2008 Kasım Anneleri

Ya kızlar normal yada sezeryan komple almamız lazım sanırım
Çünkü hasta bakıcılar sezeryanlıların sürekli pedini deiştiriomus acıolar
yani her halukarda bizi yine :)))

Peki ağda yaptırdığın kişi küçük küçük mü çekiyor, yoksa bu sir ağda bantlarıyla mı çekiyor. Acemiyim sorumun kusuruna bakma merak ediyorum :)

Bu arada tahmin edebiliyorum sizi çok daha önce vurduğunu. Daha geliyorum demeden yansıdı hem de sizin sektöre. Zaten reklamverenlere bahane lazım. Kriz var. Olmasa da var. Adı bile yeter reklam gelirlerini kısmak için. Ne de olsa zaten gereksiz değil mi bizim ülkemizde!

Moralimi bozmayacağım diyorum ama sadece işten çıkartmalarla kalmıyor, ayın 15 i hala maaşları da yatırmıyorlar. Küçücük bir işletme desem tamam diyeceğim ama kocaman şirket bunu yapınca insan ne oluyoruz diyor. kötükedihüso

Julicim orasını da bezle almasaydı keşke yada yavaş yavaş çekseydi acımazdı öyle.

ben zaten bacaklarıda yaptırırsam felan azar azar yapıştırmasını söyleyecektim ki artık anneme söylerim :9

hamilelikte sanırım daha hassa oluyoruz ondan birazda.
Sen de ağdaya gitmeden bana sorsaydın Julicim :)) Mutlaka daha minik parçalar şeklinde çekilmeli bezler.

Ay warya sırf şu ağdadan kurtulmak için dogumdan sonra azcık kendime
gelim epilasyon yaptırmayı düsünüorum kuzenimin esi yaptırdı ay ne rahat ya
aman :)

Julicim, dediğin gini küçük küçük çekiyor ve hiçbi şey hissetmeden her şey bitiyor. Bir de benim ağdacının eli çok hafif. Eğer Levent taraflarına yakınsan tavsiye edebilirim...

Ya keşke sorsaydım Dark :) Hele bacaklarıma görsen, toplam 2 dakikada bir bacak önü bitti. Ama kocaman kocaman çekti. Acıdık tabii, yatıyordum ama kızım da bi gariplikler var annemde diye hiç daha önce yapmadığı hareketleri yaptı. Sert bir tekme attı, o öyle hareketlenince de korktum biraz tabi. Ben annemle ağda işine asla girmem. Beni fıtık eder ben de ona kapris yaparım, en iyisi hiç tanımadığın biriyle bu işi halletmek.

Julicim, dediğin gini küçük küçük çekiyor ve hiçbi şey hissetmeden her şey bitiyor. Bir de benim ağdacının eli çok hafif. Eğer Levent taraflarına yakınsan tavsiye edebilirim...

Pek yakın değilim, mecidiyeköye yakınım ama sen tavsiye et, jilet yapmıştım belki doğumdan önce gitmeye cesaret bulursam giderim canım. Çünkü hem hijyenik hem acıtmayan yer bulmak da zor. Eminim acıyacak ama küçük küçük olunca heralde daha az acır.

Kırık Tarak, Nispetiye Cd. Başa Sk. 3/1 1. Levent. Tel: 279 34 17
Ağdayı yapan kızın adı Huriye. Biraz kazık aslında sadece o bölgeyi 30'a yapıyor ama acırsa diye korkudan başka bi yere gidemiyorum a.s

Kızlar merhaba, bayağı uzun zaman oldu, ama bu internet beni öldürecek, ya bende bir sorun var ya da sitede bilemiyorum...Geçmişi hiç bilmiyorum, umarım herkes ve herşey yolundadır, sanırım doğumlar başlamış, bir tek onları yakalayabildim, anne olan arkadaşlarımız ve bebekleri çok çok tebrik ediyorum.

Bizim cephede yeni bir şey yok, duvar kağıdı peşinde koşmam dışında. İnşallah o da bu hafta içinde hallolduktan sonra yavaş yavaş mobilya kurma işine gireceğiz. Biz bütün odayı ikeadan aldığımız için koridor komple yassı kutularla dolu, mobilyalar kurulsun da ben de oğlumun eşyalarını yıkayıp, ütüleyip yerlerine koyabileyim. Neyse, odayı boşalttık ya, çoğu gitti azı kaldı diyorum, ama salon dahil her yer eşya dolu malesef. Ardiye gibi oldu ev walla. Kocam misafir çağırma diyor, dedim zaten gelen kaçar. :)) Uzun zaman olunca çenem açıldı, kusuruma bakmayın. :)

Ağdacıları kriz vurmamış, o ne öyle :)) Ama Kırık Tarak deseydin anlardım zaten fiyatının bu kadar çok olduğunu. Sağol canım. Bakalım doğuma kadar 3 haftamız var. Bakalım cesaretimi toplayabilirsem, 2 buçuk hafta sonra falan giderim. Bu arada ben sezaryana dönünce doğuma 3 hafta kalmış oldu. Bakalım doktorumuz haftaya ne diyecek....

kasım anneleri hepinize merhaba
bir aya yakındır siteye giremiyordum çok şükür bugün kısmet oldu.Geçmişi henüz okumadım inşallah herkes iyidir.Ben iyice ağırlaştım.Kasım anneleri sayfasında bulunuyorum ama 31 ekimde sezeryan günü verdi doktor.Bir günden bişey olmaz değilmi...Ben yine sizlerle olmak istiyorum.Sevgiyle kalın...

selam güzel kasım bebeklerinin güzel anneleri
nasılsınız bakalım bugün? herkesi bir telaş almış kimi ağdayı nasıl yapcam diye düşünüyor kimi doğum şekline karar vermeye çalışıyor
:ecrin_bebek:
şimdi dün gece eşimle bebeğin oluşumu belgeselini izledikten sonra bana doğum konusunda bana karışmayacağı kesinleşti
resimlerle bile bebeğin rahim kanalında ilerleyip dışarı çıkışını izlemek onu çok şaşırttı:1shok:
ve doğum işinin çok zor olduğuna karar verdi
zaten oğlumda hala makat duruşu olduğu için büyük bir ihtimalle sezeryan olucam gibi

sonracıma bence doğumdan önce en kolay yöntem jilet arkadaşlar
tabi herkes bu konuda kendine uygun bir yöntem bulacaktır muhakkak

bu arada atatanem hakkında hayırlısı olsun canım
kendine ve batu beye çok dikkat et sakın dr.un tavsiyelerinden dışarı çıkma
bence de bir kaç hafta daha bekleyecektir batu bey:ecrin_bebek:

bendede iki gecedir yatağa yattığımda kasılma oluyor
o zaman ne sağa yatabiliyorum ne de sola dün gece kalktım koridoru turladım dakikalarca
sonra yoruldum yatağa oturdum birazda öyle bekledim de öyle geçti
ama insan korkmuyor değil bu durumdan:CüvCüv:

hilalcim doğum tarihin hiç önemli değil önemli olan kendini kasım annelerinin arasında iyi hissetmen canım
hakkında hayırlısı bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallaha.s.

atacım inş.bebişin ay sonuna kadar dururda annesini üzmez..sende stres yapmadan doktorun dediği gibi sürekli dinlen canım.

julicim geçmiş olsun ya..krizden herkes etkilenecek bu gidişle..ama dediğin gibi kızının kısmetine bak senin yerin şuan garanti..

eylülcüm ben geçen hafta gitmedim doktora.bu c.tesi 13:45 e aldım randevuyu.iş çıkışı gidicem.saatlerimiz uysaydı çok süper olacaktı:)
beraber geçerdik Bakırköy e..
bu arada ben üst katta tüp bebek bölümündeki ferda hnm.a gidiyorum.yani beklerkende yukarda bekliyorum.zaten bizim orası çok kalabalık olmuyo..

kızlar Bakırköy de nerde ve saat kaçta buluşucaz?
kimlerin gelme ihtimali var?
juli bi liste yapmaya başlamıştı ama..

bende geldım kızlar
hala kocıse bozugum aslında artık sırf bıraz da o ceksın dıye naz yapıyorum
dark dedıgın gıbı naz yapmanın zamanı geldı gecıyor bıle
dun aksam benı sonunda patlattı ve agladım bagırdım esıme doguma ben karar verıcem yoksa gıder hafta sonu senden habersız sezeryan olurum gorursun gununu dedım
bu kadar dolu oldugumu gorunce ve soyledıklerımın de arkasında duracagımı bıldıgınden sanırım rahat ol tamam falan dedı ama sabah sen yıne de normal olacak dıye dusun dıyor yaaa
benı cıldırtacak bu adam sonunda

agda ısıne gelınce bekarlıgımdan bu yana hep agdaya gıdıyorum
evet 3 dk acıyor hele hamılelıgın son zamanları daha da zorlanıyorum ama 1,5 ay rahat edıyorum
doktorum da sımdıye kadar agdada sorun olmayacagını ve agda ısını bu ayın 20'sıne kadar halletmemı soyledı
esım yardımcı olacagını soylesede ondan ıstemıyorum yıne agdacımdan randevu aldım cok tecrubelı bır bayan ve komple dogum hazırlık olarak yıne ona gıdıcem

atatanem oglusun ıcın endıselenme
sen ıyı dusun kı o da ıcınde sabretsın ınsa allah zamanınızı beklersınız canım

julıcım aslında senın kız kısmetıyle gelmıs
cunku potansıyel cıkarılanlar arasından senı kurtarmıs bıle
hayırlısı olsun herkeste bır durgunluk soz konusu
mıllet aldıgı ekmek mıktarını bıle azalttı ne olacak bılmıyorum

Hayirdir yaa yinemi agda olayi..zati oldum olasi korkarim o meretten

cok istikrarliyim ama yaptirmiycam o bölgeye heheheh..

napiyonuz bakalim iyimi herkezler?esim iki gün daha raporlu evde

bizim naptigimizi filan sakin sormayin,danalar gibi karsilikli yatiyoruz habire.

gelirim yinë,ïsenmezsem revani yapicamda :)

ooooooooooo çilek hanım tatlılar başlamış yine
ben bu konuda çok üşengecimdir
zaten yapsamda evde sürünür bir hafta doğru düzgün yiyen olmaz
en iyisi yapmamak benimde işime geliyor açıkçası

bu arada çok yoruldum kızlar
hadi yürüyüş olsun diye markete kadar gideyim dedim
gitmişken bikaç parça bişey aldım eve gelene kadar canım çıktı
yürüyüş falan hakgetire artık yok bundan sonra

halılarımı yıkatmaya vermiştim bugün geldi hepsi
şimdi perdeler yıkanıp camların silinmesi lazım sonrada halıları yerleştirmek gerek
ama tek başıma imkansız haftasonunu beklicem mecbur
kocişle yapcaz çünkü
belki akşamdan akşama azar azar yaparız ama gözümde büyüyor biran önce bitseydi de rahat rahat otursaydım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…