- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.741
bu arada ben eğer bebeğim daha önce gelmeye kalkmazsa 5 kasımda doğumumu yapacağım kısmet olursa hastanemin adı hizmet hastanesi ve e-bebek bölümünde görüntümüz olacak görmek isteyen ve mesaj yazmak isteyen arkadaşlarıma duyurulur:)))))))))))
darkcım maşallah bebeğinede sanada herşey güzel çıkmış ne güzel değil mi? Bak o kadar diet yapıyorsun ama sende kızında gayet iyisiniz hiç yemesende olurmuş yani:)))
anneciğinde gelmiş çok şükür kavuşmuşsunuz artık doğum olsada kendini iyi hissedersin anneler insana gerçekten güç kuvvet veriyor sanki
benim annemde bayramda rahatsızlanmıştı biliyorsun bahsetmiştim aşırı baş dönmesi falan diye sonrasıda geldi panik atağı tekrar devreye girdi dün ilk defa başı dönmedi o gün bugün bakalım dört gözle annemin iyileşmesini istiyorum gerçi ben zaten ikinci bebeğim olduğu için bebek bakımından yana düşünmüyorum ama annemin iyi olmasını çok istiyorum yanımda dursun yeter bana zaten kendiside bana kızım bir kaç hafta daha dayan iyice bir iyileşeyim diyor üzülüyor böyle bir dönemde bu şekilde rahatsızlanmasına allahım herkesin sevdiklerine sağlık sıhhat versin inşallah benimkilerede :))
Yağmur Ela çok güzel canım.Sevidğim isimlerden her ikiside.Ben de hamile kalmadan önceki favori isimlerimdendi bunlar.Kızlar dün son kez isim işini eşimle konuştuk :asigim:
Evliliğimizin başından beri hep yağmur die adlandırdık sanki kız
olcagını biliomus gibi :CüvCüv: Neyse sonradan bi Ela geldi aklımıza
bende diyorumki Yağmur Ela olsun iki isimli ya sizce nasıl uyuyomu fisfisfis
ya bu normal doğum ne allah aşkına ne matah bişeymiş..normal yaptım deyince ohh maşşallah maşşalah deniliyorda sezeryan deyince neden tuhaf bakıyorlar..normal doğumun hiç sıkıntısı yokmu yani hiçmi dejavantajı yok..var olmazmı saymakla bitmez..vallahi öyle veya böyle insanların kafasında bir tabu oluşmuş bir kere ..bunu da kimse yıkamıyor ve böyle devam edip gidiyor..
her ikiside bir operasyon sonuçta ..her zaman savunduğum şeyi savunarak diyorum ki oramdaki estetik bozulacağına karnımda küçücük bir çizgi ile yaşamayı tercih ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?