2008 Kasım Anneleri

Asortieciğim, geçmiş olsun, dikkat et kendine, havalar tam da hasta olunacak havalar, sen benim gibi misin bilmiyorum, bana bu havalarda bile sıcak basıyor, dışarı çıkarken ben de ince giyiniyorum ister istemez, bu gidişle ben de hasta olacağım valla...

Eylülcüğüm, sizin de odanız hayırlı olsun, ama sen güzel kızının eşyalarını yıkayıp paklamıştın değil mi? Çoğu gitmiş azı kalmış, diğerleri de tamamlanınca değme keyfine. :)) Benim daha çamaşır yıkama faslım var, acaba kuzenimi çağırıp bütün işi ona yıksam mı acaba?? :))

valla biberoncum benim herşeyim hazır sayılır ..herşeyi ütülendi salonu kapattım komple..çalışmalarımı orda sürdürüyorum :))) herşeyi oraya yığdım vaktim oldukça gidip iş yapıyorum..mesela bir kaç parça eşyası kalmıştı ütülenecek , sepetle kaldırdım salona daha bekliyo benim keyfimi :))

VE BİR HİKAYE:

'Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı. Uyku sersemi adam telefonu açtı.
Telefondaki ses annesine aitti.
Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti?
Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin?' diye sordu.
Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi
misiniz?' dedi.
Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dedi.
Oğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üçbuçuğu yarında
konuşabilirdik' deyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dedi.

Oğlu 'evet anne rahatsız ettin' deyince annesi:

'30 sene önce ,
sen de beni ,
bu saate rahatsız etmiştin,
doğum günün kutlu olsun' OĞLUMM

Ben mi çok sulugöz oldum yoksa anneliğe bu kadar yakınken mi anlar oldum bazı şeyleri bilmem...Hikayeyi okuyunca gözümün önüne umursamaz bir oğlanla diğer tarafta gözü yaşlı, beyaz saçlı bir anne canlandı. Benim de oğlum olacak ondan mı nedir ağlattı beni...Teşekkür ederim Eylülcüğüm, gerçekten çok güzel, dokunaklı bir hikaye....

selam hamişler...
c.tesiden beri ne işten , nede evden kk ya bi türlü giremedim.sanırım sitede sorun vardı.bu sabah okudum yazdıklarınızı.buluşma işi ertelenmiş.bende merak ediyodum naptınız diye.girip bakamayınca..

eylülcüm çok çok geçmiş olsun anneannen rahatsızlanmış..şimdi nasıl canım?

asorticim sende grip olmuşsun sanada geçmiş olsun.ben hatırlarsan bayram öncesi çok fena hasta olmuştum.bir tutam ıhlamur, 1 parça odun tarçın,yarım elma (kabukları ve çekirdekleri ile beraber bikaç parçaya bölünüp),2-3 adaet kuşburnu tanesi atıp suyuda ekleyip kaynat ve bol bol iç.istersen yarım limonda ekleyebilirsin bu karışıma(bütün kabuğu ile..)
ve sabah akşam 1 er kaşık pekmez ye..ben bu şekilde çok kısa zamanda atlatmıştım canım.bol bol istirhat te şart..

ebukacım benimde bütün yenidoğan hastane çıkışlarımız 56 cm.geçenlerde arkadaşım geldi bunlar çok büyük dedi.hiç takma kafana..sonuçta küçük gelmesinde..bide prematüre bebekler içindir bence 50-52 cm. yada düşük ilolu doğanlar için..
eee biz hafta olarak çok şükür o dönemi atlattık..sende ikisindende varsa bi birinden, bi bieinden koyarsın.hangisi olursa..

kızlar bende c.tesi gittim kontole..oğlum maşallah kocaman adam olmuş:)
2900 kilosu 47,8 cm. boyu..herşeyi normaldi.çarşamba günü nst ye bağlanacakmışım.ve o gün tam 37.haftanın bittiği gün olduğu için doğum iznimide başlatıcam.yani rapor alış işe getiricem.ama cuma ya kadar çalışıp ayı tamamlamayı düşünüyorum..
bakalım..
87 kilo olmuşum yaw
ama doktorum bişey demedi.tansiyonumda normal..herşey yolunda çok şükür..
görüşmeyeli sizler naptınız???
çok merak ettim hepinizi..

Kızlaaaar, çok özledim sizi yaa. Böyle sudan çıkmış balık gibi oldum birden siz olmayınca ne kötü oluyormuş. Umarım bir daha böyle sorunla karşılaşmayız. Tam da zamanı bakar mısınız, doğumlarımızın olduğu zamanda. Azo'cum bi sen bi ben varız şimdilik galiba, site yeni açıldı. Ohh ne güzel Ömer Kaan kocaman olmuş. Maşallah canım. Canım ben en son salı günü geleceğim işe sonra bir daha gelmeyeceğim. Ayı tamamlamamın gereksiz olduğunu düşündüm çünkü zaten izinliyken de maaşı alacağım, geleceğim zaman da bir hafta farz etmeyecek çünkü bu şubat 28 çekecek ve ben mart 2 de inşallah iş başı yapacağım. Bizde de her şey yolunda. Sizdeki haberleri çok merak ediyorum.

ah julicim ahhhhhhhhhh!!!!!!!
ben perşembe ve cuma çalışacağım.önümüzdeki haftada gelip cumaya kadar çalışıcam.
yani çok problem değil benim için gerçide..
off artık evde olmak istiyorum.
ben maaşımı tam almak için gelicem.senin gibi bi şansım yok.ve şubat başı geri dönücem.
gerçi çıkmadan patronla bi görüşmek istiyorum izinde maaş alabilirmiyim diye ama pek umudum yok açıkcası..
hayırlısı allah verir oğlumun kısmetini..

bu arada bende sizleri çok özledim.
aklımada hemen keşke birbirimizin mail adreslerini bari alsaydık diye geldi..

Bir konuş canım bakalım patronunla. Bu zamanda ben de yapacaklarını sanmıyorum. Ama en azından maaşının yarısını versin sana. Bizim şirkette benim bölümümden 4 kişi işten çıkarıldı. Ben burdayım hala. Eğer hamile olmasaydım 5 kişi olacaktı. Stresli günler. Sık dişini. Benden 3 gün daha fazla geleceksin işe. Çok zor değil mi. Biliyorum. Her gün izin alarak 5'te çıksam da gerçekten artık çok zor. Arada sırada izin vermiyorlar mı, küçük kaçamaklar falan yapsan.

Mail adresi konusunda haklısın gerçekten ne kadar eksikliğinizi hissettim. Kesinlikle en azından mail adreslerimizi almamız lazım :)

Merhaba güzeller..Dogurmus olarak selam vermek isterdik ama Deniz Bey hala kaldirip kicini

gelemedi kucagimiza.Pazartesi doktorum;daha tam olarak inmemis asagiya kücük bey,büyük ihtimal

kasimi bulursun dedi cok moralim bozuldu ya,bense bu aralar gelir diye co kalistirmistim kendimi.

KK`yada giremedim bunu sizlede paylasamayinca catladim adeta.Bugün tam 38 haftalik olduk,gece

gündüz sürekli karin kasilmalarim var ama niye gelmiyor bu bebe ya?Habire konusuyorum gel annecim

diye ama banamizin demiyor..

Herkez iyidir insl.dimi?Benim midem biraz daha iyi gibi ama cikarmaya devam.Ha bu arada revanimin

dibini gördüm ve rahatladim :) artik bisi yapmak yok doguma kadar :)

Anaaaam, ben bu kız kesin doğurmuştur diyodum :)) Demek gelmemiş Deniz oğlan. Ama suç sendeee :) Sen o kadar yalvarırsan aman oğlum daha gelme oğlum, bekle oğlum diye, o da sözünü dinledi senin annesi. Hayırlısı olsun; stres yapma çilekcim ya. Stres yapma sütlü irmik tatlısı yap :))

Şimdi ben sezeryan olursam o zaman seninki kadarken gelecek bebeğim ve buna sadece 2 hafta var. Çok heyecanlandım şimdi sizi görünce daha da çok heyecanlandım.

Bu arada artık beni görenler ikiz demekten vazgeçti. Üçüz demeye başladılar :))

julicim ben servisle geliyorum ve evim işe çok uzak..
eşimde müsait olursa bırakabilir.mesela bu sabah 9 da geldim ilk kez..normalde 8 de buradayım.geç geleyim erken çıkayım desem servis benden önce bizim orada olur..
neyse az kaldı.sıkıcam dişimi.bu c.tesi gelmicem mesela işe..kontolüm var dedim,:)
çarşambada nst ye giricem öğlene kadar yokum.böle böle biticek işte..toplam 7 iş günüm kalmış..

çilekcim seninde iyi olmana sevindim canım.hani derlerya erkek bebekler geç gelir diye..
valla 42 ye kadar yolu var biliyosun.acele etme canım.
ben şimdi özelden sana ve juli ye atıcam mail adresimi..
daha önce hiç özelden msj yazmadım. umarım becerebilirim:)
öpüyorum sizi..

hadi diğer hamişler..neredesiniz?

merhaba canlarım benim bende çok özledim sizleri birde bu hafta izine çıktım ki yokluğunuz daha da beter etkiledi beni julicim aynı şeyi düşünmüşüz dedim tam sıra kasım annelerine geldi doğuracağız ve site gitti çok üzüldüm hergün kaç kere denedim bilemezsiniz ama bu sabah açılacağını belli etmişti sayfa çok şükür şimdi açıldı neyse ben şimdi kızımı okuldan almaya gidiyorum gelince görüşürüz inşallah öptüm kendinize iyi bakın

ya ben de buradayım yaa
valla en once soyleyeyım maıl adresı konusunu cunku ben cok sıkıldım cok alısmısım sıze ya
haber alamamak haber verememek canımı cok sıktı
esım bıle dalga gecıyor bır araya gelın voltran olusturun duzelır dıye

aslında sabah ben bır ara sıteyı yakaladım hatta yazdım bıle ama sımdı onlar yok
bırkac konuya yazdım ama hepsı gıtmıs
neyse sukurler olsun kı gerı geldı ınsa allah bır daha olmaz yaaa
ben bırazdan eve gıdıyorum evden yazısırız ınsa allah ama maıl adreslerınızı bana da atın ben de eve gecınce dıbıne vurucam ınsa allah sıtenın

gorusuruz kızlar benı unutmayın haaa

Ayyy juli yok bunun gelesi,ama ben babasi cicekken dua ettim gelmesin diye :)

simdi ciceklerimiz gitti gelebilir artik bu dana:)

off azo o ihtimali düsünmek bile istemiyorum ben,artik yatakta dönerken

esim bip bip diye ses yapiyor,hani kamyonlara takiyorlarya:) artik ciksa su ufaklikta bende rahatlasam.

juli kararliyim yavrum tatli yapmiycam hiccc israr etme bosuna.:)

tamam azocum bekliyorum özel mesajini..

Ayyy canım ya nasıl üzüldüm bak şimdi. Ben 10 da geliyorum 5 te çıkıyorum şimdi de ne kadar ozrlanıyorum kimbilir sen nasıl oluyosundur. Dediğin gibi az kaldı. Bir iki gün daha öğlene kadar kaçamak yap bence. Ben de hep yapmayacaktım da eşmin zoruyla her gün inatla beşte ben gidiyorum dedim. Şimdi alıştılar. O yüzden öğlen gel mesela son günlerinde. Kıyamam. İnşallah çabucak geçecek bugünler de.

Öpüyorum sizi, ben çıkıyorum. Mesajını bekliyorum Azo ben de atıcam size.

Herkese selam kızlarrrrrrrrrrrr!!

Kk ya ulaşamamak,sizlerle konusamamak ne kadar kötüymüş..

Ben de düne kadar çok iyiydim.dün akşam yemeğınde kasıklarımda fena bi ağrı başladı.evde döndüm durdum ağrıdan.sonra dayanamadım hastaneye gittik.usg ile bakıldı,nst çekildi doğum eylemiyle ilgili bişey çıkmadı allahtan.idrar tahlili yapıldı.idrar yolu enfeksiyonu ve kum çıktı..ilaç kullanıyorum şimdi..ağrım çoktu ama şimdi daha iyiyim düne göre ama çok halsizim..

bu arada kontrollerinizin sıklığı nasıl kızlar?ne kadar zamanda bir çağırıyor doktorunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…