Kasim anneleri sayfası artık 24 saat açık kafe gibi olmuş kızlar. Tabii uyuyamayınca nete geliyorsunuz dimi :)) Ne tesadüüüüüfff beni de uyku tutmadı dün gece. Ya aynı şeyler, rutin, dön dön dur yatakta. Yorganı alıyorum, yastığa dayanıyorum olmuyor. Hayır düşünecek bile bişey kalmadı artık. Her şey de hazır, doğumu da sezeryan dediğimden beri kendime dert edecek bişeyim de kalmadı :)))
Beklemek canım ben de dün kurufasülye yaptım ama kendime yapmadım. Eşimle annem yer diye düşündüm. Aman diyim kızlar, fasülye falan yemeyin. O hatayı bir defa yaptım, karnım zaten şiş. ramazan davulu gibi oldum, ölüyorum sandım gaz sancısından. Beklemek dikkat et canım sen de mümkünse başka bir şey ye. Kaynatıp, gazını almıştım ama yine de oldu.
Kaşıntı demişsiniz ya bu hafta bende de çıktı, bacaklarım kaşınıyor benim geceleri oluyor ama. Neyseki geçecek kalıcı değil bunlar, az kaldı kızlar, sıkın dişinizi. Sonrasında bizi neyin beklediğini bilmiyorum ama fiziksel olarak daha kolay geçecektir eminim günler...
Çilekcim geçmiş olsun, dikkat et tatlım, biraz hafif şeyler yemeye çalış, mide de küçüldüğü yer kalmadığı için almıyordur belki. Miden de kaynıyorsa o da bulantı yapıyordur. Ben ne zaman şu gırtlağımı tutamayıp, dışarıdan bir şeyler yesem, midem kaynıyor ardından da bulantı geliyor.
Asortie kontrolden gelince haberlerini bekliyoruz.
Sekreter kızlarımızın kilosu ve boyu aynı. Benimki de seninkinden birkaç gün küçükken 49 cm. di. Halaları uzun kızımın. Heralde o da uzun boylu olacak demiştim, annesine çekmeyecek yani. Boyum 1.60 ama bu nedenle ben normal doğumun zor olacağını düşünüyorum, beni sezeryana iten nedenlerden biri de buydu.