2008 Kasım Anneleri

Benim de son kontrolümde doktor nasıl düşündün mü doğum şeklini dedi, ben de sezaryen istiyorum dedim ama kendisi normal doğumdan yana olduğu için pek sıcak bakmadı benim fikrime...Benim de moralim bozuldu, gerçi daha detaylı konuşmadık. Bir dahaki kontrolümde herhalde enine boyuna konuşuruz. Ben normal doğumdan korkmuyorum hiç de, sanki ona birşey olacakmış gibi geliyor, bütün endişem bu. Biliyorum yersiz bir endişe, herkes normal doğuruyor ama elimde değil. (

sağolun kızlar şükür iyiyim kasılmalarım yok artık 2. ilacı kullanmaya başladığımdan beri bende batu da huzura kavuştuk.sanırım bekliycek gibi bizim paşa.dışardan öyle gözüküyor ama içeride neler oluyo hiçbir fikrim yok tabii.onu da p.tesi öğrenicez.inşallah 2-3 hafta daha bekleyebiliriz de zamanında gelir oğluşum:)))

Geçmiş olsun atatanemciğim, iyi olmana sevindim. Merak etme oğluşun annesini dinler, zamanında gelir. :) Benim de ara ara karnımda sertleşmeler başladı, sanırım zamanından önce gelecek benimki de, sıkıldı içerde artık. :)) Zaten doktora beni rahatlatmaktan fenalık geldi, her gittiğimde şimdi doğsa ne olur diye soruyorum, artık son sefer ben sormadan söyledi neler olacağını. :))

artık herkes doğurabilecek kıvama geldi kimse için tehlike yok ama yine de gönül zamanında gelmesini istiyor işte:)şimdi yaşanan sertleşmeler kasılmalar normal artık 10dk da bire falan düşmediği sürece.vücut kendini doğuma hazırlayıp antreman yapıyomuş.ama benim erken başladı ya ondan telaşlandık.artık ufak ufak kasılmasına telaşlanmıyorum

atatanem hoşgeldin canım
senin ve batu beyin iyi olmasına çok sevindim
artık heyecanla bekler olduk her an her şey olabilir
ben bebek ters olunca sezeryana alıştırmıştım kendimi
şimdi tekrar normal doğum fikri gündeme gelince biraz tırstım açıkcası
psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum
inşallah bir avazda hepimiz acı çekmeden doğururuz kızlarrr

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.
kızlar geçen gece bir rüya gördüm.oğlumu doğurdum sonra benim gereksiz yere kullandığım bi ilaç varmış sütten oğluma geçmiş oyüzden oğlum ölmüş doktorlar hemşireler bana nasıl bağırıyo.okadar kötü bir acı çektim ki bunun tarifi yok ağlayamadım bile acı acı çığlıklar attım uyandım ama bütün gün kendime gelemedim ilk defa böyle kötü rüya gördüm.sanırım endişeler rüyalara da yansımaya başladı

atatanem bu haftalarda çok normal bu rüyalar
ben gece yatağa girdiğimde doğumla ilgili bir sürü şey düşünüyorum uyku girmiyor gözüme artık zar zor dalıyorum
bu kadar düşününce de böyle rüyalar görmek mümkün tabiii

kızlar bu arada benim oğlum 2-3 gündür sağ tarafıma artık eli mi desem dirseğimi desem bir dayıyor sanki damarımı kopartacak
ovuştura ovuştura zor geçiyor
sizde de oluyor mu böyle şeyler...

Günaydin kizlar yaa off pufff hersey iste sürekli aksilmalarim disinda bi sorun yok bende.

yatip kalkarkende sorun oluyor ama gelmiyor iste bu bebe sürekli karnima regli agrisi gibi siddetli

agrilar giriyor devamli kasilma oluyor sertlesiyor karni mama hala bisi yok hala bisi yok

ben hepinizi dogurtur kendim öyle dogururum kesin,acayip moralim bozuk ya,daracik yerde napiyor

bu adam,gel iste kucagima dimi?

Krdesi mdiyorki bence disi cikmaya basladi Denizin,sana kolaylik olcak baksana hala gelemedi :)

offf simdi kalkiyorum arkadasim gelicek acma yapicam :) cok öptüm herkezi ya aman be ....

Günaydınlar
Siteye girilmiş de doğum şekli gündeme gelmiş de manın da manın :)) Pek hızlıyız yine maşallah.
Eee zaman yaklaştı tabi yusuf yusuf halleri D

Kızlar walla ben hiç düşünmüyorum doğumu.Sanırım doğuma gideceğim gün yaklaştıkca uyuyamam :) Hepimiz için inşallah kolay bir dolğum olur.Şekli ne olursa olsun.Umarım herkes için de en iyisi neyse öyle olsun.Benlki normal daha iyidir Fater,Julian.Ben bile diyorum yani eğer normal benim için iyi olacaksa normal olsun diye.

Gerçi ben sezaryan gününü aldım ama Hiç belli olmaz bu işler bak ki girdi bebek kanala geri dönüşü yok di mi yani :) Ben en iyisinin olacağına inanıyorum.

Atacım geçmiş olsun canım,ama doğurmadığına Batu nun iyi olduğuna sevindim.

Julicim kontrolün kaçtaydı,inşallah güzel haberlerle gelrisin.

Kalimero sıra sende galiba canım :))

cılekcım ben de aynı senın gıbı sabırsızlıkla dıken ustunde beklıyorum
hatta hemen cıksın artık dıye dua edıyorum annem kızıyor
evet artık cok zor oldu regl agrısı, vajına agrısı, bel agrısı derken gelecekler herhalde bızım pasalar
normal dogum yolund aoldukları ıcın mudahale sansımız cok yok sanırım ama ben artık hemen dogsun dıye aksam yatmadan once ve sabah kalkar kalkmaz sıcak dusa gırıyorum bıraz beklıyorum su da tabıı esımın bundan dolayı sureklı suya gırdıgımden haberı yok :roflol:
yumusamak ıcın gırıyorum sanıyor

darkcım senın kesınlestı mı yanı sezeryan anlayamadım ben
yanı belkı normal olur dıyordun ama hakkımızda hayırlısı olsun

dark valla bende mı bılmem ama hayırlısı ıle en kısa zamanda olsun artık yaa
normal yolundayız ve bebk kanala gırdıgınden dolayı ne zaman tesrıf buyracak bılmem ama dogum ısı bu bellı olmaz bakarsın yıen bıze surprız yapanlar cıkar dogum haberıyle gelerek

Atacım doktor 1 Kasım dedi bana.
Aslında bebek kilo olarak doğuma hazır dedi.Ama Sata göre 2 hafta önde olunca ultrasonda biz yine de bekleyelim dedi.

Ultrasona göre 40+2 felan olcaz heralde doğum gününde.Sürpriz yapmasından korkuyorum.
Sata göre Kasımın 17 si olunca doğum Sat a göre de bebek 38 i görsün dedi.

hamişler nasılda kaynattınız bakem ben son gezmelerimi yapıyorum bugünde gideceğim gezmeye bakalım
kızımı sokakta doğururum ben kesin neyse herkes iyi artı yavaş yavaş dökülüyor herkes kk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…