha fazla kasılmana sebep olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…