selam hamişler...
c.tesiden beri ne işten , nede evden kk ya bi türlü giremedim.sanırım sitede sorun vardı.bu sabah okudum yazdıklarınızı.buluşma işi ertelenmiş.bende merak ediyodum naptınız diye.girip bakamayınca..
eylülcüm çok çok geçmiş olsun anneannen rahatsızlanmış..şimdi nasıl canım?
asorticim sende grip olmuşsun sanada geçmiş olsun.ben hatırlarsan bayram öncesi çok fena hasta olmuştum.bir tutam ıhlamur, 1 parça odun tarçın,yarım elma (kabukları ve çekirdekleri ile beraber bikaç parçaya bölünüp),2-3 adaet kuşburnu tanesi atıp suyuda ekleyip kaynat ve bol bol iç.istersen yarım limonda ekleyebilirsin bu karışıma(bütün kabuğu ile..)
ve sabah akşam 1 er kaşık pekmez ye..ben bu şekilde çok kısa zamanda atlatmıştım canım.bol bol istirhat te şart..
ebukacım benimde bütün yenidoğan hastane çıkışlarımız 56 cm.geçenlerde arkadaşım geldi bunlar çok büyük dedi.hiç takma kafana..sonuçta küçük gelmesinde..bide prematüre bebekler içindir bence 50-52 cm. yada düşük ilolu doğanlar için..
eee biz hafta olarak çok şükür o dönemi atlattık..sende ikisindende varsa bi birinden, bi bieinden koyarsın.hangisi olursa..
kızlar bende c.tesi gittim kontole..oğlum maşallah kocaman adam olmuş:)
2900 kilosu 47,8 cm. boyu..herşeyi normaldi.çarşamba günü nst ye bağlanacakmışım.ve o gün tam 37.haftanın bittiği gün olduğu için doğum iznimide başlatıcam.yani rapor alış işe getiricem.ama cuma ya kadar çalışıp ayı tamamlamayı düşünüyorum..
bakalım..
87 kilo olmuşum yaw
ama doktorum bişey demedi.tansiyonumda normal..herşey yolunda çok şükür..
görüşmeyeli sizler naptınız???
çok merak ettim hepinizi..