Günaydın kızlar, bugün erkenden kalktık, kahvaltımızı ettik, ütüye başlayacağız ama pek üşengeciz. :))
Mmmfciğim, oğluşun en kısa zamanda yanında olacak ben eminim, yeter ki sen kendini mutlu ve güçlü hisset. Eminim annesi güçlü olunca oğluşu da hissedip beni buradan bir an önce çıkarın diyecek. Bütün dualarım seninle canım...
Oğluşuma çok güzel bir takım beğendim internetten, kazağı, kadife pantolonu ve t-shirtü var, hem fiyatı uygundu, hem de cidden bayıldım görünce. İlk defa da biraz büyük olmasına rağmen alasım geldi, aldım. :)) Dün de arkadaşım beşiğini getirdi, sağolsun ikinci ailem gibi çok eski arkadaşım, kendi torunlarının kullandığı beşiği bana verdiler yatağa geçene kadar kullanayım diye, öyle şirin ki, ona da çok sevindim. Artık alacak bişey kalmadı ama yapacak çok şey var, bir de beyefendinin sağlıkla gelmesinden başka bir şey kalmadı, Allah hepimize zaman da bu kadar daralmışken, sağlıklı, mutlu ve kolay doğumlar nasip etsin.
Bu arada kızlar sizleri rüyamda görmeye başladım, önce atatanemi gördüm, gülüyordu çok mutluydu, daha sonra da darkı ve eylülü gördüm, onu tam hatırlayamıyorum ama buluşmuşuz, ben birşeyler soruyordum, yine herkes mutluydu, yüzler gülüyordu, hayırlar olsun inşallah.