2008 Kasım Anneleri

atacım ne güzel bir haber bu ya allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah hepimizle beraber onuda

bu arada kızlar en sonunda bende ağda işini hallettim bugün ama çok acılı oldu bu sefer ya hamileliğin de etkisi var sanırım birazda sıktım kendimi epeydir gitmiyordum başkasına neyse sonunda tertemiz oldum artık yarın yeğenimin sünnet mevlütü var onuda atlattımmı doğurabilirimmmmmmmmm yuppppiiiiiiii

birde ilk defa bu akşam biraz uyudum biliyormusunuz o kadar uykusuzluk çekiyordum ki ne olduda uyudum anlayamadım ama çok mutlu oldum:))

canım avatarlarımızın yanındaki isimlerimize tıkladığında özel mesaj gönder yazısını göreceksin
oradan özel mesaj atabilirsin bekliyoruz mail adresini
dur ben sana yazayım canım

hoşgeldin beklemek canım ooooooooooh ne güzel sende halletmişsin şu ağda işini
çok rahatsındır şimdi
ayrıca uyuyabilmene sevindim bende dün gece tabiri caizse deliksiz uyumuşum
gerçekten insan mutlu kalkıyor o zaman

atacim gözünüz aydin canim,yeni bir bebek geliyor demek..

bir insanin kendi kendine yaptigigi kimse yapmazmis kizlar,bugün buna iyice kanaat getirdim

niyemi,iki gün evel evimin her tarafini süpürdüm sildim,sonra yatarken aklima dahiyane bir fikir geldi.

hani ufak tefek yemek kokusu filan kalmasin evde diye,yumusaticiyi bos camsil kutusuna bosalttim

üzerinede su koyup bir güzel sIktIm evin her kösesine.buraya kadar hersey güzel evim misler gibi

koktu falan filan.dün bir farkettimki parkelerin üzeri yapisik yapisik halim olmadigi icin dün bisiy

yapmadim ama bugün yeniden sil bastan oldu heryer..cok yoruldugum icinmidir nedir benim akintimda

bir degisiklik var,cok koyu ve yapisik sekilde geliyor bayada cok geldi bir seferde.biraz yattim filan ama

her tarafim agridi bari siteye bakiyim dedim.mysever demek anne olmus cok sevindim onun adinada.

en yakin zamanda bizde olalaim artik ya yeter..

geçmiş olsun çilekcim sen hala temizlikti yer silmekdi diye uğraşırsan olacağı bu
ya biraz dikkat et kendine
doğum için enerjin kalmayacak bu gidişle
bak bundan sonra dikkat et ne olur ne olmaz
bu arda doğum yapan arkadaşımız merveseyy canım

Ben bu stresle akşama doğururum kızlar. Tüm arkadaşlarım çıkartıldı işten... Kıyım gibi bir şey oluyor. Ağlamaktan bitap düştüm. Öyle kişiler var ki çıkanların arasında, bu zamanda hepsi işsiz kaldı... Üzülmemek de olmuyor, içim kan ağlıyor....

atatanem gözünüz aydın.inş.kuzenin bebeğini kucağına aldığı günleride görur.
çilek maşallah sana ya senin gibi hamaratınıda görmedim aklın fikrin işte güçte.ne burdan geri kalıyon ne işten güçten valla ben 2 işi bir arada zor yapıyom.hemen yoruluyom.dinlen biraz bebişte yoruluyordur içerde gelcek hali kalmıyor çoçuğun.bu arada yapışkan akıntının doğum belirtileri içinde olduğu nu okumuştum sen bir araştır istersen

ayy julicimyaa üzme kendini lütfen,öyle aglama filan bebekte etkilenir.

üzülürsün tabiki ama cokta yipratma kendini lütfen.

mucizecim arastiriyorum canim dedigin gibi belirtiymis.rahim acildigi icin oluyormus.

julicim kendine dikkat et stres yapma canım.allah bir kapıyı kapar diğerini açar. bu kadar eleman çıkaracak bir kriz yok aslında şu an için siizin sirket tedbir olsun diyemi yapıyor bu kıyımı yoksa şirketin kendi içinde bir sorunumu var.allah çıkarılan inşanlara hayırlı rızık kapısı açsın inş.

İnşallah mucize, tedbir olarak yapıyor ama 300 kişi çıkarmanın neresi tedbir ben anlamıyorum...

Çilek yiyecen sopayı, kız otur oturduğun yerde tamam ben ağlamam sen de yer silme o zaman. Doğum belirtisiymiş akıntı diye nasıl dra seviniyosun demi, Deniz geliyor diye. O bilir canım geleceği zamanı ama sen de çabuklaştırma ve enerjini ona sakla..

ah çilek, aaahhh!!
tam sopalıksınklava:
otur oturduğun yerde artıkkaydirigubbakcemile
gerçekten, bide normal doğurucam diyon.enerji falan kalmadı sende..nasıl yapıcan?
etme kendine bukadar eziyet..

julicim çok üzüldüm yaaa...
nolur kendini çok üzüp hırpalama..senin özel bi durumun var unutma.hamilesin..kızınıda strese sokuyosun böle..tabi elde değil üzülmemek ama biraz soğuk kanlı olmaya çalış.allah herkesin kısmetini verir bi yerden unutma..
olacağın önüne geçilmez üzülmekle..

tamam tamam bitti yavrum silme isim simdi rahatim..ama seviniyorum vallahi napiim oyle agirimki

cok kotu hissediyorum kendimi bazen.aglama bitanem ya,biriktir sonra agla üzme simdi bicirigini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…