2008 Kasım Anneleri

benim eltimede göbeği düşene kadar hergün yıkayın dedi doktor o da yıkadı bi sorun olmadı yani
değişiyor demek ki onun ki sıcak havaya denk gelmişti belki ondan da olabilir
bizimkiler soğuk havaya denk gelioo

Özellikle tetanoz aşısı olmayan annelerde göbek bağından bebekler çok rahat mikrop kapabilirler diye biliyorum ben.

Cidden bizimkiler soğuk havada dünyaya geliyorlar,silmek yeterli olur bence.

Benim bu konudaki uygulamam bu yönde olacak.

msn leri eklemekle meşguldüm ben Fater :)) Netim yavaş zaten.

Ben de Banusu'yu doyurmakla meşguldüm. Son birkaç günüm diye de iyice saldım, hiç çalışmıyorum. Bir kişi de çalış demiyor, takılıyoruz kızımla öyle. Sona gelince iş yerimi özleyeceğimi hissetmeye başladım kızlar ben. Bir de işten çıkan arkadaşlarım olduğu için içim çok buruk.

Afiyet olsun Julicim,bende ara ara kalkıp atıştırmalık bişeyler buluyorum :)
Az ve sık yemek de yoruyor beni.Şöle bi doysam patlayana kadar saatlerce acıkmasam DD

bende senin gibiydim son zamanlarda.Ayrılmak zor oldu.Ayrılacağım hafta Öğlenleri eve gelmedim hiç.Okulda yemek organizasyonları yaptım hep.Birlikte güzel şeyler yaptık yedik,eşlerimiz felan da geldi kendi okullarından kalabalık kalabalık yedik yemeklerimizi.Şimdi Sen gittin kimse yemek yemiyo diyolar :))

Çalış demesinler zaten,ayrıcaklıklı olmak da çok güzel oluyo zaten :) ben en çok onu özleyeceğim sanırım.Bu ilgi bu özen ahh ahh sonra böyle olmayacak :)

Sonra bir de canın çıkacak. Hem de kimseye naz yapamayacaksın. Dün hastanede bir ebe var, ben hızlıca çıktım masaya hızlıca uzandım. Kızım yavaş napıyorsun dedi. Ne yapayım bir türlü alışamadım yavaş olmaya dedim. Sen de haklısın çalışan kadınların kaderi bu. Ben de yolda bile hızlı hızlı yürüyorum, her şeyimin saati var dedi. Gerçekten ne kadar haklı. Hem her şeyi yapmak hem de hızlı yapmak zorundayız. Ben okurken bile çalıştığım ve hep yoğun olduğum için ne kadar geceli gündüzlü de olsa bu önümdeki 4 ay beni korkutmuyor. Uykusuz geceler için çok isyan edersem bunu bana hatırlatın olur mu :)))

slm arkadaşlar,site nihayet açılmış ama anlamadım ben akşam baktığımda hala kullanılmıyor daha sonra yeniden deneyin yazıyordu.siz 2 gündür ulaşmışsınız bizdede sorun vardı demekki.olsun açıldı ya,ben hiç açılmıycak diye korkmuştum.herkez gibi bende doğuranları merak ettim dorusu.

valla yıkanmalar bile düşünülüyor artık.ben de bu konuda arada kalacam bence bebekle ilgili her konuda arada kalacam gibime geliyor.kayınvalidem bi taraftan annem bitaraftan yok yıkanır yıkanmaz söyle böyyle derken her konuda muhalefet yaşıycaz gibime geliyor.başlıycaklar biz sizi nasıl büyüttük şu kadar çocuk büyüttük hiç birşey olmaz demeye.aslında onlarada hak veriyorum tecrubeliler çünkü napcaz bilmiyorum.bari kayınvaldemler doğumdan biraz sonra gelseler.nasıl söyleriz bilmiyorum ama ben öyle istiyorum.bizim bebeği hemen yıkar 2si bir olur.doğsun da hayırlısıyla inş bakarız çaresine.

bende oğlumu doyurdum geldim:)
şimdi içerde kıpır kıpır bayram ediyo..
evet yaa arkadaşlarımdan uzun süre ayrı kalacağım için bende üzülüyorum
şunun şurasında nekadar oldu ki?
zaten ocakta girmiştim buraya..ama okadar iyi kaynaştıkki..
büyük bi odada 9 bayanız.bide yanda modelhane var.yani toplasan bi katta 25-30 bayanız.ve çok güzel günler geçirdik.hepsini çok özlicam.
şubatta hayırlısıyla geri gelicem.tabi doğumdan sonra onlar oğlumla bizi görmeye evime gelecekler:)

ben gidince 1 grafiker arkadaş kalıyo ve sen yokken bu işler nasıl yetişecek diyolar
diğer doğum yapan grafiker arkadaş 7 ay olmasına rağmen hala gelmedi.son 2 aydır haftada 2 ün öğlene kadar geliyo..patronla öle anlaşmış..eee eski eleman 4,5 yıldır buradaymış.bana ona gösterdikleri töleransı göstermezler

azocum arkadaşlarından ayrı kalacaksın ama oğluşunun yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın
iyi bir arkadaşlık kurulunca çok zor oluyor gerçekten ama belkide sonra bebeklerin yanından eve gitmek istemicez

Canım kolay değil ki, 6 yıldır haftanın 6 günü hatta ilk yıllarda gecesi aynı kişilerle birlikteyim. Herkesten çok onları görüyorum. Hatta kızım onların sesiyle büyüdü :))) O yüzden zor.

arkadaşlar birşey sorucam,sizinde göğuslerinizden su gibi bir sıvı geliyormu.rengi süte değil suya benziyor.2 gündür bende böyle bir durum var.daha haftam itibariyle erken olduğunu düşünüyorum.

bence erken değil canım benim bayadır öyle
ama kendi kendine akmıyor sıkınca sarıya yakın bir renkte sıvı geliyor
artık yaklaştık bence çok normal

Bana da herkes soruyor süt geliyor mu diye, benden böyle bir sıvı gelmedi. Hatta şimdiden moral bozup, 'eyvah o zaman senin sütün fazla olmayacak' dedi biri. Ben umursamadım, benimkiler sadece ara ara sızlıyor

aynen canım yaa işler hiç bitmiyor..çamaşır ve ütü benimde var yine,zaten hemen hemen hergün yapıyorum fisfisfis benimde kasımın 25 i ,satım 19 şubat seninde mi öyle kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…