2008 Kasım Anneleri

ya ne bileyim, 52ler minik, 56nın yanında. Ne koyacağımı şaşırdım. Kimsem de yok yanımda. Çıldırmak üzereyim. Gidip 52 mi alayım yaa. Bana hemen büyüyolar, yeni doğan alma demişlerdi. Ben de hep 0-1 almıştım en küçüklerini. Şaşırdım kaldım. Yengem bebek kaç santimmiş ona göre al dedi. Benim doktor söylemiyo ki boyunu. Ölçülemez diyo artık. Şimdi baktım da, 0-1 ayların içinde 52 yazıyo. E o zaman 56 kaç aylık olur ki??? çıkamadım işin içinden. Bu dediklerim marks&spencer ve mothercare marka. Anneme de hastane çıkışı diye vermişler albimini, onda santim falan yazmıyo, ama kocaman bunların yanında. Ayrıca her 56 da diğerini tutmuyo. Sıktım biliom ama çok çaresiz ve de kararsız kaldım.

canım şimdi gittim baktım yenidoğan zıbınlarına falan yenidoğan tulumları falan hepsi 56 beden.zaten ilk zamanlar ne giydirirsen giydir biraz büyük oluyo ama açığı 1-2 haftada kapatıyolar.e evler sıcacık olucak battaniye yorganlarınız da hepsi hazır üşümez o annesi sen aldıklarını kullan telaş da yapma doğru beden almışsın.zatyen senin bebiş biraz tombiş de olur gibime geliyo öyle cılız bebek olmıycak onun için aldıkların olur.korkma canım sakin ol

merak etme canım banada ara ara geliyo böyle delilikler sarıyom olmadık şeylere normaldir.biz birbirimize destek olmak için burdayız hayatım

bi de ben yalnızım ya burda. hiç kimsem yok yardım edecek. herşeyimi kendim yaptım. babam rahatsızlandı annem gelemedi istanbuldan. şimdi de abimle yengemin ayrılık durumları var, annem dün geldi, bu sabah antalyaya gitti, haftasonu için. gene yalnız kaldım. tam herşeyi ütüledim, yerleştirdim, şimdi de valizimi yapayım dedim, şu hale bak, ağlamaktan helak oldum yaa. neymiş 50 ya da 52 olmalıymış. mothercarede varmış. bodrumda yok mothercare, anneme söyledim arayıp antalyadan al diye. o da yeter onlar kızım demez mi. hepten çıldırdım. almadan gelme diye azarladım kadıncağızı da :))))

canım tabiiki yanında sana destek olup seni sakinleştircek biri olmadığı için duygusallığın had safhada.keşke bana yakın olsaydın biraz daha ben seni yanlız bırakmazdım.en azından burda her an yanında olabilecek birsürü arkadaşın var bunun için sevinmelisin çünkü hepimiz birbirimizin sorunları ve sıkıntılarıyla kendimizinki gibi canla başla ilgileniyoruz.sıkma canım kendini at içindekileri dök buraya sinirlerini boşalt rahatlarsın.buarada benim çok sıkıntılı dönemlerimde psiflora şurup kullanmıştım tamamiyle bitkisel olduğu için dr bitek onu kullanabilirsin demişti.çok sakinleştirip rahatlatmıştı beni.sende dr una sorup kullan bence doğuma kadar çünkü stres erken doğumu tetikler canım

ay ebuka alemsin valla ..kız bunda ağlıycak ne var allah iyiliğini versin emi..olmaz bebişin palyaço gibi merak etme..ohhooo bende neler var görsen ..ablamın bebeği 2.300 doğmuştu onun minicik tulumlarından tut 6 aylık bebek bady sine kadar ..ama hangisi olacak diye düşünmedim hiç..hastane çantasına hep standart ölçülerde olanları koydum..50- 52 farketmez hepsi olur merak etme..

eylülüm canım sıkma canını ya inşallah en kısa zamanda düzelir anneannen
benim dedemde annemde kalmıştı hastalanınca anneme çok üzülmüştüm ama
allaha şükür ki iyileşti dedem çok zor oluyor ya

Eylülcüm, bize de haber ver, umarım sandıkları gibi felç değildir.

Ebuka, hallettin mi canım sorunu. Yalnız olmak gerçekten çok kötü. Ama bak hemen yardımına koşan birileri var burada yani yalnız değilsin. Canım benimkiler de 52. Herkes mothercare'den alışveriş yapamaz ki herkesin bebeği mi kocaman şeyler giyiyor. Zaten kat kat giyecekler. Olmadı kolu uzun gelirse bir kat kıvırırsın. Bir arkadaşım öyle yapmıştı. Üzme tatlı canını...

aslında genelde başedebiliodum ama ne bielyim bugün manyaklaştım. kociş gelsin beni rahatlatır şaklabanlıklarıyla :)))). onu bekliom dört gözle.

julicim sağol ..sanırım düzelmiş bir nebze..eve getiriyolarmış ..bizde yarın gidicez gerek yok demiş annem..zaten kötü haberleri en son ben öğreniyorum..herşey olup bitiyo bana en son söylüyolar..hamileyim diye ailemden bi haber yaşıyorum..biri telefonunu açmasın deliriyorum..diyorum kesin bişey var ..birsürü felaket senaryosu üretiyorum :)))

ya kızlar ben grip oldun boğazım ağrıyoo geze geze sonunda şifayı kaptımm
bana bitkisel bişeyler önerseniz var mı bilen
bu arada kızımın kafa çevresi 89.4 mm ya büyük değil mi sizcede

Eylülcüm bu arada çok geçmiş olsun, ben manyaklaşınca gözüm bişey görmedi tabi.
Çok sağolun kızlar, biraz rahatladım ya. Şimdi gene de annemi bi daha aradım. Antalyadaki mothercareden alacak 1 takım en azından.
Julicim doğru söylüyosun ama bir ölçü olur yaa. Ben marks&spencerdan almıştım. mothercareler hediye geldi, ama büyük beden. Annem Eminönünden almış bir sürü şey. Markası albimini, harika şeyler. Ama mesela o markayla başka markanın yeni doğanı nasıl farklı olur canım. Sinir oldum. 56ysa, 56dır. Bu nasıl mantık anlamadım. Ona sinir oldum zaten. Ütülediğim herşeyi çekmecelerden çıkarıp ölçtüm ya.
Aman üf neyse sakin olmam lazım, oğluşum erken gelmesin di mi teyzeleri zaten rahatlattınız sağolun. İyi ki varsınız.

asortiecim bitkisel şeylerden içebiliceğin sadece ılık ılık ıhlamur başka da bişey içme sakın.bi de bu şeker gibi boğaz tabletleri oluyo ya onlardan al hiçbir zararı yok.bi de ağız gargarası al o da mikrobu kırıyo.bunları benim boğazlarım şiştiğinde doktorum vermişti.bende sana tavsiye ediyorum

Geçmiş olsun Asortie, bu gibi durumlarda bana en iyi gelen şey kanttır. Yani, şeker, limon ve sıcak su karışımı. Bol bol c vitamini. Ben bayramda 2 gün sürünmüştüm, öyle hallettik.

Merhaba kızlar, Eylülcüğüm çok çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, umarım en kısa zamanda daha da iyi haberlerini alırsın...

Ebukacığım, benim de hastane çıkışım mothercareden, 0-3 aylık yani 56 cm, zaten kızların da dediği gibi ilk zamanlar ne giydirsek olmayacak o yüzden için rahat olsun. Ayrıca indirimde diye ben yenidoğan patikli tulumlarından da almıştım, inan aralarında öyle aman aman bir fark yok...

Bu arada kızlar, duvar kağıdımız da bugün itibariyle tamamlandı. hihoyyyt Öyle sevinçliyim ki anlatamam. Bütün odanın duvar kağıtlarını koçtaştan aldık, toplam 80 ytl verdik bordürleri de dahildi. Döşetme işini de onlar yapsın dedik, keşfe geldiler, fiyat çıkarmak için, dün aradılar, 380 ytl dediler. kafamçokkarıştı Ben de internetten bir usta buldum bize yakın, adam bugün geldi, 130 ytl'ye döşedi gitti. Walla hem hızlı hem de diğerine nazaran ucuz oldu, ben bu haftasonu mobilyaları monte edemeyiz diyordum, ama galiba haftasonunda oğluşumun odası hazır olacak. kaydirigubbakcemile3

biberoncum hayırlı olsun duvar kağıdınız ..odanızı da kurarsınız yakın zamanda inş..
asortik hanım geçmiş olsun az gez azzzz..ıhlamur iç ..sıcak limon iç ..geçer merak etme canım geçmiş olsun..
bu arada kızımın beşiği geldiiiiiiii...
kurdular gittiler ..kocam şimdi silme süpürme işlerini yapıyo ..p.tesi de şifonyer çekmecelerine kapitone yaptırcam sonra giysileri yerleştircem ayy çok heyecanlı..uyku seti filan da yıkanacak ..offf iş çok valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…