- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.821
SELAM KIZLAR
nasılsınız bakalım.biz iyiyiz Allaha çok şükür.yakışıklım hala küvezde ama artık umut edebiliyoruz iyiye gidiyo çok şükür.valla nasıl şükretsem allaha nasıl teşekkür etsem azdır hep dua ettim herkeste dua etti .şimdi yanımda olmasa da orada gün be gün iyiye gittiğini öğrendikçe moralimde yerine geliyo.inşallah burdan biz iyiyiz oğluşum koynumda uyuyo dediğim günlerde gelecek .:Saruboceq:nolur dualarınızda unutmayın bizi.bende ameliyata girerken masada tam narkoz verecekleri sırada bütün bebek bekleyenlere dedim aklımda hep sizler vardınız.inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
Çilek maşallah yatın yatın tadını çıkarın karı koca.
Fatercim sen Çileğe uyma,boşver tatlıyı.Tatlıda neymiş ki :)) Walla benim canımda acaip tatlı istiyor ama yiyemiyorum.Az kaldı 2 hafta daha dayanayım bari.
valla çilekcim maşallah pek bi hamarat gördüm seni..
eğer geçenlerde verdiğim tarifle yapıyosan tutar canım inş. revanin..
ee eşinde hasta..iyi gelir onada tatlı tatlı yiyin beraber..
afiyet olsun, lop lop et olsun
:))))))
Çilek balon gibi uçmasa bari yakındaD
Çileeeeeek kaç kilo oldunuz kuzum ?
SELAM KIZLAR
nasılsınız bakalım.biz iyiyiz Allaha çok şükür.yakışıklım hala küvezde ama artık umut edebiliyoruz iyiye gidiyo çok şükür.valla nasıl şükretsem allaha nasıl teşekkür etsem azdır hep dua ettim herkeste dua etti .şimdi yanımda olmasa da orada gün be gün iyiye gittiğini öğrendikçe moralimde yerine geliyo.inşallah burdan biz iyiyiz oğluşum koynumda uyuyo dediğim günlerde gelecek .:Saruboceq:nolur dualarınızda unutmayın bizi.bende ameliyata girerken masada tam narkoz verecekleri sırada bütün bebek bekleyenlere dedim aklımda hep sizler vardınız.inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?