- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.701
beklemek canım mail adresimi yazdım haberin olsun seni bekliyorum şekerim
Biz biraz abartıyoruz kızlar sanırım. Onlar için de kolay bir durum değil. Hem bizi hem bebeği hem geleceklerimizi düşünüyorlar. Dün biraz sakinledikten sonra eşimle konuşunca onun da ne kadar şaşkın, kararsız olduğunu fark ettim. Ben daha baba olamadım. Sen onu hissedebiliyorsun, ben hissedemiyorum. Şu an en çok sana bir şey olacak diye korkuyorum. Hala olayın farkında değilim dedi. Ona hak vermedim değil. Bir de ben çok naz falan yapmıyorum o yüzden her şey normalmiş gibi hareket ediyor sanırım beni en çok bu sinirlendiriyor. Hatta sanırım sizi de aynı şey sinirlendiriyor. Daha çok çaba, alaka görmek istiyoruz onlardan.
Sağol canım benim, bu arada dün çıkar çıkmaz aklıma sen geldin çünkü kafa ölçüsü 9 cm olmuş. 8 buçuktan sonrası mı normal doğumda zor olur demişti senin doktorun. Bir de ben 1.60 boyumun ve kilomun normal doğum için devzavantaj olduğunu öğrendim dünBu nedenlerden dolayı ben de sezaryan düşünüyorum. Belki normali denesem kolay olacak ama kendi doktorum da normal olursa doğuma girmeyeceği için riske atmak istemiyorum. Sen ne yaptın?
canım buranın mesajı bölümüne gönderdim kontrol et mesajını çünkü senin mesajın gelmiş bana bende reply ettim bu sefer gitti görünüyor alıp almadığını bildir lütfen bana
Eylülcüm, genelde % 10 altında çıkıyor ama düşük bi ihtimalle % 10 üstü de çıkabilir. kaçtı canım senin kızının kilosu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?