2008 Kasım Anneleri

ayyyyyyyy çilek enin yerine bn heyecan yaptım canım
hayırlsı olsun
bu arada julicim çıkarılan arkadaşların için bende üzüldüm
Allah hayırlı bir kazanç kapısı açsın hepsine

ay canım benim yaa ne büyük mutluluk harika birşey..hayırlısı olsun cnm.darısı ablamın başına. yaklaşık 2 senedir uğraşıyorlar ama olmuyor :1no2: şimdi onlarda aşılama hazırlığında :Saruboceq:

julicim çok üzücü bir durum ama sen öncelikle kendini ve bebeğini düşün lütfen,fazla üzme kendini..
çilekçim afferin cnm böyle devam et,kocana şikayet ederiz bak seniübiz baş edemiyoruz iş merakınla belki onu dinlersin

Atacım kuzenin inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alır.

Beklemekcim hadi gözün aydın rahatlamışsındır artık :))

Çilek napıyon sen hala anacım :)) Walla oğlun pek titiz olcak senin :) Annem bana bugün öyle diyordu.ceren kızımız pek çalışkan olcak galiba diyo.Ben çalışınca :)
Seninde Deniz oğlan pek titiz olcak heralde.

Julicim sizin şirkettekilerde abartmışlar baya baya.Bence bu yeni yasalarla da ilgili.İşten çıkarmak şimdi daha kolaylaşmış.Geçen eşim diyordu.Ben senin arkadaşlarının durumunu söylemiştim eşime de oda öyle demişti.
İnşallah daha güzel fırsatlar çıkar karşılarına.Sende Üzme artık Banu yu.

Ya kızlar son eklediğim kişi kim? msn de Ahh ....... Yazıyo? Beklemek senmisin,yoksa Çilek sen mi?

Ben de çarşamba günü bi akıntı yaşadım.açık sütlü kahve rengiydi.Biraz daha fazlaydı.

Doktora söyledim normaldir bundan sonra dedi.
Benimkide kanlı değildi.

Nişan kanlı oluyo sanırım.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum hem çok acıktım,hem artık eşim gelmek üzere,hem pc başında yoruldum hem de Türkmax ta 20.30 da çılgın dersane kampta başlıcak muckladım herkesiiii

bende düştüm sonunda ;
neler oluyo bakim adresler filanmı alınmış nolmuş..bende istiyorum yaaaa..

bu arada herkes benden erken girmiş benim sorun devam ediyodu bendaha yeni teşrif ettim aranıza..
yarın kontrolum var ..
geçen haftada vardı ..kızım çok sağlıklı maşşallah kilo da alıyo .nst de de sorun çıkmadı şükür.geçmişi yarım yamalak okudum..bir an önce yazmak istedim..ama genel anlamda herkes iyi , doğuranda yok ..ohhh iyi maşşallah..

Yağmurcum seni ekledim canım..
Özel mesajında yazmıştın ya.

Ama tahmin ettim Çilekdir diye yazdığı yazıdan :) Yine de emin olmak istedim
Beklemek den ses çıkmadı çünkü.

Eylül ben gönderiyorum özelden sende yaz canım.

34. haftada 2250 olmuş kilosu bu hafta 35. haftamız bakalım kaç olmuş yarın öğrenicez inş..takvimim 1 hafta ileri seyrediyor..bu arada ekledim seni ..

güzel diyosunuz yani..iki hafta önce bayağı korkutmuştu dr bizi..neyseki 1 haftada toparlamış kızım..bu arada bebişimin yatağı ve şifonyeri gelmişti ..bütün cicileri yıkanmış ütülenmişti onları yerleştırdik ..çok keyifliydi..

Güzel cnm zaten bebeklerin ne zmn
kilo alcakları tam belli olmuo son ay cosuolarrr :))
Hele benim durması lazım yuksa doguramıcam ...
Bu arada bende hastane cantamı hazırladım ay ck zevkli :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…