Merhaba kızlar, Eylülcüğüm çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda daha da iyi haberlerini alırsın...
Ebukacığım, benim de hastane çıkışım mothercareden, 0-3 aylık yani 56 cm, zaten kızların da dediği gibi ilk zamanlar ne giydirsek olmayacak o yüzden için rahat olsun. Ayrıca indirimde diye ben yenidoğan patikli tulumlarından da almıştım, inan aralarında öyle aman aman bir fark yok...
Bu arada kızlar, duvar kağıdımız da bugün itibariyle tamamlandı. hihoyyyt Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Bütün odanın duvar kağıtlarını koçtaştan aldık, toplam 80 ytl verdik bordürleri de dahildi. Döşetme işini de onlar yapsın dedik, keşfe geldiler, fiyat çıkarmak için, dün aradılar, 380 ytl dediler. kafamçokkarıştı Ben de internetten bir usta buldum bize yakın, adam bugün geldi, 130 ytl'ye döşedi gitti. Walla hem hızlı hem de diğerine nazaran ucuz oldu, ben bu haftasonu mobilyaları monte edemeyiz diyordum, ama galiba haftasonunda oğluşumun odası hazır olacak. kaydirigubbakcemile3