2008 Kasım Anneleri

herkese merhaba kızlar a.s.bakıyorum herkes doğurmaya başlmış ben dedim dimi kasıma kimse kalmayacak gibi neyse
çilekcim eşinin iyi olmasına çok sevindim gerçekten inşallah en kısa zamanda iyice iyileşir:Saruboceq:
darkcım kızına da maşallah canım kocaman olmuşş
benim artık yatarken nedense çok sancılarım oluyor sağa sola dönerken falan ne yapacam ben yaa
çok caım yanıyor artık:1no2: biraz önce eve süpürge tuttum ama baştan savmaaakaydirigubbakcemile3
şimdide bi sileyim viledayla dedim yarın da nst ye giricem inşallah güzel çıkar:Saruboceq:
bizim hastaneninde sitesinde bugün doğan bebekler bölümü var mesaj falan atabiliyorsun
bu arada bizim evde de net var isteyen olursa kızlar:teselli:

juli canım dediğin gibi dün bunalım günüymüş hepimizin
bende çok sinşrliydim zaten kociş gece ikide geldi evde bütüngün tek başıma canım sıkıldı
birgün öncesinden kocişe kızgındım dünde surat astım hala da öyle halbuki bizim en uzun kırgınlığımız
1-2 saat sürerdi bu hamişlik herşeyi değiştiriyor

atatanem canım inşallah önemli bişey yoktur sende stres yapma iyi düşün olumlu düşün
bende dün gece kasıldım sonra oğluşumla konuşmaya başladım dah azamanı var dedim
senin oğluşunda inşallah bekleyecek annesimerak etme

mucize bnim oğlan şimdi programlı ama sonra nasıl olur bilmiyorum inan ki

eylül pek bi enerjik gördüm seni canım maşşallah Allah nazarlardan saklasın
son günlerde bu enerjiye hasret kaldık inan ki
bende birazdan çıkıcam annemle gezmeye gidiyoruz biraz kafam dağılsın demi ama...

asortie;
dün de ben süpürge actım, üstün körü süpürdüm ben de senin gibi ama gece belimin ağrısından yatamadım. fazla abartmadan yap bence, kendini fazla yorma..

Atatanem sen doktorunu ara ama içini de ferah tut stres yapma bebeğini de strese sokma. Hayırlısı için dua et tatlım. Biz de senin için dua ederiz. Eminim güzel olacak. Bebeğin gelmeyecek. Dün doktora bendeki kasılmaların 6-7 kere olduğunu söyledim. Bunun normal olduğunu söyledi.

dun aksam kocıse kızmıs ve kusmustum kı hala da aynı devam edıyorum
ama esım benım trıp yaptıgımı dusunuyor ve ben daha da cok cıldırıyorum
benı anlamadıgını dusunuyorum
son gunlerımde bıraz daha anlayısı haketmıyormuyum yoksa gercekten ben mı abartıyorum bılemıyorum
ama ılk kez gonlumu alma cabaları bıle basarısızlıkla sonuclandı ve barısmıyorum ıste

Biz biraz abartıyoruz kızlar sanırım. Onlar için de kolay bir durum değil. Hem bizi hem bebeği hem geleceklerimizi düşünüyorlar. Dün biraz sakinledikten sonra eşimle konuşunca onun da ne kadar şaşkın, kararsız olduğunu fark ettim. Ben daha baba olamadım. Sen onu hissedebiliyorsun, ben hissedemiyorum. Şu an en çok sana bir şey olacak diye korkuyorum. Hala olayın farkında değilim dedi. Ona hak vermedim değil. Bir de ben çok naz falan yapmıyorum o yüzden her şey normalmiş gibi hareket ediyor sanırım beni en çok bu sinirlendiriyor. Hatta sanırım sizi de aynı şey sinirlendiriyor. Daha çok çaba, alaka görmek istiyoruz onlardan.

valla benim kocam hiç değişmedi hala aynı umursamaz..birşey sorarsın bi saat sonra cevap verirhala ben eski ben gibi yemeğini ister ,suyunu ister..akşamları çayını getirim önüne, çerezini ister döker, saçar... tipik türk erkeği modundan çıkamaz..sanırım beni enerjik görüyo hala..ben sızlanmalara başlasam iyi olacak..yoksa bu adam beni bitirecek ..aslında ikimizde halimizden memnunuz sanırım..şikayet eden yok..dur ben akşama bi çıngar çıkarayım..:teytey:

aynen canım aslında tek istediğimiz daha fazla ilgi çünkü yaşadığımız durum hiç kolay bir durum değil sonuçta onlar ne çekiyorlar ki baba olmak için ama allah bunu biz kadınlara nasip etmiş aslında onlarında bir suçu yok. bende dün düşünüyordum bebek iyice sıkıştırmış beni halim keyfim yok ve oda bir arkadaşın yanında oturmuş konuşuyorlar gülüyor falan onu duydukça içimden geçirdim benim halime bak birde ona bak ne kadar kolay baba olacak birde benim durumum aklıma gelince tuhaf hissettim ama bizim yerimize hamile olma şanslarıda yok:)) istediğimiz sadece ekstra ilgi biraz poh pohlanmak dimi ama şuan hepimizin içinde en 45 cm kemikli etli başka varlıklar var düşünmeleri lazım aslında durumun ciddiyetini. Ben bu günlerde çok söyleniyorum kendi kendime isyan ediyorum gibi oluyor o zamanda korkuyorum allah gazap edecekte bebeğime bana birşey olacak diye yani bu hareket kısıtlılığımız çok kötü allahım biran önce sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım benimki 34. haftada 92 mm olmuştu, bilmiyorum şimdi kaç olmuştur... Benim doktorum 9,5 max. 10 cm'den sonra zor olur demişti ama henüz çatımı ölçmediği için kesin bir karar vermedik... Ben yine de doğum sonrası rahatlığından dolayı normal doğum ihtimalini olabildiği kadar zorlamayı düşünüyorum... Bu arada ultrasonlar da her şeyi fazla fazla ölçüyor galiba.. Nedense hep doğan çocuklar ultrason kilolarından 300-400 gr eksik çıkıyor, aklında bulunsun...

Evet canım 2800'e yakın çıktı dün akşam Banusu'nun kilosu. Doktor da aynı şeyi söyledi. Fazla gösterir, ultrason her zaman yanıltır ama şimdi doğsa en az 2500 olur dedi.

mmmf nin ki 2500 görünmüştü ama 2150 doğmuş en basiti her zaman az olarak düşünün
benim doktorum 400 gr oynama şansı var demişti

anaaa bu kilolar yanıltıcı ise benimki çok daha küçük ya..naman nallahım dağ gibi kadından minicik bi kız doğacak ..

canım buranın mesajı bölümüne gönderdim kontrol et mesajını çünkü senin mesajın gelmiş bana bende reply ettim bu sefer gitti görünüyor alıp almadığını bildir lütfen bana

ok canım cagrı attım tel.şimdi telsim numaram haberin olsun teşekkür ederim tekrara.s.a.s.

Eylülcüm, genelde % 10 altında çıkıyor ama düşük bi ihtimalle % 10 üstü de çıkabilir. kaçtı canım senin kızının kilosu?

canım 32 de 1800 gr dı ve dr um kilosunun az olduğunu ve bir sorun olabileceğini söyledi fakat dooplerda sorun görülmedi..sadece düşük kilolu bir doğum olabilir dedi..

julı haklısın onlar ıcın de kolay degıl ama
bende sımdıye kadar normal yasantımdan farklı yasamadım hamılelıgım suresınce
ama eskısı kadar tahammulum yok olaylara karsı ve benım tek destek bekledıgım kısı esımken onun bu davranısı benı cok uzdu
korkularım var ve normal dogum konusunda cok ısrarcı esım
sadece benı bıraz anlamasını ıstıyorum aslında ama su an onu goremıyorum kendısınden

yaaaaaaa bütün yazdıklarım gitti yaaa.(

julicim banusu nun iyi olmasına sevindim canım.doğum şekline gelince: senin için hangisi hayırlı olursa o şek,lde doğsun kızın..

fatercim seninde kanın yükselmiştir inş.

atacım doktorla konuşunca bizede yaz.inş. minik kuzun bekler 5 hafta daha..
stres yapma canım.

eylülcüm bende c.tesi gidicem doktora.sen saat kaçta gidicen?belki karşılaşırız orada:)

yav kızlar c.tesi buluşma işi noldu?
kimseden ses seda yok..su koyvermediniz dimi?
şimdiden organize olmamız lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…