2008 Kasım Anneleri

evet elifdem dikkatli ol canım..sürekli kendini kontrol et ve sancıların 10 dk.3 kez olunca hastaneye git..hadi bakalım belkide 5. doğuran arkadaşımız sen olursun..:)

ohhhh biberon ve emziklerimiz de temizlendi
geriye bir tek emir bey kalıyor :)))
bakalım oğluşum ne zaman teşrif edecek normal doğumunda bu kısmı çok heyecanlı
ama insan sabırsızlanıyor gerçekten özellikle de babamız

bi dahaki kontrolüm haftaya cuma, inşllah o zaman kadar bekler bebişim. eşim burda değil çünkü annemle gidebilirim hastaneye. haftaya gelicek. iş yüzünden gitmek zorunda kaldı.:)
neyse kızlar;
inşallah hepimiz kurtularuz biran önce, bu hamileliğin pek keyifli bi yanı kalmadı çünkü,
bu arada
darkcım; julicim;
ben bebişi 3 gün sonra göbeğiniıslatmadan yıkamayı düşünüyorum. yoksa nası olcak, saçı falan hep kirli kalıyo, hastanede ne kadar temizlerler ki. bi de mikrop kaptırmayalım.

ay kızlar msn de hepinizin isminin yanına nickinizi de yazdım yoksa herkes birbirine karışcaktı böyle çok rahat oldu tavsiye ederim:)

kızlar göbek düşmeden kesinlikle yıkanmaz diye biliyorum bende.zaten o meleklerin kirinden ne olur ki havaya bile temas etmiycekler nerdeyse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…