2008 Kasım Anneleri

selam
azo değişmiş doğum bizim hastanede ;
sezeryan mecburi 725 olmuş, isteğe bağlı 1250 ..
bu arada buluşma mevzusunu ayarlamıştım ama juli 5 den sonra deyince planım bozuldu..ben sabah 9 da gelicem dr a ..kocam beni bakırköye bırakıp dönecekti..buluşacaktık ..bende ordan anneme gidecektim..akşam 4 de de ablamlarla dönecektim..napıcaz şimdi ..?

herkese selam;
umarım herkesin keyfi yerindedir. benim pek yerinde değil
az çnce doktordan geldim. 20 dk kadar nst ye bağladılar. dün gece karnımda taklalar atan bebeğim, korktumu heecenlandımı bilmiyorum nst sırasında 2-3 kez tekme attı sadece. bunu gören doktor da bebeğin hareketleri az dedi. az kalsın hastaneye yatırıyodu beni.
pazartesi yeniden gidicem. niye böle oldu bilmiyorum. inşallah ters giden bişe yoktur kızlar..

nastde önemli olan bebeğin kalp atışları ve rahimde sancı olup olmamasına bakmaktır.bu bebekler hiçmi uyumuyor.2-3 kez tekme atmış yeter işte.zaten daraldı yerleri.
canını sıkma

Edacim maşallah bebişine..

Ay evet julicim sanirim oturmaktan.benimde haftasonu bişeyim yok çünkü..çalişirken oluyo..

Kizlar biz bitaneyi taşiyamiyoz.bakin ne anneler var..

seyracım saol;
doktor yatış falan deyince korktum galiba. doğurucamm mı nooluyo dedim:)
her ne kadar bir an önce bebeğine kavuşmak istese de insan böyle birden olunca cok korkuyor.
pazartesi netleşicek inşallah.

Hımmm. Evet Eylül haklısın olmayacak. Çünkü o saatte de bizim gelmemiz imkansız. Napalım bir başka bahara diyelim bari. Elifdem, Seyra haklı, önemli olan sancı ve bebeğin kalp atışları. Benim girdiğim NST'de hareketlere bakmıyorlar bile.

Geçmişi pek okuyamadım ama bizim buluşma işi yine ertelenmiş galiba... Artık bebişleri de alır buluşuruz bundan sonra... Zaten beni artık kociş hiçbi yere bırakmaz oldu, doğurur ederim diye (sıkmıyo da değil!)

Cilekk'cim ve Beklemekcim, geçmiş olsun canım... Bende de sabah bulantıları başladı son 1 haftadır... Demek ki yalnız değilmişim!

Bu arada kızım son zamanlarda içerde tekme atarken garç gurç sesler gelmeye başladı! Anlam veremedim ama bu kız beni parça parça beni ayırıp pırtlayıp çıkacak galiba!

Azocum, ne anneler var gerçekten... Halimize şükür :)

julicim şimdi annemi arayıp ona gitmeyi geciktireyim diye düşünürken anneannemi hastaneye kaldırmışlar ..dili tutulmuş bacakları tutulmuş sanırım felç geçiriyo..ambulans çağırmışlar ..acil hastaneye..yani biz bu akşamdan gidiyoruz ..offf yaa çok üzüldüm..birde dedem felçli o da annemde kalıyor ..ne yapıcak bu kadıncağız hemde ona üzülüyorum yaaa..

geçmiş olsun eylülcüğüm umarım tez vakitte iyi olur anneannen allah anneninde yardımcısı olsun kendini üzmemeye çalış malum erken doğumlar hat safadayken üzüntü yaramaz

ya kızlar nolur birisi bana, bebişler için kaç numara giysi koyduğunuzu söylesin
bendekileri 0-1 aylık almışım, 52 cm
annemin aldıkları 56 cm ama kocaman.
yengem de 50 falan olmalı dedi şimdi.
çıldırmak üzereyim, oturdum ağlıyorum valla. o kadar küçük bişeyi yok ki oğlumun ((((((
siz ne koydunuz????

eylülcüm çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin inşallah geçici bişeydir canım benim anneannem de yüz felci geçirmişti bende çok korkmuştum seni çok iyi anlıyorum ama bebişini de düşün sakın sıkıp kendini kasma doğumu tetiklersin

ebukacım üzülme hayatım bazı kıyafetler 56dan başlıyo bazıları 50-52 oluyo kalıplara göre değişiyo benimkiler 56 ve hepsi yenidoğan canım sıkma canını bukadar.başta hastane çıkışım 56 en ufak bedenin o olması gerekir.sen sıkılma nasılsa bebişin kıyafetsiz kalmıycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…