2008 Kasım Anneleri

darkcım aslında enerjık olma durumu mu bılmıyorum
cunku artık sabırsızlıktan ben hazırım ımajı cızıyorum gıbı gelıyor bana kendımı mı kandırıyorum ne
sabah erkenden acıkarak uyanıyorum
evde tek basıma kahvaltı yapamadıgım ıcın fırından kepek sandıvıc ekmegımı alıp gelıyorum ıs yerıne caycımızın mıs gıbı kokulu cayından acık bır bardak ıcerek kahvaltımı yapıyorum
anneme gıderek erkenden onuda uyandırmak ıstemıyorum hos ona gıdınce cok yıyorum bır de
derken bıraz oyalanıyor oglen yarım saat uyuyorum ve anneme gecıyorum aksama

Canım annem ve eşimle sürekli elimiz evde olduğundan benim öyle çok büyük bir temizliğim yok. Sadece etrafı toplayacaktım dün onu bile yapamadım. İyi hadi kıyamadım sana, önce sen dondur bakalım kendini. Şaka maka ne güzel olurdu değil mi :)

Kızlar annelerimizle asıl problem doğumdan sonra olacka biliyorsunuz. Umarım onlarla çok çatışmak zorunda kalmayız ama şimdiden biz başladık bile. Ben yıkamayacağız göbeği düşene kadar diyorum annem, göbeğini kapatır yıkarız diyor. Bakalım kimin fendi kimi yenecek. Bir arkadaşımla taktik geliştirdik ama. Ablası çocuk doktoru. Annemin yanında ablasını arayıp soracağım tüm inat ettiği konuları. Ne de olsa o zaman ısrar edemeyecek :)) Hem de annem ve kayınvalidem kırılmamış olacak. Üçümüz 1 ay aynı evde olacağız. Nasıl olacak bilmiyorum ama bana sanki kıyamet kopacak gibi geliyor. Ya da kociş alıp başını evden kaçacak gibi görünüyor :))

Azo ben eşime söylemiyordum kilomu :) Geçen gün gece yarısı bişey yemek için kandırdı beni (ne olduğunu söylemicem boşuna uğraşmayın) ben de en son 'bi daha mı hamile olacağım, yiyeyim bari' dedim. Demez mi 'Tabii canım bi daha mı 90 kilo olacağız, yiyelim' diye. Çaktırmadan öğrenmiş kiloyu ama mantık budur yani :)) Verilecek canım kilolar sen merak etme. Hem senin de benim gibi öyle aşırı obezite görüntüsünde olduğunu sanmıyorum. Gören bir de kiloyu duysa inanmaz.

herkese merhabaa.s. kızlar nasılsınız bakayım herkesin keyfi yerinde mi
bizim ki çok şükür yerinde:Saruboceq: sıramızı bekliyoruz kızımla sanırım artık o da çıkmak istiyorr:ecrin_bebek:
neyse ben inşallah normal yapacağım allahtan bişey çıkmazsa
temizliği bitirdik pazartesi günü annem ve iki halam geldi perde halı yıkandı
camlar ciflendi çok güzel oldu perdeler ütülendi çantamız tam hazırlandı herşey yoluna girdi:teytey:
sadece eylülcüğümü bekliyoruz bir tek o eksik kaldı aaa bir de ağda işi kaldı ağdaya gidicezzsenağlama
ona da pazartesi gideyim diyorum salı kontrolümüz var çünkü
belki çatı muayenesi falan yapar sanmıyorum ama doğuma gittiğinde bakılıyordu çünkü
ama ben yine de tedbiri elden bırakmayayım zaten alsam da çıkmadan doğururum inşallah:ecrin_bebek:

enerji konusuna gelince bende çok enerjikim hihihi sokak gezmekten ne olacak
herşeyi kendim yapabilirmişim gibi gelioo ama yapınca da bir yerden sonra tıkanıyorum
enerjik hissetme işi doğmun yaklaştığının belirtisiymiş bu arada ama artık yaklaşsın dimi ya
bekle bekle nereye kadar artık sıkıldım ama

hoş geldin asorticim.güle güle otur temiz evinde..

yaw eylül demişken, bizim eylül kız nerelerde ya??
haberi olan varmı?
kız doğurudumu bu yoksa???

ay kızlar biz doğurduğumuzu nasıl haber vericez yaaa bak eylül ya doğurduysa şimdi o haber verene kadar meraktan çatlıycaz.bence birbirimize ceplerimizi verelim ben bi arkadaşınkini aldım evde neti yok bana mesaj atıcak doğurunca bende buraya yazıcam yada msn lerimizi alalım da haber verelim maille.yoksa zor haber alırız çünkü doğurunca ilk başlarda inanılmaz yoğun oluyo yeni annelerin başı....

yok doğurmamış daha eylül ben msn de n görüşüyorum kendisiyle iyi ne yapsın işi var sannırım ya da açıldığından heberi yok dur ben bi konuşayım şununla

ay bende oda var julicim..herşey yeme potansiyelim var valla:)))
2 sabahtır eşim bırkıyodu işe..bölece biraz daha fazla uyuyodum.hatta dün sabah bana kahvaltı hazırlamış öpücükle uyandırdı beni:) akşamada almaya geldi..çok mutlu oldum.yol çok uzak diye kıyamıyorum ona..ama oda şu son zamanlarımda gelip gitmesi zor oluyo diye bana kıyamıyo..

kayınvalidem dün sabah bandırmaya kız kardeşinin kızını istemeye gelecekler onun için gitti.gitmedende bize yemekler hazırlayıp koydu kadıncağız dolaba..akşam eşimle işten dönerken kandırdı beni gittik dışarda yemeye..(etli bişiler sölemim bende) ee dedim annem gelene kadar bu yemekler bitmezse bizi gebertir.sölemiyelim dışarda yediğimizi:))
bende bu sabah işe gelirken saklama kaplarına koyup biraz işe getirdim.bizde cuma günleri standart sevmediğim bi yemek yapılıyo..kayınvalidemin yaptıklarıda zeytinyağlıydı.hem bölece günü kurtarmış oldum,hemde anneciğimin yemeklerini:))

asortıe hanım hosgeldınız
ne guzel ısler bıtmıs beklemeye baslamıssınız
bız de 2 hafta evvel evı temızletmıs beklıyorduk ev yıne kırlendı bu haftada mı alsam ne yapsam kadını dıye dusunuyorum
agda ısını bence de bekletme nst de sancı cıkarsa falan dogumu beklemeden catı muayenesı yapıyorlar dıye bılıyorum

bugun tatlı krızı bende de var ne hıkmetse
canım fecı sekılde bırseyler yemek ıstıyor ama mumkunse tatlı olsun ıstıyor

herkese selam;
valla artık siteye giremicez derken yeniden açıldı şükür.
Julliane, azo ve herkesin bebişleri de kendileri de iyidir umarım.
asortie cim evini güle güle pisletin. ben de yaptım ufak çaplı bişeler hafta sonu.

neyse dün hastanedeydim tüm gün. normal doğum istiyorum inşallah. ultrason dan sonra nst yapıldı. ama nst grafiklerinde ara ara sancılar gözüküyodu. doktor alttan muayene edip açılmaya baktı ama açılma falan yok. yatış yapacaksın dedi. ama ben hiç bir şekilde ağrı sızı hissetmiyorum. yatışı kabul etmedim, bişe olursa saten acilden giriş yapıp yatarız dedim. ama bilmiyorum. inşallah yanlış bi karar vermemişimdir.
daha iki haftamız var yaaa, acaba erken mi gelicekki bebişimiz??

Walla benimde son hedefim 90 kiloydu :) Umarım bu son günlerde de fazla almam da 25 kilo alımıyla bitririm doğuma kadar.
Benide gören pek kilo almamışsın diyor :)) Duysalar küçük dillerini yutarlar.

Kalimero kepekli ekmek mi yiyosun ( Bana artık gına geldi.Bence kilon çok değilse yeme sen onu D Ben artık son günlerim diye kaçamak yapıp arada yemiyorum.

Julicim bencede göbek düşsün öyle yıka bebeği.Ondan önce silersin özellikle boğum yerlerini.
Çünkü göbek düşmeden enfeksiyonlara çok açık oluyor bebekler.

Bizim sağlıkçı arkadaşlar da öyle yapmıştı.Ben de onlardan biliyorum.Ben de yıkamayacağım.
Ne pis olcak zaten misler gibi olur bizim minik meleklerimiz.
Senin takdik iyiymiş bence de öyle yap.
Ama 3. dünya savaşı çıkınca haber ver de yardıma gelelim.

Azo at canım msn de at ama maille şimdi zor olur iki saat yaz gönder :)) Zeytinyağlılardan göndersene bu arada. Ne var mönüde. Şimdi iş yerindekiler de yer ama sana kalmaz zaten. Bir de böyle bencellik geldi üstüme ki hiç sorma. Benim yemeğimden kimse yemesin istiyorum :)) Ayy ne kötüyüm yaaa!

Dark haklısın canım yıkayınca hem enfeksiyonlara açık oluyorlar hem de vücudunda göbek düşene kadar kalan o tüyler, onun daha az enerji sarfetmesini sağlıyor, böylece daha çabuk kilo alıyormuş. Bunu da arkadaşımın ablası söylemişti.

Elifdem, evin yakın mı canım hastaneye. Evde de yalnız kalmasaydın bari. Bir arkadaşım 3 cm. açılması olmasına rağmen evine dönmüş ve 6 cm. de hastaneye geri gitmişti. Çok korkmuştuk evde doğuracak diye ama evi hastanenin yanındaydı. İnşallah hayırlısı olur senin için...

ya bende ıstıyorum msn adreslerını kızlar yaa
sıtede sorun olunca habersız kaldım dıye cok uzuldum
ben cılek'e vermıstım ama sızden de ısterım eger sız de ıstersenız tabııı

darkcım evet kepek ekmegını doktorum tavsıyesı uzerıne degıl kendı ıstegımle yıyorum
dıgerı bana cok yumusak ve bembeyaz gelıyor nedense
hosuma gıdıyor benım kepek ekmegı hatta arada sırada cavdar ekmegı falan da yıyorum sabahları beyaz peynır ve acık cayla super oluyor hos aksamları zaten ekmek yemıyorum

evim yakın. inşallah dediğin gibi evde falan doğurmam. hastanem de şu meşhur hastane. zekai tahir burak kadın doğum hastanesi. hani yazın bi sürü haberleri çıkmıştı.
şimdi bi görseniz, hastaların üstüne titriyo hemşireler, doktorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…