2008 Kasım Anneleri

fater hanimcim üzerimde anlamsiz bir enerji var ..evimi sildim süpürdüm(esim doktora gitti o arada yaptim bunlari) kocaman elleriyle bi evi bile istedigim gibi süpüremiyor sinir oluyorum iyice bende.
neyse ,simdi kalkip ilk revani denememi yapicam,insl tuttururum. yapayim,yerim gelirim ben öptüm.

cılekcım ne guzel ya
benımde uzerımde anlam veremedıgım bır huzursuzluk var
mutsuz, keyıfsızım tam bır depresıf moddayım
neler oluyor bana anlayamıyorum ben boyle degıldım hormonlarım sanırım bana kotu oyunlar oynuyor

fena gaza geldim ama tatlı konusunda değil temizlik konusunda
biraz dinleneyim bende zor olmayan odalardan başlayıp silip süpürcem halılarımı yerleştircem misler gibi kokuyo halılar

bakalım dinlenince hala aynı fikirde olacak mıyım?kaydirigubbakcemile3
ama inlenmeden başlayamam sırtım ağrıyor çünkü

minik kalimero canım bende iki gün öyle gezdim
eşimede küsmüştüm
ama sonra farkettim ki bu durumda çoook mutsuzum ve birazda kendim yapıyorum
hemen toparladım kendimi biraz dışarı çıktım kafamı dağıttım
eşimlede barışınca herşey düzeldi çok şükür
zaten o konuşmak için can atıyordu ben biraz kapris yapıyordum ama dün affettim
iyi ki de öyle yapmışım ciddi bir sorun yok zaten bizim ruh halimizin verdiği bir durum
en iyisi biraz boşvermek galiba

ya bendede acayip bir enerjidir gidiyor.korkmuyorda diilim ama napiim icimden geliyor galiba.

normaldede yavas birisi diilim ama bu son haftalarda ya dogum olursa,evime birileri gelirse filan diye

heryeri düzenli tutmaya calisiyorum.ee haliyle yoruluyorumda,yatinca anliyorum oram buram agriyor.

birde ellerim sürekli sis benim özelliklede sag elim.bebek sagda oldugu icinmis o taraftaki sisligin cok

olmasi.Bakalim yaptim revaniyi pismesini bekliyorum.Tutsa bari ..

Kalimero bende tembellik yapıyorum.Bugün canım hiçbişey yapmak istemedi.

Çilek maşallah yatın yatın tadını çıkarın karı koca.Sonra uykusuz geceler gelcek zaten.Ben de uyumuşum kalktım yemek yedim geldim.Fazla kalam ama nette yine acayip bir yavaşlık var.Deli ediyor beni.

Fatercim sen Çileğe uyma,boşver tatlıyı.Tatlıda neymiş ki :)) Walla benim canımda acaip tatlı istiyor ama yiyemiyorum.Az kaldı 2 hafta daha dayanayım bari.

darkcım endişelenme..bazılarınınki son hafta bile inebiliyomuş..
vede son anda dönebiliyomuş bebek.
sen zaten sezeryan düşündüğün için inmesine gerek yoktur herhalde..

valla çilekcim maşallah pek bi hamarat gördüm seni..
eğer geçenlerde verdiğim tarifle yapıyosan tutar canım inş. revanin..
ee eşinde hasta..iyi gelir onada tatlı tatlı yiyin beraber..
afiyet olsun, lop lop et olsun
:))))))

selam kızlar ; geçmişi okumadım çok yavaş ..umarım herkes iyidir
bugün misafirlerim vardı kalabalıktı baya..o yüzden yeni düştüm buraya daha..e birazdan da kocam gelir yemek faslı filan..bende arada girip bi bakim dedim..
bugün gelen eski evimdeki apartman arkadaşlarımdı ..alt katıma yeni gelin taşınmıştı o zaman..ben taşınırken hamileydi ..aynı anda kalmıştık zaten..
iki aydır maddiyattan dolayı kontrole gidemiyormuş..birde kocasıyla hergün kavga ediyormuş..hatta o halde dövmüş kadını kaç sefer ..ağlayarak diğer komşulara çıkıyomuş..
birde 2 kez böbrek ameliyatı olmuş o halde..kasımın 8 inde doğum yapıcakmış daha bebeğe hiç bişey almamış..beşik de alamıycakmış koltukta yatırmayı düşünüyomuş..
inanılmaz üzüldüm..şöyle bir kendi hayatıma baktım ,birkez daha şükrettim ..ne hayatlar var dedim..allah kimseye yaşatmasın..

eylülcüm okuyunca bende bir kez daha şükrettim halime
Allah herkese bu imkanları sunmuyor
sunulanlar ise bu güzelliklerin farkına varmıyor
inşallah bizler farkına varıp hakkını verenlerden oluruz

yok darkcım ben tatlı konusunda çileğe uymam zaten yoksa son ayda atağa geçer kilolar aman az kaldı biraz daha sabretmek lazım
9 kilo aldım 10 ile bitirmeyi planlıyorum kendimce bakalım başarabilecekmiyim

Maşallah Fatercim nasıl başarıyorsunuz cidden anlamıyorum ben normal ekmek hamurişi ve tatlı yemediğim halde son sürat alıyorum hala kiloyu.
Kendime de anlam verebilmiş değilim.

Ama demekki bünye işi bu kilo.Eskiden 1 kilo almak için çok uğraştığım zamanları da biliyorum.yer yer asla almazdım kilo.Şimdiyse evet belki sık sık yiyorum ama biraz daha sağlıklı şeyler yiyorum ona rağmen alıyorum.

Bana Hormonlarımın bir oyunumu buuuuu :))

ayy bende bugün hamurişini fazla kaçırdım yaw..hamişim diye herkes bişey yapmış bana bişey yapma dediler gelmeden önce ..ben yinede börek yaptım..ama inanılmaz şeyler vardı ..söylemiyim canınız çeker zaten kalmadı benimde canım çekebilir ..gözüm doymadı sanırım..ya ben bunca yiyorum 7 kilo aldım eee bebek te almıyo ..nereye gidiyo bu kilolar anlamadım..

kesinlikle bünye meselesi
bende hamile kalmadan önce kesin çok kilo alırım diyodum ama iyi gittik şimdiye kadar
ama bu aralar sanırım bende biraz tatlıyı çok yer oldum öyle şerbetlitatlı yiyemiyorum da biküvi çikolata iyi yiyorum
bakalım pazartesi öğrencez kaç kilo almışız

slm kızlar nasılsınız bakiimm:teytey:geçmişi okuyamadım çok yavaş.ben hala hastalıkla mücadele ediyorum off ya bir iyileşemedim.annemler cumartesi günü geliyorlar çok mutluyum artık onlar iyileştirir beni.yarın doktor kontrolumuz var normalmi sezeryanmı olacagı belli olcak.hayırlısı olsun hakkımızda.doguran yok demi aranızda ben 5gündür falan giremedim nete haberim yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…