2008 Kasım Anneleri

fatercim ve ata_tanemcim sağolun.ben de ilk başta tek yer düşünüyordum 'çınarlı' :) ancak zamanla alternatifler oluşmaya başladı.bu seferde kafam karıştı.muayenelerime gaziye çiğdem hanıma gidiyorum çok memnunum,hastanede çok büyük ve güzel herkes çok övüyor.bugün kontrolüm var yeni doğan ünitesini ve doğum odalarını gezicem.çınarlıda doğum yapan arkadaşım inanılmaz memnun kalmıştı çınarlıdan ama eski bir hastane çınarlı ve çok kalabalık.işte şu son zamanlarda hayat hastanesine bir övgüler bir övgüler anlatamam.dün bir arkadaş anlattı.5 kez tüp bebk denemiş ve ancak 5. de tutmuş olan bir çift hayat ta yapıcakmış doğumu.5 kez tüp bebk deneyen insanlar işlerini şansa bırakmazlar heralde diye düşünüyorum

walla canım benim dr konusunda saplantım var doktorumdan başkasına doğurmam.o da çınarlı'dayaptırıyo.bikaç alternatif daha var özel olarak ama benim ençok çınarlı siniyo içimeçınarlıya ek bina da yapılıyo canım ayrıca kalabalıklık zamanına göre değişir.yazın daha kalabalık oluyo doğum hastaneleri.bize gelene kadar daha boşalır.ayrıca kalabalık olsa da bişey farketmez kimseyi görmüyosunki özel odan var ben 2 -3 sene önce oraya gitmiştim bir doğum ziyaretine okadar sessiz ve huzurluydu ki anlatamam.zaten lobisine bayılmıştım girer girmez.otel gibiydi barı falan var.ozaman içimden bende burda doğurcam demiştim

canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah en doğru sonuca ulaşırsın canım
Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimizi de yavrularımıza sağlıkla kavuştursun inşallah

çatı muayenesi bizde de doğumda yapılacak bu arada
uykusuzluktan muzdaripler birliği kuralımm yaa uyuyamıyorum artık
wc ye kalk sola yat sağa yattığını farkedince dön sola
sol yanım acıyor artık yaww
azocum benimde aynı yerin ağrıyor canım yaa
ovmayla geçmiyor ama ve uyuşmuş durmda artık hissiz oldu orası

bu arada gece uyuyamayanlardan biri de benim sağa sola dönmekten sinir geliyo,kasıklarımda çok ağrı ve baskı oluyo benim de .bir de makatta oluyo ara ara çok rahatsız edici.sağ el parmak uçlarım 10 gündür filan uyuşuk hissetmiyorum..ne çok şikayetim varmış benim cnm :S

azocum aslında haklısın son anda da normal dogumu kurtaracak sekılde acılma olabılır
ama neden benım doktorum boyle dedı anlamadım
cok zayıfım dıye mı acaba yarın bak bunu da konusayım

benım yarın ogle saatınde hem kontrol hem 45 dk lık nst var
eger sancı cıkmazsa sorun yok ama cıkarsa bır de catı muayenesı de soz konusu
yanı en az 2,5 saat suruyor cunku kontrolde bıle en az yarım saat kalıyoruz

anadolu yakasından bakırkoye gelmem ne kadar surer bılmem ama eger saatlerım uyarsa ben gelmeyı cok ısterım
herhangı bır programım da yok zaten yarın ıcın
cok heves yaptım ama soz veremıyorum hastane ısı bellı olamayacagından

kızlar bide ben sabahları uyanınca çok zinde oluyorum.akşama doğru 5-6 gibi başlıyo ağırlık ve yürüme güçlüklerim.servisten inip eve girince iptal oluyorum.sanırım artık çok yoruluyorum.2 haftam kaldı işte..inş. sonuna kadar dayanabilirim.julicim sen nasılsın?

ben doğum çantamı hazırlamıştım bayram tatilinde ama yarın kontrole gittiğimde hem doğumhaneyi gezmek hemde oradaki hemşirelerle ve ebelerle görüşüp yanımda neler getirmem gerektiğini bide kendilerine sormak istiyorum..
çünkü her hastanenin imkanları farklı olduğundan..eksik veya fazla bişey götürmeye gerek yok diye düşünüyorum.

doğum ücretimizde değişmiş galiba.geçen eylül öle sölüyodu.onu ve refakatçi, bebeğin ilk muayenesi ve gerekli başka müdahaleler olursa onlarıda karşılıyolarmı,karşılamıyolarsa ücretleri nedir öğrenicem..
sizler bu konuda gittiğiniz hastanelerde araştırma yaptınızmı?

ne güzel tatlım yaa kararlısın işte.benim öyle değil orası mı burası mı derken evde kendim mi doğurcam ne üfff... doktorun kim cnm?

kızlar okudunuz mu bilmiyorum ama escape haber vermiş
süar da doğum yapmış ve bir kızı olmuş
4, de belli oldu bakalım sırada kim vaaaaar

kızlar okudunuz mu bilmiyorum ama escape haber vermiş
süar da doğum yapmış ve bir kızı olmuş
4, de belli oldu bakalım sırada kim vaaaaar

tebriikkleerr...Allah bizede nasip etsin hayırlısıyla..ben çıkıyorum artık kızlar.hazırlanmam lazım doktorum beni bekler hepinizi muckluyorum bash bash :a015:

Azo'cum canım aynı yerdeki ağrıdan benimde oluyor. Ovunca iki dakka geçiyor sonra yine başlıyor. Ben su bile içmeye korkuyorum artık çünkü hep yemekten sonra ve iş yerimde oluyor. Oturmaktan oturuş şeklinden sanırım evde hiç olmuyor.

Demişin ya hani sen nasılsın diye. Aynıyım senin gibi ne bir eksik ne bir fazla inan. Sabah enerjik, 4 gibi pil bitmeye başlıyor. İş yerinden ben normalde 7 de çıkıyorum ama bugünlerde milletin suratına aldırmadan 5 te çıkıyorum ki biraz daha iyi oluyorum o zaman. Eve gidince en azından yemek hazırlayacak enerjim oluyor. Ama geceleri yataktan falan kalkarken Naim Süleymanoğlu 300 kilo kaldırıyor surat ifadesinde oluyormuşum. Eşim öyle diyor :)) Az kaldı diyorum hep Azo ama bu kadar ağır olacağını, işe gelmenin zor olacağını tahmin etmemiştim... Bakarsın sezeryan tarihine göre 27 sinde falan izne ayrılırım ben. Yine die son 2 hafta fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Yarın dediğim gibi ben 5 te falan gelebilirim Bakırköy'e Eylül'ün sesi çıkmıyo nerdeyse. Eşi hemen döneriz Çatalca'ya falan demişti. Ne yapacak o acaba?

slm güzel kasım annişleri nasılsınız bakim?kasım anneleri diyorum ama millet ekimde başladı dogurmaya.süar arkadaşımızında gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.dün kontrole gittik bizde 3.100gram olmuş topaçım boyuda 50cm olmuş.daha dönmemiş keyfi yerinde herhalde küçük hanımın ama doktor 38.haftaya kadar döner dedi.sezeryan yada normal hangisi hayırlıysa o olsun inşallah.

hayırlıı olsun canım bakalım bizim paşa dönmüş mü?
bizim de pazartesi kontrolümüz var ve ben o zaman 38. haftaya girmiş oluyorum neredeyse bakalım dr.umuz neye karar verecek

bu arada bebişine maşallah canım 3 kiloyu da görmüşsünüz ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…