2008 Kasım Anneleri

Biz geldik kızlar doktordan. Ama pek içimiz rahat tmedi. Doktor uzuuuun bir ameliyattan çıkmıştı hiç havassında değildi. Bebişin kilosunu ve ultrason değerlerini söylemedi. Doğumu konuşalım dedim haftaya konuşacağımızı söyledi hemen bitti işim. Sadece istersem sezeryan yapabileceğimizi söyledi. Birçoğunuzda olduğu gibi ultrason tarsihini değil son adet tarihine göre olan tarihi esas alacağımızı söyledi. Bugünün en güzeli kızımın bacaklarını ve ayaklarını ilk kez bu kadar net görmemdi :))) Ne komik dimi. Bacaklar tombiş tombişti. Ayağının boyu da 7 buçuk santim. İşe bak kilosunu öğrenemedim, ayak boyunu öğrendim :)) Yerim onun o ayağını ben yaa çok ttalıydı kızlaaar. Gelse ya hemen...

julıanne kontrolunuz kısa da surse sukurler olsun bır sıkıntı yok onemlı olan o
tombıs bacakları tam ısırmalıktır sımdı kucuk hanımefendının

sen hangı hastaneye gıdıyorsun ıstersen sezeryan yapabılırım dıyor
bızımkısı cıkar aklından su sezeryanı dedı bana gecen hafta

Canım ben doktora istediğimi söyledim. Üniversite hastanesinde hoca benim doktorum biliyorsun orada artık sezeryan kısıtlaması var o yüzden istersen yaparız sorun olmaz dedi. Doktorum normal doğum yanlısı ama kasmıyor benim de işime geliyor. Belli olmaz ama kimbilir Dark ın dediği gibi bakarsın bir gece kalkıp acile gidip normal doğum yapmak kısmettir :)) Ama benim aklımdaki tarih 10 kasım. O zamana kadar beklerse sanırım bu tarihte sezeryan olacak.

Kalimerocum, bu yazdığım erkek bebekler için bi genelleme... Seninki biraz sabırsızsa daha erken de gelebilir tabi...

Julicim, her şeyin oylunda olmasına çok sevindim.. Darısı başıma :)

elmalıcım bebıs mı sabırsız ben mı bılmıyorum artık
bugun kendımı dınlemeye basladım hadı sancı nıye baslamadı hala dıye
hos doktor yaptı benı boyle 26 - 28 ekım kesın dedı

Bu arada julicimm kontrolün gzel gecmiş
Çok sevindim canım ...Ben hala yüzünü
göremedigim icin siz yine sanslısınız gösterio herseylerini
benim kızım pek utangac hic anasına cekmemis :))

Julicim kontrolünüzün güzel geçmesine sevindim canim.yani sende ve kizimizda bi sorun olmamasina..
Bende senin gibi belirsizliklerden nefret ediyorum. Ve seni çok iyi anliyorum. Napalim sik dişini biraz daha haftaya öğrenirsin durumun akibetini inş.
Ultrasona baktiktan sonra bi karenin resmini vermiyomu doktorun?
Orada yazan değerlerden sende hesaplayabilirsin bebişinin kilosunu ve boyunu..

julicim kontrolünüzün güzel geçmesine sevindim umarım sonuna kadar hepimizin herşeyi yolunda gider bu arada benim oğlan çıldırdı şuanda deli gibi kıpırdıyor hatta yırtmaya çalışıyorda diyebiliriz de hani yırtsada niye yırttın göbişimi demiyecem söz:)))

selam kızlarrr
biz iğnemizi olmaya gidip geldik
o arada pek uğrayan da olmamış zaten
julicim canım senin ve tombiş bacaklı kuzucuğunun iyi olmasına sevindim canım
bakalım haftaya sonuç ne olacak sanırım sende sezeryan olacaklar arsındasın
hadi bakalım hayırlısı
nasıl olursa olsun sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bu bıcırıkları

canım sağlıklı zamanlı gelir oğluşun inşallaaaahh :Saruboceq: tabi hepimizinki :CüvCüv:

offf acayip yoruldum benya,acmadan sonra birde kurabiye yaptim.

simdide esimin yemegini hazirladim ve artik pilim bitti.

julicim isircam o bacaklarini ya anlatip durma.

ben gidip yatayim biraz fenalik geldi bana.

olacağı buydu zaten çilek hanım
kendini bu kadar yorma diye herkes bağırıyo burdan
artık daha dikkatli olmalısın geçmiş olsun bakalım

cılekcım maasallah yıne hamaratsın

ben sızı bu kadar maharetlı gorunce kendımı cok becerıksız hıssedıyorum ya
benım yemegımı bıle annem getırıyor hala onume
ne kıslık ne yazlık ne de mısafırlık hıc dusunmedım sımdıye kadar
anneme bırsey olsa ne yapıcam bılmem
hos annemın amelıyatında yemeklerı de babam yaptı sagolsun ben sadece hızmet kısmına baktım

Dafidaf iyi gidiyor, sende durumlar nasıl?

Ebukacım sende kontrole gitmişsin.
Ben bu sefer yüzünü göremeyince baya üzüldüm (

Beklemek canım geçmiş olsun.İshal olursan sakın bekleme hemen git doktora.İnşallah olmazsın tabiki.

Azocum sende halletmişsin ağda işini oh ne güzel.Umarım bi daha uğraşmak zorunda kalmazsın.

Kalimero bende zorlandım canım ağdada ya dediğin gibi.Canımız her zamankinden daha çok yanıyo.
Bende ne zor aldım sorma.Ama kendime hep yap kurtul yap kurtul dedim.Anca böyle motive oldum.
Bugün bakınca tek tük kalmış bacaklarımda .Amaaan o kadar da olsun :))

Walla Çilek doğumda da atıştırmalık bişeler ister kesin :)))

Ben de hamarat değilim öyle Kalimero tek değilsin canım.Ama ben biraz kışlık hazırladım tabi.

Yalnız hazırlattığım poaçalar deepfrezeden çıkarınca pek güzel olmadı gibi geldi bana.Acaba sade mi yaptırsaydım poaçaları?

darkcım valla eger kırkım ıcındeyken alamama sorunu olmasaydı ben gozumu karartmıs jılete basvurmaya karar vermıstım ama
aman dedım buna dayanamazsam doguma nasıl dayanıcam
ben nelere dayandım bır kez dayanıp 1,5 - 2 ay rahat edıcem dedım kendımı telkın ederek gıttım kuafore
ama yanımda buz akusu goturdum ne olur ne olmaz dıye cok dayanamazsam tutarım dıye de sagolsun kadın anlayıslı az az derken bıtırdı

o kalan tek tukte kalıversın canım zaten ne egılebılıyoruz ne dogrulabılıyoruz gormezlıkten gel

Julicim kızının bacaklarını gördün demek sadece :) Bende göremedim yüzünü yaaaaa
Özlemiştim kuzumu ama olsun az kaldı kendilerini görcez inşallah.

Bugün bebek görmeye gitmiştim maşallah çok tatlıydı ya bende imrendim.Bizimkilerde doğsunda bize böyle gülücük atsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…