2008 Kasım Anneleri

SELAM KIZLAR
nasılsınız bakalım.biz iyiyiz Allaha çok şükür.yakışıklım hala küvezde ama artık umut edebiliyoruz iyiye gidiyo çok şükür.valla nasıl şükretsem allaha nasıl teşekkür etsem azdır hep dua ettim herkeste dua etti .şimdi yanımda olmasa da orada gün be gün iyiye gittiğini öğrendikçe moralimde yerine geliyo.inşallah burdan biz iyiyiz oğluşum koynumda uyuyo dediğim günlerde gelecek .:Saruboceq:nolur dualarınızda unutmayın bizi.bende ameliyata girerken masada tam narkoz verecekleri sırada bütün bebek bekleyenlere dedim aklımda hep sizler vardınız.inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

kızlar enerjinizi harcamayın, doğumdan kısa bir süre önce enerji açığa çıkarmış, hamileler bunun nedenini bilmediği için temizlik alışveriş gibi şeylerle enerjilerini harcarlarmş, halbuki bu enerji doğumda bize gerekli olan enerjiymiş, yatın dinlenin kızlar temizliği boşverin, sonra yine yaparız,

canımmmm inşallah bir an önce bebişinle evinize dönersiniz, bigün bi de bakmışsın kocamannnnnn olmuş, güzel günler sizinle olsun, meleğinle birlikte uzun ömürler dilerim

canım çok sevindim oğluşunun iyi olmasına
dualarımız hep seninleydi
eminim en kısa zamanda bebeğim koynumda uyuyor diye haber vereceksin canım bize
o en zor anında bile bizi unutmadan dua ettiğin için teşekkürler
Allah ailenle sana mutlu huzurlu sağlık dolu günler nasip etsin canım

Selam kızlar biz geldik...Sabah sölemistim doktor kontrolüm wardı:CüvCüv:
Kızımı gördük tabi yüzü hariç senağlama
3200 gr olmuş meleğim
Haftayada nstye gircem kızlar ...Herkesi çok
öpüorum a.s.
Mmmf cim Allah seni evladına kavuştursun
güzel haberlerini beklioruz canım :1hug:

mmfcim çok şükür iyiye gidiyor bebeğin bak sadece biraz aceleciymiş o kadar allah umarım hepinize birlikte sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin umarım bizlerde hayırlısıyla kucağımıza alırız hala endişeli bekleyişlerimiz devam ediyor günler yaklaştıkça insan daha da bir heyecanlanıyor dualarımız sizinle öpüyorum

darkcim baska yapcak bisi yok,disariyada cikamiyoruz ciceklerimizden dolayi :) bizde evde yatmayi büyük basari olarak görüyoruz.

azocum gözünü seviim bana bidaha tatli matli tarifi vermeyin.uzun süredir tutuyodum kendimi tatli yapmamak icin,ama beyfendi cicek olunca birde tatli cicege iyi gelir diyince millet,sivadim kollari revani icin.Cokta lezzetli oldu ellerine saglik ama bu son olsun tamammi? :)

Çilek balon gibi uçmasa bari yakında D
Çileeeeeek kaç kilo oldunuz kuzum ?

hmmmmmmmm ooooooo seyyy sabahlari 72.800 aksamlari bilmiyorum korkumdan cikmiyorum tartiya.ucmam kuzucum merak etme sen,evdeki tasa bagladim kendimi,kimse onu ucurtamaz.cicek micek hakgetire,100`den asagiya inmedik henüz :)

mmfcim cok sevindim canim yakisiklinin iyi olmasina.o bi toparlasin kendini ayrilmaz kucagindan annesi.nasilda nazli olur artik,ye ye bitmez.(bu arada herseyi yeme gibi bisiy edindim ben galiba) dogursamda eski halima dönsem iyi olucak.

dizi izlerken maca gectik bende bi bakiim kizlar napiyor dedim,dedim ama kimsecikler yok anlasilan.

Mmfciğim canım inşallah yakışıklın yakında koynunda da olacak.
O da şimdi sabırsızlanıyordur,annme ne zaman kavuşacağım diye.

İbolya haklısın aslında o enerji doğumdan sonra çok işimize yarayacak.Ama bende enerji kalamdı :))

Çilek 100 kilomu dedin :)) Uçmazsın o zaman:)

herkese iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım geçmişi pek okuyamadım çok uzun sürüyor
çünkü herkes iyidir umarım biz de iyiyiz kimse doğurmadı demi başka

mmfcigim benim yeni haberim oldu dogum yapmışsın hayırlı olsun canım.inşallah en kısa zamanda bebişin yanında olur Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

günaydın kızlar..
mmfcim bebeişinin iyi olmasına çok sevindim.sende bize dua etmişsin sağol:)
en kısa zamanda kucağında olması dileğiyle..

çilekcim revaninin güzel olmasına sevindim.afiyetle yiyin:)
senin ellerine sağlık asıl..sen yaptın..

kıslar günaydın hepinize
nasılsınız bakalım ben bugün azıcık heyecanlıyım akşam üstüye dogru dr a gidecegim minnoş kızımı görmeye bakalım nasıl olmuş bizim ufaklık büyümüş mü kac kilo olmuş acayip merak ediyorum ya dua edin bi sorun olmasın tatlı annişler olur mu

gunaydın kızlar
herkeste acıga cıkan enerjının bende eserı yok yaaa
nerede bu enerjı anlamadım ben artık hep uyumak ıstıyorum
depresıfım ya ondan sanırım

neyse kocısle aramız duzeldı ama bende bor huzrsuzluk bır korku kı anlayamıyorum
korkularım gunden gune artıyor sanırım
bu gece de suyum gelmıstı yıne ruyamda hayırdır ınsa allah

mmfcım yakısıklı oglunun ıyı olmasına sevındım
ınsa allah bır kac guen kucagında evınde olur bebısın

bız 9 kıloya dogru ılerlıyoruz oglumla
cunku 2 gundur cıkolatalı tatlılar yemeye basladım hanı belkı ıyı gelır belkı oglusumda kılo alır dıye
bakalım kac kılo ıle bıtırıcem
ama dark senınde soyledıgın gıbı bu kılo ısı kesınlıkle bunye meselesı

eylulcum komsun ıcın cok uzuldum
allah yardımcıları olsun canım ya

bırde bır tanıdıgımız vardı kız evlenır evlenmez hamıle kalmıstı
benden 2 ay sonra dogum yapacaktı ve erken dogumla cocugunu dunyaya getırmıs
tahmın edersınız sanırım dedıkodunun hangı safhada oldugunu
cok uzuldum kız ıcın cok strese gırmıs sanırım
mıllet bır bana bakıyor kı ben ondan once hamıstım ve cok kılo almadım
bır de ona bakıyordu kı o cok kılo aldıgından kocaman olmustu karnı da
sımdı herkesler konusyor

sızler nasılsınız hamısler

günaydın kızlar;
ve artık bende doğurdum ..tabi yine rüyamda :)) hey allahım hemde iki tane ..biri 7-8 aylık biri 12 yaşında...küçük olanı geri sokmak istiyorum biraz daha büyüsün diye..:)))
yarın kızımın yatağı gelecek..valizimizde hazır ..biri bizi alsın..doğurmak istiyorum artık..yoksa bu rüyaların sonu gelmeyecek..korkuyorum rüyalar aleminde nüfus patlaması yaratacağım..
eee ne var ne yok herkes iyimi ??

Sekreter ve Kalimero bakın baştan beri erken doğum korkunuz vardı, kaçıncı haftalara kadar geldiniz. Kalimero özellikle sen bence artık pozitif düşünmelisin canım. Enerjisizim, moralim bozuk diyerek kendini daha depresif bir duruma sokuyorsun. Sekreter umarım kontrolünüz güzel geçer.

MMF, duaların için sağol canım benim, küçük oğluşun yanına gelecek birkaç haftaya eminim annesi. Çok şükür ki durumu da iyiye gidiyormuş ne güzel sevindirdin bizi..

haklısın julı bıraz daha dusuncemı pozıtıf yone cevırmeye cabalamam lazım ama cok halsızım ben ama yaaaa

neyse cıkolata yıyorum bak duzelıcem ınsa allah

eylulcum ruyana cok guldum ya
valla hakıkaten bende oglusum bıraz daha buyusun dıye hemen dogmasın dıyordum ama agırlastım mı ne cabukcak doguversın ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…