2008 Kasım Anneleri

Yazdığım mesaj gelmemiş sanırım.
Günlerdir siteye giremedim kızlar.Hepinizi çooook özledim.

Bugün doğum tarihimizi aldık.Bi aksilik olmazsa 1 kasımda Cerenime kavuşacağım inşallah.

Siteye girebilirsem yine gelirim.Şimdi annemle komşuya çıkacağız.Çok öpüldünüz.

sezeryan degıl canım
normal dogum ıcın verdıgı tarıh bu
bu tarıhler arası gelır oglusumuz dedı
pozısyon almıs doguma hazırlıyor kendını gergınlık ve sancıların bundan dıyor

Anladım canım.
Hadi hayırlısı bakalım.Kolay doğum olur umarım..

Darkçım seninde hayırlı olsun tarihin.
Şaka maka ekim de bitti.Nasıl geçecek diye beklerdik...

iyi aksamlar kizlar site nihayet olmus bende kac gündür merak ettim dedim cilek kesin dogurmustur ama duruyo hala herkes iyidir ins
bende sali randevum vardi acilmam yokmus ama rahim agzinda 1,5 cm kisalma olmus bende anlamadim iki hafta dogurman dedi ins erkenden gelmez netten arastirdim bu kisalmalara erken dogum olabiliyomus su üc haftayida bi atlatsam daha bisey istemiyorum

selam kızlar.....
gecenin bu saatinde ayakta olmam normalmi bilmiyorum ama ben artık uyuyamıyorum.Nefesim daralıyor, kasıklarım ağrıyor, kıramplar arttı anlayacağınız yatmak bana işkence gibi geliyor. Dün sabahta aşırı derecede korktum.Kahvaltı hazırlarken aşırı derecede kasığıma sancı girdi.Aynen doğum sancısı gibi (ikinci bebeğim o yüzden normal doğum sancısını biliyorum) Çamaşırımda aniden aşırı derecede ıslandı.Herhalde suyum geliyor dedim.Ama beni bi görseniz ben bi panik bi panik anlatamam.. Ama şükürler olsunki yoğun bi akıntıymış.Niye böyle bi şey oldu onuda anlamış değilim.Normaldede akıntı oluyor fakat böylesi ilk defa oldu.( Az kaldı kızım 31 ekime sakın önce geliyim deme) Hepinize sağlıklı sıhhatli hayırlı akşamlar ve günler dilerim....Sağlıcakla kalın...

Günaydın güzel hamişler... Hepinizi öyle özledim ki anlatamam!.. Bu arada herkes iyi sanırım... Mmmf'cim, bebişinin iyiye gitmesine çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda kollarında evine de götürürsün.
Bu arada e-mail'leri özelden verme fikri çok güzel. Birazdan kendi adresimi gönderiyorum; sizinkileri de bekliyorum...
Sevgiler...

Yaa, yazdığım herşey gitti. ( Günaydın kızlarr, hepinizi çok özledim. Umarım herkes iyidir, mmmfciğim, bebişin de en kısa zamanda yanında olacak, hepimizin duaları onun yanında...Ben de yemedim, içmedim, haftasonu oğlumun odasını bitirdim, resimlerini de cici sayfasına ekledim...:)) Burada olmayanlar da iyidir umarım, sitenin tekrar açılması gerçekten süper oldu....

Günaydin kizlaaaaaaarrrrr..
Bakiyorum yavaş yavaş sitenin açildiğini gören arkadaşlarimiz gelmişler..
şimdiye kadar yeni bi doğum haberi yok anlaşilan.
Ama önümüzdeki hafta çok yoğun geçecek anlaşilan..hepinizin hayirli haberlerini bekliyorum..
Bu arada eylül nerelerde?
Ondan ses çikmadi..

ayy bu siteye girememek kadar kötü bişey yokmuş valla o ne kabustu ya tam 4 gün giremedim neyse ki gelmiş
hepinizi çook özledik kızımla bizde herşey normal çok şükür
bu arada ben eylül le konuşurken dün dedik ki çilek kesin doğurmuştur ama
hala doğuramamış neyse hayırlısıyla gelsin inşallah herkes iyidir inşallah
mmmf cim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım inşallah en kısa zaman da yanın da olur
bizde çok iyiyiz artık ne zaman teşrif ederse bizim ufaklık onu bekliyoruz
ama hepinzi çok özledik yaa

gunaydın kızlar bız de geldık
bakıyorum hıc dogum haberı yok
ben artık hemen dogurmak ıstıyorum ya hakıkaten zor olmaya basladı
vajına agrısı cekıyorum sızde de varmı aynı sıkayet bılmem ama doktorumu aradım sevınıyorum dıyor bana

neyse bız karnımın gergınlıgı ıcın dun aksam zeytınyagını denedık
ve ben o sekılde yattım evet karnımın sertlıgı gıtmedı ama derım yumusadı ve acısı hafıfledı
dun de soylemıstım nefes alamayacak adım atamayacak kadar gergın ve acı hıssedıyordum yag ıyı geldı

sızler nasılsınız var mı sızde de dogum belırtıleerı

ohhhhhhhhhhhhh şükür kavuşturana kızlar
bir daha yazışamıycaz sanmıştım tamda doğumlar başlamışken
nasılsınız bakalım? hepimizde doğum belirtileri başlamış anlaşılan

doğum tarihi belli olanlara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
kontrolü iyi geçenlere bebeği hakkında iyi haber alanlara da gözü aydın diyorum

bize gelince pazartesi kontrolümüz vardı
oğluşum iyiymiş veeeeeee artık dönmüş doğum pozisyonunu almış
teyzesinin deyimiyle doğru yolu bulmuş :)))
biz ters durduğu için sezeryan günü almaya gittik ama artık normal doğum görünüyor

bu arada çatı muayenemizi de olduk
kendimi çok kastığım için canım acıdı kızlar kötü bir durumdu zaten o masayı görünce insan bir garip oluyor
neyse oğluşum 2876 gr. 49 cm. olmuş
benim kan değerim çok çok az yükselmiş ve iğnelere devam edecekmişim
bu değerin az olmasının sebebini de bulduk B12 hormonum çok düşük çıktı onunla ilgili bir ilaç kullanmaya da başladık bizden haberler bu kadar

minik kalimero canım evet karnın kasılması feci bişey oluyor insanın hareketini çok kısıtlıyor
ben iki gün çok yoğun hissettim bu durumu
hatta bebeğimin hareketlerini farkedemedim çok korktum
sanırım bizim oğlan o zaman doğum pozisyonu için dönüş yapıyormuş
çünkü o günden beri o derece yoğun kasılmalarım yok
gün içinde 2-3 kez oluyor ve çok kısa sürüyor artık
ve bebeğim maşallah çok hareketliiii

Böyle çok susamışım da kana kana su içiyormuşum gibi hissediyorum sizi okurken. Ne güzel yeniden birarada olmamız :))

Dark gününüzü almışsınız çok sevindim, hayırlısı olsun.

Biz de bugün doktorumuza gidiyoruz bakalım ne haberlerle döneceğim. Çok heyecanlıyım. Bugün sezeryan konusunu açacağım. bugüne kadar doğum hakkında konuşmayan doktorum bakalım bugün tenezzül edip konuşacak mı. Umarım her şey yolunda gider.

Minik Kalimero sen çilekten önce doğruacaksın galiba bu gidişle canım ya. Normal doğum mu kesin karar verdin mi, ne oldu eşinle fikir ayrılıklarınız.

Yağmur çatı muayenen kötü geçmiş sanırım. Canım benim hayırlısı de. Demek ki böylesi bebeğin için daha iyi olacak. Önümüzdeki hafta sizden yoğun performans bekliyorum arkadaşlar. Kesin birileri doğuracak haftaya ama kim bakalım :)

kalimerocum bende artık geceleri yatarken zorlanıyorum.özellikle sağa-sola dönerken.bide oturup kalkaerken ağırlaştığımdan zor oluyo.çok dolandığım zamanlarda kasık ağrılarım oluyo..vs.
ama genelde oturarak çalıştığım için öle abartı sıkıntı çekmiyorum.
haftaya cuma ya kadarda allah izin verirse çalışıcam:)
sonra evde bol bol dinlenirim diyorum ama..
evde daha çok yoruluyo insan ya..
şunuda yapayım,burayıda toplayayım derken bütün gün dolanmaktan akşama pilim bitiyo..yani hafta sonlarım böle geçtiği için biliyorum.

günaydın kızlar şükür kavuşturana yaa neydi o siteye giremedik çıldırdım walla kaçgün.içimden de dedim tam bizim doğum zamanına denk geldi ya birileri doğurursa da haberini alamazsam diye kendimi yedim.allaha şükür herkes tutmuş kendini:)biz de p.tesi gidicez dr a bakalım ne diyecek doğumla ilgili belki gün verir bize ama ben sancım nezaman gelirse ozaman gitmek istiyorum açıkçası.kabul ederse bunu çok sevinicem.

buarada kızlar oğlumun odasını aldıııık çok mutluyum şimdi yapıyolar haftaya perşembe gelip kurucaklar inşallah.odası akvaryum gibi oldu balıklar yelkenliler perdesi de dikiliyo.bi avizesiyle halısı kaldı.onları da oda geldikten sonra halledicez.fotolarını koyarım yerleştirince artık.
siz napıyonuz bakiim değişiklik var mı kimsede???

fatercım uzun zamandır dogum pozısyonunda benım bebıs maasallah
ama artık cok ıtırıyor benı sanırım asırı gergınlık verıyor

julıcım bılmıyorum kım once dogum yapacak ama doktoruma gore erken gelecek benım pasa
esım artık ısrarcı davranmıyor alttan alttan normal ve cok kolay olacak goreceksın dıyor ama ılle de normal demıyor
bu cumartesı catı muayenesı olacak ama doktora 1 kasıma yıne de randevu yazalım dedım yazmadı o zamana kalmayacak doguracaksın dedı

azo evet saga sola donmek cok zor ama onun dısında oturup kalkarken hatta oturdugum yerde bıle vajınamda asagıya dogru cekercesıne bır sancı cekıyorum
doktor bebegın cıkıs yolundakı kasları gelıstırmeye calıstıgını soyluyor

ben dogum ıznıne ayrıldım ama yıne de hergun gelıyorum ısyerıne
zorunlu degıl de can sıkıntısından gelıyorum bıraz durup gıdıyorum
calısmıyorum acıkcası ama alısmısım artık uzak duramıyorum buradan

Kendi girecek olsa ben de düşünmeden normal doğum derdim Azo'cum ya ama şimdi beni nasıl ikna edebilir ki kendisi girmeyecek çünkü normal doğuma. Keşke öyle bir fırsatım olsaydı ve ben bu tedirginliği yaşamasaydım, normal doğum yapabilseydim ama kendime güvenemiyorum, hiç bilmediğim bir yerde bilmediğim insanlarla doğum stresi yaşamayı istemiyorum, özel hastane olmadığı icin ben sancı çekerken bile o kadar saat ailemden kimseyi göremeyeceğim. Belki gereksiz yere veriyorum bu sezeryan kararını ama bunlar da çok etkili oldu. Geçen kendi doktorum yoktu doğumhaneye gittim, nst ye bağladılar. Bağlayan kişi tıp öğrencisi. İpleri bile zor taktı. İki doktor vardı iyilerdi onlar ama ben kendi doktorumu görmek isterim öyle bir zamanda. Ama o da profesör olduğu için normal doğum yapmıyor ne yazık ki ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…