2008 Kasım Anneleri

ay haklısın valla julianne hep erken dogum falan diye boşu boşuna korktum allaha şükür artık o korkum kalmadı canı ne zaman isterse o zaman gelsin artık minnoşum içim rahat tek merak ettigim şey gecen ay gittigimde kordon vardı ya boynunda bakalım hala duruyor mu duruyorsa sezeryan demişti dr
hayırlısı olsun artık kıslar ama hepinize desteklerinizden ötürü cok teşekkür ederim gercekten
seviyorum ben sizi yaaa

yaw kızlar normalde bu haftalarda bebek hareketlerinin daha az ve yumuşak olması gerekiyor diye biliyorum ..iki hafta kadar önce öyleydi ama bu hafta içerde ciritle uzun atlama yapan bir kızla karşı karşıyayım ..yani şöyleki resmen elleriyle itiyo beni nereye götürmek istiyorsa artık...sizinde böylemi..

Günaydın kızlar, bugün erkenden kalktık, kahvaltımızı ettik, ütüye başlayacağız ama pek üşengeciz. :))

Mmmfciğim, oğluşun en kısa zamanda yanında olacak ben eminim, yeter ki sen kendini mutlu ve güçlü hisset. Eminim annesi güçlü olunca oğluşu da hissedip beni buradan bir an önce çıkarın diyecek. Bütün dualarım seninle canım...

Oğluşuma çok güzel bir takım beğendim internetten, kazağı, kadife pantolonu ve t-shirtü var, hem fiyatı uygundu, hem de cidden bayıldım görünce. İlk defa da biraz büyük olmasına rağmen alasım geldi, aldım. :)) Dün de arkadaşım beşiğini getirdi, sağolsun ikinci ailem gibi çok eski arkadaşım, kendi torunlarının kullandığı beşiği bana verdiler yatağa geçene kadar kullanayım diye, öyle şirin ki, ona da çok sevindim. Artık alacak bişey kalmadı ama yapacak çok şey var, bir de beyefendinin sağlıkla gelmesinden başka bir şey kalmadı, Allah hepimize zaman da bu kadar daralmışken, sağlıklı, mutlu ve kolay doğumlar nasip etsin.

Bu arada kızlar sizleri rüyamda görmeye başladım, önce atatanemi gördüm, gülüyordu çok mutluydu, daha sonra da darkı ve eylülü gördüm, onu tam hatırlayamıyorum ama buluşmuşuz, ben birşeyler soruyordum, yine herkes mutluydu, yüzler gülüyordu, hayırlar olsun inşallah.

herkese günaydın kızlara.s. nasıl bugün herkes iyidir umarımm havada çok gıcık bugün burada yaa
kapkara ne yağacağım diyoo ne açacağımm

mmmf cim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim inşallah en kısa zamanda yanında olur canımm:Saruboceq:

eylül senin rüyalarda maşallah hergün nasıl görüyorsun o kadar rüyayı ya ben hafatada bi doğuruyorum:roflol:

sekreter kontrolünüz iyi geçer canım inşallah merak etme artık bir sorunla karşılaşmazsınız:teselli:
nedense herkes kontrole giderken korkuyla gidiyor biraz kendinize gelin kızlar yaa
herkes doğuruyor sizde ki bu korku niye ayol öyle ya da böyle doğacaklar allahın izniyle
hiçbir acı kalıcı değil yeter ki sağlıklı olsunlar bu arada çilekcim umarım sende iyisindir
bugün biz annemle halama gidicezz gezmeye hala geziyorum yaa eşim kızıyor ama
evde otur otur aman bayıldım artık ayyyy çantamızda hazır bu arada artıkk çok şükür
sadece gitme işimiz kaldı hastaneyede gidip doğurursak :ecrin_bebek:allahın izniyle tamam

eylülcüm benim kızda öyle canım ya nasıl itekliyor anlatamam diyorum
kızım çıkış yolun orası değil biraz daha zorlarsan ama kesin çıkarsın oradan
ayy çok sert vuruyor cadı dün dayısı kafasını karnıma koydu bir tekme atarsa
çocukta şok oldu ayy abla vurdu diye seviniyorr bilmiyor ki ablası hergün tekmeler yiyooo

eylulcum bende bebek hareketlerınde azalma olmadı ama
karnım sertlestıgınde canım cok acıyor o hareket ederken

bırde sıze cok enteresan bır agrı tarıf edıcem
benım vajınamın ustu yanı derısı sankı cok acı bır sekılde cekılmıs gıbı sancıyor
yakın zamanda agdaya falan da gıtmedım ama neden bu sekılde sancı var anlamadım

Sizin rüyalarınızdan film çıkarıcam valla :) O ne yaa öyle Eylül, geri sokma işini nasıl yapmayı düşünüyordun, onu da gördün mü :))) Ben de gündüz yapamadığım işleri gece rüyamda yapıyorum. Dün gece bulaşıkları yerleştirmemiştim, rüyamda bulaşıkları yerleştirdim, çaydanlığı cifledim, banyomu temizledim, ütü falan yaptım. Ooooohhh diyorum tertemiz oldu :)))))) Sabah uyanınca bir hayal kırıklığı ki tahmin edersiniz artık :)

Bu kızlar çok hain galiba. Benim kızım da öyle. Ama artık tekme gibi değil, Eylül'ün dediği gibi itekleme tarzında şeyler oluyor. Böyle göbeğim sola doğru çıkıcak sanıyorum.

Biberon arkadaşın kaç yaşında kuzum allah aşkına :) Torunlarının kullandığı beşik dediğine göre yaşı bayağı var sanırım. Güle güle kuillan, sevinçli olman çok güzel.

bıberon eksıklerının tamamlanmasına sevındım canım

asortıe hanım maasallah gezgın annelerdensınız
dınleyın bıraz kocanızı bak dogumdan sonra lazımmıs o enerjıler bıze

Juliciğim haklısın, nasıl anlatmışım öyle, sanki onun torunları varmış gibi. :))) Ablalarının ve abisinin çocuklarının kullandığı beşik bu, bir nevi aile beşiği, arkadaşımın annesi de beni çok sever, ilk duyduğunda hamile olduğumu, vermek isterim beşiği eğer kullanmak istersen demişti, ben de seve seve kabul ettim tabii. :)

Bu arada benim yaramaz da, içerde artık tekme atmıyor, sanki yılan gibi kıvrılıyor çoğunlukla, bayağı da sert hareketleri. Bakalım pazartesi doktor amcası ne diyecek, umarım herşey yolundadır...

bencede asortinin dediği gibi ne o her doktora giden korkuyo?
valla ben heyecan ve mutluluk duyuyorum gideceğim zamanlarda oğlumu göreceğim için..

sadece kızlarmı?
benim oğluşumunda maşallahı var..hiç durmuyo..ordan oraya ordan oraya dolanıp duruyo..o minik patisini bi uzatıyo..sanki ayağı çıkacak karnımdan..toplantılarda patronun sesini duyuncada çok tepki veriyo..çocuğu doğunca öcü gelecek diye değil sabri bey gelecek bak diye korkutucam:)
şaka tabi ne korkutucam?kuzum o benim.
ama adamın o gür sesini duyunca çok karnımı sağa sola gerdiriyo..bende kimse görmesin diye saklıyom:))

julicim birde öyle bişeyki hani filmlerde olurya bu bir rüya olmalı derler uyanmaya çalışırlar ..bende aynı uyanmaya çalışıyorum olmuyodu ..seninkide harbi hayal kırıklığı yani ..yıka pakla sabaha bişey yok :)))

Ne tuhaf aslında, daha bir süre öncesine kadar orada olduklarını biliyorduk ama hareketlerini hissedemiyorduk, şimdi hissetmenin yanısıra sese de tepki veriyorlar, ayırt edebiliyorlar, yakında da kucağımızda olacaklar, onlara dokunabileceğiz hayırlısıyla...Ben hala inanamıyorum, ufacık bir varlığın biraz büyüyünce bana anne diye sesleneceğine, minicik kollarını boynuma dolayacağına, gerçekten çok garip, herkesin bebeği olurdu da sanki benim hiç olmayacakmış gibi gelirdi, nedense hep böyle hissettim...

Geçenlerde kocama söylüyordum, sanki bana doğuramayacakmışım gibi geliyor dedim, telaşlandı, kötü birşeyler mi doğuyor içine dedi, dedim yok sadece inanamıyorum...

Bu arada azocuğum, ben de arada şarkı söylüyorum, o zaman bebeğim hemen kıpırdanıp tepki veriyor, diyorum ya çok sevdi, ya da susss artıkk diyor. :)) Çıkınca anlayacağız bakalım. :)

bende kızıma şarkı söylüyorum ..ama komik olsun diye pop şarkıları uzun hava gibi söylüyorum.:)) hem ben gülmekten ölüyorum hemde kızım seviniyo..biberon dediğin gibi artık seviniyomu kulaklarınımı tıkıyo bilmem..ya biz çok eğleniyoruz evde yaa..doğunca napcaz bilmem..

aman kızlar yeerki hareketli olsunlar maşallah diyin
çünkü ben dün çok korktum oğlum çoook uzun bir süre kıpırdamadı
babamızda yoktu durmadan telefon edip onu da huzursuz ettim
gelincede bak bakalım karnıma hareket ediyor mu deyip durdum
o da yazık konuşuyo oğluyla hadi oğlum bi tekme at falan diyo ama nafile ses seda yok
dedim biraz daha bekleyelim olmazsa gideriz dr.a

sonra bir gün önce çok hareketli olduğu geldi aklıma teyzesi çok şaşırmıştı bizde durmadan hareketlerini konuşmuştuk
acaba nazar mı değdi bu çocuğa dedim ayetel kürsi felak nas surelerini okudum
biraz sonra hafif hafif hissettim kuzucuğumu
yatağa yatıncada şov başladı ama öyle mutlu oldum ki kızlar Allah'a şükür dedim içimden
hatta bir ara sanırım eliydi öyle bir çıkardıki karnımdan yakalayıverecektim babası da çok şaşırdı

ayyy çok uzattım ama onun iyi olduğunu ancak harekeltlerinden anlıyorum aman durmasın

Herkese günaydın kızlar!! Herkes iyidir umarım..Biz oğluşumla iyiyiz çok şükür..

Salı günü doktor kontrolümüz vardı..Çok şükür iyiymiş oğluşumuz.2300 gr olmuş annesinin kuzusu..19 kasım olacak doğum tarihimiz allah izin verirse..Epidural sezeryan olacak bir engel çıkmazsa..

Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz..Benim oğlum da artık eskisi gibi tekmeler atmıyor ,hareketleri ittirme şeklinde genelde..Yeeri daraldı sanırım ondan dolayı tekme atmıyor..Ama bn tekmeli günleri isityorum çok zevkliydi onu böyle hissetmek..

aman kızlar yeerki hareketli olsunlar maşallah deyin
çünkü ben dün çok korktum oğlum çoook uzun bir süre kıpırdamadı
babamızda yoktu durmadan telefon edip onu da huzursuz ettim
gelincede bak bakalım karnıma hareket ediyor mu deyip durdum
o da yazık konuşuyo oğluyla hadi oğlum bi tekme at falan diyo ama nafile ses seda yok
dedim biraz daha bekleyelim olmazsa gideriz dr.a

sonra bir gün önce çok hareketli olduğu geldi aklıma teyzesi çok şaşırmıştı bizde durmadan hareketlerini konuşmuştuk
acaba nazar mı değdi bu çocuğa dedim ayetel kürsi felak nas surelerini okudum
biraz sonra hafif hafif hissettim kuzucuğumu:CüvCüv:
yatağa yatıncada şov başladı ama öyle mutlu oldum ki kızlar Allah'a şükür dedim içimden
hatta bir ara sanırım eliydi öyle bir çıkardıki karnımdan yakalayıverecektim babası da çok şaşırdı:1shok:

ayyy çok uzattım ama onun iyi olduğunu ancak harekeltlerinden anlıyorum aman durmasınhihoyyyt

ayy mesaj iki kez gelmiş
rüyalara bakılırsa bugün herkesin keyfi yerinde
bizde iyiyiz oğluşumla sabah güzel tekmeleriyle uyandım bir de baktım ki babası çoktan kalkmış eli karnımda çok mutluydum çoook

bugün arkadaşımın bebek mevlidine gidiyoruz annemle
20 gün önce doğmuş bebeği onunda oğlu oldu
epidural sezeryanla doğurmuş çünkü bebek tersmiş
iyi ki de öyle olmuş çünkü birde bebeğin boynuna 3 kez kordon dolanmış
sezeryan sonrası onun için çok zor olmuş daha bir haftadır ayaktayım diyor
tabi bünye meselesi herkeste farklı etki yapıyor bu sezeryan

çitos maşallah canım oğlunun iyi olmasına sevindim.
benim doğumda 19 kasım görünüyo..ama allah izin verirse benimki şimdilik normal doğum olacak..tabi son ana kadar herşey değişebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…