2008 Kasım Anneleri

hosgeldın atatanem
dun senı goremedım ya gece yatarken aklıma geldın ama acıp nete bakmaya usendım valla
korkuyorum her an doguracaksın dıye

canım benımde kasık ve belımde sancı oluyor ama goguslerımde hıcbır degısıklık yok
ama olması normaldır bence bende hala olmasa da dogum yaklastıgı ıcın hazırlanıyordur bunye muhtemelen

herkese merhaba kızlar nasılsınız bakalımm biz çook iyiyiz maşallah
kontrolümüzden geldik güzel geçti ama suyum fazlalığının dışındaa
bebeğim 2980 gr olmuş maşallah çok güzel olmuş kızım ama yüzünü göstermedi
sırtı dönük yatıyordu çok seviyorum onuu

asortıe maasallah ne guzel kılo almıs kızın
kontrolunuzun ıyı gecmesıne sevındım canım
ama su fazla olunca bır sıkıntı oluyormuymus bılmıyorum doktorun ne dedı

günaydın hanımlarrrrrrrrrrrr
maşallah sohbeti koyulaştırmışsınız iyice gece kuşlarıda varmış aramızda
herke uyuyamamaktan şikayet etmiş
bende uyuyamayanlardanım her gece 3 saat arayla uyanıyorum muhakkak
sonra tekrar uyuyabilmek için kıvranıp duruyorum
sağa sola dönerken çektiğim sıkıntının yanında birde iğne yerlerim acıyor geceleri
neyseki az kaldı biraz daha abretmek gerek

bu arada sekretecim kızına kocaman bir maşallah çok tatlı çıkmış tam ısırmalık

çilek ve beklemekcim sizede geçmiş olsun arkadaşlar

bugün kontrolü olanlarda inşallah güzel haberlerle dönerler

asorti canım hoşgeldin
kızın ne güzel kilo almış bende pazartesi gidicem kontrole sabırsızlanıyorum
bu arada normal doğum olacak demişsin hayırlısı olsun

kalimerocumm çok sağol canımm ama bir sorun teşkil etmez dedi doktor sadece doğum sırasında
kanaman fazla olabilir dedi

atatanem benim arada hafif sızlamalar dışında göğsümde bir değişiklik yok
büyük bir ihtimalle annen haklıdır canım doğumun yaklaşmasıyla hazırlanıyor göğüsler bebişler için

bende bir şey sorucam kızlar
benim karnım sürekli gergin ve ben sanırım bu nedenle oğlumu eskisi gibi hissedemiyorum
sizinde yle mi normaldir değil mi?
sonuçta kasılınca kuzular hareket edemiyorlardır herhalde
bazen çok endişeleniyorum

ben son kontrolde suyumla alakalı konustugumuzu hatırlamıyorum doktorla
bakalım yarın sorayım bende nasılmıs
zaten eger bende nst de sancı cıkarsa hemen catı muayenesıne alacak eger cıkmazsa bır hafta sonra catıya alacakmıs benı
keske dıyorum su catı muayenesı doguma gıdınce yapılsa

asorti bebişine maşallah.nazar değmesin.doğum şeklinin netleşmesi rahatlatmıştır seni.belirsizlik çok kötü çünku.
atatanem benim göğuslerimde sızı yok ama kaşınıyor hafif hafif birde hafif hafif sarı bir akıntı gelip ucunda katılaşıyor.bu beni biraz rahatsız ediyor.bende hiç süt icemiyorum eşim de söylenip duruyor.hergun içicem diyorum ama birtürlu olmuyor.

dr. her kontrolde suyun nasıl olduğuna bakıyor kızlar
bebek için yeterli mi diye
son haftalarda da artık suda azalma varmı plesenta yaşlanmış mı diye kontrol ediyor
bunlar önemli çünkü

fatercim bende bebeğimi diğer arkadaşlar gibi öyle net ve her saat hissedemiyorum.bazen gün içinde okadar uzun süre hissetmiyorumki korkuyorum.sonra bir anda yavaş yavaş kıpraşmaya başlıyor.
birde arkadaşlar benim çatı kemiklerim çok ağrıyor.yururken yere bastıgım anda resmen inletiyor.vajinama vuruyor ağrı resmen.acaba bunun çatı darlığıyla alakası varmıdır.unutmazsam dr sorucam eğer öyleyse boşuna çatı muayenesi olmayım.birde onun stresi olmasın diyorum

herkese selam kıssslaaarr dün gece izmirde yaşayan arkadaşlara nerde doğuracaksınız diye soru yöneltmiştim ama geçmişi okuyan pek olmamış galiba olsun sağlık olsun :) şimdi tekrar soruyorum benim tereddütlerim var arkadaşlar fikirleriniz çok önemli benim için

canım arkadaşlardan çatı kemiklerinin ağrıdığını çok duymuştum
ama bunun çatı darlığı ile alakası var mı bilmiyorum
daha çok kemiklerin doğuma hazırlandığını doğum için genişlediklerini söylemişlerdisen bir dr.a danış dediğin gibi canım

canım ben bornova şifa hastanesinde yapıcam Allah nasip ederse doğumumu
arkadaşım gazi hastanesinde ilk bebeğini dünyaya getirmişti şimdi ikinci için yine orya gidiyor kontrollere memnundu açıkcası
ama ben şifa hastanesinş hem yeni doğan ünitesi olduğu için hemde ege üniv. yakın diye tercih ettim
orada doğum yapan arkadaşlarım da çok memnun

birde çınarlı hast. çok güzel diyorlar canım

saphiracım ben özel çınarlıda doğurucam kısmetse çok süper bi hasta
ne ve işinde uzman güleryüzlü bir ekip ve türkiyenin en iyi anestezistleri var gözüm kapalı emanet edicem kendimi oraya.sen nereyi düşünüyosun.hayat küçük bi hastane bi arkadaş ordadoğum yapmış ve memnun olmuş diye duymuştum ama direkt kendinden duymadım açıkçası çok bilgim yok hayat hakkında.ama çınarlıyı şiddetle tavsiye ederim

asortiecim çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına maşallah ne güzel kilo almış nazar değmesin.inşallah çok güzel ve sorunsuz bir doğum geçirirsin canım

kalimerocum benim doktor doğum esnasında çatı muayenesi yapıyomuş biliyomusun??öyle bir şansın var yani doktorunla konuşabilirsin bence.o çatı ağrıları hepimizde mevcut.ve gece tavan yapıyo bu ağrılar nedense:))

aslında ne super olur son anda catı muayanesı yapması ama
doktorumla bunu konustugumda bana dedı kı
sen cok zayıfsın ve eger catın musaıt degılse normal sureyı beklemeyecegız ve bır ıkı gun ıcınde alırız senı doguma dedı
ama ben musaıt oldugunu dusunuyorum nasıl vardıysam bu kanıya
bır hafta daha atalım bakalım kuafore ayın 20'sınde gıdıcem dedım tamam demıstı
ama nst de sancı cıkarsa catına bakıcam tarıh kararlastırıcaz dedı

Selam kizlar..
Uykusuz gecelerin bi kurbanida ben
sabaha kadar dönmekten(ki oda ayri bi dert) tuvalete gitmekten uyku kalitem iyice düştü..
Bide evet kaşinti..
Bu hafta bende çok kaşindim.demek deri kuru olduğundanmiş..
Hepimiz hemen hemen ayni şikayetleri yaşiyoruz.
Allah yardimcimiz olsun.

Sekreter ve asorti kontrollerinizin iyi geçmesine ve tombik kizlarinizin iyi olmasina çok sevindim.
Bakalim benimki nasil?kiloa aldimi?yarin öğrenicem bende inş.

Bu arada ya kizlar benim 2 haftadir göğsümün hemen altindaki yer , derim acayip aciyo..dayanamiyorum.elimle ovuyorum 2 dk. Geçiyo sonra tekar içerden derim yirtiliyomuş gibi aciyo.
sizdede böle bi şikayet varmi?
Sol tarafimda..hep geceleri başindan beri soluma yatiyorum.acaba baskidanmi oluyo bilmiyorum..off yaaa...
Hayirlisiyla bi doğursak..

Kalimerocum benim doktorum çati muayenesini doğum sancilari başlayinca yapacakmiş.çünkü en kesin sonuç ozaman belli oluyomuş.kimisinin son anda genişleme olabiliyomuş.yani şimdilik herşeyim normal olduğundan son ana kadar normal doğum düşünüyo benim için..bende tabi:)

istanbuldaki kasim hamişleri, yarin buluşacakmiyiz?kesin belli ise yer ve saatkararlaştiralim.ona göre program yapicam bende..
Gidip sap gibi bakirköyde özgürlük meydaninda bekletmeyin beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…