- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.781
Ben de dün gittim ağdacıma, 10 dk'da kaymak gibi oldum geldim walla :) Yaklaşık bi 10 yıldır o bölgeye ağdadan başka bişi değmedi, artık bundan sonra tekrar jilet sürme riskini göze alamadım. ama benim tüylerde de kök falan kalmamış bu arada...
Gelelim diğer konuya, yani krize... Julicim bence hiç moralini bozma canım zaten doğum iznine ayrılıyorsun. Genel olarak finans çevreleri 2009 haziranına kadar her şeyin düzeleceğini söylüyor. Sen de ancak o zaman gibi işe döeneceksen, bence yerin sağlam, merak etme canım...
Bu arada kriz medyadan önce reklamı vurdu aslında. Reklam verilmeyince de medyanın gelirleri azaldığı için böyle işten çıkarmalar hatta dergi kapatmalar başladı. Biz asıl krizi hazirandan beri hissediyoruz. Düşünsene, karı koca beraber çalışıyoruz, her ay motgage ödüyoruz ve hamilelik dönemimde kriz bizi vurmuş! Hayatımda yaşamadığım stresi hamileliğimde yaşadım... Hepimiz için hayırlısını diliyorum...
Julicim, dediğin gini küçük küçük çekiyor ve hiçbi şey hissetmeden her şey bitiyor. Bir de benim ağdacının eli çok hafif. Eğer Levent taraflarına yakınsan tavsiye edebilirim...
Pek yakın değilim, mecidiyeköye yakınım ama sen tavsiye et, jilet yapmıştım belki doğumdan önce gitmeye cesaret bulursam giderim canım. Çünkü hem hijyenik hem acıtmayan yer bulmak da zor. Eminim acıyacak ama küçük küçük olunca heralde daha az acır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?