2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun çitoscum.
benim kontrollerim haftalığa indi sanırım.doktorum çağırdı bir hafta sonrası için çünkü..
zaten 37.haftadan sonra haftalık oluyomuş..

Ben ayın 14 ünde kontrole gitmiştim.21inde yani dün nst istedi ona baktı..haftaya tekrar nst dedi kontrol demedi.herhalde ondan sonraki hafta çağırır di ye düşünüyorum..insan usg ile görmeden rahat edemiyor sanki..

selam kızlar ay o neydikabus giibi kksız bikaç gün nereye takılcamı şaşırdım valla.oğlumhala küvezde ama iyiyie gidiyo çokşükür.drlardan ve hemşirelerden tek duyduğumuz bu.iyie gidiyo biraz daha iyi.bende aramıyodum zaten her akşam gidip kendimiz görüyoruz diye eşimaramış bugün druyla görüşmüş bi kaç gündürgidiyoruz uyuyo gidiyoruz uyuyo tembel tembel uyansa bile açamıyodu kendini bitürlü meğersem enfeksiyon oluşmuş drun dikkatini çekmiş hareketsizliği hemen tahlil yapmışlar antibiyotiğini değiştirmişler şimdi daha iyiyimş akşam gidicez bakalım bize neler hazırladı:)) maymun gibi oynatıyo bizi ama bigelsin ben sorucam ona o ayak parmakları varya leblebi onları tek tek ısırıcam görücek gününü.
sizde ne var ne yok doğuran varmı 5 bebek 10 ekimde geldi kapandı daha doğuran olmadı.ne vardı 10 ekimde bilmem

Herkese merhabalarrr
Vallahi 2-3 gündür sürekli bakıyorum açılmıyor site.Öyle üzüldüm ki anlatamam.Ama şimdi görünce açıldığını çok sevindim.
Bu site benim gördüğüm en kaliteli ve düzeyli gebelik istesi.Herkesi, görmek çok güzel.

Ben de p.tesi nst ye girdim.Oğlum çok hareketliydi o an.Kalp atışlarını yakalamkata zorlandılar.O an o kadar korktum ki hemşireler de bir şey söylemediler.Biri gitti biri geldi.Nihayetinde düzeldi atışlar.sola döndüm falan.Resmen ömür törpüsü gibi geldi bana o an.Sancım da çıkmadı.

Neyse bu arad 2 normal doğum sesine şahit oldm.Resmen 5 er dakika ıkanarak doğurdu anneler.Bebeği gördüm tesadüfen .Yıkadılar giydirdiler.Öyle güzel diki.Çok kötü etkilenirim zannediyordum hiç te öyle olmadı.Ama ben sezeryana baştan beri şartşlanmıştım.ben de gün aldım.

3kasım da 39+1 de sezeryan olacağım inşallah.Sabırsızlanıyorum...

Bu arada acaba kasım annelerinden doğuran oldu mu çok merak ettim şu 1- 2 günde.Yavaş yavaş çıkar artık

mmmfcim bebeğinin iyi olmasına sevindim.inş. en kısa zamanda kucağında olur..
ayy ne güzel bi duygu dimi:)allah sağlık sıhhat versin canım..
diloks seninde iyi olmana sevindim.
hadi bakalım sizler benden önce doğuracaksınız..yani öle sanıyorum..ben sonlara kalıcam gibi bu gidişle..
haırlı haberlerinizi bekliyorum..

mmmf çok sevindim canım yaa bebeğinini iyi olmasına.Hadi Bakalım yakında bize,bebişin kucağındayken yazarsın...

ayyyy inşallah canım yaa öyle özlüyorumki onu bütün gün telefon elimde resimlerine bakıyorum videolarını seyrediyorum öpüyorum .bazen burnuma yoğun bakımın kokusu geliyo bazen göğüslerim sızlıyo bebeğim acıktı herhalde diyorum çok zor kızlar Allahım kimseye yaşatmasın .tek tesellim umudum. ilk doğumumda bebeğimi kaybettiğim zamanları düşünüp halime şükrediyorum ve biliyorumki yaşadığımız hiç birşey tesadüf değil.bir an önce kavuşmak istiyorum hayırlısıyla.sizde dualarınızda unutmayın beni

iyi akşamlar hamişlerrr kaydirigubbakcemile5 kaç günlerdir siteye giremiyordum sanırım sorun vardı..geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı doktorum eşimle benim morallerimizi sıfıra indirdi! bebeğimin gelişiminin herşeyinin normal olduğunu ama kemiklerinin biraz kısa olduğunu söyledi.15 gün sonra tekrar bakıcaz,o zaman gelişim bozukluğu mu değil mi anlayacağız dedi..perişan olduk senağlama kilosunuda biraz az buldu.34 haftalık bebek gibi değil de 31 haftalık gibi dedi :1shok: ölmek istedim sanki bebeğimi elimden almışlar gibi hissettim kendimi sonra etreften ve başka bir doktordan öğrendik ki bu kadar telaşlanıcak bişey yokmuş.kilosu da gayet iyiymiş 2048 g .bu arada siteye girip sizinlede dertleşemeyince kendimi çok kötü hissettim.neyseki içimiz rahatladı baya.yinede 30 ekimde kontrol gelene kadar elim kalbimde bekliyorum offff:çok üzgünüm:

mmmfcim nasil duygulandim yazini okurken anlatamam,o minik prens varya bi gelsin senin

kucagina ye onun hertarafini.mis gibide kokuyodur simdi o,Allahim en yakin zamanda kucagina

versin insl.canimya.

Dilokscum seninde iyi olmana cok sevindim..

saphiracim panik yapmaman imkansiz ama neyseki iyi haberin ialmisin bebeginin,

saglikla gelir kucagina canim hic telas etme sen.bazen yanilmalar olabilir üzme sen kendini.

Mmmf cim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim..en kısa zamanda evinizde yanıbaşında ola
cak bebeğin inşallah..dualarımız seninle..

dilokscum senin bebeğinin iyi olmasına da sevindim..gitgide heyecan tırmanıyor di mi?

saphiracım baya bi korku yaşamıssınız ama sakin olmakta fayda var.hem kendin hem bebeğin için.umarım daha güzel haberler alırsın diğer kontrolde..

Selam kızlarrrr ...Çok özledim sizi yaa senağlama KK sız günler ne kadar zordu walla
daha görüsemicez die cok korktum nereye girceğimi sasırdım
walla bende
Neyse şüşür kavuştuk artık :1hug: Fazla okuyamadım kızlar
gecmisi ama görüorumki çilek hanım doğuramadı daha walla
ben dedim dogurmustur coktan die ama hala burdasın kaydirigubbakcemile3
Mmmf cim bebişinin ii olmasına cok sevindim canım insallah en kısa zamanda
kucagınada alırsın mıncıklarsın onu
Kızlar beni sorarsanız cok karısıgımm ...Her hafta rutin kontrollerim basladı
bugün saat 10 da ilk defa nstye girdim sonra ultrasonda bebege baktık nst
ii cıktı bu arada ultrasondada iidi bebeğim 3.430 gr olmus kızlar
Gayet hersey normaldi taki catı muayenesine gelene kadar senağlamasenağlama
Neyse eliyle etti beni muayene daha dogrusu edemedi kaydirigubbakcemile3
Çok rahatsız oldum zaten elini koymasıyla cekmesi bir oldu ben giyinirken
esimle konusurlarken duydum bembeyaz oldu terledi ondan bakamadım catısına
zorlamanın bi geregi yok dedi normale ikna etmeye calısırım ama olmazsada
zorlamayalım die konusuolardı senağlama Off napcaımı bilmiorum hayırlısı olur insallahh fisfisfis Öpüorum hepinizi benden bu kadar a.s.

bende geldım kızlar
neyse kı sukur kavusturana kı sıtede sorun duzeldı cok kastım kendımı valla

ozel mesajımı actım gorusuruz kızlar

neyse baslayalım benden haberlere
bılıyorsunuz ben artık her hafta kontrole gıdıyorum
gecen haftakı kontrolumuz ıyı gectı doktorum 1 haftadan az suremız kaldıgını soyledı
sanırım en fazla 28 ekımı bulucaz ama ben artık bu hafta gelsın ıstıyorum nedense
nst kontrolumde guzel gectı bır problem gorunmuyor dedı
bu hafta rutın kontrol, nst ve catı muayenesı yapılacak
bugun bende kuaforume gıttım ve doguma her turlu hazır hale geldım bedenen
ayrıca ben ortadan cat dıye ıkıye ayrılacak kadar gergınlık hıssedıyorum karnımda
hatta hareket edemeyecek kadar kasılıyorum cok fecı oldu
aksama kadar da devam ettı bakalım cumartesı gun kontrolumuz nasıl gececek

ayrıca odamız hazır, bebek sekerlerımız ve cıkolatalarımız herseyımız hazır cıcıler sayfasına geceyım yazarım

sızlerde ne var ne yok kızlar
cok merak ettım ben sızlerı ama yaaa

minik kalimero,canım seninsezeryan mı? Çok az kalmış yaaa.Ben de heyecanlandırayım seni biraz:)):bbo:

Ben de 37+3üm.Sezeryan günüm 3 kasım.Doktorum 7-8 gün yok çünkü.Umarım bebişim bekler.

sezeryan degıl canım
normal dogum ıcın verdıgı tarıh bu
bu tarıhler arası gelır oglusumuz dedı
pozısyon almıs doguma hazırlıyor kendını gergınlık ve sancıların bundan dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…