- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #9.861
ata tanem canim halini anliyorum bende bazen sancilansam korkuyorum erkekn dogcak diye ama eldende bisey gelmiyo ben istesemde yatamiyorum malum iki sipa var evde benimde cok karnim sertlesiyo oglum babaanneyi bekle hemi diyom ins anliyodur seninki bebis kac gram oldu 2 bucuk kiloyu bi gecse belki gerek kalmaz küvese tabi solunum sorunu olmassa ins hepimiz kolayca atlatiriz
benim sat 24 şubat canım30 haftalıkken 1420 gr dı şimdi ne oldu en ufak bir fikrim yok.yanlız bişeyden eminim zayıfsa bile inanılmaz güçlü bir bebek dehşet tekme atıyo yok böyle bi güç:)bizim satlarimizda hemen hemen ayni beniumki 26 subat ben tam 32 haftalikken gitmisdim doktora 2230 gr demisdi
SELAM KIZLAR
nasılsınız bakalım.biz iyiyiz Allaha çok şükür.yakışıklım hala küvezde ama artık umut edebiliyoruz iyiye gidiyo çok şükür.valla nasıl şükretsem allaha nasıl teşekkür etsem azdır hep dua ettim herkeste dua etti .şimdi yanımda olmasa da orada gün be gün iyiye gittiğini öğrendikçe moralimde yerine geliyo.inşallah burdan biz iyiyiz oğluşum koynumda uyuyo dediğim günlerde gelecek .:Saruboceq:nolur dualarınızda unutmayın bizi.bende ameliyata girerken masada tam narkoz verecekleri sırada bütün bebek bekleyenlere dedim aklımda hep sizler vardınız.inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız
yaw kızlar normalde bu haftalarda bebek hareketlerinin daha az ve yumuşak olması gerekiyor diye biliyorum ..iki hafta kadar önce öyleydi ama bu hafta içerde ciritle uzun atlama yapan bir kızla karşı karşıyayım ..yani şöyleki resmen elleriyle itiyo beni nereye götürmek istiyorsa artık...sizinde böylemi..
eylül sen neden sezeryan istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?