2008 Kasım Anneleri

38.hafta normal bencede.Zaten sezaryanlar genelde 38 de yapılıyor ama ultrasona göre de 40+2 olucaz ya kafam ona gidiyor hep.İnşallah zamansız gelmez kızım.
İnan korkuyorum bu yüzden.

Geçen bi gün boyunca yürüyemedim.Kalçam sol taraf özellikler ayaklarım felaketti.bi gün önce ev işleriyle uğraşmıştık.Bi gün sonrasında ben mahvolmuştum.Ondan sonra korktum zaten iyice.Hemen tüm hazırlıkları bitirmeye baktım.

Arkadaşıma ağdacı bak demiştim bulamamış,tek bulduğu daha önce beni götürdüğü bi yer vardı orasıymış.Orayıda açıkcası ben istemedim.Kızların hareketleri biraz abes gelmişti bana.
Öyle olunca annemle deneyelim bu işi dedik.beceremedik çok acıdı.Annem yapıştırmaya korkuyordu bacağımda şiş olunca ağrıda vardı.
İş başa düştü dedim.

Aldım epilatörü yavaş yavaş önce bacağımı hallettim,sonra biini bölgesini üst kısımları.Geri kalanları da ağdayı azıcık elime aldım.Parmaklarımın ucuyla çektim çektim ama bitirdim :))9

Sonunda rahatladım ben kızlar.Bir daha burdaki kuaförlere ağdaya gidersem dedim kendi kendime.
Heryeri yapıyolar bikiniyi yapmıyolarmışş mışş mışş. Walla saçımıda zaten hep Adanada yaptırıyorum boyaydı röfleydi,ağdamı da artık gittikçe orda yaptırcam.Burdada kendi imkanlarımla yola devam etcem.

Asortiecim hoşgeldin canım.
Gez en iyisini yapıyorsun.ben de annemle gideceğim birazdan bebek görmeye.Bizim damat adayımız oluyormuş kendileri :)))) Eşime öyle demiş babaları D

aman valla evde durmakta doğum hikayeleri yazıyorum kendi kendime bu da beni baydı ben gidiyorum hepinisi öptüm kk ya giremeyince zaten 4 gün kendimi sokaklara vurdummD

ooo asortıe hanım maasallahınız var yanı
herhalde sen gezerken sancın tutacak ve dırekt hastaneye gıdeceksın
gezmenın ve hareketın cok faydası varmıs ama sen yıne de cok zorlama kendını ıstersen

darkcım dun agda ısını bende hallettım ama gozumden yas geldı resmen
cekerken kopma acısından zıyade etım cekıldıkce cok canım yandı benım
atlattık ama ınsa allah kırkım cıkana kadar sorunsuz devam ederız

wala kızlar ben ağdacıya gitmiycem ağdacı bana gelicek c.tesi günü.kuzenimle gittiğimiz ağdacı hamile kadınların evine gidiyormuş biz de randevulaştık p.tesi hem kontrol falan var ya temiz olayım istedim.doğuma kadar falan çıkarsa da artık jiletle alırım 1 seferlik

kalimerocum bende kırkımız çıkana kadar rahat olayım diye jileti son tercih olarak düşündüm hep.
Şimdi rhatım ama kırkım çıkana kadar çıkmazlar.

Atacım walla ağda yaptırırsan çıkmaz doğuma kadar.Zaten hamişlikten dolayı biraz daha yavaş oluyo kılların gelişimi.

Sende kurtulursun inşallah.Ağdacıya söylede azar azar yapıştırsın.Annem gibi yapmasın :) Ağda bacağımda kaldı walla DD

Hadi öptük sizi byee..

merhaba kızlar,

atacım giremediğimiz bu günlerde sürekli aklımda sen vardın doğurdumu acaba diye ama neyseki sende doğurmamışsın sevindim

bu arada bizim apartmanda (aile apartamını malum) herkes ishal kusma perişan bende nasibimi aldım iki gündür acayip midem bulanıyordu bugün kusmaya başladım inanamıyorum ya geçen hafta eşim gripti bu hafta ishal ne şansmış bendeki ya annemde hastaydı biliyorsunuz o daha yeni yeni kendine geliyor çok şükür ne yapacağım bilemiyorum bana dua edin lütfende herkes iyileşsin akşam birde kızım perişan vaziyette kusunca ağlayacaktım artık üzüntümden bugünde okula götürdüm bakalım kötü olursa haber verin dedim umarım aksi bir durum oluşmaz

tekrar kavuştuğumuza çok sevindiğimi belirtmek istiyorum hayatımızda büyük bir eksiklik oluşturuyor kk'nın olmaması onu anladım hepinizi öpüyorum

beklemekcim geçmiş olsun canım
dikkat edin kendinize
acaba neden oldu ki apartmanda ki herkes mi hasalandı
inşallah sende kızında çabucak iyileşirsiniz
aman dikkat canım son haftalarda daha önemli sağlığımız

beklemekçim ishal olman şuaralar tehlikeli diye biliyorum canımenfeksiyonel bi durum bu zannımca ve kesin sudandır.aman uzak durun çeşme suyundan yemekleri çayı kahveyi damacana suyuyla yapın mutlaka.ishal için 7tane karanfili yut normalde hemen kesiyo dr söylemişti.bi dene bakalım geçirir belki.ama bence sen eniyisi doktora görün hemde mutlaka görün

atacım odanız hayırlı olsun..
beklemek sana ve ailenede çok geçmiş olsun canım ya..
bencede hafife almamalı ve en kısa zamanda doktora gitmelisin..

darkcım seninde şu ağda işini halletmene sevindim..bi zaman rahat edersin.bende geçen hafta sonu senin yöntemle hallettim.
ama bizim oğlan zamanında gelirse birkez daha halletmem gerekecek..

kız çilek sen hala açma poçamı yapıyon o halinle???
maşallah valla imreniyorum sana..
gerçi bende çalışıyorum ama oturduğum yerde..akşam eve gidince bitek yemek yiyecek kadar enerjim kalıyo..

asortik hanım dediğin gibi yollarda doğuracak valla:))
gez bakalım,bizim yerimizede gez..
bakarmısın hemende bahane hazır..biz yokuz diye kendini gezmelere vermiş miş:)))

çilekçim bence senin deniz bey annesine kolaylık olsun diye ergenlik çağını falan atlatıp öyle çıkıcak gibi:))))

Bende öyle düsünmeye basladim atacim,gelmiycek bu bebe askere gidene kadar

Çilekcim tam olarak kaç haftalıksınız;doğum tarihin neydi canım?

Benimde sabahları kasılmalar regl sancısı oluyo.Daha az ve seyrek oldukca.

Drakcim hatirlarsan ben micro ile hamisle kaldim,orda verdikleri tarih 6 kasimdi fakat ultrasonda bir hafta önden gidiyorum.yani suanda 39¨+1m.Ama doktorum 38+1n dedi offf normal bi insan gibi dogum tarihlerim bile yok:) kasilmalar cok bende ya,bazen dayanamiyorum..

kız çilek sen hala açma poçamı yapıyon o halinle???
maşallah valla imreniyorum sana..
gerçi bende çalışıyorum ama oturduğum yerde..akşam eve gidince bitek yemek yiyecek kadar enerjim kalıyo..

azocum yapiyorum valla napiim bunun geldigi yok,bari bi ise yarayim diyorum.hadi kactim ben gelmek üzere arkadasim.

beklemekcim gecmis olsun canim..

asorti kokosunun haberini aliriz yakinda,kizilayda dogursu diye.gez gez nereye kadar otur kiss evinde:)

teşekkürler kızlar hepinize ayrı ayrı bende henüz ishal durumu yok dr.um zaten hemen onu sordu ishal olursan mutlaka haberim olsun diye bende bulantı var ve bir kerede kustum şimdilik durum bu ama devamı gelirse ki umarım gelmeyecek hemen dr.a giderim musluk suyu zaten kullanmıyorum ama 2 gün önce doğumgünümdü eşim pasta almıştı ondan yedi herkes ama yiyen herkese hastalık gelmedi anlayamadık yani kimini etkileyip kimini etkilemedi mi nedir bilemiyorum yoksa bir salgın mı onuda bilemiyorum bakalım artık eşim sabahtan beri yatıyor ilaçlarını alıyor dün dr.a gitmişti umarım atlatacağız cemil cümle:)) iyiki varsınız ya haberleşmek çok güzel oluyor

bu arada ağda işim var göya bugün onu halledecektim ama kaldı galiba bakalım kısmet artık

Geçmiş olsun Beklemek'cim. Aklında bulunsun, 1 tatlı kaşığı kahveye biraz limon damlat, isali hemen keser.

Çilekk'cim, moralini bozmak gibi olmasın ama erkek bebişler için hep geç gelir derler. İnşalah Deniz Bebek zamanını fazla geçirmez. Bi arkadaşımın oğlu 42' de geldi mesela...

Ata'cım, kasılmalarının azalmasına inan çok sevindim...

Juli'cim, güzel haberlerini bekliyoruz. Bizim de kontrolümüz bu cmt inşallah. Randevu almakta geç kaldığım ve doktorun da boş gününü bulamadığım için miniğimi tam 17 gün sonra görmüş olacağım. İnşalah tüm gelişimi normal seyrinde devam ediyordur...

Kızlar merhabaaa!!!
KK olmadan günler ne kadar zor geçti yaa. Ne kadar merak ettim sizleri bir bilseniz. Çilek kesibn doğurmuştur diodum ben de ama faaliyet yok deniz beyde daha :)))))
Bendeki haberlere gelince, herşey normal. En son P.tesi gittik. 3100 gr olmuş minik Tuğram. P.tesi günü de alttan muayene edip, doğum şekline karar verecekmişiz. Çok ama çok korkuyorum yaa. İnşallah kolay olur muayene.
Bu arada sabah 5ten beri kasık ağrım var bugün. Hiç geçmedi. Hayırlısı bakalım.
Çok özlemişim ya sizleri. Kocaman öpüyorum herkesi....

beklemek gecmıs olsun canım
salgın mı var acaba bır kac kısıden ıshal ve bulantı sıkayetını duydum bende
dıkkat etmek lazım evdeyız sureklı ama ben can sıkıntısında ısyerıne gelıyorum kovuyorlar benı gıt doguracaksın buralarda dıye

elmalı turta gercekten erkek bebekler gec gelıyorsa benım bebek ıcın doktor neden erken verdı dogum tarıhını
bu hafta sorucam ben 38. hafta ıcındeyım cumartesı 39 gırmıs olucaz erken mı oluyor acaba
hos bana gore keske sımdı olsa hemencecık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…