2008 Kasım Anneleri

selam kızlar 2gündür giremiyorum tüm geçmişi okudum hepinize desteğiniz ve dualarınız için çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınıza.s.:1hug:

canım ben enson 30 haftalıkken gittim kontrole enson kilosu ne onu bilmiyorum zaten oyüzden huzursuzum bebeğin nasıl olduğunu bilmediğim için küvez ihtimalinden korkuyorum.haftaya p.tesi kontrolüm var 27sinde ozaman öğrenicem kilosunu falan.inşallah kiloludur çünkü kilo alsın diye habire ona yarıcak şeyler yiyiyorum inşallah işe yarar

bizim satlarimizda hemen hemen ayni beniumki 26 subat ben tam 32 haftalikken gitmisdim doktora 2230 gr demisdi
benim sat 24 şubat canım30 haftalıkken 1420 gr dı şimdi ne oldu en ufak bir fikrim yok.yanlız bişeyden eminim zayıfsa bile inanılmaz güçlü bir bebek dehşet tekme atıyo yok böyle bi güç:)

canım inşallah hemencecik süt kokulu kuzunu koynuna alıcaksın bunu inan en çok ben istiyorum çünkü benimde erken doğurma ihtimalim var senin içinin nasıl yandığını çok iyi anlıyorum ama en azından şükret ki yaşam tehlikesi yok gayet sağlıklı oğluşun.en kısa zamanda onu kollarına alıp hasretini dindirmen için sana hep dua ediyorum arkadaşım:1hug:

eylülcügüm benim kızımda maşallah diyim çok hareketli hem çok sert hareketler yapıyor hem hiç durmuyor.bu bebişlerimizin saglıklı oldugunun göstergesi oynasın kız annesi ne güzel işte:dance::dance:

kızlar ya ban karar verdim sezeryan olacağım.aslında boyum tipim normal doğuma çok musait ama korkuyorum.27 kasım günüm doluyor.Allah nasip ederse 26 kasımda sezeryan olmak istiyorum bakalım doktorum ne diyecek.sezeryanları 10-15 gün erken alıyorlar ama benim ilk gebelik günü dolsun istiyorum.tabi bebiş erken gelmezse.
Hakkımızda hayırlı neyse o olsun.

edacım haklısın canım arıycaz bu günleri ..özleyeceğiz sanırım..
seyracım benim doğum tarihim 30 kasım normalde dr sezeryan olacağı için kasım 15e gün verdi..yani 10 ve 15 arası dedi..seni de bekletmez bence ..

Benim psikolojim acaip bozuldu bu dogumla ilgili karar verdim konuscam
doktorla bende sezeryan istiorum offf Neden deisti fikirlerim bilmiorum
ama istemiorum normal dogum

eylül benimde 5.ayda kanamam olmuştu ama şu an herşey normal görünüyor bebekte baş aşağı duruyor yinede sezeryan istiyorum.geçen haftaya kadar normal istiyordum

yağmur benimde psikolojim bozuldu.günden güne fikirlerim değişiyor.hakkımızda hayırlısı

sabahtan buyana mahfoldum ne varsa cikti cok kötü oldum.

ya doguma bir-iki hafta kaldi bu kadar olmasi normalmidirki?

limon gibi geziyorum evin icinde sapsari oldu suratim filan,revanilerimde gittti

insl.herkez iyidir..birazdan disariya cikicam yemek icin,evde dolabin yanindan gecsem

lavaboya cikiyorum,belki biraz iyi gelir temiz hava.

seyracım doğum şekline dr unla beraber karar ver ve stres yapma ..
çilekcim geçmiş olsun..hala revani düşünüyon ya helal olsun sana..:)
dışarı çık temiz hava al canım iyi gelir..

Geçmiş olsun çilekcim ... Walla dogum yaklastıkca son ayda
mide bulantısı normal die biliorum cünkü son aylar tekrar kusma
bulantı felan ortaya cıkabilio ama yinede sen danıs bi doktoruna
canım bence Dikkat et kendinede fazla yorulma dinlen az kaldı senin ...

geçmiş olsun çilekcim.
tabi yedin yedin tatlıları bozdun mideyi dimi:)
şaka bi yana doktorunu aradınmı canım?
belkide üşütmüşsündür..

Canim aradim toplantidaymis,biz geri dönücez size dediler ve aramadilar.

büyük ihtimal unuttular,önemli bisiy diildir cok normal demisti asistani..

Yok hayatimya tatlima laf ettirmem o filan bozmadi midemi:) zaten mide bozulmasi

gibi diil,bianda fena oldum.Simdi daha iyiyim süslü hazirlanabilirse cikicamda

düstü banyoya anlasilan.

cılekcım gecmıs olsun canım
muhtemelen son ayında oldugundadır
cunku bende mıde bulantısı sureklı cektıgımden dolayı doktoruma sordum
son ayda olur hatta cıkarsan bıle normal telaslanma dedı

Merhaba kızlar.Bizde hala yavaş yavaş temizlikler devam ediyor.
Zaman azaldı iyice.

Ceren in yeni gelen cicilerini yıkıyoruz.

Haftasonu oturma odasıyla hol boyanacak.Sanırım pazar gününe tüm temizliği bitiririz.
Gelecek haftada biraz yemek yapalım,deepfreze e atalım diyoruz.Doğumdan sonraya diyet bitecek benim ya DDD Görürüsün Çilek tatlı nasıl yenirmiş p

Seyracığım inşallah en doğru doğum şekline karar verirsin.

Çilek geçmiş olsun canım.Çok yemişsindir tatlıyı :)))))
Şaka bi yana da gebeliğin her devresinde olabilir bulantılar,endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum.İnşallah da öyledir.

selam kızlar,

çilekçiğim geçmiş olsun bencede durumun normal çünkü bende de oluyor bulantılar henüz kusmadım ama bulantım oluyor ve midemiz iyice sıkıştığından sürekli mide ağrısı çekiyorum dr.um normal diyor

bu arada benim eşim çok hastalandı şiddetli grip düşünün artık bugün işe bile gitmedi tabi bende gidemedim tek başıma artık işe gidip gelemiyorum ev ve işyerimiz çok uzak göze alamıyorum yarında işyerimde son günüm olacak kısmetse daha sonra pazartesi tekrar bir gidip arkadaşlarımla veda edeceğim kontrole gidip raporumu alıp artık inzivaya çekileceğim kısmetse ve benim resmen kalbim ağrıyor sizde de böyle şeyler oluyormu artık patlayacağımı hissediyorum doğurmam gerek benim dün gece rüyamda doğurmuşum ve ilk yaptığım hareket ne biliyormusunuz hemen eğildim oh artık eğilebiliyorum diye seviniyorum rüyamda düşünsenize ne kadar sıkıntı yapıyor demekki neyse çok uzattım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…