2008 Kasım Anneleri

selam en güzel anneler.Kocis evde olunca bizim iyice düzenimiz alt üst oldu.O uyudukca yattikca bende kivriliyorum bi kösesine paso uyuyoruz ikimizde:) ee sabaha kadarda film izliyoruz,yemek yiyoruz..Anliycaginiz fena depresif olma durumundayim,kuzucumda sasirdi bu düzene:)

yeni kahfalti yaptik ben iki dakka bakayim pc`ye diye oturdum basina.Allah saglik versinde gecer insl.bu günlerde.

Herkez iyidir insl.dimi?

selaaaammm a.s. herkesin keyifler yerinde galiba şöyle bir okudum geçmişi bende cuma gidicem doktoruma bakalım bizimki ne halde?ne zamandırda görmüyoruz çok özledik artık çoookk :CüvCüv:

çilekcim hoşgeldin canım bu kadar düzensiz olmasanız çok iyi olur ama olsun ya zaten
bebişler gelince düzen mi kalacak keyfine bakın canımm

korkularım var ve normal dogum konusunda cok ısrarcı esım

canım ya aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde çok ısrarcı bu konuda tamam
bende istiyorum her ne kadar korksamda ama sanki başka şansım yokmuş izlenimi
veriyor bana ve moralimi iyice bozuyor sorun olsa zaten illa ki sezeryan olacaksa
oluyor ama hiç demiyor ki canım sen nasıl istersen öyle yap sen doğuracaksın demioÇok üzgünüm çoook
bazen sinir oluyorum bu konuda ona ve sezeryan olsam diye dua ediyorum

Asortikim durumdan bende cok rahatsizim ama koyamadik vallahi bi düzene.Birde esim halsiz oldugu icin sürekli uyku pozisyonunda oluyor ee bende dayanamiyorum yatiyorum bi köseye.Du bakalim iyilessinde düzeliriz insl.

julıcım hayır dogum seklı tartısma konumuz degıl
hatta tartısmadıkta ama benı kırdı
destegını goremedıgım ve benı en cok etkıleyen konulardan bırı de dogum seklı konusu

sanırım ben de abartıyorum ama korkularım fena bastırdı nedense
sancılarım basladıkca korkuyorum ıste

cılekcım esının ıyı olmasına sevındım canım
allah saglık versın duzenı cok dusunme zaten cok kısa bır sure ıcınde duzen falan kalmayacak

hafta sonu bulusma ısı ne olacak bılmıyorum
benımde kontrolum var ve nst ye baglanıcam
tam 45 dk suruyor bakalım ben gelmeyı cok ıstıyorum ınsa allah saatlerde sorun olmaz bende gelırım

aynı sey ıste
alternatıfım olmadıgı msjını verıyor bana sureklı
belkı anlayısla onemlı olan sızın saglıgınız dese bana acık acık bu kadar germeyecegım kendımı
bılıyorum bızı cok dusunuyor ama bu konuda dıretmesı kendımı cok kotu hıssetmeme sebeb oluyor

zaten bırkac gundur gozume cok anlayıssız gorunmeye basladı her konuda

Ay kızlar aynı dertten bende muzdaribim klava:
Dün gece eşim interneti alt üst etti aldı beni yanına okuoda okuo
yok sezeryanın dezavantajı normalin avantajı ay görseniz anlatıo
sanki doktor war karsımda ya nolur dio ey allahım sanki sen dogurcan
dedim en sonunda :mymeka: Gerçi tamam iyiliğimi düşündügünden
sölediinden eminim ama sinirlerim bozuluo aynen asortiecim senin gibi
inşallah sezeryan olurum diom ya :roflol: Neden bu erkekler normal ister anlamadım
yani CADIARZU :roflol:

kendılerı bızım yerımızde olsalardı bırak sadece hamılelık surecını cocuk sutten kesılene kadar harem kuracak kadar ınsanı emırlerıne amade ederlerdı kesın
normal dogum dıye bırsey konusulmazdı bıle onlar ıcın
nezle oldugunda olucem zannedıp vasıyet yazan zıhnıyetı doguracak pozısyında dusunemıyorum bıle
ama bızı anlamıyorlar
supergırl muamelesı yapıyorlar bıze

selam kızlar artık benim doğumun akıbeti tamamen belli oluyo sanırım 39. hafta doğurmak bana hayal oldu.ağrılarımı anlatınca dr um bi offff çekti abicim buayın sonuna kadar tutmak zorundasın onu içeride başka şansın yok dedi.yani benimki hala erken doğmaya çalışıyo sanırım.kasılmalar devam ederse ilacı 2 saatte bire çek dedi.ek bir ilaç daha verdi kasılmalar için adı adalad krono gibi bişey hergün 1 tane de ondan alıcam.eğer kasılmalar devam ederse evde serum alma şansın varmı dedi bende bilmiyorum eczane var burda yaparlar mı dedim.rica et mecbursun serum almaya ozaman dedi.eğer evde alamazsam hastane yolu gözüküyo bana bende istemiyorum bu ihtimali işte((anlıycağınız 27 ekimde kontrole gittiğimde bana 1-2 hafta içinde doğum tarihi vericek kesin.herhalde bukadar tutmasının sebebi küveze girmesini engellemektir dimi?eğer kasımın ilk haftasında doğurursam küveze girmez dimi??şimdi iki ayağımız bi pabuca girdi şekerler mobilyalar odasının boyamasının bitmesi halısı perdesi hiçbirini yapamıycam ben.odasını eltim boyamaya devam ediyo kısmetse bu hafta bitiricek odayı.iyi ki o var canım herşeyime destek.öbürkülere de eltimle eşim bakar artık eltimin zevkine güvenrim.iyiki bütün hazırlıklarımı erkenden bitirmişim ya alışverişi falan bıraksaydım sona ayvayı yemiştim.
artık bana yataktan kalkmak yasak sadece lavaboya gidebiliyorum gezinmek bile yasak((aman oğlan içerde dursun da ben yatarım kalan zamanımda önemli değil....

azo geçen hafta gittiğimde saat 10 du dr ameliyatta idi ve 9 randevuları bile bekliyordu ..bizde kocamla çıktık saat 1 de geri geldik..saat 2 de ancak girdik ..doopler falan içinde alt katta bekledik saat 4 de bitti işimiz..sen 2 den sonra gelirim deyince aklıma geldi gözlerim seni aradı.ama göremedim , kaçırmış olma ihtimalimde yoktu malum oraya gelenlerin giyiminden diğerleri ayırt edilebiliyor :))) bende heralde gelmedi dedim..bizi alt kattaki reyhan hn . erken çağırdı 9 da burda ol dedi..sanırım işim 10 da filan biter..fakat eşim çalışıcakmış hemen geri dönmemiz gerekiyor dedi.bakalım eğer beni orda bırakırsa annem b.evlerde oturuyor ona gidebilirim çıkışta ..şu an belli değil ..hafta sonuna kadar netleşir..
bu arada atacım sen işini bilirsin..batuşumuzun biraz daha beklemesi için elinden geleni yaparsın
alt tarafı 15-20 gün sabret canım..dikkat et kendine ...

atatanem kasma kendini canım bak doktorun seni çok güzel yönlendiriyor, erkenden doğurtup kuvez falan düşünmeyebilirdi sen uğraşacaktın yine, hastaneye yatman gerekse bile dert etme kendine yapılacak birşey yok katlanacaz bu sıpalara anne olmak kolay değil allah yardımcın olsun.
bu arada benim kasılmalarımda artmaya başladı otururken iyi ama kalkar kalkmaz hemen sertleşiveriyor, gece kasılmayla uyanıyorum ve hala çalışmaya devam(

doğum konusunda benim eşim sizinkilerin tam tersi kızlar, biliyorsunuz hep normal istiyorum ama eşim moralimi bozuyor sen normal doğuramazsın hem bebeği hem kendini zorlamaya gerek yok diyor, benimde bilinçaltımı etkiliyor bu şekilde

atacım sen işini bilirsin..batuşumuzun biraz daha beklemesi için elinden geleni yaparsın

atacım sen işini bilirsin..batuşumuzun biraz daha beklemesi için elinden geleni yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…