2008 Kasım Anneleri

ayy kimse kalmamış ben çıkıyorum o zaman herkese iyi geceler yarın kontrolümüz var kızımla
bakalım ne kadar olmuş minik kurbağa ösledim onu canım benimm

Benim de yarın kontrolüm var.acaba kızım kaç kilo oldu.çok özledim onu.umarım bu sefer yüzünü gösterir bize.cumartesi de odamız geliyor inşallah.eşyalarını yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.bugün de hastane çantamızı hazırladım.ne zevkli hazırlıklar bunlar ya.bakaılm doğum tarihinde bir değişikli olcak mı.kendimi 8 kasıma hazırladım ama.

herkese iyi geceler..kim var kim yok bilemiyorum ama iyi geceler diyim yarın benimde kontrolüm var heyecan dorukta
bugün biraz kafam karıştı.izmirde oturan arkadaşlar doğumunuzu nerde yapıcaksınız?en baştan beri benim kararım özel çınarlı veya özel gaziydi.ama özel hayat hastanesini inanılmaz övüyorlar.çok şaşırdım.fiyatlarıda çok makul.bilgisi olan var mı acaba?

iyi geceler hatunlar! aksam gayet iyiyydim ama eve gelince rutin cikarmalara yine devam

artik nasil istiyorum dogurmayi bilemezsiniz,canim cikiyor ya

beklemekcim esinede cok egcmis olsun,ne olduysa bu adamlara bizden nazli ciktilar ayol :)

ayrica dark hanim ne olursa olsun tatlilarima laf getirtmiyorum farkindamisiniz?cikartiyorum

biraz kendime geliyorum aklimda yine tatli oluyor,astim artik kendimi:)

bende gecen gün kocaman bir tencere yaprak sardim attim dondurucuya,sira mayali poaca yapmakta

kaldirabilirsem kicimi yarin birgün onuda yapayim istiyorum.cok iyi fikir aslinda yemek koymak ama

benim o kadar yerim yok dondurucumda,birde nasil yemekler konurki?ben daha evel yaprak haricinde

hic yemek koymadim.

asortikcim kücük hanima bizdende selam söyle,kokluyoruz onu yanaklarindan.

turtacim evet tatlimya son ayda oldugum icinmis bu bulantilar,ama ne feci seymis adeta tipimi

kaydirdi :)

Yarın kontrolü olanlara bol şanslar diliyorum.Minik kurbişleri,tosbaaları,kelebekleri görürsünüz inşallah :))

Çilekcim farkındayım toz konmuyo tatlılara.

Canım ben dondurucuya sarma,içli köfte,mantı,taze fasulye,közlenmiş patlıcan salatası vb. koymayı düşünüyorum.
Benimde yerim yoktu ama annem gelecek diye boşalttım baya.Hem işime geldi.Hazır hazır yemekleri aldım aldım yaptım.

Ne de olsa doğumdan sonra yiyebileceğim istediğim gibi.

Beni uyku tutmadı çünkü uyuz oldum.Kaşın kaşın ölüyorum.
Yarın da devam ederse bana doktor yolları gözüktü demektir.
Acaba cildim kurudu ondan mı diyorum.Bakalım yarın belli olur iyice bi nemleneyim ben duştan sonra.

Ayrıca çok fazla wcye gitmekten,sürekli acıkıp bişeyler yemekten şikayetçiyim.Bi de ayaklarım yine felaket şişiyor.off ya ne kadar çok derdim oldu böyle benim ((

herkese günaydın kıslar
nasılsınız bakalım bugün güzel annişler
ben cok iyiyim dün dr gittim kızımı görmeye maşşallah bir büyümüş ki inanamadım boyu 50 cm olmuş kilosuda 2 750 gr ay bi yanakları var tam ısırmak için valla süper ya
kordonu hala boynunda ama iki hafta sonra dogum şeklimize de karar verecek dr bakalım artık kıslar hayırlısı olsun degil mi
sizin keyifler nasıl

günaydın kızlar çok kötü bir geceydi benim için bir türlü uyuyamadım dön sağa dön sola zaten dönüşler süper rahatsız bebeğim resmen batıyor bana ya artık ben buraya sığmıyorum diyor ama ben ne yapayım daha zamanı var son günlerimiz sanırım çok eziyetli geçecek.

düşünün saat 6.30'a kadar dön dön ama 6.30'da artık dayanamadım öfleye pöfleye kalktım yatmak sıkıntıdan başka birşey vermiyor çünkü gir mutfağa akşamdan suya fasulye koymuştum kalktım onu pişiriyorum bu arada bir bulantı öğürmeler falan tabi birşey çıkmadı ama içim dışıma çıktı yani eşim kalktı ne oldu diyor bende hiççççççç bir yandan yemek yapıp bir yandan kusmaya çalışıyorum diyorum yani anlayacağınız durumlar vahim arkadaşlar. yani sağlığında bir sorun olmayacağının garantisi olsa gidip bugün doğurtun beni diyeceğim ama beklemek zorundayız işte allahım bizlere güç kuvvet ve sabır versin inşallah

gunaydın kızlar
herkeslere gecmıs olsun
son ay gercekten cok zormus ya ben de hareket ederken sıkıntı yasıyorum
cunku karnım cok sertlesıyor

cılekcım sımdı ıyı olmana ve cıkarmana ragmen yemek yeme konusundakı ıstıkrarına hayran kaldım
benım kocıs hep oyle der sen cıkar ama yıne de ye der ama ben yapamam nedense

sekretercım kızın maasallah kocaman olmus ne guzel
sevındım senın tombık kızın adına

beklemek yapmayıverseydın sımdılık yemek falan mıden sonra daha da kotu olmasın
hos ınsan dayanamıyor ama bıraz kendını dusun canım be

dark kasıntı derken kastın ne anlayamadım
tum vucudunda mı yoksa gerılen karın bolgende mı kasıntı sadece
benım ellerım falan cok kasınıyor da dun annemın komsusu son ayında uyuz olmus gıbı her yerım kasınıyordu demıstı aklımda kaldı

ayrıca cok hamaratsınız kızlar maasallah ya
ben hıcbır sey yapıp dondurucuya falan koymadım valla
anneme guvenıyorum bılıyorum ama ne bıleyım anlamam zaten o ıslerden
sureklı annem yanımda olacagından mıdır nedır dusunmuyorum hıc yemek konusunu

bakalım bu hafta sonu dogum yapan olurmu
benım yarın hem kontorolum var hem de nst ye baglanıcam
bakalım nasıl gececek

kızlar merhaba herkes iyidir inş. çilek geçmiş olsun cnm.

dark bendede var o kaşıntılardan yaa delircem benim ayaklarım felaket kaşınıyo normal bişeymi acaba hamileliktenmi kaynaklanıyo?

bende dondurucuya bişeyler koydum közlenmiş patlıcan biber falan bebek için misafir gelince hazır bişeyler olsun diye.

az önce dr agittim ama sadece test yaptırdım kan testiyle idrar testi istemişti dr um.3 tede dr randevum var ondan önce nst ye grcem bide sanırım çatı muayenesi yapçak dr korkuyorum ya acırmı acaba.....

günaydın arkadaşlar,bir ben değilmişim demekki geceleri kabusa dönen.bağırarak sağına soluna dönen.artık herkesin sabrı bitmek üzere sanırım.ben doğumu düşününce böyle iyi diyorum.ama eğilip doğrulurken,yol yürürken,vucudumu hareket ettirirken,birde kızımın cicilerini görüp özlediğimi yoğun bir şekilde hissedince(artık onu görmek icin sabırsızlanıyorum)bir an önce hayırlısıyla doğsun diyorum...........ama gercekten bu gece çok zordu.......
dark eğer vucudunda şişme oluyorsa kaşınman normaldir.bu arada maşallah ne kadar marıfetli ve temkinlisiniz.ben de diyorum dolaba atıyım bir şeyler diye ama hep üşeniyorum
benimde biran önce başlamam lazım.bana yapıp edecek kimsede yok.

beklemek ve çilek size de geçmiş olsun.demek bulantılar son zaman geri dönüyor.benim allaha şükür ne başında ne de şu an böyle bir sorunum olmadı.ama daha sona var inş. olmaz.fakat çok fazla şişkinlik sorunum oluyor resmen karnım taş kesilip içinde savaş oluyor.bebişi bile hissetmekte zorlanıyorum.

sekretercim.kızına maşallah.hakkınızda hangi doğum şekli hayırlısıyla öyle olsun inş

Kasim anneleri sayfası artık 24 saat açık kafe gibi olmuş kızlar. Tabii uyuyamayınca nete geliyorsunuz dimi :)) Ne tesadüüüüüfff beni de uyku tutmadı dün gece. Ya aynı şeyler, rutin, dön dön dur yatakta. Yorganı alıyorum, yastığa dayanıyorum olmuyor. Hayır düşünecek bile bişey kalmadı artık. Her şey de hazır, doğumu da sezeryan dediğimden beri kendime dert edecek bişeyim de kalmadı :)))

Beklemek canım ben de dün kurufasülye yaptım ama kendime yapmadım. Eşimle annem yer diye düşündüm. Aman diyim kızlar, fasülye falan yemeyin. O hatayı bir defa yaptım, karnım zaten şiş. ramazan davulu gibi oldum, ölüyorum sandım gaz sancısından. Beklemek dikkat et canım sen de mümkünse başka bir şey ye. Kaynatıp, gazını almıştım ama yine de oldu.

Kaşıntı demişsiniz ya bu hafta bende de çıktı, bacaklarım kaşınıyor benim geceleri oluyor ama. Neyseki geçecek kalıcı değil bunlar, az kaldı kızlar, sıkın dişinizi. Sonrasında bizi neyin beklediğini bilmiyorum ama fiziksel olarak daha kolay geçecektir eminim günler...

Çilekcim geçmiş olsun, dikkat et tatlım, biraz hafif şeyler yemeye çalış, mide de küçüldüğü yer kalmadığı için almıyordur belki. Miden de kaynıyorsa o da bulantı yapıyordur. Ben ne zaman şu gırtlağımı tutamayıp, dışarıdan bir şeyler yesem, midem kaynıyor ardından da bulantı geliyor.

Asortie kontrolden gelince haberlerini bekliyoruz.

Sekreter kızlarımızın kilosu ve boyu aynı. Benimki de seninkinden birkaç gün küçükken 49 cm. di. Halaları uzun kızımın. Heralde o da uzun boylu olacak demiştim, annesine çekmeyecek yani. Boyum 1.60 ama bu nedenle ben normal doğumun zor olacağını düşünüyorum, beni sezeryana iten nedenlerden biri de buydu.

ay dimi ya jüliaenne ben o acıdan hiç düşünmemiştim valla kızım uzun boylu olacak diye seviniyorum ama nasıl dogacak bilmiyorum bak şimdi benimde boyum seninki ile aynı ya babamızda öyle cok uzun degil halamız yok ama amcalarımız da uzun degil bu kime cekecek böyle bilmiyorum ama sanırım içtigim sütün ve keçi boynuzu pekmezinin faydalarını fazlasıyla kızım görecek

julicim doğumda boyda etkili demek ben bunu bilmiyordum.ammada değişik faktörler var.napıcaz biz ya ben hala napcamı bilmiyorum.sadece bir şekilde çıkacak işte diye kendimi teselli ediyorum.aslında üzerimde hem korku hemde toplum baskısı var.ne istediğimi bende bilmiyorum.allah herşeyi bilendir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun(ama içime anlatabıilsem)
bu arada gaz ve şişkinlikten öluyorum ben.demekki doğumdan önce dikkat etmek gerek yedikleriimize.

Çoooook tatlı canım maşallah. Allahtan hemen alıştın ve benimsedin kızın olacağı fikrini :)

Ya ben kızın boyunun doğumda etkili olacağını yazmadım. Benim boyumu yazdım. Uzun boyluların doğumunun daha kolay olduğunu, kısa boylulara sezeryan yapıldığını duymuştum sağlıkçı bir arkadaşımdan. O da etkili oldu dedim. Belki denesem kolay olacak normal doğum ama sancıları çekip bu kez kendi doktorum olmadan sezeryan masasına yatmayı göze alamadım. Normal doğumda belki kendi doktorum yanımda olsaydı, öyle bir imkanım olsaydı en azından denerdim.

artık dogum seklını hıc dusunmeyecegım dıye telkın verıyorum kendıme ama nafıle
hıc aklımdan cıkmıyor kı korkudan
hos ben sadece normal dogumdan degıl sezeryanda da korkuyorum

sekretercım kızın maasallah cok guzel pozlar verıyor ya
bızımkı gecen defasında elıyle kapattı yuzunu gormedık pasamızı

günaydın kızlar
walla gözünüzü gene doğumla açmışsınız bakıyorum:))benim oğlanın boyu ve kilosu konusunda hiçbir fikrim olmadığı için meraktan ölüyorum endişeliyim gününden erken de doğacağı için çok da zayıf olmasını istemiyorummmm

sekretercim ne güzel çıkmış kızının yüzü maşallah çok net.allah nazardan saklasın
çilekçim geçmiş olsun bukadar kusup kusup revani diye inleyen başkasını da görmedim walla.

kızlar buarada ben devamlı yattığım halde maşallahım var.ne ödemim var ne gece uykum kötü nede midemde yanma bulantı var.gece 3 saatte bir ilaç içtiğim için sadece ilaç saatlerinde uyanıyorum.o da zorla gözüm yarı açık sonra küt gene uykuya dalıyorum 11lere kadar da yatıyorum bıraksalar uyucam daha.sadece çatım ve belim zorluyo sağa sola dönerken ona da eşim yardım ediyo dönmeme.buarada nefret ettiğim halde şu son 1 ay bari oğluma yarasın diye hergün süt içiyorum çok iğrençççç...

kızlar benim göğüslerim ve uçları çok fena acıyo.annemler sütleniyosun iyice artık doğuma hazırlanyon dediler.sizde de oluyomu bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…